banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 03 Jul 2026, 15:10 Danas je 03 Jul 2026, 15:10

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121559 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2256, 2257, 2258, 2259, 2260, 2261, 2262 ... 6078  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 08 Jul 2012, 22:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
I ja isto.

Bilo bi lijepo kada bi neko snimao taj meč. Ne znam ko je rekao kolegi BoSS da više ne snima, koga ne zanimaju snimci ne mora ni gledati al ima nas koje zanimaju. Ja sam 5 puta gledao protiv Haife snimak. Ionako igramo malo tih važnih pogotovo evropskih mečeva u sezoni i treba to snimati

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2012, 22:56 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Ко је рекао Босс-у да не снима и зашто? :-?

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2012, 23:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ne mogu se ni ja sjetiti ali se sjećam da je neko postavio utakmicu finala Kupa RS i da je neko drugi komentarisao - nosi to, šta će nam to ...

Malo obzira prema ljudima koji se potrude oko toga i ulože vrijeme, znanje, trud ... kažem nema potrebe koga ne zanima ne mora gledati

Snimci i slike su po meni uvijek dobrodošli, i svaka čast ko ima volje i želje da nam to postavi

Poslednji put menjao Borac u srcu dana 08 Jul 2012, 23:13, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2012, 23:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
ja sam rekao jan_de-u koji je linkovao snimak utakmice sa sajta rtrs-a da izbrise post, jer je utakmica patnja i stavio smajli...
ni u ludilu ne bih rekao da boss prestane snimati tekme...
mogu samo da mu kazem svaka cast...

finale je ionako mogao skinuti ko je htio sa sajta rtrs...

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2012, 00:15 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=25T0mYOqH-o[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2012, 08:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2010, 10:26
Je li moze neko od insajdera napisati kakva je atmosvera u ekipi ,radi li se ovi dana, kakav je stav Bozicica, kakvi su treninzi????
Koga ce prijaviti za utakmicu dole Boku ili tog novog beka Vasilica, kada se krece, ajmo malo o toj utakmici u koj bi formaciji mogli igrati i dole moramo napasti......

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2012, 09:08 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
imam ja snimak utakmice sa bht,ali je na vhs kaseti :( ...jbg,otkad bht i total ne idu u sharingu,ne mogu ga vise snimati u nekom formatu koji se moze konvertovati i uploadovati....i ja prvi put cujem da je BOSS-u nego zabranio da snima :( .....gledao sam dvaput snimak,odmah kad sam dosao sa stadiona,i juce,i mogu samo reci da smo ih ubili u svim elementima igre,a nismo pobjedili samo zahvaljujuci nedostatku sportske srece i koncentracije u zavrsnici,kao i dve ogromne greske zivkovica i tandema zaric-milic kad smo primali golove....sve je bilo na nasoj strani u zavrsnoj statistici,mnogo veci posjed lopte,udarci 13-6,u okvir 7-3,korneri 7-0...
a komentator toliko hvali grahovca,kao odigrava,kako je presjekao bezbroj napada,da je i meni bilo neprijatno,jer mi se ucinilo da je bas lose odigrao,sa par vezanih gresaka,mnogo vise pasova nazad nego naprijed,ali onaj sto je komentarisao nije prestao da ga hvali,da bi oko 70-minuta uskliknuo "apsolutno,bez ikakve dileme prvo ime utakmice srdjan grahovac!!"..pa da sam ja komentarisao bilo bi mi malo neprijatno hahahhahhahah..mozda zato sto igra za u 21 bih..uglavnom,moze on to i mora mnogo bolje,bez obzira na hvalospjeve komentatora...dugic,stokic i kantar ce biti dobra pojacanja....za milica i zivkovica nisam siguran bas,vidjecemo,prva je utakmica,treba momcima dati vremena i prostora...
ciganjskija ekipa nije igrala na gradskom stadionu!!...yebem im mater!!!...a i sudija ko da sudi balet,pizda mu materina retardirana!!!

a volio bih i da se malo prestanete pravdati crnogorcima,ko,sta,zasto....ali dobro,svakome na volju.

i naravno,idemo dalje!!

SAMO POBJEDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AJ BORAC!!!!!!!!

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2012, 09:08 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
asdfg je napisao:
Je li moze neko od insajdera napisati kakva je atmosvera u ekipi ,radi li se ovi dana, kakav je stav Bozicica, kakvi su treninzi????
Koga ce prijaviti za utakmicu dole Boku ili tog novog beka Vasilica, kada se krece, ajmo malo o toj utakmici u koj bi formaciji mogli igrati i dole moramo napasti......

Prijavice i Boku i Vasiljevica ali za Donjeck... Tako da su informacije pogresno prenesene... na treninzima nista epohalno... juce su isprobane dvije nove varijante,nakon kojih je zakljucak bio da smo bolje stajali u cetvrtak te je sve vraceno u prvobitno stanje... ekipa koja ce izaci na teren... dosta je dilema, klupa nam je skroz tanka tako da izmjena prakticno nece ni biti...

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2012, 09:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Pa dobro, Velid Spaho je jos jedan potajni navijac Borca (mozda je to ovaj Jancker)...

Zabrinjava taj nedostatak kondicije. Ako trenera i strucni stab treba za nesto prozivati, onda za to. Ne ocekuje niko da trce kao u jeku sezone, ali da jedva imaju snage za jedno poluvrijeme, e to je vrlo zabrinjavajuce.
Ipak, ja se nadam upravo zato sto je jos pripremna faza da se za sedam dana mogu rapidno promjeniti neke stvari, kondicione prije svega. Bez toga i uz tanku klupu nemamo puno izgleda. Kvalitetnija smo ekipa, ali bez trcanja cijelu utakmicu nece ici.

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2012, 09:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Schlager je napisao:
a komentator toliko hvali grahovca,kao odigrava,kako je presjekao bezbroj napada,da je i meni bilo neprijatno,jer mi se ucinilo da je bas lose odigrao,sa par vezanih gresaka,mnogo vise pasova nazad nego naprijed

Ovo podebljano mu najvise zamjerim. Momak zna sa loptom, ali ako ne redukuje ovaj "segment igre" nikad od njega dobrog igraca.

I da, ko ce na desnog beka? Ima li sta o Stuparu?

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2012, 09:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Ступар неће путовати...онда вјероватно Живко опет крпи, ваљда га сад попусти притисак.

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2012, 10:32 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Andiamo a Combattere je napisao:
Ступар неће путовати...онда вјероватно Живко опет крпи, ваљда га сад попусти притисак.

Ako Zivkovic bude krpio beka ostaje mnogo dilema ko ce na drugog zadnjeg veznog, ja bi licno vratio Krunu na to mjesto, jer ce nam jedan od problema dole biti kako zadrzati loptu na njihov pritisak. Onda se otvara problem ko ce na centralnog veznog, tu bi se moglo kombinovati sa Stokicem i Zizovicem ali to bi opet trazilo drugaciju formaciju. Uglavnom mnogo je dilema a malo vremena.

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2012, 10:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

U kakvom je stanju Radulovic? Moze li on zbog povrede koju vuce izdrzati cijelu utakmicu?

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2012, 11:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jel došlo vrjeme da počnemo razmišljati i o TV prenosu? BHT ima nekih drugih obaveza, neki festival tako da će ga teško udjenuti tu... hoćemo pritisak vršiti na ove naše RTRS ili pokušati sa ATV, možda BN

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2012, 11:14 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
Bojim se da je jedina varijanta da se neko iz uprave sjeti i povede ekipu sa BEL televizije, da ljudi snime utakmicu i puste je u snimku.

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2012, 11:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ako se ispostavi da CG ne snimaju uopšte utakmicu onda nam džaba sve, nema ni prenosa. Ima na sajtu UEFA dobar tekstualni iz minuta u minut. Nadam se da nećemo završiti na tome. Barem da radio RS radi prenos :-?

Poslednji put menjao Borac u srcu dana 09 Jul 2012, 11:21, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2012, 11:21 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
kitopsina je napisao:
U kakvom je stanju Radulovic? Moze li on zbog povrede koju vuce izdrzati cijelu utakmicu?

Mislim da ako ne bude nekih novih povreda ekipa će biti sledeća...

-----------------Avduka-------------
ovaj iz Dečića--Milić---Marka--kapiten
---------U21-----A. Radulović---------
Stokić--------Krunić------------Žiža
--------Dugić------------------------

Na klupi...Kozić, Božičić, Jandrić, Bilbija, Ćeba, Doktor i službeni predstavnik kluba...

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2012, 11:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Прецједник задаје ударац :D

него како то да Радуловић иде на задњег везног? па никад није ту играо :-?
зар ни је логичније да су назад Круна и Граха, лијево Радуловић што и јесте његова позиција, а у средини Жижа

Poslednji put menjao Шајин dana 09 Jul 2012, 11:50, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2012, 11:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Imaju dva Radulovica... A. i O.
O. je na lijevom krilu, a ovaj A. je Crvenozemljas, prinova...

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2012, 11:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

A da napravimo jednu invaziju na BN po prvi put, čisto da vidimo reakciju, imam neki šmek da bi možda i upallilo zbog animoziteta prema RTRS ...

info@rtvbn.com, to im je jedina mail adresa.

Naravno uz naznaku da im se obraćamo kao najgledanijoj TV u RS a bilo bi poželjno i malo pljunuti na RTRS usput

A možemo usput i ovim nesrećnicima sa RTRS

desk@rtrs.tv
web@rtrs.tv
marketingrtrs@rtrs.tv

Vrh

[ 121559 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2256, 2257, 2258, 2259, 2260, 2261, 2262 ... 6078  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]