d.a. je napisao:
није могуће, то је реално стање њихових мозгова!
Ја нисам могао себи да дођем кад сам видио овај текст...
kitopsina je napisao:
Slutim jako tesko gostovanje u Zenici. Moglo bi tu da bude svega...
+1. Зато бих сад на КУП посало јуниоре, а екипу опоравио, одморио и нашпановао за Зеницу. То је утакмица која одлучује даљњу судбину клуба. Ако добијемо, клуб ће играти СЕХУ и стабилизоваће се. Ако не, бојим се да нам слиједи сценарио Слоге из Добоја. Утакмица у Зеници се мора добити...
Shadow je napisao:
Један детаљ из Живиница: зашто је Ратко овде искључен након овог сељачкох рвачког захвата играча Коњуха

?
Погријешили смо изгледа ми, јер нисмо дигли халабуку након те отимачине. У овој куруз-лиги не пролази ништа друго осим шабанске игре и патетичних текстова по новинама...
Schlager je napisao:
da se osvrnem na još jedan segment utakmice,koji se sa moje pozicije dosta jasno vidio...naime,rukometnim utakmicama prisustvuje po mojoj procjeni 60% ženskog svijeta!
dosad sam se divio šajinu,tašku,vlakanju,pinkari,d.a,kitopsini,dejanu,korisniku,gandri,shadowu,brigateu i ostalima na ljubavi prema rk borac,ali nakon što vidjeh strukturu publike,pomalo počinjem sumnjati u njihov pravi motiv!
i još mudro ćute ovdje!!
a ti šlageru idi na fudbal i pred lcd!

Хехе, добар пост да мало разбијемо ову туробну атмосферу која се направила око клуба и цијеле лиге.
Синоћ ја кренем са друштвом на текму, контам опуштено ћемо изнабијати ове левате, таман да се завалим у столицу и осмотрим мало женски свијет
И стварно, крај мене једно 10-ак треба, баш добрих. Ал` џаба, кад ови наши синоћ одиграше очајно, опет сам оста без гласа, по ко зна који пут и ознојио се к`о свиња од скакања. На крају ме те цуре гледају к`о Индијанца. Ал` јбга, ипак је рацБо дражи