banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 03 Jul 2026, 12:56 Danas je 03 Jul 2026, 12:56

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121557 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2251, 2252, 2253, 2254, 2255, 2256, 2257 ... 6078  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 07 Jul 2012, 13:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
E i tema i q.ac.

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2012, 13:32 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
beca44 je napisao:
vi krajisnici ste najvece picke i kukavice a tako ste hrabri i dobri borci da ste za mjesec dana izgubili 13 gradova i pobjegli u banjaluku u misiju rupu i trazili pomoc od srba od trebinja do pala da vas brane a arkan vas je sisao do glave i nazivao pickama i izdajicama a znate dobro koliko je niksicana poginulo od trebinja do pala i po hrvatskoj.s dodikom ste lajali na generala mladica srpskog viteza a klicali biljani plavsic koja je prodala sve srbe heroje medlin olbrajt i opet je dovodite u banjaluku na pocasna mjesta.prodali ste na vidovdan sa dodikom i tadicem i pojedinim srpskim pickama iz snp-a slobodana milosevica i sve postene generale iz republike srpske.dje vam je sad pjesma krajisnici gdje cemo na prelo il u liku il u kordun selo.posto ste ste me vukli za jezik morao sam vam ovo napisati a to je samo mali dio od svega.ako vas interesuje mogu vam pisti kako ste iz sanskog mosta pobjegli po noci da vas ne vide vase zene a ostavili nejac da ustase pobiju

E kome sam ja dobrodoslicu zelio, u nas lijepi grad ovo je izgleda jedan od onih cija je cijena 50 eura po utakmici

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2012, 13:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
ma ignorisite ga dok ne pojede bananu.
vidite da mu je od registracije, cilj samo provokacija.

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2012, 13:38 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Braneee je napisao:
@ivory

vecina je nakon utakmice odmah oplela po svima od uprave do zadnjeg reda (golmana ste zaobisli), a prosle godine smo se nadali (svako ko kaze da nije ni mrvicu nade polagao laze) prolazu makabija poslije poraza od 5:1...

Mozda nam je nadu tad davala igra i muda koju je nas tim tad pokazao u haifi,
Nadam se ja prolazu i sad samo mislim da su male sanse

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2012, 13:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
beca44 je napisao:
vi krajisnici ste najvece picke i kukavice a tako ste hrabri i dobri borci da ste za mjesec dana izgubili 13 gradova i pobjegli u banjaluku u misiju rupu i trazili pomoc od srba od trebinja do pala da vas brane a arkan vas je sisao do glave i nazivao pickama i izdajicama a znate dobro koliko je niksicana poginulo od trebinja do pala i po hrvatskoj.s dodikom ste lajali na generala mladica srpskog viteza a klicali biljani plavsic koja je prodala sve srbe heroje medlin olbrajt i opet je dovodite u banjaluku na pocasna mjesta.prodali ste na vidovdan sa dodikom i tadicem i pojedinim srpskim pickama iz snp-a slobodana milosevica i sve postene generale iz republike srpske.dje vam je sad pjesma krajisnici gdje cemo na prelo il u liku il u kordun selo.posto ste ste me vukli za jezik morao sam vam ovo napisati a to je samo mali dio od svega.ako vas interesuje mogu vam pisti kako ste iz sanskog mosta pobjegli po noci da vas ne vide vase zene a ostavili nejac da ustase pobiju

O MAJKU TI SIPTARSKU JEBEM. SJEME TI SE SIPTARSKO ZATRLO. PU POGANI

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2012, 13:42 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
beSa odmori

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2012, 13:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
немој да ми овдје којекакве мајмунчине пишу и да им Шлагер и остали то дозвољавају.
нек се сви напуше курчине и нек плачу ћаћи под скуте што им је неко опалио шамарчину. можеш мислити полиција их малтретирала. ма није могуће.

доста више пуштања да нам свако сере по глави.
него их све побанујте чим крену провоцирати и срати!!!!!!!!!!!!!!

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2012, 13:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jul 2010, 11:12
ma besa je stari niksicanin siptarcina jednaa obicna vidi mu se i po nicku odmah manite se corava posla pustite pseto siptarsko nek laje dok neko ne dodje pa da brise ove gluposti i pokusa temu vratiti u normalu.

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2012, 13:46 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 25 Jun 2012, 14:37
d.a. je napisao:
beca44 je napisao:

O MAJKU TI SIPTARSKU JEBEM. SJEME TI SE SIPTARSKO ZATRLO. PU POGANI

pusti ti siptare pitaj ti tatu i striceve kako su bjezali od ustasa i obuvali kopacke da su brzi i da im se ne kliza.

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2012, 13:48 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 25 Jun 2012, 14:37
stize BORAC je napisao:
ma besa je stari niksicanin siptarcina jednaa obicna vidi mu se i po nicku odmah manite se corava posla pustite pseto siptarsko nek laje dok neko ne dodje pa da brise ove gluposti i pokusa temu vratiti u normalu.

bjazi avetinjo nepismena mora da te ustasa pravio posto brkas cirilicu i latinicu

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2012, 13:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ljudi, iskulirajte idiota. Koji vam je?
Cim se Vanja, Vader ili Zoka ukazu, banovace doticnog i kraj price. Slager ne moze banovati, po ko zna koji put.

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2012, 13:52 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Nov 2010, 10:17
Играчи ако читате овај форум, а читате, молим вас запитајте се мало за кога и шта играте. Мислим ви првенствено играте за себе, што је донекле и нормално, али и играте за велики клуб и град, играте за Крајину и Републику Српску! Јесте ли екипа или нисте? Јесте ли пријатељи или не? Ова утакмица зависи само од вас, не може вам ни тренер ни директор ни било ко други помоћи, ви ако ријешите све дилеме у својим главама пролазимо! Замислите какве ће те осмијехе на лица извући нама који будемо тамо са вама, уз вас, за вас и овима који буду онемогућени да дођу, замислите то! Већина вас не зна кроз какве су вукојебине пролазили момци због БОРЦА, дајте нам наду да се та времена не враћају! И зачепићете уста свим душманима што нам желе све најгоре. Надам се да све ово не пишем(о) у шупљо, да ћете се уозбиљити, имате квалитет, имате све потребно, само запните доле. Дајте јел вам све ове ствари морамо писати због неког друголигаша, осрамотили су првенствено вас, затим и нас који смо дошли због вас тј. Клуба?! Схватите ово озбиљно! ДАЈТЕ СВЕ ОД СЕБЕ, ВИ СТЕ БОРАЦ!

ЗА БОРАЦ, ЗА БАЊАЛУКУ, ЗА РЕПУБЛИКУ СРПСКУ!

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2012, 13:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Banovan je omladinac, nema potrebe vise da odgovarate na njegove provokacije
Kad dodje Schlager pocistice njegove gluposti i to je to

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2012, 14:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jul 2010, 11:12
Gledam statistiku na uefa-inom sajtu na mecu Borac-Celik je bilo najvise zutih i najvise crvenih kartona.

http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/se ... index.html

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2012, 14:05 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 07 Jul 2012, 01:17
Besa ne mlati! Garantujem zivotom da glavni dio Fap-a nikakvu akciju nece preduzimati protiv vas,ali vrijedjanja na stadionu ce biti to sigurno jer su ljudi u nk bijesni na sve vas.Znam da je to pogresno ali takav je niksicki mentalitet svak nam je kriv.A sto se tice ekipe koja je vrijedjala Srbe na kosarkaskoj utakmici,ta ekipa iz Nk-a ni danas ne smije proci gradom normalno.Nazalost ima takvih iskompleksiranih cigana! U Fap masini su pretezno ljudi koji su Srbi ili Crnogorci koji mnogo vole Srbiju.A sto se tice priznavanja kosova CRNA GORA NIJE PRIZNALA KOSOVO PRIZNALA JE NASA JEBENA VLAST 99% CRNOGORACA NIJE ZA PRIZNAVANJE KOSOVA!!!!!

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2012, 14:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
To Serdar isprobavao kako izgleda izvlačiti kartone na međunarodnim utakmicama :)

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2012, 14:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Jebiga ljudi,utakmica je prosla,tako je kako je.Misljenja su nam razlicita,kao i utisci,samim tim i komentari ovdje.Medjutim to je sve nebitno,jer se revans blizi,vremena je malo,ali ipak dovoljno,da se otklone neke greske.Moramo se svi zajedno udruziti,slati pozitivu,pa makar neko tako ne mislio,jednostavno da ne mracimo.Igraci vjerujem citaju ovaj forum,skoro svi,trebaju znati da smo uz njih,i da vjerujemo u prolaz.Ne treba nam cudo,2:2 nije bauk,ali nam trebaju borci,koji ce otici tamo i pobjediti,dati sve od sebe,pa eto i da nismo kvalitetni,kao sto neki kazu,valjda smo borbeni,srcani,pa uzmemo na snagu.Ja se nadam da cemo se svi zajedno radovati 12.jula i docekati igrace sa osmjehom na licu.

Ponavljam,2:2 nije nista strasno,kako je nama,njima je jos teze.Mi nemamo sta da izgubimo,moramo ici na pobjedu,a oni moraju sacuvati rezultat,tu je nasa sansa!

I bas zbog ovakvih "ljudina" koji pisu,sta pisu,po nasem forumu,ne smijemo gubiti nadu.Cast izuzetcima,koji su korektni maksimalno.

Hocemo pobjedu,pobjedu u Niksicu!

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2012, 14:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Bez obzira na losu predstavu, uopste nesumljam u nas prolaz u drugo kolo.

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2012, 14:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
Braneee je napisao:
nego ima li negdje snimak utakmice?
da nije boss mozda snimao pa dao u promet?

Ja nemam jer sam odavno zamoljen da nesnimam i nepostavljam :-?

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2012, 14:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Kad god kliknem sa sajt Metalurga oni neku prijateljsku igrali. To je nešto što i mi u buduće moramo korigovati i igrati ih više.

Inače ja imam jako povjerenje u ovaj naš tim ne samo za Evropu nego inače, ima tu dobrog štofa a sad se i Boka vratio. Vidjećemo tamo i Vasiljevića, šteta što nema Kantara zna igrati fudbal samo malo ga trema sputala u prvom meču. Eto jedino što se sad moraju zbiti i pobjediti tamo i poslije nema zime, oni će rasti iz utakmice u utakmicu

Vrh

[ 121557 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2251, 2252, 2253, 2254, 2255, 2256, 2257 ... 6078  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]