banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 01 Jul 2026, 09:31 Danas je 01 Jul 2026, 09:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121546 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2771, 2772, 2773, 2774, 2775, 2776, 2777 ... 6078  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 13 Apr 2013, 19:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
По мени је ово данас било слабо издање скроз.. За класу смо бољи од њих и то смо морали и показати али јебига шта је ту је.. Ђиђи је могао ако ништа барем трепнути кад смо примили го! Тек кад је лопта ушла у мрежу он се као баца...

Свака част АБ за трапснарент али ЗАШТО БЈЕЖИТЕЕЕЕЕ 8)

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2013, 20:08 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
горан je napisao:
Какве њушке на истоку, 10 старијих чобана са дјецом 90 минута псују дјете у утроби, до анђела на небу, кантару све живо, лешинарима све по списку, жељо шампион стандардно итд 10 људи 10 зуба у глави...

Ови на западу су били коректни. Кад буде шанса за Рудар они скачу, кад буде за Борац, ми скачемо. На крају ерупција послије нашег гола, али нико није ништа ружно нама рекао.

Ђиђи је морао испуцавати лопте, стално је предавао лопту обдрани и онда они изађу високо, стисну нас...

Да је ушла једна од оне три стопостотоне шансе у првом, ко зна шта би било... Али, морало је боље. Јачи смо ми пуно од њих...

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2013, 20:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Da, prava steta je sto ona Jocina ne udje. Ja sam je vidio u mrezi.

I jos nesto. Sjetim se familije onom ko je pustio DOKTORA Mikica da ode.
Taj covjek bi mogao jos 5 godina da igra po ovim livadama.

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2013, 20:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 21:26
Po meni prelosa utakmica Borca,da ga ne ugurasmo ovako na srecu u devedesetoj bio bi ubjedjen da je 3 za 3,u prvom i nekako a u drugom se nismo sastali sa loptom.Ne znam da li je ovo do trenera ali bas kukavicka igra Borca.Sa ovakvom ekipom nema potrebe da se ovako igra,pa bolje se otvoriti i jurnuti prema golu,u 3 gostujuca meca garantujem da cemo dobiti jedan a to je ko tri papanska remija(Bijeljina,Gradacac,Prijedor).
Ipak treba uzeti i faktor da igraci igraju bez plate pa cu osatati umjeren sa kritikama i necu kritikovati pojedinacno,al mislim da mora puno bolje....

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2013, 20:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2011, 16:34
Igra jako losa. Prvo Djidji lopte ne ispucava, gura nasoj odbrani a oni stiscu I onda katastrofa, ne mozemo je nikako iznijeti. Pogotovo nema logike da to radi kad je usao Rascic. I realno, ne razumijem zasto neki igraju. Bobo je realno jako tanak, nema autorotet a pri tomr ni pobjednicki mentalitet. Smjesno je da Borac sa ovakvom ekipom tako lose igra na strani I da se ide na bod. Tako je bilo I u BN. I jos nesto. Nemanja Bilbija mora pod hitno da se spusti na zemlju al pod hitno. Stalbo siri ruke, psuje a slag na tortu je da se vuce od izmjene kao prebijena macka a mi gubimo. Momak, malo se spusti na zemlju

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2013, 20:42 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
primmjetna je bila mnogo veca zelja rudarovih igraca za pobjedom,usli su sa mnogo vise energije u mec...nije bilo one prepoznatljive zelje nasih momaka da se preore teren,kao na dosadasnjim utakmicama...mozda je razlog sto su pomislili da smo zavrsili posao kad smo pobjegli olimpicu na 4 boda,nazalost nismo..eto nam olimpica na dva boda,a jos im i gostujemo..ali prije bih rekao da je previse traga ostavila ona utakmica od prije tri dana protiv celika,gdje su se bas istrosili po onom nemogucem terenu...imamo bas staru ekipu,i mislim da je taj umor razlog sto su igraci rudara bili brzi u svakom startu,jaci u svakom duelu..

slazem se da je onaj capljic trenercina....vidjelo se da zna znanje jos kad nas je jesenas pobjedio u banjaluci,ali fasciniralo me danas kako nas je dobro skautirao...tacno je znao da se maleta mnogo manje vraca u odbranu nego nekad,i insistirao na napadima po toj strani,odakle su nam svaku opasnost napravili!
takodje,pustio je zaru da vodi igru i vuce loptu dokle hoce,jer zna da on nema neku imaginaciju za dobar zavrsni pas....i jos na dosta stvari se vidjelo da ovaj rudar nimalo ne lici na onaj stojnicev...cak sta vise,ja ne pamtim da sam bolji rudar ikada i gledao tamo...svaka mu cast,rudar je bas dobrog trenera dobio.
i ja sam uvijek isao na taj pocetak zapada i uvijek mi je bilo super,ali danas odem tamo u onaj natkriveni dio,i nije bas tako lijepo...otprilike je kao na nasem divljem zapadu :D

lesinari apsolutno izdominirali.....i jos bih pohvalio predivan gest rudarovog doktora,koji je istog sekunda uletio kad je zeljkovic pao u nesvjest,jer je njegova klupa odmah tu blizu,a nasa klupa i doktor maltene 100 metara odatle...svaka mu cast!

teren nikakav,blagi uzas,ali to smo znali,takav je i u junu...ne zna se je li gore nase blato ili onako neravan teren..

a evo slikao sam malo i nase lesinare....

Slika

ovo iza lesinara,desno,je vila od halida muslimovica...to je ovaj 8)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=r4IY-_7YO7o[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2013, 20:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 21:26
Nevezano za nas al sad sam pogledao golove Radnik zeljeznicar, 3 puta sam vracao prvi go,smijesno kako odbranbeni igrac bjezi od lopte, al sta ocekivati od kupusara i jalijasa,cuo sam da je krmak zatvorio utakmicu i u Prijedoru za par kola...

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2013, 20:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 01 Apr 2012, 12:15
Rudar - Borac 1:1 (Foto)
http://www.sportlive.ba/index.php/fudba ... ac-11-foto

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2013, 20:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Јел зна неко јел има снимак утакмице на Белу и када?
Гледам сад распоред програма на нету и нема Борца..

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2013, 21:04 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
Gazimestanac87 je napisao:
Јел зна неко јел има снимак утакмице на Белу и када?
Гледам сад распоред програма на нету и нема Борца..

ide snimak u 22 i 30

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2013, 23:27 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Slika

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2013, 07:50 
Veteran
Veteran

izvukli su nam juce zivce, ali sta mislite da smo juce dominirali tokom utakmice, vodili 1:0, a onda popusili u 93 kao oni, ovo treba zaboraviti, izvuci pouke i lagano bez potcjenjivana uzeti Gradinu, pa osvjeziti ekipu za Olimpik i Sarajevo,sto ce biti tesko, jako tesko

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2013, 09:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Necu komentarisati, ali komentar LAVA je igrali smo za kurac. Momci moraju shvatiti da protiv njih se ekipe napale 100%, i uci sa takvim stavom u utakmicu, a ne mi cemo lagano.
Dobro je sto i pored takve igre, smo izvukli remi.
Onaj mali kostarikanac :lol: ili odakle je vec kod Rudara, kida po strani, sve zatvorio.

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2013, 09:59 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Ova naša sezona sve više mi liči na prošlu, izborićemo mi evropu, ali naći ćemo se u skoro istim govnima, ko zna, shvatiće o čemu pišem...

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2013, 10:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
то је наша реалност. људи су у некој еуфорији око борбе за европу а не виде да се нисмо макли ни милиметар.

хвала АБ на пароли подршке, то је здрави навијачки ривалитет!

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2013, 11:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
Неријешено у крајишком дербију (Видео)

http://www.borac-sport.com/index.php?op ... Itemid=113

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2013, 11:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Бобо потхитно мора нешто радити по питању гостовања. Ја и даље памтим изјаву од прије 7 дана из Бијељине кад тренер најјаче екипе у лиги каже "битно да нисмо изгубили ".

Јуче без идеје, чекамо да нека чудом уђе у мрежу што се јуче срећом и десило. Нормално да ће домаћин вршити притисак кад су наши на 30-40м од ђиђија, изађи брате пренеси игру, притисни штопере. Премлако и тромо играмо и то бобо мора мијењати.

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2013, 11:26 
Veteran
Veteran

Bobo mnogo treba da uci od Capljica po pitanju takticke pripreme za utakmicu, ovaj mu je ocitao lekciju iz tog predmeta fudbalske igre

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2013, 11:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Umjesto da mi njih napadnemo i stvorimo one tri šanse u prvih deset minuta, oni nas napadaju, zuji oko gola i normalno da će jedna ući. A pisali smo o tome ovdje prije utakmice da treba odmah izaći hrabro i ofanzivno. Pa ne može biti da mi laici to ovdje klikeramo, a profesionalci ne.

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2013, 11:34 
Veteran
Veteran

kitopsina je napisao:
Umjesto da mi njih napadnemo i stvorimo one tri šanse u prvih deset minuta, oni nas napadaju, zuji oko gola i normalno da će jedna ući. A pisali smo o tome ovdje prije utakmice da treba odmah izaći hrabro i ofanzivno. Pa ne može biti da mi laici to ovdje klikeramo, a profesionalci ne.

potpuno si u pravu, imati u timu toliko znalaca a cijelu utakmicu igrati ocajno, to je neobjasnjivo,ili jest za Bobu, sto cu ga prvom prilikom pitati

Vrh

[ 121546 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2771, 2772, 2773, 2774, 2775, 2776, 2777 ... 6078  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]