banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 01 Jul 2026, 17:59 Danas je 01 Jul 2026, 17:59

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121550 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2752, 2753, 2754, 2755, 2756, 2757, 2758 ... 6078  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 03 Apr 2013, 08:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
ајде још мало да се осврнемо на јучерашњи циркус.
- на питање да ли имамо затворену финансијску конструкцију до краја сезоне Радуљ - нема одговор
- на питање када ће се пронаћи тих 10 финансијера ни Веселиновић ни Радуљ - немају одговор
- шта ће бити ако се не нађу тих 10 "мјеста" у наредних пар мјесеци - "попуниће се представницима града, новинара и сл"
-зашто мандатар није изнио експозе него "кратак план" - "зато што још није изабран?!" (на свакој нормалној скупштини било града, државе, клуба, било чега нормално је да мандатар износи експозе због којег људи и гласају за њега)

1. ништа нису направили, само су купили вријеме
2. неће их пронаћи, нити су их тражили нити ће их тражити
3. већ сада знају да неће бити ништа од тих финансијера (оно што је свако имало реалан знао да од тога нема ништа) и да ће га попунити на начин који стоји у одговору
4. оно што је многима било јасно, да ће се исти задржати до љета и онда ајмо јово наново

играчима су обећане плате до суботе, па након чекања у свлачионици до уторка, а сада им кажу до краја априла?!

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2013, 08:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jul 2010, 11:12
http://www.sportlive.ba/index.php/fudba ... 15-sastavi

Danas u 15 na gradskom revans polufinala kupa juniora.

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2013, 08:46 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
Hahaha o boze. Znaci ljudima plate nece ni doci, ja zaista nebi se iznanadio da se igracki kadar krene rasipati.

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2013, 08:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
ti si bas lud, kakve plate kakvi bakaraci. Para nema.
U gradu se priprema odrzavanje reprezentativnog takmicenja u svjetski popularnom sportu Kajak-Kanu i to prvenstvo svijeta, a ti bi ulagao pare u tamo neki fudbal, a bas na mjestu one rusevine od stadona moze da se napravi odlicna operska sala, pa da nasi poglavari uzivaju u muzici koja prija njihovim usima. Ipak omogucili su nam da zivimo u ovim blagodetima. Hvala im na tome

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2013, 08:50 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
Plate i to zaostale od prosle godine(novembar i decembar) po zadnjem treba da dobiju do kraja maja a ne kraja aprila.

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2013, 08:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Znači, do kraja maja igrači neće vidjeti feninga.

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2013, 08:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

sad kad jedan za drugi zatraze raskid ugovora (i dobiju ga) znacemo na cemu smo, mada vec i znamo

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2013, 09:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Jebo ja sebi mater sto ulazim na ovu temu!

Muka mi bude svaki put.

I da, Boka sinoc izjavi da je zadovoljan ishodom sjednice. Ako je tako, onda su se valjda i igraci slozili da igraju za nista. :D

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2013, 09:10 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 25 Dec 2011, 17:39
Они нису у стању ни козметичке промјене направити,па да опет сами себе слажемо и помослимо да би могло бити боље.Овако нам ништа друго није остало него да тражимо начин како легално да уђемо у управљачке структуре клуба,јер више је него очигледно да СНСД власт не зна (или не жели) озбиљан Борац.

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2013, 09:10 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
subzero81 je napisao:
ti si bas lud, kakve plate kakvi bakaraci. Para nema.
U gradu se priprema odrzavanje reprezentativnog takmicenja u svjetski popularnom sportu Kajak-Kanu i to prvenstvo svijeta, a ti bi ulagao pare u tamo neki fudbal, a bas na mjestu one rusevine od stadona moze da se napravi odlicna operska sala, pa da nasi poglavari uzivaju u muzici koja prija njihovim usima. Ipak omogucili su nam da zivimo u ovim blagodetima. Hvala im na tome

prosle godine je bilo evropsko u kanuu za juniore,ove godine opet u julu je neko svjetsko ili evropsko u kajaku,vidim pisete da smo i 2016 dobili organizaciju...

moj prijedlog je da banjaluka postane stalni domacin svakog prvenstva u kajaku,raftingu i kanuu,kako se drugi evropski gradovi ne bi izlagali nepotrebnim troskovima,jer to je sve bijeda i sirotinja,a mi jedini u evropi imamo rijeku!!
cak i nocne trke...lijepo svake godine prilikom donosenja budzeta grada predvidjeti od 500 000 do par miliona maraka za ova takmicenja u kanjonu u zavisnosti da li je svjetsko ili evropsko i da li je za seniore ili juniore...
vidimo da se sve yebe od turista u banjaluci otkad smo krenuli sa ovim :( :( :(

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2013, 09:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

druze koliko su ovi izgubili kompas, i koliko vise nemaju obraza pa trpaju po svoim dzepovima, je dokaz da ljudi odvajaju pare za nabavku flopi diskova, koje siguran sam nema vise nigdje kupiti

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2013, 09:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

нема у њиховим главама емоција, нема неких виших интереса. само постоји глад за крађом, глад за новцем.
јебеш Борац, јебеш симболе, јебеш све, само дај дај дај
каква презентација Бањалуке, какви курци палци. јебе се њима и за рафтинг и за кајак и за рукомет и за фудбал.
граде стадион који ће на крају срушити да би правили филхармоније и остале курце палце, не од својих него од наших пара. нас ће задужити, а пола ће се слијети у њихове џепове. и нико их сутра неће питати зашто сте дали паре за сјеверну трибину када сте знали да хоћете то земљиште.

нису они у стању ништа направити сем опрати паре и покрасти народ.
нама остаје да се боримо за нешто што нам значи. нема више времена, свима је јасно да је дошло до грла.

СТОП ГАШЕЊУ ФК БОРАЦ!!!

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2013, 09:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

slazem se ja sa tobom u sve i jednom slovu tvoga posta.

samo mislim da nam predstoji borba sa vjetrenjacama. previse su se oni uglavili da bi njih neko mogao da pomjeri, a pogotovo poznavajuci nas metalitet
("cuti bice gore") mislim da je to izgubljena bitka.

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2013, 09:33 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
Mislim da cemo i sa pocetkom izgradnje pomocnih terena sacekati bar jos koji mjesec....

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2013, 09:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

и гдје су те паре које Глас помену. како спинују јавност то је страшно!
"кабинет предсједника блаблабла"

нико не каже да ће борба бити лака, ни до сада није била лака. и пред ову задњу утакмицу људи су хапшени, вршене су рације по кафићима, забрањена је слобода кретања. неки су претучени само зато што су у току утакмице хтјели да изађу. па нисмо у конц логору да не можемо изаћи ако морамо.
почели су са Слобиним методама

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2013, 09:41 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 25 Dec 2011, 17:39
ОНИ СЕ БОРЕ СА ВЈЕТРЕЊАЧАМА А НЕ МИ!
Они покушавају нешто што никад неће бити могуће а то је да неке авантуристичке и рекреативне спортове представе као симболе града.Они покушавају угасити Великана,они су све остале колективне спортове у овом граду (осим ЖРК Нада Тешановић)довели до руба пропасти,они мисле да ће успјети у својој намјери али ми смо ти који им требају рећи да неће моћи!

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2013, 09:48 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
subzero81 je napisao:
slazem se ja sa tobom u sve i jednom slovu tvoga posta.

samo mislim da nam predstoji borba sa vjetrenjacama. previse su se oni uglavili da bi njih neko mogao da pomjeri, a pogotovo poznavajuci nas metalitet
("cuti bice gore") mislim da je to izgubljena bitka.

ooo,ima i glupljih prica od ove,a to su "svi su isti" ili "ovi su se nakrali,necemo sad birati druge pa cekati da se nakradu"...

da mi imamo imalo mozga,na svakim dosadasnjim izborima bi birali nove a mijenjali ove sto nas slazu i ne ispune predizborna obecanja,i dosad bi se za ovih 10 iybora iskristalisala dobronamjerna vlast,kad bi vidjela da su njihovi prethodnici smijenjeni na izborima i jos zavrsili u zatvoru!

ali nama nije bitno ko je sta ispunio i uradio od obecanog,nama je bitno ko je sta rekao,izjavio ili kako izgleda :(

zakljucak...apsolutno se ne trebate ljutiti na politicare,oni tu nisu dosli ni na silu ni revolucijom,vec narodnom voljom.

a i pitanje je kako bi se bilo ko od nas ponasao na njihovom mjestu,kad bi vidio da narod uziva u lazima,prevarama,obmanama,da ne vidi da su nekad bili niko i nista a sad imaju stotine miliona i da sve to nagradjuje novim davanjem povjerenja na izborima,a sudije i tuzioce zaboli patka...mozda bi i mi bili slicnikad bi vidjeli da se postenje ne isplati a da narod uziva kad ga karas.

zato se ja na politicare ne ljutim uopste,a i vama bih savjetovao da ostricu svog nezadovoljstva usmjeriti na "narodnu volju",a pogotovo na sudije i tuyioce koji nikako da opravdaju ogromne plate koje im je ovaj narod dao,i nikako da shvate da su oni za dodika,bosica ili ivanica-TITO!!!!

shvatice jednog dana,ali treba to docekati...zasad su samo jedne obicne kukavice i smradovi koji mi se gade,jer su se uhvatili tako casnog zanimanja a plase se svoje sjenke :(

mogli su lijepo biti pjesnici ili uzgajati pcele,ako nemaju muda,a ne ulizivati se ovim majmunima i plasiti ih se kao neke picke,a imaju duplo vecu moc od njih..

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2013, 09:51 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
vidim Milan Radovic u upravi....valjda ce biti koji dinar,nisu ga dzaba doveli,direktor je Nove banke

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2013, 09:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

generalno je problem sto jedan covjek ima svu vlast u svojim rukama a ostali nesmiju ni da pisaju bez da im ovaj aminuje.

evo situcija, da vozd sad nazove 10 privrednika i kaze Borac treba tvoju pomoc, oni bi se polomili da vide koji ce prije da donese pare.
a da te iste nazove gavranovic, bilo bi dodji juce.

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2013, 10:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Dec 2011, 21:42
http://www.youtube.com/watch?v=sxfXA3avSns
Kad smo stoka!!!

Vrh

[ 121550 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2752, 2753, 2754, 2755, 2756, 2757, 2758 ... 6078  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]