banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 05:21

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7344 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 224, 225, 226, 227, 228, 229, 230 ... 368  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Avg 2013, 22:09 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Volim Borac

sta je to netacno navedeno u presu, osim da igracima nije isplacena plata 15 mjeseci. To je neistina jer su dobijali svaki mjesec ali pitanje je koliko posebno je pitanje koliko su dobijali oni najmladji. Da su igraci placeni ne bi Milas otisao bez oesterecenja a Gradjan i delic posto sy dobili raskid ugovora
tacno je da im se duguje barem onim iskusniji i to poprilicno
tacno je da igraci ne zele Djogu jer ih je milion puta zeznuo
tacno je da Dusan POpovic preko politike zeli daostavi Djogu a mogli bi se zapitati o njihovoj vezi...

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2013, 22:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
Bezbradica 7 pogodaka. Igrali smo bez Mikica, Radjenovica i Trivundze. Crnomarkovic je htio da vidi koliko mladi momci mogu,a Vladan Matic (trener Celja) je rekao da drzava mora malo vise obratiti paznju na ovo sto se desava Borcu...to je ukratko sa ovog izvjestaja sa RTRS-a.

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2013, 06:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Brigate BL je napisao:
Volim Borac

sta je to netacno navedeno u presu, osim da igracima nije isplacena plata 15 mjeseci. To je neistina jer su dobijali svaki mjesec ali pitanje je koliko posebno je pitanje koliko su dobijali oni najmladji. Da su igraci placeni ne bi Milas otisao bez oesterecenja a Gradjan i delic posto sy dobili raskid ugovora
tacno je da im se duguje barem onim iskusniji i to poprilicno
tacno je da igraci ne zele Djogu jer ih je milion puta zeznuo
tacno je da Dusan POpovic preko politike zeli daostavi Djogu a mogli bi se zapitati o njihovoj vezi...

ko to govori u ime radne skupine? opet ponavljam bio revizor(ka) na skupstini, crno na bijelo, jedinstvena prilika da se postave pitanja, a ono ni jedno pitanje...tebi ako je normalno da Triva izjavljuje da igraci nisu dobili 12-15 plata, a istina je da im se duguju tri plate, ne samo igracima vec kompletnom platnom kadru...dalje, Mikac, Bijeli i Triva igrom slucaja ne odigraju ni minute, na prvoj pripremnoj utakmici da bi trener provjerio "mlade" snage...
Jesu to igraci poceli voditi politiku kluba ili bolje receno "odredjeni" igraci? Isti ti koji su imali astronomske ugovore za nase podnevlje i uslove? Je li situacija u drugim klubovima bila bolja nego kod nas?
Koliko je igraca proslo kroz klub u mandatu Djoge, koliko je tuzbi podneseno od strane igraca prema klubu? Ko to spominje sad odjednom "kolektivnu" tuzbu...

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2013, 10:27 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
o djoginom postenju nemojte molim vas.
zna se kakve je ugovore potpisivao,pogotovo sa mladjim igracima tj stipendistima!
koji qrac imas postavljati pitanja revizoru kada i budala vidi da je veci rashod nego prihod i prvo zbog toga treba da odgovara.tuzbe ako nisu stigle ne znaci da nece,sve u svoje vrijeme jer ko je budala da ne trazi svoj dio novca ili bare dio.
a ono krme popovic i djogo su stari drugari,ledja cuvaju jedan drugom zasto pitam se ???

jesmo i zvanicno odustali od seha lige ili su nas oni zvanicno skartali?

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2013, 10:51 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jun 2013, 14:57
nije u pitanju revizor nego osoba koja redovno vodi knjigovodstvo kluba,pa nije luda da kaže evo ja sam potpisala kako kradu.to će pregledati policija,pa utvrđivati odgovornost.u papirima se ne može ni vidjeti dogovori Đogini sa vlasnicima stanova,sa pojedinim igračima i trenerima koje je pratio do bankomata kad legnu plate da pokupi svoj dio ... i more drugih stvari koje policija lako dođe svojim metodama samo kad se odluči ili pozove da vas pročešlja.BAŠ BIH VOLIO DA VIDIM ĐOGU,BABIĆA NA POLIGRAFU
što se tiče ovih "novih" ne vidim tu neku snagu,pamet,odlučnost nego samo sakrivanje iza drugih da drugi kažu nešto u njihovo ime,a oni će biti fini.bez boje miris i okusa nažalost
svi bi da se jeb._ a da im ne uđe
U PITANJU SU SAMO LIČNI INTERESI - BORAC JE SAMO FRAZA
a od lične sujete ne vide da ih je mlađano Celje poderalo ko bugarsku skupštinu i ništa bolje neće proći ni protiv "čuvenog" Bešiktaša i zemlje rukometa Bahrein.
sve treba otjerati
1,sve bivše rukovodioce
2,sve "povrijeđene" igrače (koji zbog žuljeva ne mogu igrati-teška povreda zaista)
3,sve ove nove iz (NE)RADNE GRUPE koji nemaju muda (a ni autoriteta) da otjeraju lopove i igrače simulante koje samo lova interesuje

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2013, 11:17 
Veteran
Veteran

nije njima u interesu da rastjeraju radnu grupu jer ta radna grupa radi sta im grad kaze,a grad kaze da rk kao i fk treba da bude srednja zalost,tavorenje u sredini bez ikakvih ambicija(mozda kup rs-a da se uzme).sve ovo je vec vidjeno u fk i ne znam koji qrac se priziva neka revolucija ovo ono!!! Ko ce da povede to sve,da rastjera sve te kao sto ti napisa lopove,povrijedjene igrace,interesdzije???? grad!?ma hoce malo sutra,njima i odgovara ovo stanje u koje rk polako ulazi.i da se ugasi klub ne bi nista rekli,to bi bila samo jedna stavka manje u planiranju budzeta grada.
prestanite kukati,srati i pozivati na promjene kad nema niko da ih sprovede

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2013, 16:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Direktan prenos Besiktas - Borac na RTRS upravo

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2013, 17:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Poluvrijeme 8:10 za Besiktas. Ovaj Besiktas nista posebno, ne znam sa kakvim su timom dosli u doboj.
Za nas 4 gola Bezbradica, 2 vranjes i po jedan subara i trivundza (usao samo da izvede sedmerac)
inace stariji igraci ne igraju ( trivundza mikic itd). Haseljic dosta dobar na golu.

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2013, 07:55 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

:angry4: SELJAČKA BUNA IZ GOSPODSKE II DIO

I drugu utakmicu na Borčevoj klupi nema nikog osim trenera da podrži mlade momke,da im podijeli savjet,kako igračima,tako i mladom treneru.Gdje ste sad STRUČNJACI ???
Gdje su članovi (ne)radne grupe ?Na utakmicama ili po kafanama tračaju i plaču kako ne mogu ući u klub.
Gdje je još uvijek živući direktor Đogo i sportski direktor Malić?
Gdje je Golić najavljeno rješenje problema?
NIGDJE NIKOGA SRAMOTA
Ostavili ste djecu na cjedilu na jednom od najprestižnijih turnira u Evropi,vama Vaša "VELIČINA" ne dozvoljava blamažu pa ste se sakrili u mišju rupu i pametujete,a sad kad ste se trebali legitimisati vidimo ko ste i šta ste.
Pa sad vidite da nemate ni podršku starih igrača "oni imaju povrede"-čim im (bilo ko) isplati dve plate eto njih nazad u pogon,iako i sa njima ne bismo ništa bolje prošli.Od totalne blamaže zakrpili ste rupu sa djecom iz Golić-Šarić škole,da li je neko malo razmislio prije nego što je to uradio.
Ne vidite dalje od svog nosa,a u stvari sve radite po scenariju bivše uprave,a da toga niste ni svjesni.Tako će vam se i skupština završiti i pojela maca.
Ipak,treba imati malo više škole od 4 razreda osnovne.

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2013, 08:21 
Veteran
Veteran

vec pocinjes da smaras...

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2013, 08:29 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

slažem se,tako to obično biva sa istinom

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2013, 08:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Interesantno kako se uvijek odjednom pojave ovako neki novi likovi koji sve znaju,sve tajne i mutne radnje.a jos interesantnije da ih prije nikad bilo

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2013, 10:01 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Samo tri plate hehe
Daj nemoj da se lazemo...

Klub je duzan igracima 12 i vise plata UKUPNO ovim starijima i nisu im isplatili jos ni prvu Markinu sezonu...A u drugoj sezoni su imali ugovore bas jake, pa onda prosla godina ...

Evo Gradjanu su duzni cetiri plate ali im je uz to oprostio jos dvije ( a on je igrao samo prosle godine)...Ima sudska presuda o tome
Ponavljam placano im je nesto, ali ne svima ..
Klinci nisu dobijali gotovo nista.
O odnosu igraca i njihovim potezima bih mogao mnogo sta da napisem. Kako i koliko su pojedinci dobijali u Borcu...
Mada svi oni su bez ugovora, igraju samo na dobrovoljnoj bazi kao sto i treniraju ...

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2013, 11:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jun 2010, 22:01
Brigate daj napisi ili bar na pp, mene konkretno zanimaju plate igraca. Nacuo sam nesto ali da ne bubam

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2013, 12:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Brigate BL je napisao:
Samo tri plate hehe
Daj nemoj da se lazemo...

Klub je duzan igracima 12 i vise plata UKUPNO ovim starijima i nisu im isplatili jos ni prvu Markinu sezonu...A u drugoj sezoni su imali ugovore bas jake, pa onda prosla godina ...

Evo Gradjanu su duzni cetiri plate ali im je uz to oprostio jos dvije ( a on je igrao samo prosle godine)...Ima sudska presuda o tome
Ponavljam placano im je nesto, ali ne svima ..
Klinci nisu dobijali gotovo nista.
O odnosu igraca i njihovim potezima bih mogao mnogo sta da napisem. Kako i koliko su pojedinci dobijali u Borcu...
Mada svi oni su bez ugovora, igraju samo na dobrovoljnoj bazi kao sto i treniraju ...

Ne razumijem ovo UKUPNO, mislis da se cetvorici starijih igraca duguju tri plate? ili mislis da se svakome od njih duguje 12 i vise plata? Napisi Hanistu kolike su te plate?
Osim toga nisu im ni mogle biti isplacene, kada je blokiran racun itd...

znaci svi sve znaju...neko zna da grad nije guzicom mrdnuo, neko zna da se ipak duguje 12 i vise plata...neko zna da sve treba tjerati...
ja se ipak povlacim, a kao i uvijek kompromisom ce se rijesiti ovo trenutno stanje u RK Borac i nece to uopste losa postava biti za moj ukus...

Brigate napisi Hanistu kolike su bile plate igraca RK Borac u sezoni kada su izgubili titulu u Doboju, i obavezno napisi ko je potpisao te plate...

P.S. Juce u blicu Miro Bijelic dao interviju, kao i uvijek bez pardona...

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2013, 14:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

pinkara je napisao:
jesmo i zvanicno odustali od seha lige ili su nas oni zvanicno skartali?

ne znam odakle ti i ova informacija?!
Niko nije odustao od SEHA lige a niti nas izbacio, tendecije su da se igra SEHA liga, zvanicno poslije izborne skupstine moze biti samo da igramo SEHA ligu.

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2013, 14:56 
Veteran
Veteran

nemam ja nikakvu informaciju vec znam da je seha liga dala rok od 5 dana da borac dostavi garancije da ce imati konkurentnu ekipu.
taj rok je prosao pa me interesuje sta se uradilo po tom pitanju,da li je borac povukao neke poteze ili je seha odreagovala?

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2013, 15:31 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

pinkara je napisao:
nemam ja nikakvu informaciju vec znam da je seha liga dala rok od 5 dana da borac dostavi garancije da ce imati konkurentnu ekipu.
taj rok je prosao pa me interesuje sta se uradilo po tom pitanju,da li je borac povukao neke poteze ili je seha odreagovala?

SEHA vodi sudijski lobi bivše YU čitaj Načevski koji je jak u EHF kao i Mihajlovski predsjednik SEHA hoće da uguraju Pelister u koji se vratio stari sponzor jedan od najbogatijih Makedonaca.Ako krme Popović(inače delegat EHF) bude u Borcu igraju,ako ne on će se potruditi da ne budu (sudijski lobi,a i treba mu da ga Načevski delegira na EHF utakmicama kao i na SEHI).Jel te sad smaram :D

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2013, 17:15 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Napisao sam ne brini :)

ma daleko od toga da se ne radi, ima tu ljudi koji traze sponzore ali ima i onih koji samo cekaju poziciju...
Za ukupno, pa recimo da su neki igraci oprostili dugove ali da to nigdje nije zabiljezeno dodje li do suda oni mogu klub da tuze za velike iznose..
Ja licno znam nekoliko rukometasa koji nece zbog ovih koji su ostali da podnesu tuzbu i da dodatno blokiraju klub...

Makedonci opasno lobiraju za Pelister, srecom Gasprom ne da bez BIH...

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2013, 20:26 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Apr 2012, 12:40
Borac - Bahrenin 22:29 (14:15)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7344 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 224, 225, 226, 227, 228, 229, 230 ... 368  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]