primmjetna je bila mnogo veca zelja rudarovih igraca za pobjedom,usli su sa mnogo vise energije u mec...nije bilo one prepoznatljive zelje nasih momaka da se preore teren,kao na dosadasnjim utakmicama...mozda je razlog sto su pomislili da smo zavrsili posao kad smo pobjegli olimpicu na 4 boda,nazalost nismo..eto nam olimpica na dva boda,a jos im i gostujemo..ali prije bih rekao da je previse traga ostavila ona utakmica od prije tri dana protiv celika,gdje su se bas istrosili po onom nemogucem terenu...imamo bas staru ekipu,i mislim da je taj umor razlog sto su igraci rudara bili brzi u svakom startu,jaci u svakom duelu..
slazem se da je onaj capljic trenercina....vidjelo se da zna znanje jos kad nas je jesenas pobjedio u banjaluci,ali fasciniralo me danas kako nas je dobro skautirao...tacno je znao da se maleta mnogo manje vraca u odbranu nego nekad,i insistirao na napadima po toj strani,odakle su nam svaku opasnost napravili!
takodje,pustio je zaru da vodi igru i vuce loptu dokle hoce,jer zna da on nema neku imaginaciju za dobar zavrsni pas....i jos na dosta stvari se vidjelo da ovaj rudar nimalo ne lici na onaj stojnicev...cak sta vise,ja ne pamtim da sam bolji rudar ikada i gledao tamo...svaka mu cast,rudar je bas dobrog trenera dobio.
i ja sam uvijek isao na taj pocetak zapada i uvijek mi je bilo super,ali danas odem tamo u onaj natkriveni dio,i nije bas tako lijepo...otprilike je kao na nasem divljem zapadu
lesinari apsolutno izdominirali.....i jos bih pohvalio predivan gest rudarovog doktora,koji je istog sekunda uletio kad je zeljkovic pao u nesvjest,jer je njegova klupa odmah tu blizu,a nasa klupa i doktor maltene 100 metara odatle...svaka mu cast!
teren nikakav,blagi uzas,ali to smo znali,takav je i u junu...ne zna se je li gore nase blato ili onako neravan teren..
a evo slikao sam malo i nase lesinare....

ovo iza lesinara,desno,je vila od halida muslimovica...to je ovaj
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=r4IY-_7YO7o[/youtube]