banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 03 Jul 2026, 14:09 Danas je 03 Jul 2026, 14:09

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121559 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2254, 2255, 2256, 2257, 2258, 2259, 2260 ... 6078  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 08 Jul 2012, 10:20 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jan 2012, 09:21
FAPNK je napisao:
a ti supci sto vrijedjaju kosarkasice sa nama veze nemaju,niti ih vec neko vrijeme mozes vidjeti u nasem gradu,a ti koliko sam skontao iz nicka si firmas ,a vas canak ni malo ne pomaze ? a mozda je tri puta vece govno od mila djukanovica

pa tvom razmisljanju i tvom niku ti si kamion zar ne ?1314 :D i jebo politiku to je za konje nemijesaj je ovde

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2012, 10:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jul 2010, 11:12
crnogorac vazda je napisao:
Boris Bulajić i Fetim Kasapi su igraci koji nisu igrali u prvoj utakmici,a koji su standardni.a sto se tice pojacanja tu su Dilyan Kolev,Nikola Simic,Igor Taskovic i Bojan Kalezic http://www.youtube.com/watch?v=VxVU3mV4 ... lpage#t=0s

tatamata je napisao:
Ja sam mislio da narod Srpske nije ovoliko glup lise pojedinih,ali sam se zestoko prevario.

Inace Celik je u o ovom mecu igrao bez 3 standardna igraca koji ce igrati u revansu,plus imaju nekoliko pojacanja tako da sumnjam da Borac moze ista napraviti u revansu kad nije mogao kuci.

Prvo si ovdje napisao 3 standardna igraca,nabrojao si dva,tog Bulajica i tog Siptara.Druga stvar,o kakvim pojacanjima pricas?Ako su sad stigla cisto sumnjam da mogu igrati revans jer nisu registrovani.Treca stvar,niste jos u poziciji da prijetite i podcjenjujete,jer ipak ste vi daleko od Borca u svim segmentima,udarite se nogom u guzicu sto smo imali los dan,i sto ste dali dva gola,iz penala i iz kontre pred kraj utakmice.To je vas maksimum bio,a mi onako losi opet smo vam utrpali dva gola,ko od sale.

Prema tome,spustite se na zemlju,fina ste ekipa,ali u Niksicu gubite.

Ljudi moji ja treci put pisem da je nikola simic igrao utakmicu a stigao u celik 2-3 dana prije meca nema sanse da su ga mogli registrovati jer je rok bio do subote? Zna li neko nesto vise o tome? meni nikako nije jasno kako se to moglo desiti? To je igrac sa brojem 14 cini mi se izasao negdje oko 60-te 70-te a usao Brnovic.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2012, 10:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Da, Simic je definitivno igrao. Jeste jadno, ali ako ima nepravilnosti nasi bi se trebali zaliti.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2012, 11:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
duffmanian je napisao:
Besa ne mlati! Garantujem zivotom da glavni dio Fap-a nikakvu akciju nece preduzimati protiv vas,ali vrijedjanja na stadionu ce biti to sigurno jer su ljudi u nk bijesni na sve vas.Znam da je to pogresno ali takav je niksicki mentalitet svak nam je kriv.A sto se tice ekipe koja je vrijedjala Srbe na kosarkaskoj utakmici,ta ekipa iz Nk-a ni danas ne smije proci gradom normalno.Nazalost ima takvih iskompleksiranih cigana! U Fap masini su pretezno ljudi koji su Srbi ili Crnogorci koji mnogo vole Srbiju.A sto se tice priznavanja kosova CRNA GORA NIJE PRIZNALA KOSOVO PRIZNALA JE NASA JEBENA VLAST 99% CRNOGORACA NIJE ZA PRIZNAVANJE KOSOVA!!!!!

konacno jedan normalan post, a i fapnk pise normalno.

Pa je li mi trebamo praviti neprijatelje i tamo gdje su nam prijatelji tj. braca, ne pricam ovdje o navijackim grupama vec o narodima.
Koliko moras biti NEINFORMISAN da nazivas sve Crnogorce siptarima. Politicari su priznali Kosovo, a narod ko narod. Ima onih koji si antisrpski nastrojenje ali ima i onih koji su braca, i mi zbog ovoga olosa trebamo od prijatelja da pravimo neprijatelje.

Bilo je POJEDINACNIH prozivanja siptari i nisam mogao vjerovati. FAPovci koji ni jednom rijecju ili dijelom nisu pokazali da su antisrpski nastrojeni, ili da su prokosovski nastrojeni...
pamet u glavu i nemojte praviti neprijatelje tamo gdje ih nema...

Prijetnje od one nakaze zaboravite, idemo svi u Niksic, GDJE BORAC TU SMO MI!

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2012, 12:03 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
stize BORAC je napisao:
Boris Bulajić i Fetim Kasapi su igraci koji nisu igrali u prvoj utakmici,a koji su standardni.a sto se tice pojacanja tu su Dilyan Kolev,Nikola Simic,Igor Taskovic i Bojan Kalezic http://www.youtube.com/watch?v=VxVU3mV4 ... lpage#t=0s

tatamata je napisao:
Ja sam mislio da narod Srpske nije ovoliko glup lise pojedinih,ali sam se zestoko prevario.

Inace Celik je u o ovom mecu igrao bez 3 standardna igraca koji ce igrati u revansu,plus imaju nekoliko pojacanja tako da sumnjam da Borac moze ista napraviti u revansu kad nije mogao kuci.

Prvo si ovdje napisao 3 standardna igraca,nabrojao si dva,tog Bulajica i tog Siptara.Druga stvar,o kakvim pojacanjima pricas?Ako su sad stigla cisto sumnjam da mogu igrati revans jer nisu registrovani.Treca stvar,niste jos u poziciji da prijetite i podcjenjujete,jer ipak ste vi daleko od Borca u svim segmentima,udarite se nogom u guzicu sto smo imali los dan,i sto ste dali dva gola,iz penala i iz kontre pred kraj utakmice.To je vas maksimum bio,a mi onako losi opet smo vam utrpali dva gola,ko od sale.

Prema tome,spustite se na zemlju,fina ste ekipa,ali u Niksicu gubite.

Ljudi moji ja treci put pisem da je nikola simic igrao utakmicu a stigao u celik 2-3 dana prije meca nema sanse da su ga mogli registrovati jer je rok bio do subote? Zna li neko nesto vise o tome? meni nikako nije jasno kako se to moglo desiti? To je igrac sa brojem 14 cini mi se izasao negdje oko 60-te 70-te a usao Brnovic.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2012, 12:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Da li je Raspudic potpisao novi ugovor sa Borcem? Cuo sam da jos pregovaraju...

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2012, 12:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
За овог Симића контам да је све у реду, не би они ваљда бил итолико блентави да крше правила, а и да прекрше ваљда би ови наши из управе сконтали то. бар се надам...

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2012, 13:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
kitopsina je napisao:
Da li je Raspudic potpisao novi ugovor sa Borcem? Cuo sam da jos pregovaraju...

Vasiljević i Raspudić

Čelnici Borca ulažu velike napore kako bi za revanš u Nikšiću dobili dva nova fudbalera, odnosno kako bi uspeli da licenciraju defanzivce Nikolu Vasiljevića i Borisa Raspudića.
Prvi je nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, završio je papirologiju u Srbiji i treba da potpiše ugovor s Banjalučanima, dok je Raspudić bio u Azerbejdžanu gde je izigran od rukovodstva prvoligaša Ravana, pa se vratio u Banjaluku i biće na usluzi Borcu. Već u ponedeljak se očekuje njihova registracija u UEFA.

Pohvale od UEFA

Organizacija utakmice u Banjaluci je bila besprekorna, ako se isključi jedna upaljena baklja sve je bilo na visokom nivou.
-Onaj neodgovorni pojedinac koji je upalio baklju je identifikovan i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak. Sve ostalo je bilo na visokom nivou što su potvrdili i posmatrači UEFA koji su nas pohvalili za organizaciju utakmice. Izuzetno nam je drago zbog toga, ali bi više voleli da smo i takmičarski bili uspešni kao na organizacionom planu – rekao je direktor Borca Radmilo Šipovac.

On nije želeo da obećava „kule i gradove“ pred revanš, niti golove kao u Banjaluci, ali nešto ipak jeste.
-Ono što mogu da obećam u svoje, ali i ime saigrača je to da ćemo se u Crnoj Gori boriti do poslednjeg atoma snage da dođemo do rezultata koji će nas odvesti u drugo kolo kvalifikacija za Evropsku ligu. To znači da moramo da pobedimo domaćina ili odigramo 3:3, 4:4, 5:5... Sigurno je da ćemo u takvim uslovima igrati agresivno i sasvim konkretno. Iz takve igre bi trebalo da proistakne i naša pobeda. Želimo našim vernim navijačima da obezbedimo još dve evropske utakmice, zaslužili su to za onu podršku i ambijent koji su nam priredili protiv Nikšićana – optimističan je vezista Banjalučana Joco Stokić.

sportlive.ba

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2012, 14:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Meni nije jasno,kako se i Vasiljevic i Boka mogu registrovati?Zar nije bila prica,jedan igrac,i to tek u drugom pretkolu? :-? A ako je istina,onda cemo biti puno jaci.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2012, 14:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jul 2010, 11:12
http://sportsport.ba/bh_fudbal/bozicic- ... jedu/83679

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2012, 14:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 01 Apr 2012, 12:15
http://www.pobjeda.me/2012/07/08/saopst ... -pendreka/

Читав стадион скандирао шиптари :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2012, 14:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
E da sam znao da su bili gladni otišao bih do Pizzete u kupio im i slatke pite da zaslade nakon bureka. Jadni gladni đetići :(

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2012, 14:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Ako ne budu igrali Boka i Vasiljević, onda smo dosta sa izmjenama tanki jer fali i Stupar i Kantar. Ali dobro, čak i da ne budu registrovani, u sportu to nekako tako biva, što je tim u težoj i bezizlaznijoj poziciji to zapne jače i odigra iznad svih očekivanja. Samo da bude normalna temperatura i teren, ostalo je na našim momcima. Jer dug je put i dosta iscrpi i još ako bude 40 stepeni može malo da nas poremeti i isuši i prije negoli je normalno. No, 90 minuta sasvim dovoljno da tim pokaže da je bolji ako je bolji

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2012, 15:08 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Какво усрано саопштење ФК Челик...

Као видјећете како ми дочекујемо госте, фино, топло.... :roll:

Матер вам јебем, ко је био икад у Никшићу зна каква је то вукојебина гдје можеш за час добити батине ни крив ни дужан, само ако си странац...

И нешто серу говна једна обична, дочекали смо их на прелијепом стадиону, без погрдних скандирања, а они нама тако...

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2012, 15:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Ma gluposti,ne treba na saopstenje obracati paznju.Zao mi je sto ih je policija isprebijala,ali to je tako svuda,svi smo bili u takvoj situaciji.A sto se skandiranja tice,jedno se skandiralo njihovom igracu Siptaru,nikom vise.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2012, 15:19 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Па то, они насрали као да су их управа Борца,Борчевци и Лешинари тукли, или имају везе с тим...

И какви су то навијачи који су се изненадили бруталношћу полиције. Па познато је колику репресију врши полиција над свим групама на Балкану...

Јој, Борче побиједи, и запуши уста овим лажовчинама!!

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2012, 15:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
ma vidite li da se sluze svim i svacim samo da prodju dalje. pocelo je od onog valjanja po terenu, padali su i kad ih neko pogelda, pa preko ovih izjava i svega otalog.

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2012, 16:05 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Apr 2012, 20:49
Mislim da bi BORAC trebao isto tako da reaguje na ovakve nebuloze.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2012, 16:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
ja mislim da ne bi trebao, jer bi se onda spustali na isti nivo. nego zapeti oderati im guzice pa poslije neka seru sta hoce kad mi prodjemo dalje.

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2012, 16:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
јан_де je napisao:
Па то, они насрали као да су их управа Борца,Борчевци и Лешинари тукли, или имају везе с тим...

И какви су то навијачи који су се изненадили бруталношћу полиције. Па познато је колику репресију врши полиција над свим групама на Балкану...

Јој, Борче побиједи, и запуши уста овим лажовчинама!!

policija je obicno brutalna unutar svojih granica jer im vlast cuva ledja, a Crnogorci su stranci u BiH, tako da nije pametno to sta rade (su uradili) drugari u plavom.

Isto tako i ostale navijace tuku u RS, tuku i djecu po nocnim klubovima itd...
Da je ovako isprebijalo neku drugu "vrstu" ljudi a ne navijace do sada bi bio medjunarodni incident, ovako ko ih .ebe, to su samo navijaci.

Da pohvalim novi broj casopisa Velikan iz Platonove, nisam ga jos do kraja procitao ali ovo sto sam do sada citao stvarno je milina. Jedna mala zamjerka, koliko sam vidio nema one male anegdote tj."price kod brice".

Vrh

[ 121559 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2254, 2255, 2256, 2257, 2258, 2259, 2260 ... 6078  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]