banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 01 Jul 2026, 19:22 Danas je 01 Jul 2026, 19:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121550 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2749, 2750, 2751, 2752, 2753, 2754, 2755 ... 6078  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 01 Apr 2013, 13:59 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ajd vuče samo ovu temu zaobiđi,čitav forum je tvoj,neću se uopšte miješati,ali ova tema mi baš dosta znači pa je po mogućnosti preskoči...

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2013, 14:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2013, 14:13 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ma vuk je pravi drugar,uvijek me ispoštuje,i sad će,zato ga i gotivim :wink:

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2013, 14:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
baki je napisao:
Taj isti Bilbija je odrastao sa Lesinarima na tribini, mahao barjacima Lesinara i Borca tako da mi je to malo supljak...
...

da zavrsimo pricu oko "nebitnih" stvari, nek trpa svaku tekmu 4 komada i nek slavi sa stativom od gola sto se mene tice...

Citiraj:
Četvorostruki strijelac za Borca u pobjedi nad Zrinjskim od 5:1, Nemanja Bilbija, izvinio se navijačima za burnu reakciju prilikom zamjene, ističući kako je samo želio da postigne i peti pogodak. Sjajni napadač Banjalučana tvrdi da je shvatio svoju grešku, a opravdanje je pronašao u silnoj želji da odličnu partiju kruniše još jednim golom.

Fudbaler koji je ponikao na Gradskom stadionu, a onda otišao u redove Vojvodine, već drugi put se vratio u svoj matični klub na pozajmicu jer u "crveno-bijelom" dresu Novosađana nikako da dobije pravu šansu.

Svoj vanserijski talenat pokazao je u više navrata, a ovaj put je zablistao punim sjajem i protiv Mostaraca iz četiri šuta dao četiri gola. Bilbija u intervjuu poručuje da je ovo samo početak golgeterske serije, ali je ipak prvo želio da pojasni kako nije želio ništa loše gestikulacijom prilikom zamjene.

- Nakon prespavane noći, savršeno mi je jasno da sam pogriješio. Morao sam da ispoštujem navijače i da ih, prilikom izlaska sa terena, pozdravim! Ali, biće prilike da se pomirimo! Žao mi je što se to desilo, želio sam da ostanem u igri, htio sam da postignem i peti pogodak pa mi je bilo krivo što sam rano zamijenjen. Srećom, nije se ništa ružno desilo i nadam se da mi to niko neće uzeti za zlo!

Kako komentarišeš pobjedu nad Zrinjskim?

- Šta reći nakon onako fenomenalno odigrane utakmice! Mislim da smo zaslužili tu pobjedu, sada smo došli na treće mjesto koje nas vodi u Evropu i nemamo namjeru da ga ispustimo. To je nešto što grad Banjaluka i ovi predivni navijači zaslužuju!

Prošlo je više od 25 godina otkako je Senad Lupić na Gradskom stadionu postigao četiri gola u pobjedi nad Vojvodinom od 6:1. Do ove utakmice nikome to nije pošlo za nogom!

- Ja zaista nisam znao za taj podatak i neizmjerno mi je drago što je baš meni uspjelo da ponovim taj podvig. Iskreno, ja još uvijek nisam svjestan da sam četiri puta pogodio protivničku mrežu i mogu samo da se zahvalim saigračima koji su mi to omogućili.

Da li si nekada uradio nešto slično?

- Jednom, još dok sam igrao za juniore, postigao sam takođe četiri pogotka i do ove subote mi to nije nikako uspijevalo. Het-trikova je zato bilo dosta, i u mlađim kategorijama pa i u seniorima, ali je ovo prvi put da se četiri puta upišem u listu strijelaca.

Može li se očekivati nastavak serije?

- Nadam se da ću nastaviti ovaj golgeterski niz i u narednim mečevima. Imao sam određenih problema, sada je sve u redu i nadam se da je ovo samo početak serije. Takođe, nadam da će biti i poneka asistencija jer stvarno volim da proigram saigrača koji je u boljoj poziciji. Uostalom, najvažnije je da mi pobjeđujemo, a ko će biti strijelac, manje je važno.

U meču sa Zrinjskim si imao stoodstotan učinak, četiri šuta, četiri gola, dok si prije toga, protiv Željezničara, zapucao dvije idealne prilike?

- I to je fudbal! Nekada se iz pet prilika ne može postići pogodak, a ja sam sada imao sreću da iz četiri šanse postignem četiri gola. Šta drugo da kažem nego da sam presrećan i naravno prezadovoljan!

Kada si postigao prva dva gola, da li si očekivao da će ih biti još?

- Ne mogu da kažem da se nisam nadao, priželjkivao sam i treći, ali o četiri stvarno nisam razmišljao. Ako ćete iskreno, nakon što je Zrinjski poveo, stvarno sam pomislio da ćemo teško doći do pozitivnog rezultata. Međutim, posrećilo nam se da za samo pet-šest minuta postignemo tri gola i onda je sve bilo mnogo lakše!

Najavljivali ste da ćete, nakon Slavije, eliminisati i još jednog direktnog konkurenta u borbi za Evropu?

- Svi znate da je Borac suočen sa velikim problemima, ali smo se mi ipak izdigli iznad svega, pobijedili Željezničara i Slaviju, sada i Zrinjski, sve rivale iz samog vrha tabele. Nadam se sada da smo Zrinjski otpisali iz te borbe za Evropu. Naravno, ne smije da bude opuštanja, očekuje nas još dosta utakmica, ali mi idemo od rivala do rivala, iz meča u meč i sigurno nećemo posustati!

Borac je sa deset bodova iz četiri meča najuspješniji tim proljeća. Šta možemo očekivati od gostovanja u Bijeljini?

- Svakako da nas očekuje jedna jako teška utakmica i mi smo toga svjesni. Radnik je kvalitetan tim, pobijedio je Široki Brijeg sa čak 4:0 i mi ćemo maksimalno ozbiljno ući u ovaj meč. Znamo da imamo jednu od najboljih ekipa u ligi i svakako da u Bijeljinu idemo sa namjerom da pobijedimo i osvojimo još tri boda!

Koliko vam, u psihološkom pogledu, znači to što ste nadigrali i pobijedili Željezničar, Slaviju i Zrinjski?

- Cilj nam je bio da pobijedimo Slaviju i Zrinjski i da ih bodovno ostavimo iza sebe. Još od priprema imamo veliko samopouzdanje, sada nam je, naravno, još i veće i svakako da treće mjesto ne želimo nikome da prepustimo!

Borac je proteklih dana bio u velikim problemima, svašta se dešavalo u i oko kluba, ali se stekao utisak da ste ovaj meč odigrali iz inata?

- Mogu reći da je u našoj igri bilo puno inata! Sve do petka naveče smo imali sastanke, iznad glava nam je visio mač suspenzije pa se čak nije znalo ni da li će se ova utakmica uopšte i odigrati. Ipak, uspjeli smo da se izdignemo iznad svega, odigramo jednu sjajnu utakmicu i ostvarimo veličanstvenu pobjedu. Mislim da i mi i ovaj grad zaslužujemo da se ovi problemi napokon riješe pa da mirnih glava uđemo u nastavak prvenstva.

NADAM SE POZIVU SAFETA SUŠIĆA!
Bio si kapiten mlade reprezentacije BiH. Koliko su ova četiri pogotka mogla da skrenu pažnju selektora A tima Safeta Sušića na tebe?

- Ja se nadam da je selektor Sušić gledao ovu utakmicu. Neću da se namećem, stvarno vrijedno radim, trudim se na svakom susretu i čekaću taj poziv za seniorsku reprezentaciju. Naravno, znam da je konkurencija žestoka, BiH u napadu ima vrsne fudbalere, ali mi niko ne može uskratiti pravo da se nadam pozivu. Pa makar za neku prijateljsku utakmicu!

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2013, 18:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
скупштина као да се не одржава сутра?!
молим новинаре да питају предсједника да ли ће улагања "делегата" да се третирају као донације и да ли ће бити потписан са њима уговор о спонзорству или ће нас сви они тужити за годину-двије-три за "позајмице"

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2013, 18:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
jel ti stvarno mislis da ces dobiti odgovor il i to onako :D

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2013, 19:01 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Jeli provaljeno mjesto gdje se spasitelji okupljaju.

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2013, 20:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Kantar: Niko kao Borac

Banjaluka - Utakmica protiv Zrinjskog bila je jedna od najboljih, kako za mene, tako i za Borac u posljednjih nekoliko godina i nadam se da ćemo nastaviti sa ovakvim partijama.

Rekao je ovo fudbaler Borca Vedran Kantar, uz Nemanju Bilbiju najbolji pojedinac meča protiv Zrinjskog. Postignutim pogotkom i uz dvije asistencije protiv “plemića” Kantar je potvrdio da je u odličnoj formi.

- Sve mi se, kao i ekipi, poklopilo u nastavku prvenstva u kojem smo upisali tri pobjede i remi. Pokazali smo da smo u ovom trenutku najkvalitetnija ekipa u ligi i da praktično imamo 20 igrača koji mogu da igraju na istom nivou. Ima još mnogo do kraja, a ukoliko ne uspijemo da stignemo Sarajevo i Željezničar, definitivno moramo da sačuvamo treće mjesto i treći put uzastopno obezbijedimo izlaz na međunarodnu scenu - rekao je Kantar.

Teška finansijska situacija u klubu još se nije odrazila na igrače, koji se kao prava ekipa drže zajedno i iz svih problema izlaze jači.

- Svi željno očekujemo današnju Skupštinu i nadamo se da ćemo dobiti rukovodstvo koje će klub pokrenuti sa mrtve tačke - istakao je Kantar.

“Crveno-plavi” u idućem kolu gostuju Radniku, koji takođe igra odlično u drugom dijelu šampionata.

- Ne treba očekivati da ćemo u Bijeljini postići pet pogodaka kao protiv Zrinjskog, ali vjerujem da možemo upisati pobjedu. I oni igraju dobro u drugom dijelu, ali smo realno kvalitetnija ekipa i to treba da pokažemo na terenu - zaključio je vezni igrač Borca.

Akcija navijača

Navijači Borca pokrenuli su akciju prikupljanja novca koji će pomoći banjalučkom premijerligašu da prebrodi finansijsku krizu u kojoj se nalazi. Navijači su otvorili žiro račun u Novoj banci, a akcija nosi naziv “Banjaluka voli Borac”.

Skupština

Dugoočekivana Skupština Fudbalskog kluba Borac biće održana danas u 14 časova u vijećnici Banskog dvora. Očekuje se da mandatar Slobodan Radulj predloži sastav novog upravnog odbora.

- Očekujemo da će Skupština imenovati novo rukovodstvo kluba, jer fudbaleri koji odlično igraju zaslužuju da imaju i kvalitetno rukovodstvo - rekao je predsjednik Skupštine Borca Dragan Veselinović.

http://www.glassrpske.com/sport/republi ... 14590.html

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2013, 21:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Čađo je napisao:
Kantar: Ima još mnogo do kraja, a ukoliko ne uspijemo da stignemo Sarajevo i Željezničar, definitivno moramo da sačuvamo treće mjesto i treći put uzastopno obezbijedimo izlaz na međunarodnu scenu - rekao je Kantar.

Slika
овај форум изгледа прати пуно више људи него што смо мислили.

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2013, 22:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Господа ће састанчити у центру града ;)

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2013, 22:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Dec 2011, 21:42
Gazimestanac87 je napisao:
Господа ће састанчити у центру града ;)

Kad tacno?U Bnskom dvoru?

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2013, 22:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
14.00 . Да.

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2013, 22:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Biće to orkestrirana predstava... Banjalučka filharmonija.

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2013, 07:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
прије да ће бити циркус Колорадо и то у много урнебеснијем издању од прошле скупштине, а сами знате какав је оно циркус био.
али ето, још пар сати до скупштине која неће ни у једном погледу бити скупштина.

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2013, 08:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
Fudbalski klub Borac ovog proljeća bilježi možda i najbolje rezultate kada je u pitanju BH Telecom Premijer liga BiH, a osim kvalitetnom igračkom kadru, velike zasluge idu na račun trenera Slobodana Starčevića.
Zimski prelazni rok odrađen je na zavidnom nivou i nakon ova četiri kola proljećnog dijela prvenstva stekao se utisak da je "crveno-plava" ekipa sposobna za velika djela.
Peh za ekipu sa Gradskog stadiona je to što je prvi kandidat za titulu u elitnom rangu Željezničar pobjegao na 10 bodova prednosti i malo ko u "crveno-plavom" taboru želi da priča o osvajanju titule prvaka.
"Željezničar trenutno prolazi kroz igračku, ali ne i rezultatsku krizu. Da smo ovakav kvalitet ekipe imali na početku sezone sigurno je da borba za titulu ne bi bila upitna, a sada smo skoncentrisani na osvajanje trećeg mjesta koje nas vodi na međunarodnu scenu. Upravo to smo postavili sebi kao glavni cilj pred nastavak prvenstva", rekao je Slobodan Starčević, šef stručnog štaba banjalučkog premijerligaša.
NN: Borac bilježi mnogo bolje rezultate nego u prvom dijelu sezone i ima najbolji proljećni start od svih premijerligaša. Koliko daleko ili blizu je plasman u Evropu?
STARČEVIĆ:Dobro smo se pojačali u zimskom prelaznom roku, a posebnu pažnju smo obratili na pozicije koje su do sada bile deficitarne. Ekipu su pojačali Nemanja Bilbija, Darko Maletić, Vladan Grujić... Samim tim smo postali konkurentni kada je u pitanju plasman na međunarodnu scenu, ali je još rano govoriti o tome. Iako smo sada treći, čeka nas još mnogo utakmica i mnogo bodova je u igri. Dobro smo odradili pripreme i prijateljske utakmice u kojima smo pokazali da imamo kvalitet i što je najvažnije popravili smo realizaciju koja je bila boljka u prvom dijelu sezone.
NN: Nakon sjajnog starta u proljećnom dijelu prvenstva u Banjaluci vlada velika euforija. Da li se slažete sa konstatacijom da Borac dugo nije imao jaču ekipu?
STARČEVIĆ:Napravili smo ekipu koja ima, prije svega, ljudski, ali i igrački kvalitet i u ova četiri meča smo pokazali da imamo karakter. Kroz istoriju je Borac imao mnogo kvalitetnih ekipa, ali kada je u pitanju posljeratni period ovo je sigurno jedna od najkvalitetnijih. To moramo da pokažemo na terenu.
NN: Mislite li da je ključ u tome što gro ekipe čine fudbaleri koji su prošli Borčevu školu?
STARČEVIĆ:Banjalučanin sam i prošao sam školu Borca, ali nikada nisam isticao da u klubu moraju da igraju samo Banjalučani. Dres Borca moraju da nose najbolji igrači, prije svega iz Republike Srpske, a zatim i iz Bosne i Hercegovine. Kao što sam kazao, ova ekipa je kvalitetna, a sigurno je da je veliki plus to što je dosta igrača nosilo dres Borca u mlađim kategorijama. Fudbaleri ljubav prema klubu pokazuju na terenu i moramo da nastavimo u ovom ritmu jer nemamo razloga za stajanje. Već u narednom kolu nas čeka neugodno gostovanje kod Radnika i idemo utakmicu po utakmicu.
NN: Kako gledate na promjene u organizacionoj strukturi kluba?
STARČEVIĆ:Od oktobra prošle godine smo bez uprave i jedino što želimo je nekoga ko će da nas podrži. Smatram da je ova ekipa igrama u nastavku sezone zaslužila dobru upravu, ali nije moje da govorim o tome. Skoncentrisani smo na teren i nadamo se da ćemo sutrašnji dan dočekati sa novom upravom i direktorima. Nadamo se da ćemo organizaciono jači ući u nastavak sezone.
Sjednica Skupštine
Izborna sjednica Skupštine FK Borac na programu je danas od 14 časova u maloj vijećnici Banskog dvora. Mandatar za sastav novog upravnog odbora je Slobodan Radulj, a na današnjoj sjednici bi trebalo da budu izabrani i članovi UO-a.
Akcija navijača
Navijači Borca, popularni "Lešinari", pokrenuli su akciju prikupljanja novčanih sredstava, kojim će pomoći banjalučkom premijerligašu da prebrodi finansijsku krizu u kojoj se nalazi, prenosi sajt Borac-sport. Navijači su otvorili žiro račun u Novoj banci, a akcija nosi naziv "Banjaluka voli Borac".

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2013, 08:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Da li Bobo ima pro licencu?

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2013, 09:12 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
Zar se nije on u kvalifikacija za LS protiv Izraelaca vodio kao prvi trener a ne Cvetkovic, ako je tako, a mislim da jeste, onda ima ili je bar upisao ;)

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2013, 10:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Pesmističan sam oko današnje sjednice :-?
Da je bar dobiti neke pare da se daju igračima po 2 plate, i da se nekom od onih idiota isplati dug, da uefa u junu ne donose odluku o (ne)igranju Borca u evropi. Onda bi sjedinica i mogla proći k'o zadovoljavajuća. Sve mimo ovoga što sam napisao je katastrofa.

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2013, 10:50 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Sunce ti jebem, kakvo sranje. Na moje radno mjesto danas je usetao Glisa, u ko zna kojem svojstvu, i razgovara sa mojim sefovima. Situacija, ja imam neizljecivu potrebu da ga pljunem, a rizikujem posao. Medjutim, dogovorio sam se sa tetama koje donose kafu :D

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2013, 10:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
kod kuće i na strani reci šta ti je na srcu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

[ 121550 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2749, 2750, 2751, 2752, 2753, 2754, 2755 ... 6078  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]