imam ja snimak utakmice sa bht,ali je na vhs kaseti

...jbg,otkad bht i total ne idu u sharingu,ne mogu ga vise snimati u nekom formatu koji se moze konvertovati i uploadovati....i ja prvi put cujem da je BOSS-u nego zabranio da snima

.....gledao sam dvaput snimak,odmah kad sam dosao sa stadiona,i juce,i mogu samo reci da smo ih ubili u svim elementima igre,a nismo pobjedili samo zahvaljujuci nedostatku sportske srece i koncentracije u zavrsnici,kao i dve ogromne greske zivkovica i tandema zaric-milic kad smo primali golove....sve je bilo na nasoj strani u zavrsnoj statistici,mnogo veci posjed lopte,udarci 13-6,u okvir 7-3,korneri 7-0...
a komentator toliko hvali grahovca,kao odigrava,kako je presjekao bezbroj napada,da je i meni bilo neprijatno,jer mi se ucinilo da je bas lose odigrao,sa par vezanih gresaka,mnogo vise pasova nazad nego naprijed,ali onaj sto je komentarisao nije prestao da ga hvali,da bi oko 70-minuta uskliknuo "apsolutno,bez ikakve dileme prvo ime utakmice srdjan grahovac!!"..pa da sam ja komentarisao bilo bi mi malo neprijatno hahahhahhahah..mozda zato sto igra za u 21 bih..uglavnom,moze on to i mora mnogo bolje,bez obzira na hvalospjeve komentatora...dugic,stokic i kantar ce biti dobra pojacanja....za milica i zivkovica nisam siguran bas,vidjecemo,prva je utakmica,treba momcima dati vremena i prostora...
ciganjskija ekipa nije igrala na gradskom stadionu!!...yebem im mater!!!...a i sudija ko da sudi balet,pizda mu materina retardirana!!!
a volio bih i da se malo prestanete pravdati crnogorcima,ko,sta,zasto....ali dobro,svakome na volju.
i naravno,idemo dalje!!
SAMO POBJEDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AJ BORAC!!!!!!!!