ovo juče je bilo fenomenalno...ne zna se šta je bolje bilo,ili borbenost,čvrstina,ili čak i umijeće i tehnika po onako nemogućem terenu...bravo bobo,bravo momci!!
teren se MORA riješiti,ono je strašno....pada kiša i po ostalim gradovima u bih,pa sinoć na pregledu nema nigdje ovakvog strnjišta kao kod nas....novo rukovodstvo treba odrediti travnjak kao prioritet prioriteta,čim se isplate igrači i riješi licenca...ne znam kako,ni gdje će se trenirati,gdje će igrati juniori,nebitno,nek smisle nešto,zato i jesu u upravi.... jer ono je bruka i sramota

...
inače,čitavo kolo mi je zasjenilo ono što se desilo nerminu zolotiću,užasno je ono...posebno je tužno što se to desilo prvo kvesiću,pa njemu,momcima koji tek kreću igrati,koji su standardni mladi reprezentativci i pred kojima je tek trebala biti i karijera,život,novac,a ovako je veliko pitanje hoće li ikad više biti isti,prije da neće nego da hoće...ružno reći,ali da se to desilo bešliji ili tako nekome na zalasku karijere,koji je uzeo milione,ne bih to tako reći ni primjetio..ovako je baš tužno

..juče mi se u jednom momentu na našoj utakmici nije svidjelo kako je srđo povukao nogu u jednom duelu,ali sad kad vidim ovo,i neka je

...on je ovdje skoro jedini koji još nije bio u inostranstvu,tek treba da zaradi nešto u životu,i sad mu treba neko od ovih premijerligaških drvosječa otkinuti nogu...nek trči ovako nenormalno kao juče i nek mu pas ostane ovako filigranski tačan,sasvim dovoljno da opravda svoju ulogu u timu,pa i kad ponekad opreznije uđe u duel,pogotovo kod 2-0...
prijedor...gostovanje koje nam izuzetno leži,svake godine sam tamo,igrali smo bezbroj puta nakon rata ,po raznim ligama sa rudarom,i ako se ne varam,samo smo jednom izgubili tamo,ono kad je baja stojnić bio prvi put i kad smo tamo doživjeli prvi poraz u prvenstvu....uopšte me ne zanima ako izgubimo,neću ni riječ reći,fudbal je to,sport u kojem se i veća iznenađenja dešavaju non-stop,zato i jeste najzanimljiviji.....ali samo na jednoj stvari insistiram...hoću da se postavimo onako kako treba,tj onako kako se postavlja veliki klub iz velikog grada,kad gostuje malom klubu u malom gradu..ništa drugo!