banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 00:12

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7344 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 251, 252, 253, 254, 255, 256, 257 ... 368  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Maj 2014, 08:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
d.a. je napisao:
зашто објективни новинар није писао шта се дешавало на првој утакмици између Коњуха и Борца?! вјероватно то не интересује синдромаше из друге нам савезне државе :wink:

Један детаљ из Живиница: зашто је Ратко овде искључен након овог сељачкох рвачког захвата играча Коњуха :angry4: ?

http://www.youtube.com/watch?v=2J5NVO_- ... e&t=58m37s

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2014, 09:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Schlager je napisao:
da se osvrnem na još jedan segment utakmice,koji se sa moje pozicije dosta jasno vidio...naime,rukometnim utakmicama prisustvuje po mojoj procjeni 60% ženskog svijeta!

dosad sam se divio šajinu,tašku,vlakanju,pinkari,d.a,kitopsini,dejanu,korisniku,gandri,shadowu,brigateu i ostalima na ljubavi prema rk borac,ali nakon što vidjeh strukturu publike,pomalo počinjem sumnjati u njihov pravi motiv! :lol: :lol:

i još mudro ćute ovdje!!

a ti šlageru idi na fudbal i pred lcd! :angry4: :angry4:

Došlo ti iz pete u glavu... :wink:

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2014, 09:35 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
d.a. je napisao:
није могуће, то је реално стање њихових мозгова!

Ја нисам могао себи да дођем кад сам видио овај текст...

kitopsina je napisao:
Slutim jako tesko gostovanje u Zenici. Moglo bi tu da bude svega...

+1. Зато бих сад на КУП посало јуниоре, а екипу опоравио, одморио и нашпановао за Зеницу. То је утакмица која одлучује даљњу судбину клуба. Ако добијемо, клуб ће играти СЕХУ и стабилизоваће се. Ако не, бојим се да нам слиједи сценарио Слоге из Добоја. Утакмица у Зеници се мора добити...

Shadow je napisao:

Један детаљ из Живиница: зашто је Ратко овде искључен након овог сељачкох рвачког захвата играча Коњуха :angry4: ?

Погријешили смо изгледа ми, јер нисмо дигли халабуку након те отимачине. У овој куруз-лиги не пролази ништа друго осим шабанске игре и патетичних текстова по новинама...

Schlager je napisao:
da se osvrnem na još jedan segment utakmice,koji se sa moje pozicije dosta jasno vidio...naime,rukometnim utakmicama prisustvuje po mojoj procjeni 60% ženskog svijeta!

dosad sam se divio šajinu,tašku,vlakanju,pinkari,d.a,kitopsini,dejanu,korisniku,gandri,shadowu,brigateu i ostalima na ljubavi prema rk borac,ali nakon što vidjeh strukturu publike,pomalo počinjem sumnjati u njihov pravi motiv! :lol: :lol:

i još mudro ćute ovdje!!

a ti šlageru idi na fudbal i pred lcd! :angry4: :angry4:

Хехе, добар пост да мало разбијемо ову туробну атмосферу која се направила око клуба и цијеле лиге.

Синоћ ја кренем са друштвом на текму, контам опуштено ћемо изнабијати ове левате, таман да се завалим у столицу и осмотрим мало женски свијет :D
И стварно, крај мене једно 10-ак треба, баш добрих. Ал` џаба, кад ови наши синоћ одиграше очајно, опет сам оста без гласа, по ко зна који пут и ознојио се к`о свиња од скакања. На крају ме те цуре гледају к`о Индијанца. Ал` јбга, ипак је рацБо дражи :)

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2014, 09:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
Shadow je napisao:
d.a. je napisao:
зашто објективни новинар није писао шта се дешавало на првој утакмици између Коњуха и Борца?! вјероватно то не интересује синдромаше из друге нам савезне државе :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=2J5NVO_- ... e&t=58m37s

Ne, ne... ne vidimo mi dobro. Ovo je Rale njega bacio pa je zato dobio 2 minuta. :lol:

Ko god ima vremena, neka pogleda ovu utakmicu i njihovu "fenomenalnu odbranu" kako kaze ovaj komentator. Svaki drugi udarac je u vrat i nista se ne kaznjava. Sta ce seljaci, ne mogu drugacije privuci paznju...samo saopstenjima, zalbama i slicnim stvarima...

јан_де je napisao:
Синоћ ја кренем са друштвом на текму, контам опуштено ћемо изнабијати ове левате, таман да се завалим у столицу и осмотрим мало женски свијет :D
И стварно, крај мене једно 10-ак треба, баш добрих. Ал` џаба, кад ови наши синоћ одиграше очајно, опет сам оста без гласа, по ко зна који пут и ознојио се к`о свиња од скакања. На крају ме те цуре гледају к`о Индијанца. Ал` јбга, ипак је рацБо дражи :)

+1 :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2014, 10:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Sep 2010, 10:50
Ове момке треба испратити.

Била је ово побједа прије почетка утакмице у њиховим главама,зато су се и толико мучили.
Прво полувријеме није им нешто ни ишло.Не знам кад је Јанковић промашио седмерац,а синоћ два.

Иначе свака част за тог момка,одавно ме није фасцинирао неки играч таквом неком игром,самоувјереношћу,лидерством и срчаношћу.
Можда сам мало насро,али стварно је момак сјајан организатор игре и пронађе рјешење кад се нешто закомпликује што је и синоћ радио пар пута.
Нисам схватио због чега њему 2 минута у 57 минуту,на крају ?

Борац стварно има прејаку екипу,уз она 2 маленца кад мало стасају биће супер,одбрана значи не може нико ништа,напад исто јебен..Одавно нисам доживио да гледам пар утакмица и да на крају кад губимо и видим да се дижу играчи кажем
НЕ МОЖЕТЕ НАМ НИШТА !
Нисам навикао да Борац тако супериорно и за корак испред свих игра.
Реално како год ми прошли,најјача смо екипа у овој куртонској држави.

Свака част и публици, у погледу на прошле утакмице синоћ је била паклена атмосфера..Лично сам видио када је онај помоћни тренер(ако се ја нисам зајебо) реко спикеру да дигне мало публику што је овај опет одлично урадио. 8)

Свака част и за срчаног и кратког на фитиљу горепоменутог помоћног тренера,чини ми се Нешо га прозваше. :)

И још једном свака част играчима,уживање је гледати онакву екипу Борца која стварно игра срцем.Свака част момци !

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2014, 10:48 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
kažu tamo da će borčev meč u zenici suditi neke konjuhove sudije.

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2014, 10:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
sudi nas cojk sto bi rekli na onom forumu

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2014, 11:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
затуцано је то. "манџуријски кандидат" и сл. форе. испаде да су у Борику једва преживјели од крвожедних четника који су млатарали сабљама, глоговим колцем а неки су и стиловке закурблали. претјерују у томе и стварно више нема смисла. боли њих сваки пораз од тимова из Српске Републике и то их боли национално а не спортски. они на све што долази одавде у њихове кантоне доживљавају са толико мржње да је то немогуће описати. а са друге стране нама импутирају све те своје особине и фашизоидне-србомрзачке комплексе који их држе већ 100 година (од 1914.).

овај тим уз пар појачања може лијепо да одигра ову Газпром лигу и да покуша да направи нешто у европи. кад Скопље може да има два клуба у самој завршници ЛШ онда то може и Бањалука.

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2014, 11:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
Caplar je napisao:
Ове момке треба испратити.

Била је ово побједа прије почетка утакмице у њиховим главама,зато су се и толико мучили.
Прво полувријеме није им нешто ни ишло.Не знам кад је Јанковић промашио седмерац,а синоћ два.

Иначе свака част за тог момка,одавно ме није фасцинирао неки играч таквом неком игром,самоувјереношћу,лидерством и срчаношћу.
Можда сам мало насро,али стварно је момак сјајан организатор игре и пронађе рјешење кад се нешто закомпликује што је и синоћ радио пар пута.
Нисам схватио због чега њему 2 минута у 57 минуту,на крају ?

Борац стварно има прејаку екипу,уз она 2 маленца кад мало стасају биће супер,одбрана значи не може нико ништа,напад исто јебен..Одавно нисам доживио да гледам пар утакмица и да на крају кад губимо и видим да се дижу играчи кажем
НЕ МОЖЕТЕ НАМ НИШТА !
Нисам навикао да Борац тако супериорно и за корак испред свих игра.
Реално како год ми прошли,најјача смо екипа у овој куртонској држави.

Свака част и публици, у погледу на прошле утакмице синоћ је била паклена атмосфера..Лично сам видио када је онај помоћни тренер(ако се ја нисам зајебо) реко спикеру да дигне мало публику што је овај опет одлично урадио. 8)

Свака част и за срчаног и кратког на фитиљу горепоменутог помоћног тренера,чини ми се Нешо га прозваше. :)

И још једном свака част играчима,уживање је гледати онакву екипу Борца која стварно игра срцем.Свака част момци !

Није то помоћни тренер, то је директор Небојша Голић.

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2014, 12:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Neko napisa tamo da je trener bosne pokazivao publici da puse qrac.

Skickat från min D6503 via Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2014, 12:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2007, 02:35
Moze li mi neko reći šta je zvanični spiker stvarno govorio?

Razumijem da ima momaka u publici koji pretjerano kake na ovim sportskim događajima, ubacujući te nacionalističke uvrede i po meni, takvi se trebaju udaljiti.
Na prošloj utakmici su neki momci sudiji govorili da je ustaša, za koji minut ih više nije bilo u dvorani.

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2014, 12:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
prasica je napisao:
Moze li mi neko reći šta je zvanični spiker stvarno govorio?

Razumijem da ima momaka u publici koji pretjerano kake na ovim sportskim događajima, ubacujući te nacionalističke uvrede i po meni, takvi se trebaju udaljiti.
Na prošloj utakmici su neki momci sudiji govorili da je ustaša, za koji minut ih više nije bilo u dvorani.

знам да су му неки добацивали читаво вријеме да је говно балијско, али не знам ко му је викао да је усташа :D
ништа није претјерано када се треба побједити! притисак на судије и противничке играче свуда постоји и свуда има и дозе национализма, политике, страсти.
за остало ту је Народно позориште РС. ево чујем прегршт позитивних критика на Кољину адаптацију "Ожалошћене породице" па слободно можете сви тамо отићи и у миру и тишини погледати представу.

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2014, 14:16 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
mandrak je napisao:
Neko napisa tamo da je trener bosne pokazivao publici da puse qrac.

Skickat från min D6503 via Tapatalk

Ма да, онако гестикулирао да пуше ку*ац, оно језиком гурао образ, и онда он неком држи лекције о понашању. Еј, човјек од 50 година џиберски показује публици и Голићу да подувају :roll:

Citiraj:
ништа није претјерано када се треба побједити!

Тако је. Да синоћ није било тих "галамџија" и "безобразника које треба избацити из дворане" Борац би глатко изгубио од Босне. Тек кад је створен огроман притисак са трибина, Босна се распала! АЈ БОРАЦ!!!

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2014, 16:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
RUKOMET (BiH): Spiker gubi posao zbog komentara

Zbog neprimerenih komentara tokom meča rukometnog prvenstva BiH između banjalučkog Borca i sarajevske Bosne, spiker u dvorani "Borik", po svemu sudeći, gubi posao.

BNebojša Golić, direktor RK Borac m:tel Mnogo bure bilo je tokom meča rukometaša Borca i sarajevske Bosne u banjalučkoj dvorani "Borik", a mnogo se priča o i komentarima oficijelnog spikera.

On je tokom meča imao neprimerene komentare poput ovih: "Hvatajte ih žive" i "Sretan put našim gostima u njihov grad i njihovu državu".

Sarajlije su bile šokirane i zgrožene tim komentarima.

Direktor RK Borac m:tel Nebojša Golić je za mondo.ba rekao da spiker više neće raditi na utakmicama Borca.

"Zbog tih komentara sam odmah posle meča uputio izvinjenje ljudima iz sarajevskog kluba. Spiker je završio što se tiče komentarisanja naših utakmica. Ni nama nije jasno zašto se tako poneo, a kamoli da sam ja ili bilo ko drugi u Borcu izdao naređenje za takvo ponašanje. Da sam takav, zar bih osvajao trofeje u dresu Bosne?", rekao je Golić.

Opširnije o reagovanjima čelnika Borca na komentare čelnika saharevske Bosne pročitajte na sajtu mondo.ba

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2014, 17:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Ma kad je to govorio hvatajte ih zive, jesmo mi bili na nekoj drugoj utakmici?

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2014, 17:37 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
To kao da su se prisjetili one utakmice od prije nekoliko godina koja je odlučivala o šampionu. Tada je rekao hvatajte ih žive. Tada su za njih igralli Karačić i Kapisoda.

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2014, 18:13 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jun 2013, 14:57
U ovoj situaciji potrebna su službena klubska saopštenja.
što će reći predsjednik kluba,jer se klub proziva.
Izjave Golića su kontraproduktivne i samo će izkomplikovati stvari,one su samo u odbranu ličnog digniteta a ne u korist kluba,što je i želja Bosne prilikom pokretanja ove kampanje.
Nešo je bio cilj njihovih provokacija i uspjeli su upecao se,vrela krv,ali ne treba dozvoliti da ga još više uvlače u njihovu žvaku...
ide život dalje nije mu lako puno problema se svalilo na njega,pustite da psi laju na karavane...
Naivno i neiskusno ste se upecali sada kao i kod prozivanja Konjuha.
Onaj ko gubi ima pravo i da se ljuti i to je tako i na to ne treba trzati,dok na nedostatak kisika u mozgu spikera treba reagovati i sankcionisati iako ruku na srce i on je jadnik bio "naložen" sa strane.
Iz greške u grešku stvarate negativnu atmosferu prema klubu prihvatajući medijska prepucavanja koja su i jedina šansa preostalim klubovima da nešto naprave u kupu i u zadnjem kolu,a sebi samo komplikujete stvar.Nažalost,sad će biti duplo teže odigrati preostale utakmice,ali na greškama se uči.(nadam se)
Stisnite zube i ne svađajte se međusobno,pogotovo dok ste pod adrenalinom,progutajte pokoju i ne na prvu LAKAPO mnogo smo bolji od ostalih ekipa.
klupa neka se čuva u narednim tekmama crvenih kartona jer će biti pod duplom prismotrom sudija i delegata što je i bio cilj ovih Sarajlija što su najavljivali duplu krunu pa se sad spašavaju ostavke kroz ove medijske fazone

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2014, 18:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Jes nama pomogao Paso, ali ono sinoc je bilo majmunski. Ti kao oficijalni (oficijelni, kako vec) spiker zapocinjes "oooooo..." :lol:

Prasice, jedino je to govorio, oooo, mada svi znamo sta ide dalje. (jebem te Saraj'vo).
Ni blizu koliko ss.ba sere, lafo pozivao na linc?! (kakva gnusna laza, stoka novinarska), ali je svejedno ispao jazavac.
Publika je bila dobra.

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2014, 20:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

pa stani,jel govorio hvataj ih zive ili ne?
ako nije,koji qurac golic ima da se izvinjava zbog toga sarajlijama

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2014, 20:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2007, 02:35
@tasko, hvala.

I meni nije to: "oooo" strasno, ali ovo: hvatajte ih... jeste.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7344 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 251, 252, 253, 254, 255, 256, 257 ... 368  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]