duffmanian je napisao:
Besa ne mlati! Garantujem zivotom da glavni dio Fap-a nikakvu akciju nece preduzimati protiv vas,ali vrijedjanja na stadionu ce biti to sigurno jer su ljudi u nk bijesni na sve vas.Znam da je to pogresno ali takav je niksicki mentalitet svak nam je kriv.A sto se tice ekipe koja je vrijedjala Srbe na kosarkaskoj utakmici,ta ekipa iz Nk-a ni danas ne smije proci gradom normalno.Nazalost ima takvih iskompleksiranih cigana! U Fap masini su pretezno ljudi koji su Srbi ili Crnogorci koji mnogo vole Srbiju.A sto se tice priznavanja kosova CRNA GORA NIJE PRIZNALA KOSOVO PRIZNALA JE NASA JEBENA VLAST 99% CRNOGORACA NIJE ZA PRIZNAVANJE KOSOVA!!!!!
konacno jedan normalan post, a i fapnk pise normalno.
Pa je li mi trebamo praviti neprijatelje i tamo gdje su nam prijatelji tj. braca, ne pricam ovdje o navijackim grupama vec o narodima.
Koliko moras biti NEINFORMISAN da nazivas sve Crnogorce siptarima. Politicari su priznali Kosovo, a narod ko narod. Ima onih koji si antisrpski nastrojenje ali ima i onih koji su braca, i mi zbog ovoga olosa trebamo od prijatelja da pravimo neprijatelje.
Bilo je POJEDINACNIH prozivanja siptari i nisam mogao vjerovati. FAPovci koji ni jednom rijecju ili dijelom nisu pokazali da su antisrpski nastrojeni, ili da su prokosovski nastrojeni...
pamet u glavu i nemojte praviti neprijatelje tamo gdje ih nema...
Prijetnje od one nakaze zaboravite, idemo svi u Niksic, GDJE BORAC TU SMO MI!