banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 07:55

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7344 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 225, 226, 227, 228, 229, 230, 231 ... 368  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Avg 2013, 16:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Brigate BL je napisao:
recimo da su neki igraci oprostili dugove ali da to nigdje nije zabiljezeno dodje li do suda oni mogu klub da tuze za velike iznose..
Ja licno znam nekoliko rukometasa koji nece zbog ovih koji su ostali da podnesu tuzbu i da dodatno blokiraju klub...
...

pa sta ce blokirati klub, kada je racun vec blokiran ...
neozbiljno si ovo gore napisao.

pinkara je napisao:
o djoginom postenju nemojte molim vas.
zna se kakve je ugovore potpisivao,pogotovo sa mladjim igracima tj stipendistima!
koji qrac imas postavljati pitanja revizoru kada i budala vidi da je veci rashod nego prihod i prvo zbog toga treba da odgovara.tuzbe ako nisu stigle ne znaci da nece,sve u svoje vrijeme jer ko je budala da ne trazi svoj dio novca ili bare dio.
a ono krme popovic i djogo su stari drugari,ledja cuvaju jedan drugom zasto pitam se ???
jesmo i zvanicno odustali od seha lige ili su nas oni zvanicno skartali?

Djogo nije nikakakve ugovore potpisivao.

Ne vidi budala nista, ali revizor vidi, a revizor je utvrdio jasno stvari koje nisu onakve kakve ti mislis da jesu. Pitanja bi se i te kako postavljala, da je bilo prostora za pitanja.
Da vidimo ko ce drhatati ako uleti policija kako je Miro predlozio :wink:

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2013, 17:45 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
nema potrebe da tako zadrto branis djogu,svi oni imaju oraha u dzepovima.
ja se samo sjetim onih njegovih stanova po boriku gdje igraci zive,kako mladi igraci (klinci) potpisuju 4godisnje ugovore,satro stipendije od cega rijetko kad dobiju nesto.................
revizor je utvrdio je koliki je prihod i rashod i vidi se koliko je rashod veci.da te ja pitam,kakav to menadzment moras biti pa da trosis pare koje nemas,ko te je ovlastio da dogovaras uslove sa igracima i da iskaces iz budzeta!? mogu i ja tako biti direktor,pa reci hansenu ili ilicu da dodju u borac i da ce im plata biti 10k evra mjesecno!!!
ne vjerujem da je babic il lupam radovic dogovarao i potpisivao igrace pored djoge i malika(u manjoj mjeri)!
cuj to,revizor utvrdi da se potrosilo vise nego sto je planirano i nikom nista.ako nista,zbog toga neko treba da odgovara!

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2013, 18:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

pinkara je napisao:
ja se samo sjetim onih njegovih stanova po boriku gdje igraci zive,kako mladi igraci (klinci) potpisuju 4godisnje ugovore,satro stipendije od cega rijetko kad dobiju nesto.................
revizor je utvrdio je koliki je prihod i rashod i vidi se koliko je rashod veci.da te ja pitam,kakav to menadzment moras biti pa da trosis pare koje nemas,ko te je ovlastio da dogovaras uslove sa igracima i da iskaces iz budzeta!? mogu i ja tako biti direktor,pa reci hansenu ili ilicu da dodju u borac i da ce im plata biti 10k evra mjesecno!!!
ne vjerujem da je babic il lupam radovic dogovarao i potpisivao igrace pored djoge i malika(u manjoj mjeri)!
cuj to,revizor utvrdi da se potrosilo vise nego sto je planirano i nikom nista.ako nista,zbog toga neko treba da odgovara!

opet kazem da nisi u pravu, a moglo bi se svasta ovdje napisati.

cekam sastav novog rukovodstva ...

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2013, 20:13 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Nisam lose napisao
Racun je trenutno blokirala poreska uprava a ne rukometasi...A vecinom oni itekako mogu .
Rijetki su oni koji nisu tuzili klub (Nemanja Bjelic i Hans Ljubisic)

Navescu jednog koji moze
Ivo Karacic moze sutra da blokira klub ali nece i to ne zbog djoge vec zbog momaka u klubu

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2013, 07:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
djogo mi se sve vise gadi. grabi lik i rukama i nogama da ostane u klubu iako je situacija katastrofalna. zasto?!on voli klub,aha...
uvlaci tu politiku,lafo gradska uprava ce stati iza njega. pa nabijem i tu gradsku upravu koja je dopustila da se djogo sprda sa skupstinom i ispaljuje njeno zakazivanje 2 puta. gradska uprava je pored svih problema i lopova po klubovima najveci problem jer nije kontrolisala rad tih likova. od nacelnika odjeljenja do gradonacelnika.

kada je imao kesh i ekipu,djogo je usrao i ispusio titulu. tada je trebao da podnese ostavku,ali je jedva prezivio. nakon toga uzima titulu jer je liga bila katastrofa losa-sloga se raspala,bosna nije ni postojala a izvidjac igrao sa klincima.
to vise nisu samo price po gradu,vec ljudi otvoreno pricaju da niko od igraca nece ostati u klubu ako neko od ovih prezivi.to je meni dovoljno.

da se odmah razumijemo,ne prizivam bijelica i slicne. niko ovdje na forumu to ne radi,ali isto kao i bijelic,tako i ovi sada moraju da odu.

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2013, 08:56 
Veteran
Veteran

djogo bi se mogao izjednaciti sa radmilom iz fk :)

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2013, 14:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

vlakanje je napisao:
djogo mi se sve vise gadi. grabi lik i rukama i nogama da ostane u klubu iako je situacija katastrofalna. zasto?!on voli klub,aha...
uvlaci tu politiku,lafo gradska uprava ce stati iza njega. pa nabijem i tu gradsku upravu koja je dopustila da se djogo sprda sa skupstinom i ispaljuje njeno zakazivanje 2 puta. gradska uprava je pored svih problema i lopova po klubovima najveci problem jer nije kontrolisala rad tih likova. od nacelnika odjeljenja do gradonacelnika.

kada je imao kesh i ekipu,djogo je usrao i ispusio titulu. tada je trebao da podnese ostavku,ali je jedva prezivio. nakon toga uzima titulu jer je liga bila katastrofa losa-sloga se raspala,bosna nije ni postojala a izvidjac igrao sa klincima.
to vise nisu samo price po gradu,vec ljudi otvoreno pricaju da niko od igraca nece ostati u klubu ako neko od ovih prezivi.to je meni dovoljno.

da se odmah razumijemo,ne prizivam bijelica i slicne. niko ovdje na forumu to ne radi,ali isto kao i bijelic,tako i ovi sada moraju da odu.

Nije on ispusio titulu, vec igraci koji su pick. ispali i izgubili u Gorazdu i Ljubuskom, da ne racunam Doboj gdje su pokradeni. A masni su im ugovori bili, a da ne pricam da su neki sada "jos" politicari postali...Ti "politicari" igraci i ne trebaju ostati u klubu... U slijedecoj sezoni smo i mi imali raspad situacije, kao i svi ostali i otislo nam je mnogo igraca, a to sto smo mi opet uspjeli u takvom haosu napraviti najbolju ekipu i osvojiti duplu krunu govori za nas a ne protiv nas.

da ne ulazim vise i diskusije sa nikim, reci mi ti svoj prijedlog kako i kojim putem treba klub da ide u buducnosti? sa kojim ljudima? Brigate isto pitanje?

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2013, 15:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Dec 2011, 14:40
Jedino rjesenje je klub kupi neki stranac, donese kes i napravi nesto... U ovoj drzavi, u ovakvom drustvu, ovom klubu nema pozitivnih rezultata.

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2013, 15:11 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jun 2013, 14:57
splet sretnih okolnosti dolazak četvorice iz Ljubuškog
bez njih u doigravanju ne bi nikoga dobili
podsjetite se utakmica bar onih koje ste gledali u Boriku...ni u jednoj nije nadigran protivnik muka bilo gledati
toliko o sposobnostima uprave i njihovom vizionarstvu,a realnost je ovih dana na dobojskom turniru
još dugo će Borac morati plaćati dugove iz ugovora sa polugračima koje je sposobni Đogo dovodio po principu pola pola
postoji audio snimak na tu temu Đogo izvjesni menadžer dogovaraju proviziju po principu pola pola (snimak je u Doboju)
što se tiče policije i zakona za njih je jedino mjerodavan i odgovorno lice direktor on je jedini i profesionalac tako je po statutu kluba,ostali članovi uprave su volonteri i amaterski staus imaju u klubu i ne odgovaraju ni za šta.
Sve što želim u ovom trenutku,idi idi iz života moga...(Sivi dom).

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2013, 14:13 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

danas treća skupština Borca u 18.00 u opštini
treća sreća

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2013, 09:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
http://www.borac-sport.com/index.php?op ... Itemid=113
sta mislite?

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2013, 09:55 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
To je korektan sastav Upravnog odbora, a i čim su pristali da tu sjede mislim da znaju šta im je posao (naravno da namaknu novac). Naravno klubu se može pomagati i robama i uslugama, ne samo čistim parama, pa se nadam da bi stanje u klubu trebalo da se popravi. Ipak, ovde me malo nervira to što opet niko neće odgovarati za finansijski potop Borca, kao što nisu odgovarali oni koji su uništili fudbalski i košarkaški klub, pa se pitam da li ćemo ikada vidjeti neke optužnice makar za nesavjesno poslovanje ako ništa drugo. Takođe da li ćemo ikada vidjeti knjige poslovanja da se zna koliko je para prošlo kroz klub i šta je sa njima urađeno. Ovako niko nema odgovornost, a Borac potopljen na finansijskim frontovima...
I zna li se da li se igra SEHA liga?

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2013, 10:09 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Apr 2012, 12:40
Održana Skupština, a potom i Upravni odbor na kojem je za v.d.direktora kluba imenovan Nebojša Golić umjesto Borisa Đoge. Uskoro će biti postvaljen i novi trener.

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2013, 10:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
miki je napisao:
I zna li se da li se igra SEHA liga?

Синоћ Василић неколико пута спомену да ''нас ускоро очекује прво коло против Ловћена'', па сад...

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2013, 10:43 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

napokon malo svjetla na kraju tunela...sretno novoj upravi,novom direktoru

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2013, 10:49 
Veteran
Veteran

zasto mikic nije igrao u doboju???

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2013, 12:40 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Volim Borac je napisao:
pinkara je napisao:

opet kazem da nisi u pravu, a moglo bi se svasta ovdje napisati.

cekam sastav novog rukovodstva ...

evo novog rukovodstva,jesi li zadovoljan?
a Djogo vjerovatno se vraca vaterpolu 8)

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2013, 00:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

blfun je napisao:
evo novog rukovodstva,jesi li zadovoljan?

pa valjda je red da vidimo koliko ce para navuci :wink:

a sa uvodom "ocekujemo" pomoc od grada...

Sve u svemu sretno im svima, moje misljenje je da dugorocno gledano smo izgubili na vremenu, jer cemo se za par mjeseci opet vratiti na isto, eto toliko...

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2013, 11:27 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Navuci ce para cim skinu deblokadu..
Nekoliko ozbiljnih ljudi je obecalo pomoc i ispunice je sigurno

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2013, 11:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Sa malo para se u rukometu može napraviti čudo, samo što smo mi kasno krenuli u pravljenje tima i pripreme..

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7344 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 225, 226, 227, 228, 229, 230, 231 ... 368  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]