subzero81 je napisao:
druze ja cu samo jednu mrsku rijec da kazem i mislim da sa njom mogu da potkopam sve sto si napisao iako je tacna stvar da je drzava u govnima a ne grad Banjaluka i Borac
"igokeja"
kako za ovaj nakaradni projekat ima para, kako tad drzava nije u krizi, zbog koga se guraju pare tu, zbog cega?
nemoj da se lazemo da para nema, ima samo ljaksober sve hoce sebi a dupelisci samo klimaju glavom
Citiraj:
Banja Luka gubi svoj identitet svakim danom nazalost sve vise, a SD Borac je ponos ovoga grada, i malo ko je proslavio ovaj grad kao SD Borac.
upravo tako, a vidi gdje je kk, njegovim putem ide i fk, a rk se kao nesto lakta, ali slabo je to.
mozda hoce da Banjaluka bude grad alternativnih sportova(bez da potcjenjujem iste) kajaka, raftinga, pustanja zmaja, branja ljubicica i slicnih aktivnosti kojima izmuzose sve pare
dijelimicno i jesi u pravu, ali je Igokea privatni klub jednog covjeka, a nas Borac je klub grada Banja Luke. Ucemo u diskusiju koja ce se zavrsiti na kraju da treba mjenjati ZAKON O SPORTU. Ni ovaj zakon nije los na papiru, ali se u praksi pokazao losim. Mislim da je pod nickom "republika srpska" pisao davno o rupama u zakonu, i kako vecinu sportova treba svesti na amaterski nivou i napraviti jasnu razliku izmadju amaterskog i profesionalnog sporta.
Stanje je takvo da grad nema para da ulaze jos vise u FK Borac. Sponzore je nemoguce naci, znamo zasto, jer svi hoce da budu sponzori preCjednikovom klubu plus stara dobra skracenica IMT. Ono sta je zalosno, vidjeli smo da je i sa ovim ulaganjem bilo dovoljno da klub normalno funkcionise, ali sibicari razno razni su se ugradjivali gdje su stigli i krali FK Borac pa i sam grad.
Jedino svijetlo na kraju tunela, jesu ljudi koji vole Borac i Banja Luku, a nadati se da ce ta ljubav pobjediti u ovoj neizjednacenoj borbi.