iskusniborcevac je napisao:
Schlager je napisao:
ko je pominjao smjenu trenera,hahahahahahah

..
ˇ@iskusniborčevac
to od mene nećeš nikad dočekati
nekritičan sam totalno kad su igrači borca u pitanju, za mene su uvijek svi dobri,zato ih nikad i ne analiziram

znam ja za taj tvoj stav, ali sam mislio da ces napraviti izuzetak i tako istaci i dobre i manje dobre strane igraca, zbog njih samih, siguran sam da bi tvoja analiza pomogla da se neke stvari isprave kod pojedinaca, posto znam da vecina cita ovaj forum, nemoras o Srdji, jer znamo sta mislis o njegovim igrama
ma ne mogu stvarno

...
može o manama trenera,stručnog štaba,uprave,gradonačelnika,dodika,ali igrače nekako ne mogu kritikovati,čak ni dobronamjerno,ni na stadionu,ni na forumu,nigdje....osjećao bih se baš neprirodno da nakon ovoliko godina krenem pisati o manama igrača borca

...to je nešto jače od mene,tako sam odrastao i ostalo mi je to da je za mene igrač borca svetinja....uopšte se ne uklapam u onu priču da su oni svi prolazni,plaćeni i da je samo klub bitan....nećeš vjerovati,ali mene čak boli i kad se priča protiv špice,karalića,fišera i ostalih,onda možeš misliti dokle to kod mene ide
teško je to mlađima shvatiti,ali možda će nekad razumjeti,kad dođu u moje godine,pa neki novi klinci koji danas nisu ni rođeni,počnu pisati npr "boka raspudić pokrao nešto,ugradio se u neki transfer,ismijavati ga "boka raspudić prijatelj kluba",i sl.....bez veze sam lava boku pomenuo,jer oni sad na utakmicama drhte uz njega,kao ja kad sam odrastao i drhtao uz gore pomenute...a drugačije se i utakmice,pobjede,porazi,doživljavaju u tim formativnim godinama nego što ih danas doživljavam...
možda i griješim,ali jbg,takav sam
@srđane
ovaj članak je ortodoksna glupost...niti se bobi drma stolica niti bi vlado sada napustio čelik usred sezone, gdje ga poštuju mnogo više nego ovdje...