banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 01 Jul 2026, 13:54 Danas je 01 Jul 2026, 13:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121550 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2761, 2762, 2763, 2764, 2765, 2766, 2767 ... 6078  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Apr 2013, 08:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Jel igračima isplaćeno išta?

Gledao sam Čelika na areni, fina ekipa, biće čupavo sa njima + još što Vlado poznaje našu ekipu više nego odlično.

Vrh

Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 07 Apr 2013, 08:45 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
I ja mislim da ce biti mnogo teze nego sto mislimo protiv Celika. Ne toliko zbog Vlade ili kvaliteta Celika koliko zbog cinjenice da mi jako tesko igramo protiv ekipa koje nece da igraju fudbal. Sa ovima koji hoce smo lako izlazili na kraj i zato isto mislim da sa takvim ekipama moramo koristiti Rascica.

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2013, 08:52 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
pinkara je napisao:
da ne bude da sam nerealan i da samo pljujem,grahovac danas odskocio u odnosu na grujica i zizovica.zavrsio utakmicu sa poderanim dresom

ali nazalost i sa zutim kartonom,ako je vjerovati onoj budaletini sa bh radija,marovicu :roll: :roll: ...ako je tacno,to bi mu bio vec treci ovog proljeca,i ne bi igrao protiv celika...morao bi malo pripaziti,jer skoro je bio gosk,u zadnjem kolu jeseni kad je isto pauzirao zbog kartona,to je bilo tek prije 5 kola :(

slusam prenose preko 30 godina,i vecu budalu ne cuh!!

po kretenu,radnik je imao jedno 30 stopostotnih sansi,kaze u zadnjim minutama "avdukic brani nogom nemoguce",gledam sinoc na rtrs izvjestaj,neki sterilan ubacaj,nije cak ni sut :angry4:

a da ne pricam kako je novi predsjednik borca radulj "direktor poreske uprave rs :roll: " koji ce sada da donosi para u borac koliko treba i da vise nece biti problema za banjalucane,pa na kraju tirada kako je aleckovic dosao u bijeljinu sa jedinim zadatkom da borac ne izgubi,kako nije pretrcao 500 metara i pitanjem ko mu dade fifa znak? :(

na stranu sto covjek uopste ne zna pricati,klasicna budala,i ja uopste nie znam ko gura takve likove...uzas!! :( :(

celik moramo pobjediti u srijedu kako znamo i umijemo,mada je vlado izjavio kako je siguran da utakmicu u banjaluci nece izgubiti...e pa hoce! 8)

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2013, 09:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Jel' to mislis na onu pijanu budalu sa BH radija? Onaj sto ekavicom laprda?
Taj ako nije preko stele dobio radno mjesto dajem desno jaje.

U autu sam uhvatio samo 2-3 javljanja onoga sa RS radija i bio je korektan. Sudiju nije spominjao u negativnom kontekstu.
Jeste da je ocigledno preuvelicavao kad je Radnik bio u napadu ali to je i ocekivano.

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2013, 09:07 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
Jel' to mislis na onu pijanu budalu sa BH radija? Onaj sto ekavicom laprda?
Taj ako nije preko stele dobio radno mjesto dajem desno jaje.

ma da :( :(

svakakvih sam se budaletina naslusao poslije rata,ali ovakav kreten se vise ne radja :angry4:

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2013, 09:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Po zvanicnom izvjestaju Bilbija je dobio karton.

Inace, nas najbolji strelac Joco Stokic danas slavi svoj 26. rodjendan, cestitamo!

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2013, 09:51 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
cim su igraci dobili neku lovu, vratili se svojim navikama, a to je bezidejna igra, nezalaganje, skrivanje po terenu itd. neobjasnjivo je to

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2013, 10:09 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
iskusniborcevac je napisao:
cim su igraci dobili neku lovu, vratili se svojim navikama, a to je bezidejna igra, nezalaganje, skrivanje po terenu itd. neobjasnjivo je to

aj ne seri ziv bio!

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2013, 10:11 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Logično je očekivati da se ekipi nekada desi mali pad, ipak mi imamo onu rupu od sedam dana kada nije bilo treninga... Bod je dobar, žao mi je za sva tri jer mislim da smo mogli visoko, jako visoko...

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2013, 10:47 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2012, 16:05
Momci cestitke i na bodu. Posto je ovo jedno od gorih kostovanja kod ekipa poput radnika. Lako je igrati fudbal sa ekipom koja se namece za igru,ali protiv ovakvih kao radnik i slicni ne. Logicno je da se negdje malo i podbaci,mada je ovo mozda i svjesno da su odigrali koliko treba za X i ne umarati se puno pred Celik koji jako neugodan i bice svasta,a to je vec u srijedu.

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2013, 11:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Bodom moramo biti zadovoljni. Bez obzira što Radnik nije bezazlena ekipa ovdje se moglo i više napraviti. Nije ni Slavija loša, ali smo tamo igrali energičnije, pogotovo kroz sredinu. Danas nije bilo Teinovića i toliko tih prekinutih akcija i brzog iznošenja lopti. A i da ga je bilo, ne znam kome bi mogao da preda loptu u napadu. Žižović krila i vesla preko terena, a ne sjećam se nijedne oduzete lopte, nijednog suvislijeg proigravanja.
Za Maletu sam javio da igra dobro, ali to se odnosilo samo na prvih deset minuta gdje je u odnosu na druge djelovao malo sigurnije. Kasnije ga nije bilo puno, odnosno u drugom poluvremenu je kilavo djelovao u nekim napadima iz kojih je moglo biti nešto više. Kantar nešto konkretniji, ali samo do šesnaesterca gdje nije napravio ništa opasno po gol. Vjerovatno bi bilo bolje da su Raščić i Bilbija igrali zajedno od početka, pogotovo pored ovakvog Žižovića, ali ni ta kombinacija u onih petnaestak minuta nije uradila skoro ništa.
Teren nije bio blatnjav, ali težek za igru jer je sloj trave bio toliki da se lopta kretala skoro kao da se igra po blatu. Padne sa 20 metara i jedva odskoči jednom. U prvih deset minuta je jednom prevarila Vuleta (čini mi se), on je čeka malo više da odskoči, a ona mu prođe ispod stopala. Radnikov igrač utrčava, uzima loptu sa strane u šesnaestercu, ali oklijeva, čeka da dođe još neko u sredinu i naši ga uspijevaju izblokirati.
Gledaoci su se ljutili na suduju, mada ovaj nije imao nekih većih grešaka. Hajde, možda je u nekim situacijama na sredini terena dao faul za nas, a mogao je drugačije.

Imam dosta snimaka (iz drugog poluvremena). Sad sam ih pregledao. Na njima nema ništa spektakularno, ali postaviću ih u toku dana da se malo vidi kakva je igra bila.

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2013, 11:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 01 Apr 2012, 12:15
Slika
Борац А - Борац Б тим :D

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2013, 12:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=B6wlPISFL5A[/youtube]

Napravio sam osam snimaka. Staviću još par jer je to uglavnom ovakvo drndanje od fudbala.

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2013, 13:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
Борцу бод у Бијељини (Видео)

http://www.borac-sport.com/index.php?op ... Itemid=113

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2013, 14:25 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
pinkara je napisao:

aj ne seri ziv bio!

koji je tvoj problem pa se meni obracas? hoces li mi mozda zabraniti da napisem svoje misljenje, ma kakvo ono bilo?nemoj to vise ciniti

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2013, 14:48 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
pinkara je napisao:

aj ne seri ziv bio!

koji je tvoj problem pa se meni obracas? hoces li mi mozda zabraniti da napisem svoje misljenje, ma kakvo ono bilo?nemoj to vise ciniti

Nemam ja problem vec ti cim seres i pljujes bez ikakve osnove!jesi bio u bijeljini pa da komentarises???

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2013, 15:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=f586N4_F0G0[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2013, 16:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Славија изгубила кући а Зрињски губи у Мостару. Олимпиц нам је најближи али имају најтежи распоред до краја. Наше је само паметно да одрадимо остатак прољећа и Европа је ту, четврту годину заредом 8)

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2013, 17:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Jebiga ja sam već nas vidio u evropi, pa sam razmatro šta uraditi na ljeto 8)

Žižović, Žarić, Stupar, Điđi out

Dovesti nekog mladog igrača na sredinu terena (Fedor), Nekog klinca na desnog beka i nekog odbrambenog igrača, po mogućnosti mladog.

Zadržati:
Avduku
Vuleta
Boku
Zelju
Vasilja
Grujića
Teina
Stokića
Bikija
Raščića
Maletu
Kantara
Acu Radulovića
Subića (učiti ga da igra lijevog beka)
Grahu
Kozića
Runjić

Ovo je već 17 igrača +3 još i to je to.

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2013, 17:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sljedeće kolo moramo pobjediti jer slutim pobjedu Olimpika u Trebinju. Široki dočekuje Gradinu, Slavija opet kod kuće i to sa GOŠK-om...
Sad ispade ovo sa Čelikom direktni okršaj za Evropu...

Vrh

[ 121550 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2761, 2762, 2763, 2764, 2765, 2766, 2767 ... 6078  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]