Braneee je napisao:
@ivory
kritikujem i kritikovacu kad imam dobar razlog za to...
meni se cini da je dosta ljudi nerealno ovde...
trenutno prolazimo kroz najbolje godine u istoriji naseg postojanja a tebi u potpisu stoji sipovac mars iz borca...
gdje tu logika?
da svaku narednu sezone zavrsimo medju prve 3-4 ekipe i da doguramo bar do polufinala kupa ja sam zadovoljan...
vecina je nakon utakmice odmah oplela po svima od uprave do zadnjeg reda (golmana ste zaobisli), a prosle godine smo se nadali (svako ko kaze da nije ni mrvicu nade polagao laze) prolazu makabija poslije poraza od 5:1...
gdje tu logika?
u 20-om min utakmici sam prokomentarisao da mi nikako ne ulijevaju povjerenje, ali mi nije palo na jebenu pamet da galamim na njih, da vrsim pritisak, da im govorim da pojma nemaju, da su levati, itd, itd... losa noc, zvijezde se poklopile, picke materine, sta znam, ali eto odigrali smo (po meni) ispod nivoa i nismo imali srece...
vjerujem da mozemo proci dalje, samo da se nasi malo dogovore sa glavama...
Nisam megaloman i ja bih bio presrecan da bude tako. Za Sipovca, moje a i misljenje puno drugih ljudi koji su jos upuceniji i strucni, a nisu mesetari, je da je Sipovac trenutno najslabija karika u klubu. Pogledaj samo ove pripreme kako su odradjene. Sta je sa marketingom? Pa treba pocetii "naplacivati" dobre razultate sa nekim sponzorima a ne cekati da ti sve da grad i vlada. Gdje nam je omadinska skola? Ima tu jos toga. Ne mozemo razmisljati kako je prije bilo a gdje smo sad. Napredak je vidan u odnosu na prije ali ne treba stati, treba sve raditi da klub napreduje iz dana u dan. Ima ljudi koji su puno obrazovaniji i strucniji od njega da rade taj posao, to je sigurno! I digli bi klub za stepenicu vise! Isto mislim i za Klibera,on kad je bio 100% u klubu i za klub, vidjeli smo rezultate. Pogledaj koji su tad igraci dovedeni a koji su recimo sad. On isto mora da odluci hoce li funkciju u komitetu/savezu ili kako vec ili u Borcu. Niko nije iznad kluba i svi prolaze, samo Borac ostaje. Zato treba kao i u svemu podvuci crtu i sumirati stvari. I uvijek teziti ka boljem, jer ima mjesta za napredak