banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 03 Jul 2026, 12:56 Danas je 03 Jul 2026, 12:56

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121557 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2250, 2251, 2252, 2253, 2254, 2255, 2256 ... 6078  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 07 Jul 2012, 12:23 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 25 Jun 2012, 14:37
na zapadu smo vasem bili i nijesmo dosli sa fap masinom i autobusima.psovali su nas i vrijedjali navijaci sa zapada i vraceno vam je istom mjerom.ja odje nikog nijesam uvrijedio niti psovao ali jesam one vase pickice sa zapada.e sad posto vi odje vrijedjate da skratimo ovo dodjite vi na zapad sutjeskinog stadiona pa sekurcite a i za autobuse ce vam biti vraceno koliko sam cuo bez ikakvog povoda je policija napravila to sto je napravila.vasa uprava se usrala zbog toga su i dolazili da se ulizuju ali nece moci sad to bas tako...

Poslednji put menjao beca44 dana 07 Jul 2012, 12:28, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2012, 12:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
aj djecak odmori se malo, postajes naporan...
tema je fk borac, a to o cemu ti pricas nema veze s klubom...

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2012, 12:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
Braneee je napisao:
aj djecak odmori se malo, postajes naporan...
tema je fk borac, a to o cemu ti pricas nema veze s klubom...

al bas...vise mi se sere od ovog "bice vam vraceno", "ovakvi ste" "onakvi ste", "psovali nam ovo", "psovali na ono" ...pa nisi dosao u crkvu.

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2012, 12:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Feb 2011, 08:16
beca44 je napisao:
na zapadu smo vasem bili i nijesmo dosli sa fap masinom i autobusima.psovali su nas i vrijedjali navijaci sa zapada i vraceno vam je istom mjerom.ja odje nikog nijesam uvrijedio niti psovao ali jesam one vase pickice sa zapada.e sad posto vi odje vrijedjate da skratimo ovo dodjite vi na zapad sutjeskinog stadiona pa sekurcite a i za autobuse ce vam biti vraceno koliko sam cuo bez ikakvog povoda je policija napravila to sto je napravila.vasa uprava se usrala zbog toga su i dolazili da se ulizuju ali nece moci sad to bas tako...

Ми се извињавамо на свему и будите добри према нама, неће се више никад поновити :lol: ај да искулирамо будале

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2012, 12:33 
Početnik
Početnik

ha,ha ti se nijesi bio ni rodio kad sam ja gledao borac-zvezda i cuveni piksijev penal.mnogo nas podcjenjujete,to je vas problem i zato cete da ispanete.

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2012, 12:36 
Početnik
Početnik

korpus je napisao:
beca44 je napisao:

Ми се извињавамо на свему и будите добри према нама, неће се више никад поновити :lol: ај да искулирамо будале

ma nema potrebe da se izvinjavate,ja vam garantujem da cemo biti dobri.

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2012, 12:39 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Nov 2010, 10:17
Добро пребићете нас, ајде сад сморио си.

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2012, 12:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
beca44 je napisao:
ha,ha ti se nijesi bio ni rodio kad sam ja gledao borac-zvezda i cuveni piksijev penal.mnogo nas podcjenjujete,to je vas problem i zato cete da ispanete.

Iz kojeg si ti plemena mrčo???Od Krivokapića,Dragovića...Mila majko moja kakvi konstruktori zive na ovim prostorima

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2012, 12:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
beca44 je napisao:

Iz kojeg si ti plemena mrčo???Od Krivokapića,Dragovića...Mila majko moja kakvi konstruktori zive na ovim prostorima

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2012, 12:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

nego ima li negdje snimak utakmice?
da nije boss mozda snimao pa dao u promet?

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2012, 12:44 
Početnik
Početnik

stize BORAC je napisao:
beca44 je napisao:
ma docekali ste nas samo tako,bas onako od srca nam jebavali majku crnogorsku...da ne duzim sad i ne pricam sta je bilo i kako je bilo,bice vam vraceno istom mjerom obavijestene su ove vase glavesine iz borca o tome pa neka vam je sa srecom.jos nesto,vidim da podcjenjujete celik uzasno i nk fudbal i pokazujete veliku neupucenost.

Ti si blento pogrijesio ne temu nego forum. Znaci bolje mi je da ti nista ne pisem na teme Kosova i ratista jer bi zvucalo djetinjasto al ne da si mi izvuko zivac i ti i ova dvojica ako su uopste dvojica. Ovdje si dosao pisati bice vam vraceno ovo ono, na sta tebi ovo lici lakrdiju neku? ja bi ga ukinuo odma i nick mu je totalno provokatorski.

Hoce li se praviti neka akcija e mailova rtrs-u?

i niko ili nije upratio ili ne zna kako je Simic igrao za Celik kad ne bi trebao da moze biti registrovan?

cemu ovo vrijedanje,kakvo kosovo,kakvo ratiste,sta je sa tobom jesi li ti normalan.da li je ovo sajt fk borac i kakve veze imaju kosovo i ratiste sa fk borac i utakmicom borac-celik.tebi je zivac izvucen kad si se rodio

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2012, 12:49 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Apr 2012, 20:49
Ma opusteno braco Crnogorci,kao da nikad niste bili na utakmici.Cuj tukla vas policija,pa da vas nije tukla to bi bio problem.Psovali vas navijaci......pa cujes li ti sebe.A sto se tice prijetnji pa brate imate priliku pa svi na crtu i docekajte nas kako vi mislite da treba ipak smo mi ekipa od 1987.

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2012, 12:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
Halo bolan padobranac. Šta hoćeš od ovih ljudi ovdje od nas ovdje niko nije drot. Obrati se MUPu ako si sa njima imao problema, pusti vijest u medije CG kako su vas tukli ovdje i kako ste dobili batine. To je međunarodni i državni problem pa neka ga rješavaju dvije zemlje. Pusti nas. Ako ti je cilj da nekog uplašiš da dođe u tu vašu varoš pogrešno ciljaš. Onaj ko je naumio taj će doći pa ako misliš da je nešto kriv što je došao ti, mudonja, se zaleti na lešinare. Ja sam od MUPa tvoje države dobijao batine puno puta ni kriv ni dužan a bio sam turista. Nikome naudio nisam ni riječ progovorio samo zato što sam iz Banja Luke i Srbin. Od tada vi za mene ne postojite na turističkoj mapi. Nikad više na vaše more. NIKAD! Ako nisi znao u Banja Luci živi puno ljudi iz Nikšića. Ja znam par ljudi koji vuku korjene i koji su tu rođeni. I sam sam takav. Vjerujem da je bilo neprijatno sa policijom ali dali je bilo batina to ću provjeriti sa ljudima čiji su rođaci bili na vašoj tribini ako si došao sa FAPovcima sigurno znaš o čemu pričam. Isto tako drugar mi je u specijali i pitaću ga bio je dežurni tu noć.

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2012, 12:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Da su Crnogorcima ponudili prenos pod uslovima reciprociteta uz naplaćivanje samo nužnih troškova, tj. mi njima oni nama pod istim uslovima, sad bi lakše bilo.

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2012, 13:02 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
beca44 je napisao:

Dugo se borim da neodgovaram na ove gluposti, ali moram cisto radi istine.
Kriviti navijace Borca zato sto je neki nadrkani drot napendrecio nekog vjerovatno nervoznog tipa je stvarno van pameti. Policija na cijelom balkanu je takva i ni vasi nisu nista bolji, stim navijaci nemaju veze ama nikakve vidis da i sami osudjuju sve to. Uostalom i sami sa tim majmunima imaju puno problema, sad ja tebe pitam sta su trebali ovi nasi ici docekati vase navijace na Ilino brdo i moliti i vas i policiju da budete dobri,.
To sto kazes da se desilo na zapadu, a u sustini se nije desilo nista osim par verbalnih delikata, to je normalno na svim stadionima. Ako si mislio da mozes doci u B.L. i psovati domace igrace dovikivati kakve gluposti itd to u ovom gradu neprolazi. Dobrodoslicu imate uvijek da dodjete i u klupskim obiljezjima, pogledate utakmicu, radujete se kod gola ali da pametujete to ljudi ovde nevole, jbg krajina je ovo.
Kazete bilo je prozivanja, to se na stadionu desava, nismo u pozoristu, medju 7500 ljudi uvijek se nadje 10 koji misle drugacije.
Ovo za kamenovanje je isto neistina jer da je to bio stav grupe da se nesto radi i radilo bi se vjeruj mi jer su i puno jace grupe bjezale iz bl spasavajuci glavu. Opet neiskljucujem nekog pojedinca, da je nesto mislio...
I dalje mislim da vam je vecina kao i ja sam mislila sve najbolje po pitanju dobrodoslice to i sad mislim.
Prijetiti ovde nekom osvetom navijacima zbog represije policije, to govori da sa nekim navijackim kodeksima nemate bas puno tog zajednickog, ali mlada ste grupa shvaticete vec kako to ide

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2012, 13:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2011, 16:34
Meni je licno glupo izlaziti ranije al to je stvar svakog pojedinca, ne podnosimo svi poraze i drugacije reagujemo. Vidim da neki furaju najgluplji fazon na svijetu a to je da nema kritike. Oni toliko vole klub da ne kritikuju. E to je najveca glupost. Pa mi koji ga gledamo protiv Makabija, Sarajeva, Zelje , Lozane ali i Nikos Kambere, Gacka, Ljubica, mi moramo biti prvi u kritikama i najglasniji. Pa valjda se treba usprotiviti necemu sto nije dobro, ukazati na greske i boriti se za ono sto volite!? I onda neke napise kao vi pljuvaci mas iz Borca. Pa vidis, ja imam puuuno vise prava da Borac smatram svojim nego vi koji to pisete. Ja sam treca generacija koja aktivno ide na sve Borceve utakmice, kad je moj deda imamo svoje mjesto na zapadu i gledao Borac, gdje je vas bio? Stari je preso Jugu koliko puta samo da gleda Borac, jel vas? Ja ga gledam od kad znam za sebe a nisam klinac, kad je igrao sa ne znam kakvim lokalnim gigantima pa do sad, nisam nikad izasao ranije. I opet ne smatram da je najvise volim klub i da imam pravo da nekom ko nesto kritikuje kazem mars iz kluba. Pa onda bi to toj logici Slager, Veteran, RBA i jos neki imali pravo da nose pistolj i ubijaju po tribini. Ja se i dalje nadam prolazu i dao bih sve za njega! Ali nekako mi se cini da je realnos trenutno tmurna, da smo u pogledu nekih stvari dovedeni pred svrsen cin a da je mao vremena da se nesto popravi...

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2012, 13:18 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Apr 2012, 20:49
beca44 je napisao:
vi krajisnici ste najvece picke i kukavice a tako ste hrabri i dobri borci da ste za mjesec dana izgubili 13 gradova i pobjegli u banjaluku u misiju rupu i trazili pomoc od srba od trebinja do pala da vas brane a arkan vas je sisao do glave i nazivao pickama i izdajicama a znate dobro koliko je niksicana poginulo od trebinja do pala i po hrvatskoj.s dodikom ste lajali na generala mladica srpskog viteza a klicali biljani plavsic koja je prodala sve srbe heroje medlin olbrajt i opet je dovodite u banjaluku na pocasna mjesta.prodali ste na vidovdan sa dodikom i tadicem i pojedinim srpskim pickama iz snp-a slobodana milosevica i sve postene generale iz republike srpske.dje vam je sad pjesma krajisnici gdje cemo na prelo il u liku il u kordun selo.posto ste ste me vukli za jezik morao sam vam ovo napisati a to je samo mali dio od svega.ako vas interesuje mogu vam pisti kako ste iz sanskog mosta pobjegli po noci da vas ne vide vase zene a ostavili nejac da ustase pobiju

evo je ,to je ta izjava.sad mi zao nekih stvari.

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2012, 13:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2011, 16:34
Djetica, sivog tica pod hitno na hladjenje. Pa nek svojim cojstvo zajedno sa Purasevicem mase sa siptarima

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2012, 13:23 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
ivory je napisao:
Meni je licno glupo izlaziti ranije al to je stvar svakog pojedinca, ne podnosimo svi poraze i drugacije reagujemo. Vidim da neki furaju najgluplji fazon na svijetu a to je da nema kritike. Oni toliko vole klub da ne kritikuju. E to je najveca glupost. Pa mi koji ga gledamo protiv Makabija, Sarajeva, Zelje , Lozane ali i Nikos Kambere, Gacka, Ljubica, mi moramo biti prvi u kritikama i najglasniji. Pa valjda se treba usprotiviti necemu sto nije dobro, ukazati na greske i boriti se za ono sto volite!? I onda neke napise kao vi pljuvaci mas iz Borca. Pa vidis, ja imam puuuno vise prava da Borac smatram svojim nego vi koji to pisete. Ja sam treca generacija koja aktivno ide na sve Borceve utakmice, kad je moj deda imamo svoje mjesto na zapadu i gledao Borac, gdje je vas bio? Stari je preso Jugu koliko puta samo da gleda Borac, jel vas? Ja ga gledam od kad znam za sebe a nisam klinac, kad je igrao sa ne znam kakvim lokalnim gigantima pa do sad, nisam nikad izasao ranije. I opet ne smatram da je najvise volim klub i da imam pravo da nekom ko nesto kritikuje kazem mars iz kluba. Pa onda bi to toj logici Slager, Veteran, RBA i jos neki imali pravo da nose pistolj i ubijaju po tribini. Ja se i dalje nadam prolazu i dao bih sve za njega! Ali nekako mi se cini da je realnos trenutno tmurna, da smo u pogledu nekih stvari dovedeni pred svrsen cin a da je mao vremena da se nesto popravi...

Одличан пост.
Отприлике исто размишљамо.

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2012, 13:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

@ivory
kritikujem i kritikovacu kad imam dobar razlog za to...
meni se cini da je dosta ljudi nerealno ovde...
trenutno prolazimo kroz najbolje godine u istoriji naseg postojanja a tebi u potpisu stoji sipovac mars iz borca...
gdje tu logika?
da svaku narednu sezone zavrsimo medju prve 3-4 ekipe i da doguramo bar do polufinala kupa ja sam zadovoljan...

vecina je nakon utakmice odmah oplela po svima od uprave do zadnjeg reda (golmana ste zaobisli), a prosle godine smo se nadali (svako ko kaze da nije ni mrvicu nade polagao laze) prolazu makabija poslije poraza od 5:1...
gdje tu logika?

u 20-om min utakmici sam prokomentarisao da mi nikako ne ulijevaju povjerenje, ali mi nije palo na jebenu pamet da galamim na njih, da vrsim pritisak, da im govorim da pojma nemaju, da su levati, itd, itd... losa noc, zvijezde se poklopile, picke materine, sta znam, ali eto odigrali smo (po meni) ispod nivoa i nismo imali srece...

vjerujem da mozemo proci dalje, samo da se nasi malo dogovore sa glavama...

Vrh

[ 121557 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2250, 2251, 2252, 2253, 2254, 2255, 2256 ... 6078  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]