subzero81 je napisao:
slazem se ja sa tobom u sve i jednom slovu tvoga posta.
samo mislim da nam predstoji borba sa vjetrenjacama. previse su se oni uglavili da bi njih neko mogao da pomjeri, a pogotovo poznavajuci nas metalitet
("cuti bice gore") mislim da je to izgubljena bitka.
ooo,ima i glupljih prica od ove,a to su "svi su isti" ili "ovi su se nakrali,necemo sad birati druge pa cekati da se nakradu"...
da mi imamo imalo mozga,na svakim dosadasnjim izborima bi birali nove a mijenjali ove sto nas slazu i ne ispune predizborna obecanja,i dosad bi se za ovih 10 iybora iskristalisala dobronamjerna vlast,kad bi vidjela da su njihovi prethodnici smijenjeni na izborima i jos zavrsili u zatvoru!
ali nama nije bitno ko je sta ispunio i uradio od obecanog,nama je bitno ko je sta rekao,izjavio ili kako izgleda
zakljucak...apsolutno se ne trebate ljutiti na politicare,oni tu nisu dosli ni na silu ni revolucijom,vec narodnom voljom.
a i pitanje je kako bi se bilo ko od nas ponasao na njihovom mjestu,kad bi vidio da narod uziva u lazima,prevarama,obmanama,da ne vidi da su nekad bili niko i nista a sad imaju stotine miliona i da sve to nagradjuje novim davanjem povjerenja na izborima,a sudije i tuzioce zaboli patka...mozda bi i mi bili slicnikad bi vidjeli da se postenje ne isplati a da narod uziva kad ga karas.
zato se ja na politicare ne ljutim uopste,a i vama bih savjetovao da ostricu svog nezadovoljstva usmjeriti na "narodnu volju",a pogotovo na sudije i tuyioce koji nikako da opravdaju ogromne plate koje im je ovaj narod dao,i nikako da shvate da su oni za dodika,bosica ili ivanica-TITO!!!!
shvatice jednog dana,ali treba to docekati...zasad su samo jedne obicne kukavice i smradovi koji mi se gade,jer su se uhvatili tako casnog zanimanja a plase se svoje sjenke

mogli su lijepo biti pjesnici ili uzgajati pcele,ako nemaju muda,a ne ulizivati se ovim majmunima i plasiti ih se kao neke picke,a imaju duplo vecu moc od njih..