banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 18:32

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7344 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 265, 266, 267, 268, 269, 270, 271 ... 368  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Sep 2014, 12:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Ma ja sam za Abadzica jos na turniru u Doboju vidio da od njega nema nista, covjek se ne odvaja od zemlje. Dugo losijeg prvog golmana nismo imali.
Sve se nadam ajd eksplodirace ko Mario kad se vratio drugi put, al nema od njega nista.

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2014, 12:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
Užas, golmani ukupno 5 odbrana :/ Nešto se mora mijenjati, da li je struka nesposobna ili nešto drugo...

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2014, 17:33 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jun 2013, 14:57
Tesko je golmanima braniti kontre ako se niko ne vraca i boli ga qrac samo ga interesuje šut a vise mu odgovara da prime go iz kontre nego da igra odbranu.rastjerajte folere i igrajte sa djecom kao i Zagreb i za par godina eto ekipe i igraca.ako se bojimo lige BIH da igramo sa mladima onda smo foleri i ugasite klub ovo je zamazivanje ociju i iz ovog se nece izroditi u buducnosti nista
puno djece je otislo i otici ce jer nemaju prostor za dokazivanje

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2014, 23:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
Борац испустио побједу у посљедњих 5 минута

http://borac-sport.com/index.php?option ... Itemid=113

И коначно у Борику:

Slika

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2014, 07:27 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
ono od sinoc je sramota.raspalu vojvodinu nisu u stanju pobijediti (kakvi smo onda mi) a vodis 3 razlike 5 min do kraja!!!
pocinje me nervirati vise sto treneri jebu majku subari bezbradici i ovim mladjim a ovim starijim ni rijec kada zaseru!
ovu vojvodinu smo sa gorom ekipom prosle godine 2 puta pobijedili!
nesto se mora mijenjati jer ovo ne vodi nicemu

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2014, 07:57 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Dec 2011, 14:40
Posjećenost na utakmici je bila najgora ove sezone.

Na veliku žalost, ovaj put se nije mogao opravdati izostanak. Termin je u 20 sati, koji svima odgovara. Nije bilo ni PL, LŠ, evropskog ili svjetskog prvenstva, nije igrala Srbija.
O Lešinarima ne treba ništa govoriti, igrao je BRATSKI klub, a nigdje nikog (više ih je bilo protiv Partizana).

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2014, 08:10 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
Da,u svemu ovome najveci problem je posjeta i to sto navijaci nisu dosli................

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2014, 08:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
kakve veze ima protivnik? gluposti! nista drugo kada je grupa u pitanju jer kada se ide,ide se podrzati klub.
posjetaje ocajna jer ne mozes da varas ljude I pravis ih slijepcima. nece ljudi da gledaju smijuriju I to je to.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2014, 09:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Sep 2010, 10:50
rasta_man je napisao:
Posjećenost na utakmici je bila najgora ove sezone.
Nije bilo ni PL, LŠ, evropskog ili svjetskog prvenstva, nije igrala Srbija.

Али су зато Господа имала вашар у центру.

Обрадовић и Безбрадица који су нам главни бекови постигли су (заједно) 2 гола.Игру нам држе крила..Не могу акције организоват !
Мене су помало разочарали 3ћа утакмица,а они и даље немоћни,безидејни..Шта знам,у односу на прошлу сезону баш очајно играју,или је ипак до квалитета противничких екипа.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2014, 09:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
Nesto se mora mijenjati pod hitno. Mi nemamo igru uopste. Prosle godine kad je bio Jani, bar je bila cuvena akcija za Ratka gdje Triva podvaljuje loptu a ovaj zavrsava(ovo ne znaci da branim Copa), ove godine nemamo ni to. Ratko sinoc ne znam jel dobio 3-4 lopte...
Da nam nije Djuke bilo sinoc i njegovih majstorija, izgubili bi 100%. Protiv Radnickog ocekujem slicnu utakmicu i mislim da moramo mnogo bolje odigrati da bi ih dobili. Ono sinoc je bila utakmica dva losa kluba, bukvalno se ne zna ko je gori bio...
Sta se desava sa Nemanjom i Subarom? Gdje su nestale one partije iz Premijer lige i sa kraja prosle sezone? Obrad nije odigrao dobru utakmicu odavno, ono sinoc bolje da ne komentarisem.
I jos nesto, prvo iskljucenje od ova dva na kraju uopste nije bilo. Fino se vidjelo na streamu da su se svi sklonili od igraca i pustili ga, medjutim po ko zna koji put Mrvica i Jurinovic sude protiv nas u Boriku. (Ovo ni slucajno ne smije biti opravdanje za ovu igru i rezultat) Djukino iskljucenje je bilo nepotrebno, ali zasluzeno i na kraju imamo napad, 30 sec do kraja, 4 igraca u polju, a Ratko se okrece i ide ka klupi. Vjerovatno je ocekivao timeout, samo nisam siguran jesmo li imali jos jedan na raspolaganju, ako jesmo onda je to ogroman propust Radjenovica...
Zna li neko da li je Vujoviceva povreda ozbiljna?
Tek sad vidim da sam se bas raspisao...uglavnom, ovo mora mnogo bolje sa ovakvom ekipom !

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2014, 14:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
Дружење рукометаша са дјецом у вртићу ''Piccolini'' (Фото)

http://borac-sport.com/index.php?option ... Itemid=113

Slika

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2014, 09:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Sep 2010, 10:50
Је л' се мени само чини или код играча постоји одређени унутрашњи сукоб ? :)

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2014, 09:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Cini ti se.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2014, 05:38 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jun 2013, 14:57
Stari mladi,vjeciti sukob samo sto su mladi proslu sezonu dokazali da mogu,a ove godine sjede na klupi jer se trener boji za svoju guzicu i u talu je sa starijim igracima koji doduse znaju o njemu sve a dezurni krivci su klinci.Golica zabole samo da njega ne diraju,Seha liga bez briga ne kosta nista,ne moras nekakav rezultat ni ostvariti,ako nekog uhvatis na lijevoj nozi i povalis,dobro doslo,ako ne nema veze,vozi Misko.Sad ce doci u Borik “cuveni“Radnicki iz Kragujevca a koliko je cuven ovo im je prva utakmica u Boriku u istoriji kluba toliko o njima i gdje su igrali a ako ih pobijedimo u sta cisto sumnjam pocinje kurcenje mi klub,mi igraci mi ovo mi ono,a vamo nula bambija.Koga vi zjb .Trenutno smo kanta za nabijanje i nista vise,pustite djecu da igraju isto vam rezultatsk dođe,a dugorocno ste u plusu neznalice jedne.Oslobodite se vec jednom iz omča ucjena pojedinih igraca i dugovanja prema njima ODJEBITE ih i recite javno istinu kako vas drze u sahu i kad ne mogu naci nista vani da moraju igrati u Borcu presijecite vec jednom jer oni ce s vakako tuziti klub i ucjenjivati kad ne budu mogli igrati onda sa foteljama.
Trivundza,Obradovic,Nikolic,Mikic,ĐUkic,Abadzic,Haseljic ajte svojoj kuci,a VI STRUCNJACI za te pare nađita neke klince do 20godina na Balkanu i prestanite misliti o svojim guzovima vec pravite igrače pa tek onda klub,a ne obratno jer je kozmetika kratkog vijeka trajanja.Sa ovom “motivisanom“ekipom koja igra odbranu i trci samo kad im legne neka lova nema buducnosti,jer da ima nasli bi oni sebi klub koji ima para,a u polay offu BiH ove godine nemamo sanse sa ovom ekipom i dzaba se bacaju pare na igrace koji ne znaju sta ce sa sobim poslije igracke karijere.A onda i kad zavrse juris na klupske fotelje jer su nas zaboga zadužili svojom igrackom karijerom,trofejima ivelikom ljubavlju prema klubu,koja demagogija.Tjerajte te metuzaleme dok jos ima cremena da se nesto napravi.S njima ili bez njih ionako nikoga ne mozemo dobiti,pa onda bar ganjajte talente.Otvorite oci slijepci jedni i pogledajte sta radi KK Partizan,RK Zagreb i Izvidjac...Ima li tamo u klubu iko polupismen i da su mu muda malo veca od pauka.

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2014, 08:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Slika

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2014, 08:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

nece biti 500 ljudi u dvorani veceras.

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2014, 08:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

vlakanje je napisao:
nece biti 500 ljudi u dvorani veceras.

što?
je l' ponovo ima neki događaj?

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2014, 08:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ima, tacnije dogadjaji koji su prethodili ovoj utakmici...
a ti dogadjaji su katastrofalna igra,rezultati I odnos prema takmicenju!

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2014, 13:20 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 23 Avg 2014, 10:06
Pod hitno otjerat trenera i ove igrace prek 30

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2014, 12:51 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 21 Okt 2014, 15:56
idemo borac najjaci si bio budi i saddd

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7344 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 265, 266, 267, 268, 269, 270, 271 ... 368  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]