banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 03 Jul 2026, 14:09 Danas je 03 Jul 2026, 14:09

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121559 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2253, 2254, 2255, 2256, 2257, 2258, 2259 ... 6078  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 07 Jul 2012, 20:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2011, 23:08
joj boze kad Crnogorci pricaju o nasilju uzeo bi pusku pa se ubio ... pa kod njih rijetko sta se moze zavrsiti bez nasilja .. sto neko rece za Niksic: " tamo zive ili extra ljudi ili pogan najveca, nema sredine " .. eeee ko vas ne zna skupo bi vas platio.

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2012, 22:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Ma Crnogorci o čas posla "od muve naprave međeda". Ko ih ne zna ...

Mi sebi moramo priznati da smo previše poletjeli pred ovaj meč. Bezbroj puta smo rekli na prostorima bivše jug. Partizan i Dinamo odskaču ostali učesnici evro takmičenja su tu negdje.

S tim da bih ja u prvu grupu stavio: Maribor, Partizan, Dinamo igrali su LŠ. Pa nekoliko stepenica niže: Hajduk i Zvezdu igrali su LE. I onda nekoliko stepenica niže smo mi svi ostali koji ponekad i prođemo neko kolo ali nikad nismo ušli u LE. Tako da ni sam ne znam otkud nam pravo da se toliko postavimo nadobudno i potcijenimo Čelik, a uobzirivši i to da više decenija nismo prošli kolo u evropi.

Inače čuo sam kad igraju ovako neke utakmice Nikšićki klubovi onda nema podjele među njihovim navijačima ili delijama grobarima nego će svi doći i navijati za Čelik sa ovom Fap mašinom. Zeta im je ostvarila dobar rezultat negdje u istočnoj evropi klepila nekog sa 3:0. Dok je onaj Rudar što smo ga mi tukli na pripremama zijanio na domaćem terenu i kako pričaju klub je u raspadu dolijao im gazda pred vrata zakona, takođe neki mafijaš ...

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2012, 23:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Slika

K Borac 1988. - ekipa koja je pobijedila "Metalist" (Ukrajina) u evropskom KPK (2:0).
Špica, Jakovljević, Lipovac, Mataja Lupić, Beširević (stoje) - Lemić, Popović, Malbašić, Bilbija i Durgutović (čuče)

Simbolike radi, ovako je nekada izgledao istok.

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2012, 23:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Lijepa slika, drugo vrijeme bilo. To je bio nastup Borca u Evropi opet poslije "100 god." i nakon osvajanja onog Kupa opšta ludnica u Gradu, slično kao Čelik danas u CG što je uradio iz druge lige u prvu, osvojili Kup i evropa :) mada činimi se da stadion nije bio baš prekrcat mislim na sjever i jug, bio je neki snimak skora na SOS

tadašnji njihvo dresovi nisu baš nešto estetski, pogotovo ta kragna, ali mislim da su za razliku od ovih današnjih bili nepoderivi. Kupiš ga i nosiš 20 god, još igraš fudbal u njemu

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2012, 23:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2005, 15:04
Borac u srcu je napisao:
mada činimi se da stadion nije bio baš prekrcat mislim na sjever i jug, bio je neki snimak skora na SOS

Стадион је био дупке пун. Мене су старији дигли на зидић на југу (био клинац) па сам нешто и видио. Уз ону ограду што је била испред југа стајало се у два-три реда, па узак пролаз, па јужна трибина, крцата народом. На исток нисам ни покушао да одем (не бих му успио ни прићи).

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2012, 00:11 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 07 Jul 2012, 03:46
Ja sam mislio da narod Srpske nije ovoliko glup lise pojedinih,ali sam se zestoko prevario.

Inace Celik je u o ovom mecu igrao bez 3 standardna igraca koji ce igrati u revansu,plus imaju nekoliko pojacanja tako da sumnjam da Borac moze ista napraviti u revansu kad nije mogao kuci.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2012, 00:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nego ako si iz Nikšića ajd malo konkretizuj te svoje stavove: ko je falio, ko će igrati, ko su pojačanja, koliko koštaju ulaznice? Znaš li išta? Znaš klinac moj

Poslednji put menjao Borac u srcu dana 08 Jul 2012, 00:23, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2012, 00:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2011, 23:08
ma ko god prodje, nece moci preskociti drugo kolo sigurno ... a ovo je za Celik najveci uspjeh, otuda kurcevitost ... kup CG, lol

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2012, 00:34 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 07 Jul 2012, 03:46
Boris Bulajić i Fetim Kasapi su igraci koji nisu igrali u prvoj utakmici,a koji su standardni.a sto se tice pojacanja tu su Dilyan Kolev,Nikola Simic,Igor Taskovic i Bojan Kalezic http://www.youtube.com/watch?v=VxVU3mV4 ... lpage#t=0s

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2012, 01:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

404_forbidden je napisao:
ma ko god prodje, nece moci preskociti drugo kolo sigurno ... a ovo je za Celik najveci uspjeh, otuda kurcevitost ... kup CG, lol

To nije bitno, bitno je sljedeće u 2 evropske utakmice najmanje mi bi dobili 120 000 KM od ulaznica, 10 000 od prenosa, 360 000 KM od UEFA

tj. svako kolo nam garantuje po 240 000 KM (90 000 od Uefa + ulaznice ...) i još pored toga ako i sponzor malo pojača znaš koje su to pare za ovu besparicu, i koliko smo već u početku u prednosti u odnosu na one koji ne igraju evropu po stabilnosti budžeta.

Npr. Željezničar kad bi prošao u 3. pretkolo po mojoj gruboj računici uzeo bi preko milion maraka, tako da sve što su dali na podmićavnje :) bi se višestruko vratilo jer u LŠ para je mnogo veća + veći kapacitet stadiona imaju

Pare bato, to je bitno i zato kažem da nama evropa mora biti najpreča i da se sve podredi tome a ne posljednja rupa na sviralu. Pa mi cijelu sezonu od ulaznica ne možemo prebaciti koliko možemo zaraditi u ove dve evropske od ulaznica. Ovo su najsigurniji i najizdašniji izvori

Poslednji put menjao Borac u srcu dana 08 Jul 2012, 01:43, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2012, 01:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
БуС да се ти ниси мало прерачунао? не вјерујем да добијамо баш толике паре од УЕФА-е

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2012, 01:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
4 utakmice po 90,000

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2012, 01:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

prošle god. 230 000 evra dobivali od LŠ a 90 000 za prolaz ovamo pretkola UEFA. Nisam provjeravao ali koliko me pamćenje služi tako je, možda ti izgleda mnogo jer sam pretvorio u KM a oni izražavaju u evrima

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2012, 01:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
цифре су ме мало збуниле. ја сам мислио да за претколо добијамо 90 000 марака. нешто сам пребацио :)

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2012, 03:22 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Jun 2012, 18:01
boka firma je napisao:
Malo je takvih FAPNK i sa mnom su bili svuda ali pogresna vam je adresa .Niste imali problema sa navijacima vec sa kerovima i to je to .Pitajte one svoje sa sjevera sto su bili (onaj cupo)da li im je neko rekao nesto ,pogledali ljudi utakmicu i otisli ,a ovi sto pisete ne mogu proci NK normalno ti supci sto vrijedjaju kosarkasice,pa buraz kod nas bi bili ili na groblju ili u kolicima qrac bi pomislili setati kroz nas grad .Sretno vam u revansu i zelim da ispadnete:)

niko nije rekao da smo imali nesto sa navijacima borca,niti imamo sta protiv vas...

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2012, 03:25 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Jun 2012, 18:01
a ti supci sto vrijedjaju kosarkasice sa nama veze nemaju,niti ih vec neko vrijeme mozes vidjeti u nasem gradu,a ti koliko sam skontao iz nicka si firmas ,a vas canak ni malo ne pomaze ? a mozda je tri puta vece govno od mila djukanovica

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2012, 03:29 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Како ми је било необично гледати сјеверну трибину и оне фото-репортере испод, пун запад и исток, скоро... Све то изгледа лијепо, европски... Осјети се важност меча...

Зато морамо скупити снаге и одиграти доле добро, јер ако будемо играли против Металурга биће све 10 пута боље...

Јој, како бих волио да прођемо...

ХОЋЕМО ПОБЈЕДУ, ПОБЈЕДУ У НИКШИЋУ!!!

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2012, 07:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Ваљда ће се нека ТВ станица удостојити да преноси реванш. Па нек то буде и РТЦГ.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2012, 09:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
crnogorac vazda je napisao:
Ja sam mislio da narod Srpske nije ovoliko glup lise pojedinih,ali sam se zestoko prevario.

Inace Celik je u o ovom mecu igrao bez 3 standardna igraca koji ce igrati u revansu,plus imaju nekoliko pojacanja tako da sumnjam da Borac moze ista napraviti u revansu kad nije mogao kuci.

Prvo si ovdje napisao 3 standardna igraca,nabrojao si dva,tog Bulajica i tog Siptara.Druga stvar,o kakvim pojacanjima pricas?Ako su sad stigla cisto sumnjam da mogu igrati revans jer nisu registrovani.Treca stvar,niste jos u poziciji da prijetite i podcjenjujete,jer ipak ste vi daleko od Borca u svim segmentima,udarite se nogom u guzicu sto smo imali los dan,i sto ste dali dva gola,iz penala i iz kontre pred kraj utakmice.To je vas maksimum bio,a mi onako losi opet smo vam utrpali dva gola,ko od sale.

Prema tome,spustite se na zemlju,fina ste ekipa,ali u Niksicu gubite.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2012, 10:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Po nekom mom utisku Borac ukupno kvalitetnija ekipa, ali Nikšićani kompaktniji i itekako kadri da prođu dalje. Nekako sam i očekivao da će tako izgledati, tvrda ekipa koja zna šta hoće.

Vrh

[ 121559 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2253, 2254, 2255, 2256, 2257, 2258, 2259 ... 6078  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]