beca44 je napisao:
na zapadu smo vasem bili i nijesmo dosli sa fap masinom i autobusima.psovali su nas i vrijedjali navijaci sa zapada i vraceno vam je istom mjerom.ja odje nikog nijesam uvrijedio niti psovao ali jesam one vase pickice sa zapada.e sad posto vi odje vrijedjate da skratimo ovo dodjite vi na zapad sutjeskinog stadiona pa sekurcite a i za autobuse ce vam biti vraceno koliko sam cuo bez ikakvog povoda je policija napravila to sto je napravila.vasa uprava se usrala zbog toga su i dolazili da se ulizuju ali nece moci sad to bas tako...
Dugo se borim da neodgovaram na ove gluposti, ali moram cisto radi istine.
Kriviti navijace Borca zato sto je neki nadrkani drot napendrecio nekog vjerovatno nervoznog tipa je stvarno van pameti. Policija na cijelom balkanu je takva i ni vasi nisu nista bolji, stim navijaci nemaju veze ama nikakve vidis da i sami osudjuju sve to. Uostalom i sami sa tim majmunima imaju puno problema, sad ja tebe pitam sta su trebali ovi nasi ici docekati vase navijace na Ilino brdo i moliti i vas i policiju da budete dobri,.
To sto kazes da se desilo na zapadu, a u sustini se nije desilo nista osim par verbalnih delikata, to je normalno na svim stadionima. Ako si mislio da mozes doci u B.L. i psovati domace igrace dovikivati kakve gluposti itd to u ovom gradu neprolazi. Dobrodoslicu imate uvijek da dodjete i u klupskim obiljezjima, pogledate utakmicu, radujete se kod gola ali da pametujete to ljudi ovde nevole, jbg krajina je ovo.
Kazete bilo je prozivanja, to se na stadionu desava, nismo u pozoristu, medju 7500 ljudi uvijek se nadje 10 koji misle drugacije.
Ovo za kamenovanje je isto neistina jer da je to bio stav grupe da se nesto radi i radilo bi se vjeruj mi jer su i puno jace grupe bjezale iz bl spasavajuci glavu. Opet neiskljucujem nekog pojedinca, da je nesto mislio...
I dalje mislim da vam je vecina kao i ja sam mislila sve najbolje po pitanju dobrodoslice to i sad mislim.
Prijetiti ovde nekom osvetom navijacima zbog represije policije, to govori da sa nekim navijackim kodeksima nemate bas puno tog zajednickog, ali mlada ste grupa shvaticete vec kako to ide