CIRUBU CIRIBA, IGRA BORAC KO BARSA, POBJEDE REDOM NIZE, EVROPA SVE JE BLIZE, DUGO JE DUGO CEKAM JA!
HVALA IGRACIMA, uzivao sam svake sekunde, svake milisekunde...ja vjerujem da ce se sve srediti, i da je Evropa osigurana, i evo sada cu vec napisati, najbitnije od svega je da zadrzimo ovu ekipu slijedece sezonu, tj da ova ekipa odigra Evropa eventualno sa jednim pojacanjem iz Vojvodine
Svaka cast igracu Zrinjskom na prvom golu, ono je golcina za spice na mundijalu

, takvog gola sjecam se samo kada ga Krunic bubno iz slobodnjaka na gradskom ali u dresu Leotara...
NE DAMO BORAC, utisak veceri!
Svi igraci su odigrali dobro, sto i rezultat pokazuje, ali evo pohvalicu Kantara. Ako se sjeca neko utakmice iz Prijedora, mislim prosle sezone, kada nam je gol dao, okrenuo se prema nama i gestikulirao...evo vidimo da momak igra srcem za nas klub, kida po strani sve, tako da nemojte na Bikija drvlje i kamenje...pogrijesio jeste, vruca glava adrenalin, htio je jos da trpa, ja ga razumijem, to bi trebalo biti neko opravdanje i ubuduce pamet u glavu. Mislim da Biki treba ostati u Borcu, ovdje je kod svoje kuce, i igra najbolje u svom klubu.
Po mojim informacijama navodno se dosta radilo i "oko" Borca. Poslije "teskih" "pregovora" gospodin Radulj ce se morati uhvatiti u kostac sa problemom, iako mu bas i nije drago, sto ga i ne krivim. Kome bi bilo drago, kada znamo da mora udariti na ljude i sudstvu predavati slucajeve sada kada procesljaju papirologiju.
Bitno je da se pravilno sve odradi sada, dzaba i cesljanje i pravljenje strategija, ako su pogresne. D.A. i jos par momaka je ovdje pisalo, i slazem se sa njima, i gospodinu Radulju treba predociti te stvari, da se ne bi opet na pocetak vratili.