banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 02 Jul 2026, 00:25 Danas je 02 Jul 2026, 00:25

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121550 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2736, 2737, 2738, 2739, 2740, 2741, 2742 ... 6078  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 26 Mar 2013, 10:59 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Ostalo je da biramo: Saginjanje ili PROTEST. Cini mi se da drugog izbora nemamo.

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2013, 11:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
au kako treba u subotu napuniti stadion, i iz sve glasa protiv stoke zapjevati

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2013, 11:09 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2010, 10:26
Bojim se da su nama oni NJEGA toliko sjavili da se vise ne mozemo ni sagnuti ni ispraviti, meni je krivo sto smo toliko naivni ...

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2013, 11:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
нема сагињања главе. доста је више!

свако имало реалан је знао колико њихова прича пије воде.

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2013, 11:11 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
d.a. je napisao:
свако имало реалан је знао колико њихова прича пије воде.

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2013, 11:22 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Vrlo jednostavna situacija...Niko od glavonja nema muda da se upusti u avanturu zvanu FK Borac, s obzirom na dugove i okolnosti. Takođe, nemaju ni znanja ni ideje šta uraditi, te me ovo stanje nimalo ne čudi...I malo OT, jel' vi stvarno mislite da će Igokea igrati EL?? Ljudi dragi, šta vam je...

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2013, 11:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

:D
хвала ти на јављању

то да се нико од главоња не жели упустити је смјешно. поента је да су причали једно (уствари 2-3приче), мислили друго а раде треће. зар мисле да смо толико наивни и ограничени? да смо толике овце?
памтимо ми и обећања јесенас и ова послије ове задње скупштине.
сад хоћемо резултате и испуњење обећања! ајде изабрани представници да вас сада видимо!

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2013, 14:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Mislim da vecina vas gleda preusko stvari. Napisacu svoje misljenje, a mislim da se mnogi nece sloziti. Grad je u porblemima, da budemo realni sa puno tezim temama nego sto je Borac, npr samo krenuti od grijanja pa na dalje. Sto se tice sportskog odjeljenja, ljudi tamo mogu povracati od problema jer svaki dan im se radno vrijeme svodi iskljucivo samo na probleme, za sport uopsteno.
U ovakvom raspadu sistema, ne moze sport da bude na prvom mjestu, ali ne treba ni da se pusti sve niz vodu, i treba probleme rijesavati. Mislim da je jedini spas za Borac da ljudi protestom stanu iza njega, nikakvim radikalnim mjerama, vec mirnim protestom, sa velikom mobilizacijom i masom ljudi na protestima. Tim bi se pokazalo da se Borac ne smije pustiti niz vodu, iako definitivno ima "vecih i precih" problema u ovom gradu koje bi trebalo rijesavati.

Banja Luka gubi svoj identitet svakim danom nazalost sve vise, a SD Borac je ponos ovoga grada, i malo ko je proslavio ovaj grad kao SD Borac.

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2013, 15:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
druze ja cu samo jednu mrsku rijec da kazem i mislim da sa njom mogu da potkopam sve sto si napisao iako je tacna stvar da je drzava u govnima a ne grad Banjaluka i Borac

"igokeja"

kako za ovaj nakaradni projekat ima para, kako tad drzava nije u krizi, zbog koga se guraju pare tu, zbog cega?
nemoj da se lazemo da para nema, ima samo ljaksober sve hoce sebi a dupelisci samo klimaju glavom

Citiraj:
Banja Luka gubi svoj identitet svakim danom nazalost sve vise, a SD Borac je ponos ovoga grada, i malo ko je proslavio ovaj grad kao SD Borac.

upravo tako, a vidi gdje je kk, njegovim putem ide i fk, a rk se kao nesto lakta, ali slabo je to.

mozda hoce da Banjaluka bude grad alternativnih sportova(bez da potcjenjujem iste) kajaka, raftinga, pustanja zmaja, branja ljubicica i slicnih aktivnosti kojima izmuzose sve pare

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2013, 16:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

subzero81 je napisao:
druze ja cu samo jednu mrsku rijec da kazem i mislim da sa njom mogu da potkopam sve sto si napisao iako je tacna stvar da je drzava u govnima a ne grad Banjaluka i Borac

"igokeja"

kako za ovaj nakaradni projekat ima para, kako tad drzava nije u krizi, zbog koga se guraju pare tu, zbog cega?
nemoj da se lazemo da para nema, ima samo ljaksober sve hoce sebi a dupelisci samo klimaju glavom

Citiraj:

upravo tako, a vidi gdje je kk, njegovim putem ide i fk, a rk se kao nesto lakta, ali slabo je to.

mozda hoce da Banjaluka bude grad alternativnih sportova(bez da potcjenjujem iste) kajaka, raftinga, pustanja zmaja, branja ljubicica i slicnih aktivnosti kojima izmuzose sve pare

dijelimicno i jesi u pravu, ali je Igokea privatni klub jednog covjeka, a nas Borac je klub grada Banja Luke. Ucemo u diskusiju koja ce se zavrsiti na kraju da treba mjenjati ZAKON O SPORTU. Ni ovaj zakon nije los na papiru, ali se u praksi pokazao losim. Mislim da je pod nickom "republika srpska" pisao davno o rupama u zakonu, i kako vecinu sportova treba svesti na amaterski nivou i napraviti jasnu razliku izmadju amaterskog i profesionalnog sporta.

Stanje je takvo da grad nema para da ulaze jos vise u FK Borac. Sponzore je nemoguce naci, znamo zasto, jer svi hoce da budu sponzori preCjednikovom klubu plus stara dobra skracenica IMT. Ono sta je zalosno, vidjeli smo da je i sa ovim ulaganjem bilo dovoljno da klub normalno funkcionise, ali sibicari razno razni su se ugradjivali gdje su stigli i krali FK Borac pa i sam grad.

Jedino svijetlo na kraju tunela, jesu ljudi koji vole Borac i Banja Luku, a nadati se da ce ta ljubav pobjediti u ovoj neizjednacenoj borbi.

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2013, 16:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
ajde zanemari igokeju (iako jeste privatni klub drzavne pare se slijevaju u njega)

sta je sa rudarom, slavijom, leotarom, i oni su gradski klubovi

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2013, 16:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
мени је доста сагињања. такође сматрам да ћутањем нећемо ништа направити. треба скупити масу и гласно и јасно рећи своје мишљење.
и тачно је да је град и држава у великим проблемима, али ако ћемо сводити спорт на аматарски ниво онда да се своди све, а не да има пара за разна првенства у падобранству и слично. уосталом писало се овдје и лијепо се показало да је Борац мање више уз одређену помоћ одржив клуб, само кад би га водили искрени и поштени људи, а не ови који овдје дођу по налогу и које то не занима и само гледају како да заврну коју марку и да побјегну
треба дићи куку и мотику.

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2013, 16:38 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
http://www.rtrs.tv/av/pusti.php?id=25681

Možda ovo ima veze sa odgađanjem sjednice, ko će ga više znati...

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2013, 17:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
Volim Borac je napisao:
Mislim da vecina vas gleda preusko stvari. Napisacu svoje misljenje, a mislim da se mnogi nece sloziti. Grad je u porblemima, da budemo realni sa puno tezim temama nego sto je Borac, npr samo krenuti od grijanja pa na dalje. Sto se tice sportskog odjeljenja, ljudi tamo mogu povracati od problema jer svaki dan im se radno vrijeme svodi iskljucivo samo na probleme, za sport uopsteno.
U ovakvom raspadu sistema, ne moze sport da bude na prvom mjestu,

mislim da ti nas zajebavas, ali ti se vjerovatno neces sloziti sa mnom...
nismo ti i ja gradu napravili vece probleme od Borca, nismo ti i ja postavljali ljude u Borac...
ti i ja redovno placamo poreze (vjerujem da dijelis moje misljenje) i sve sto zelim za te pare je da gledam borac svakog vikenda...
mene ne interesuju ni korpe za smece od 300 km (ili koliko vec bi) ni nadstresnice od 10 000 km (ili koliko vec bi)...

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2013, 17:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Ало болан људи о чему ви причате?? Какво ћутање??
Шлагеру? Мали стисак и одма леђа окрећеш??
Па кога ћемо бодрити следећу сезону ако сада сви зашутимо??
НЕМА ЋУТАЊА! Морамо доказати стоки да смо изнад њих као колектив!
Зато се баш сад морамо још јаче још боље потрудити да напунимо стадион!
НЕМА ПОВЛАЧЕЊА НЕМА ПРЕДАЈЕ !!!

Slika

Slika

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2013, 17:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Braneee je napisao:
Volim Borac je napisao:
U ovakvom raspadu sistema, ne moze sport da bude na prvom mjestu,

mislim da ti nas zajebavas, ali ti se vjerovatno neces sloziti sa mnom...
nismo ti i ja gradu napravili vece probleme od Borca, nismo ti i ja postavljali ljude u Borac...
ti i ja redovno placamo poreze (vjerujem da dijelis moje misljenje) i sve sto zelim za te pare je da gledam borac svakog vikenda...
mene ne interesuju ni korpe za smece od 300 km (ili koliko vec bi) ni nadstresnice od 10 000 km (ili koliko vec bi)...

SVE SI U PRAVU, ali to nije put kojim ce se rijesiti problemi, vec tematika za tuziocia, a mi moramo prema buducnosti...

SAJIN slazem se sve sa tobom...

http://doznajemo.com/2013/03/25/dodikov ... -000-eura/
o cemu dalje pricati...
jos se cudi?! sta je jebeno cudno da covjek sa sobom nosi toliki KES?! U kojoj banci u svijetu mozes podici ovoliku sumu u kesu?! al izgleda da mu neko sjebao semu, pogresna smjena na granici...

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2013, 18:12 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
niko ne voli negativan publicitet,pa tako ni ovi naši vlastodršci...

svjesni su i oni da borac nije repa bez korijena i da ga ne mogu bez borbe uništiti...zato se još uvijek nadam nekom rješenju.

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2013, 19:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

сви се ми надамо. али то не значи да пасивно треба да гледамо и чекамо.
доста је тога више!

ајде да не гледамо тај сеоски пројекат на који иду и моје и ваше паре. ето прећемо и преко тога да буде "политички коректно". да видимо онда сљедеће=>
како нема пара а ове године ће гурнути пар милиона у европско првенство у падобранству, а сљедеће у свјетско?!
организују се првенства која нико неће да организује, па као ајде ми ћемо! и онда нас изађу милионе.
нема пара али за ЖРК Борац чије играчице примају стипендије има 200.000КМ?!
имамо 370 нових удружења грађана који се финансирају од стране града. 370?! подвлачим нових, створених у задњих годину дана. ево позивам град да донесе уредбу о финансирању врхунског спорта. нека се прецизира који клубови и који спортови заслужују да се финансирају. тако функционише свуда на планети, па треба и код нас.
а не ја сутра оснивам пикадо клуб и морам добити и ја неке паре. па то нема нигдје.

те шупље приче да нема пара може неко други да пуши, ја не морам нити хоћу.
ако има за ЖРК Нада Тешановић онда мора да има бар три пута више за ФК Борац који је један од симбола овог града!!! није тема али мора да има и за РК Борац који је шампион европе!!!
како за нешто има, а за нешто нема?! нисмо баш толике овце, неко узме и погледа бројеве и види да није баш све како нам пласирају.

ја се и даље надам да ће схватити колики значај овај клуб има и да ће наћи времена да се позабаве Бањалучким Великаном!
до тада ћу да се борим, лобирам, пљујем, псујем, молим, гребем и је... за клуб који ми значи!!!

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2013, 20:12 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 25 Mar 2011, 14:09
Прича да нема пара НЕ СТОЈИ и НЕ ПИЈЕ ВОДЕ. Пара има али док се сви крмци намире народу остане кост (да се се неизражавам погрдније) да глође! Чуј нем пара!? А има за Пастира и рафтинг од 7 дана преко 9.000.000 КМ!!!??? Па те паре рјешавају све проблеме нашег клуба за 5 година! Али није нашем Борцу тектка Драгољубова жена већ Пастиру. Једином чобану који умјесто оваца чува гумене чамце. Нема пара за Борац али има за ноћи шампиона и по 1.600.000 КМ годишње!? Нема за Борац али има 15.000.000 КМ за куповино авиона за падобранско првенство!?
НЕМА ПАРА, А!? МАМУ ЛИ ВАМ ЛОПОВСКУ!

Борац нису створили они и они га неће ни угасити! НЕ МОЖЕ КОЛЕГА! Згазиће их Бањалука макар горила 10 дана и 10 ноћи! ВЈЕРУЈЕМ ЈОШ УВИЈЕК У ОВАЈ ГРАД И ЉУДЕ У ЊЕМУ! ВЈЕРУЈЕМ У НАС!

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2013, 20:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Igokea, besmislena prvenstva i besmislena amaterska udruženja, na tome bi se godišnje moglo uštedjeti minimum 10 miliona km!
Pa od toga se mogu finansirati dva poštena kluba da gori zemlja i da pola države stoji iza njih.

Vrh

[ 121550 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2736, 2737, 2738, 2739, 2740, 2741, 2742 ... 6078  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]