kitopsina je napisao:
Volim Borac je napisao:
kitopsina je napisao:
Dobro, a do tada bi bilo dobro da skupimo bar ovih 400km za prezentaciju kluba.
U petak je bilo nekoliko uplata i to je sve.
Zar ne može nas 20 koji ovdje redovno pratimo sve oko kluba sakupiti te pare?
Kitopsina, mislim da se drugacija strategija mora pirmjeniti oko prikupljanja para, osim uplacivanja na racun. Ljudima je tesko otici do banke, neki nemaju vremena, nekima je bed uplatiti koju marku itd. Mislim da bi prava stvar bila da na domacim utakmicama kruzi npr. kutija stadionom, ili da na ulazi na istoku i zapadu stoji jedna kutija ili osoba koja bi skupljala pare za akcije...siguran sam, da se u subotu to napravilo da bi u prosjeku po covjeku skupili makar 0,5km a to bi bilo oko 1000 maraka za utakmicu. Bitno je napraviti samo sve transparentno i ljude uputiti, evenutalno sa flajerima, mozda cak prvo flajere podijeliti, tekst koji ti postavljas redovno, a zatim da se skupljaju pare, pa se sve zajedno uplati na racun.
Pa išao bih ja i s kutijom od jednog do drugog na tribini ili stajao na ulazu prije utakmice, ali zar stvarno misliš da bi to nešto donijelo? Flajer manje-više...
Novu Banku sam izabrao jer imaju dosta (najviše) filijala po gradu. Tel. broj sad još ne ide, objasnio sam negdje...
E sad...
A nije sramota ni marka... Ako nas nije sramota praviti akciju promocije za 400km, onda ne treba nikoga biti sramota da uplati marku...
Moje misljenje je, da bi to bilo najekikasnije skupljanje para, na prvoj domacoj utakmici odaziv mozda i ne bi bio ocekivani, ali najbitnije bi bilo informisati ljudi, sa flajerima, onako kako si ti pisao, da se sto vise ljudi ukljuci, za sta pare idu, kako, gdje itd.
A onda mislim da ce to postati normala neka, na utakmici od 2000-3000 hiljade ljudi, da u prosjeku skupis pola marke po covjeku mislim da se akcija uspjesnom moze nazvati.
Ti si pokreno citavu stvar pa je na tebi i da odlucis, to je samo prijedlog.
poz