banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 01 Jul 2026, 16:53 Danas je 01 Jul 2026, 16:53

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121550 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2754, 2755, 2756, 2757, 2758, 2759, 2760 ... 6078  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 03 Apr 2013, 19:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Zašto nije odmah određen i sportski direktor?

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2013, 20:02 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2012, 16:05
Na alternativnoj rekose da je Kruna sportski direktor. Da li neko ima tacnije informacije.

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2013, 20:08 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
nije jos uvijek,za par dana ce se i zvanicno objelodaniti ko je sp direktor

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2013, 20:21 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2012, 16:05
Za poziciju sportskog direktora se gura jos jedan covjek iz kluba,koji trenutno obavlja duznost u klubu. Al cuce se za koji dan sta ce biti.

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2013, 20:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Dec 2011, 21:42
Slika
Хвала браћи из НС на подршци.

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2013, 21:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

http://www.nezavisne.com/komentari/neza ... 86837.html

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2013, 08:58 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
SD za sada po meni i nije prioritet, bitno je rijesiti goruce stvari, plate fudbalerima i radnoj zajednici, nakon toga mogu traziti SD. Ali definitivno Kruna.

Poslednji put menjao srdjanBL dana 04 Apr 2013, 09:04, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2013, 09:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
aјде да видимо како то нема пара а за сеоски пројекат има?!
можете потражити податак да 50% средстава намјењених за спорт Републике Српске иде Игокеи.
не дај Боже да уђу у евролигу, један од услова је успостављање директне авионске линије у трајању од годину дана са највјероватније Истанбулом (јер је генерални спонзор лиге Туркиш еирлајнс) која ће грађане Републике Српске коштати између 5 и 8 милиона марака (јер ће наравно бити економски неипслатива линија)

ако за тај краткорочни пројекат има и 10 милиона, онда за симбол Бањалуке и Крајине, симбол који сија 90 година мора да има бар толико, ако не и више! наравно нећу да напишем бар милион, бар пола, јер ми смо институција а они су како рече Душко Вујошевић "обични мали сеоски клуб"

пара има, али изгледа само за уски круг људи, само за подобне и послушне. милиони, камиони иду, али не по заслугама, нити по економској и маркетиншкој исплативости

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2013, 09:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
druze svaki tvoj post me izbije i ogorci jos vise :)

ali samo nastavi sve treba da se iznese javno, jer vidite i sami da i novinari i ko zna jos ko citaju ovaj forum pa ako hoce i smiju da rade svoj posao imace sve na tacni.

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2013, 09:07 
Veteran
Veteran

On, svi znamo ko, je skoro izjavio da hoce da ispuni svoj djecacki san, znaci po svaku cijenu, makar mi heljba nebudemo imali IgokeJa ce tuci po evroligi.

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2013, 09:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

pa mi zivimo da bi ostvarili nasem cjenjenom vodje snovi. jebo sjevernu koreju sta je ovo

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2013, 10:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Ma duša me boli kad vidim kolike plate imaju igrače igokee, i tako manje-više svake godine. :-? Samo ću vam reći da je ona prethodna ekipa s Nađfejijem i Čejsom bila plaćenija od ove, koja je isto skupocjena.
Naš najbolji igrač nema godišnje koliko ovaj mjesečno :( Ali narod je ovca, i treba nas šišati.

Za nadati se da će doći bolja vremena. Propašće kad-tad i taj projekat i sponzori će glavom bez obzira bježati.

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2013, 10:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Dobro, a do tada bi bilo dobro da skupimo bar ovih 400km za prezentaciju kluba.
U petak je bilo nekoliko uplata i to je sve.
Zar ne može nas 20 koji ovdje redovno pratimo sve oko kluba sakupiti te pare?

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2013, 10:24 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
mene najviše boli što smo konačno dočekali da imamo svoju kasu,da ne idu naše pare ni u sarajevo ni u beograd,a ispade da je duplo bolje bilo prije,niti je bilo štrajkova,dugovanja igračima,niti su se pare ovako bezočno krale na takmičenjima kojima samo služimo za podsmijeh :( :(

mislio sam kad budemo imali svoju kasu da će sve biti mnogo bolje,a ne mnogo gore :(

naša kasa služi samo da iz nje grabi desetak ljudi,dodik za igokeu,tešanovićka za žrk borac,tegeltija i za fudbal i za košarku u mrkonjiću,proko dragosavljević i neđo ilić za crvenu zemlju,i ovaj "padobransko-raftingaško-noć šampiona" lobi :( :(

hoćemo li ikada dočekati da se naš novac ulaže u prave,istinske sportske vrijednosti po kojima je banjaluka prepoznatljiva u svijetu,prvenstveno rk borac,pa onda i fk,a ne da liječimo komplekse ovih malih ljudi bacajući narodne milione na takmičenja koja ne gleda ni familija igrača? :( :(

zašto u ovolikom gradu nemamo nijedan kvalitetan i stabilan sportski klub na čije utakmice bi mogli ići momak sa djevojkom,otac sa sinom,ili čitava porodica?

banjaluka je jedno ogromno selo,nek priča ko god šta hoće o evropi..selendra!!!

@kitopsina,ja sam ti otprilike na pp i najavio kako će to izgledati...

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2013, 10:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
kitopsina je napisao:

Kitopsina, mislim da se drugacija strategija mora pirmjeniti oko prikupljanja para, osim uplacivanja na racun. Ljudima je tesko otici do banke, neki nemaju vremena, nekima je bed uplatiti koju marku itd. Mislim da bi prava stvar bila da na domacim utakmicama kruzi npr. kutija stadionom, ili da na ulazi na istoku i zapadu stoji jedna kutija ili osoba koja bi skupljala pare za akcije...siguran sam, da se u subotu to napravilo da bi u prosjeku po covjeku skupili makar 0,5km a to bi bilo oko 1000 maraka za utakmicu. Bitno je napraviti samo sve transparentno i ljude uputiti, evenutalno sa flajerima, mozda cak prvo flajere podijeliti, tekst koji ti postavljas redovno, a zatim da se skupljaju pare, pa se sve zajedno uplati na racun.

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2013, 10:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
не знају људи за акцију. углавном знамо ми који пратимо форум. осталим људима кад окачиш линк са рачуном банке, појма немају о чему се ради и коме иду паре

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2013, 10:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

pa ako mu je sramota uplatiti 5km nek ih odnese covjeku na ruke, nije sramota nemati.

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2013, 10:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Volim Borac je napisao:
kitopsina je napisao:

Kitopsina, mislim da se drugacija strategija mora pirmjeniti oko prikupljanja para, osim uplacivanja na racun. Ljudima je tesko otici do banke, neki nemaju vremena, nekima je bed uplatiti koju marku itd. Mislim da bi prava stvar bila da na domacim utakmicama kruzi npr. kutija stadionom, ili da na ulazi na istoku i zapadu stoji jedna kutija ili osoba koja bi skupljala pare za akcije...siguran sam, da se u subotu to napravilo da bi u prosjeku po covjeku skupili makar 0,5km a to bi bilo oko 1000 maraka za utakmicu. Bitno je napraviti samo sve transparentno i ljude uputiti, evenutalno sa flajerima, mozda cak prvo flajere podijeliti, tekst koji ti postavljas redovno, a zatim da se skupljaju pare, pa se sve zajedno uplati na racun.

Pa išao bih ja i s kutijom od jednog do drugog na tribini ili stajao na ulazu prije utakmice, ali zar stvarno misliš da bi to nešto donijelo? Flajer manje-više...
Novu Banku sam izabrao jer imaju dosta (najviše) filijala po gradu. Tel. broj sad još ne ide, objasnio sam negdje...
E sad...
A nije sramota ni marka... Ako nas nije sramota praviti akciju promocije za 400km, onda ne treba nikoga biti sramota da uplati marku...

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2013, 11:03 
Veteran
Veteran

Mislim da ovo sa kutijom na ulazu npr. na zapad prava stvar.

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2013, 11:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ja mislim da 99% ljudi bi proslo ni pogledalo ne bi. ko hoce da uplati pa makar i 1KM nacice nacin kako

Vrh

[ 121550 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2754, 2755, 2756, 2757, 2758, 2759, 2760 ... 6078  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]