banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 01 Jul 2026, 12:25 Danas je 01 Jul 2026, 12:25

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121549 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2763, 2764, 2765, 2766, 2767, 2768, 2769 ... 6078  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 08 Apr 2013, 14:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Pa budale, a sta drugo. Ne znam postoji li gluplji termin od toga?!

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2013, 14:16 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2012, 16:05
Termin je preglup. Ja vec pravim.kombinacije kako stici na stadio do pola 5. Mislim da je zbog bht-a,jer je liga sampiona u srijedu i mislim da prenose utakmic,a nozda i nasi kontaju da je vako bolje zbog lige sampiona. Al ce.da vidi da je promasaj.

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2013, 14:21 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Ocekujem jako tesku utakmicu u srijedu i pobjedu naravno. Termin je vjerovatno takav zbog Bht i lige sampiona. Vidim i kisa je tradicionalno najavljena tako da ce posjeta biti slaba zbog vise razloga. Ali hajd navikli smo

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2013, 14:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Dugo nije bilo jebanja majki pomoćnom sudcu sa zapada, počeli su pošteno suditi :D
Kad se sjetim one kup utakmice sa Sarajevom, kad je digao ofsajd Bućanu meni se čini, cjeli zapad skočio dole na onaj beton :lol: :lol: :lol: I poslije toga se sasro sudija, pa je sve na našu stranu svirao.

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2013, 15:48 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jan 2012, 09:21
subzero81 je napisao:
da mi je samo znati ko odredi jebenih pola 5 a 99% ljudi radi do 16

Jbg druze dajte otkaze ,mi sto ne radimo idemo gledati pa makar bila u 11 ujutro:)

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2013, 15:52 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
iskusniborcevac je napisao:
pinkara je napisao:
da ne bude da sam nerealan i da samo pljujem,grahovac danas odskocio u odnosu na grujica i zizovica.zavrsio utakmicu sa poderanim dresom

alo, lelemudane, pa ti si ovo napisao, a ne ja! sto se gubis? a mene optuzujes da pljujem

nisam ja kriv sto si retardiran pa ne shvatas razliku izmedju tvog i mog posta ;)

od sad si na ignore
:*

u srijedu nam dosta stvari nece ici na ruku,pogotovo teren koji ce biti najgori do sada i cinjenica da bas takav teren odgovara jagodicevoj defanzivnoj taktici na gostovanjima

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2013, 20:54 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
nisam vise moderator,nemam instrumente da djelujem,ali bih kao covjek zamolio da se malo smire strasti,pogotovo sad kad nam ide odlicno.

e bas zato sto nam ide super,namjerno cu sada napisati ovaj post,jer ne volim se prikljucivati onim opstim hajkama kad krene lose,psovkama,vrijedjanju igraca,strucnog staba i svih ostalih...

znaci...moje je misljenje da borac nikad nije bio jaci,barem od rata...nema nikakvog razloga da nas na sva tri gostovanja protivnici nadigraju..i to ne vrhunski protivnici,vec prosjecni i ispodprosjecni....pogotovo nema razloga da ovakav tim borca igra zatvoreno i na bod....mislim da nismo svjesni koliko nas tim igracki odskace od ove lige i da nema potrebe da se mi prilagodjavamo NIKOME i NI NA JEDNOM TERENU!

nije sramota izgubiti,Boze sacuvaj...zato treba igrati,a ne da nas u gradaccu spasava cudesni avduka,u ist sarajevu da uputimo dva suta i damo dva gola,da nas u bijeljini spasava stativa i da ne sutnemo na gol.....
a i iz prakticnih i matematickih razloga,proslo je vrijeme tih zatvorenih varijanti i igara na bod,otkad se za pobjedu dobija tri boda....primjer,da smo u bijeljini i gradaccu odigrali obe utakmice na pobjedu,pa jednu izgubili,drugu dobili,sad bismo imali bod vise!
drugi primjer..ove godine ce vjerovatno sve biti ok,evropa itd...ali ja vec mislim na titulu sledece godine,ako sacuvamo kostur tima,jer smo najbolji...a titula se ne osvaja sa prosjekom pobjeda kuci,remi na strani!...15 pobjeda kuci je 45 bodova,sa 15 bodova sa strane je ukupno 60 bodova...a zeljeznicar je lani osvojio 71 bod (i cak pustio leotaru u zadnjem kolu)!!..a i ove ce godine vjerovatno,jer amar je na vrijeme shvatio da bod nije nista....cak je i siroki imao 63 boda,na drugom mjestu!

bobo je moj drug,i znam da ce,ako procita ovo shvatiti svu dobronamjernost ovoga posta,u krajnjem slucaju rezultati su sasvim ok....ima moju maximalnu podrsku,podrzavao sam ga i jesenas i zimus,a pogotovo sad kad smo treci... ja mu trazim opravdanja u tome da ova nasa masinerija jos nije uigrana,da nije bilo treninga 7 dana,da nema novca....nadam se da je to u pitanju,i da nece njegova trenerska filozofija biti "kuci na pobjedu,na strani na bod"....nisam jesenas nista pisao ni za onu bruku u trebinju,ni za zatvorenije varijante u svakoj utakmici na strani jer sam znao da smo potanki,ali vrijeme je da svi sada napravimo klik,da shvatimo koliko smo mocni,da se autoritativno postavljamo na svakom gostovanju,pocev od prijedora,a ne da drhtimo kraj radija,ili na gostujucoj tribini ocekujuci cuda od avduke...

mislim da je sad pravo vrijeme da ovo napisem,jer ne volim generale poslije bitke...iako znam da ce post mnoge iznervirati i da ce biti komentara "ljudima nikad ugoditi!!" :( :(

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2013, 21:13 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Ja se nadam da će i Bobo da raste sa ovom ekipom, jer dometi ove ekipe daleko iznad ove lige, tako da ako smatramo da je on naše dugorčnije rješenje moramo da ga pomali "istrpimo". Kažem on će da raste zajedno sa ekipom.

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2013, 21:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Ova ekipa jeste jaka i treba da svuda ide na pobjedu. Ali mislim da je ipak nešto precjenjena. Tu je negdje po kvaliteti sa onom koja je osvojila titulu. A kao i ona i ova ima nekih nedostataka koji bi trebali biti otklonjeni. Fale nam nadprosječni bekovi (ovi sada igraju korektno, ali nema tu sile, ofanzivnih akcija), dobra zamjena na stoperu i možda još jedan kreativac tipa Stokića u ofanzivnom srednjem dijelu. E to bi bila baš moćna ekipa, za klasu jača od šampionske, od koje bi se mogli nadati i nečemu u međunarodnim takmičenjima.
Ako bi u sljedećem prelaznom roku napravili bar nešto po pitanju tih bekova... Puzigaća...?

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2013, 21:24 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Teško ćemo mi Jocu zadržati, ali mogli bi dobre pare za njega da dobijemo...

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2013, 21:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
To će biti možda i najteži zadatak novog sportskog direktora, da nađe neku dostojnu zamjenu za Stokića (i Krunića). Dakle, najmanje jednog takvog. Takvi igrači se najteže nalaze.

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2013, 22:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
s obzirom da su ova dvojica dosli za dz, znaci da se moze naci samo zavisi od vizije SD

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2013, 22:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Dobise li igraci na kraju platu?

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2013, 22:32 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
nisam vise moderator,nemam instrumente da djelujem,ali bih kao covjek zamolio da se malo smire strasti,pogotovo sad kad nam ide odlicno.

e bas zato sto nam ide super,namjerno cu sada napisati ovaj post,jer ne volim se prikljucivati onim opstim hajkama kad krene lose,psovkama,vrijedjanju igraca,strucnog staba i svih ostalih...

znaci...moje je misljenje da borac nikad nije bio jaci,barem od rata...nema nikakvog razloga da nas na sva tri gostovanja protivnici nadigraju..i to ne vrhunski protivnici,vec prosjecni i ispodprosjecni....pogotovo nema razloga da ovakav tim borca igra zatvoreno i na bod....mislim da nismo svjesni koliko nas tim igracki odskace od ove lige i da nema potrebe da se mi prilagodjavamo NIKOME i NI NA JEDNOM TERENU!

nije sramota izgubiti,Boze sacuvaj...zato treba igrati,a ne da nas u gradaccu spasava cudesni avduka,u ist sarajevu da uputimo dva suta i damo dva gola,da nas u bijeljini spasava stativa i da ne sutnemo na gol.....
a i iz prakticnih i matematickih razloga,proslo je vrijeme tih zatvorenih varijanti i igara na bod,otkad se za pobjedu dobija tri boda....primjer,da smo u bijeljini i gradaccu odigrali obe utakmice na pobjedu,pa jednu izgubili,drugu dobili,sad bismo imali bod vise!
drugi primjer..ove godine ce vjerovatno sve biti ok,evropa itd...ali ja vec mislim na titulu sledece godine,ako sacuvamo kostur tima,jer smo najbolji...a titula se ne osvaja sa prosjekom pobjeda kuci,remi na strani!...15 pobjeda kuci je 45 bodova,sa 15 bodova sa strane je ukupno 60 bodova...a zeljeznicar je lani osvojio 71 bod (i cak pustio leotaru u zadnjem kolu)!!..a i ove ce godine vjerovatno,jer amar je na vrijeme shvatio da bod nije nista....cak je i siroki imao 63 boda,na drugom mjestu!

bobo je moj drug,i znam da ce,ako procita ovo shvatiti svu dobronamjernost ovoga posta,u krajnjem slucaju rezultati su sasvim ok....ima moju maximalnu podrsku,podrzavao sam ga i jesenas i zimus,a pogotovo sad kad smo treci... ja mu trazim opravdanja u tome da ova nasa masinerija jos nije uigrana,da nije bilo treninga 7 dana,da nema novca....nadam se da je to u pitanju,i da nece njegova trenerska filozofija biti "kuci na pobjedu,na strani na bod"....nisam jesenas nista pisao ni za onu bruku u trebinju,ni za zatvorenije varijante u svakoj utakmici na strani jer sam znao da smo potanki,ali vrijeme je da svi sada napravimo klik,da shvatimo koliko smo mocni,da se autoritativno postavljamo na svakom gostovanju,pocev od prijedora,a ne da drhtimo kraj radija,ili na gostujucoj tribini ocekujuci cuda od avduke...

mislim da je sad pravo vrijeme da ovo napisem,jer ne volim generale poslije bitke...iako znam da ce post mnoge iznervirati i da ce biti komentara "ljudima nikad ugoditi!!" :( :(

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2013, 22:33 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

sve je covjek u pravu. svaka cast za post

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2013, 22:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
На фејсбук страници борац-спорта постављена је обавјест у вези акције. Уплаћена је промоција, тако да чим прође процес верификације слику би требало да види 14 000-26 000 људи.
ајде и ви мало помогните, макар лајкујте објаву и евентуално подјелите на својим зидовима. ово је линк до странице ако неко не зна:
https://www.facebook.com/pages/borac-sp ... 2711114506

Poslednji put menjao Шајин dana 08 Apr 2013, 22:52, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2013, 22:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Schlager je napisao:

Апсолутно си у праву..

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2013, 07:36 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
pogodjeno pravo u centar sve sto je napisano,nadam se da ces vrlo brzo napraviti analizu ucinka svakog igraca

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2013, 08:29 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
Mislim da sada nema potrebe da se prica o smjeni trenera, sada kada imamo dobre rezultate i ne toliko losu igru, naravno uvjek moze bolje ali smjenom trenera dobili bi kontra efekat i totalno se sjebali. ;)

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2013, 08:31 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ko je pominjao smjenu trenera,hahahahahahah :lol: :lol: ..

ˇ@iskusniborčevac

to od mene nećeš nikad dočekati 8)

nekritičan sam totalno kad su igrači borca u pitanju, za mene su uvijek svi dobri,zato ih nikad i ne analiziram :D

Vrh

[ 121549 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2763, 2764, 2765, 2766, 2767, 2768, 2769 ... 6078  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]