banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 03 Jul 2026, 12:56 Danas je 03 Jul 2026, 12:56

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121557 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2249, 2250, 2251, 2252, 2253, 2254, 2255 ... 6078  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 07 Jul 2012, 08:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Hoce li biti televizijskog prenosa iz Niksica?

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2012, 08:32 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
http://www.rtcg.me/program/programska-s ... anice.html

Ako je vjerovati ovima, nece.

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2012, 08:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
duffmanian je napisao:
Slucajno sam usao na ovaj forum i malo sam citao vase postove,i imam nekoliko stvari da objasnim sto se tice niksickih navijaca:
Prvo: ta "ispovijest" naseg navijaca je ublazeno od svih stvari sta smo prezivjeli od vase policije.Prvo na granici su namjerno odvojili sve autobuse koji je razlog ne znam.Nastavak puta protekao je normalno da bi na 40 km od Banja Luke zaustavila nas bus i jos jedan bus interventna jedinica.Odmah su poceli da se bahato ponasaju,provociraju a jedan normalan policajac nam je rekao da se ne protivimo jer su dobili naredjenje da mogu da primjene silu i zbog verbalnog konflikta.Kad su nas bukvalno sve "istresli"zbog nepoznatog razloga nisu nam dali da se priblizimo BL-ci sve do 20:45 i zbog toga smo kasnili.Kada je nas bus stigao pred stadion zaprepastio sam se na sta su licila nekolika moja druga oci su im bile krvave i ledja plava jedan je imao rasjekotinu na rucii tu je zasio 8 konaca.A sta se u tome poslednjem busu desilo:Bojeci se da ne zakasne na tekmu otisli su putem preko suma kroz makadam i kad su takodje stigli pred BL zaustavili su ih policajci koji su ih vrijedjali sa rijecima "Siptari" "govna crnogorska"a bilo je i prijetnji da ako ih oni danas zakopaju niko ih naci nece zatim uperivanja pistolja...Kada su zbog tih nisko upucenih rijeci navijaci pobunili,policija ih je demolirala.I to im nije bilo dovoljno nego su ispred stadiona im jos pridali cak su jednog stavili ispod tocka od busa i gazili ga cipelama a posle kad je zatrazio pomoc ljekara ponovo su ga prebili ali da vise ne gnjavim sa ovim.
Drugo:Mnogo ste me razocarali samim prozivkama sto ste uzvikivali: "siptari" jebo vas milo...Dosli smo da navijamo za nas voljeni tim i od vas najmanje sto smo ocekivali je da nas ne vrijedjate jer se zna koliko je niksicana dalo zivote u ratu za vase kuce i za vasu zemlju.
Trece: neko rece da nemamo sta da pricamo o navijackim dozivljajima pa sad preuvelicavamo ovaj,e pa ljudi mi nismo uz celik da bi se kurcili i manekenisali po tribini da jesmo navijali bi za sutjesku i prvoligaske klubove,mi smo sa Celikom prosli ono sto nikada nijedna navijacka grupa nije da od pocetka svog osnivanja navijamo za drugoligaski klub koji do prije godinu dana nije imao nikakvu buducnost.Mnogi od vas misle da nemamo nikakvo "moderno"navijacko znanje e pa znamo ga mi mnogo bolje od svih vas samo sto Fapovci furaju fazon "be original" zbog toga preferiramo crveni izgled tribine za razliku od ostalih crnih tribina imamo svoje pjesme ni od koga ih ne prepjevavamo jednom rijecju furamo svoj stil.
Cetvrto: na kraju utakmice pokusali su nekih 40-tak lesinara da se sakrije u zbunje pa da kamenuju nase buseve.Samo mogu da kazem sreca njihova sto smo momke iz bolnice cekali sve do 00:30 jer da su nas gadjali pomirili smo se sa tim da svi tu noc zavrsimo u zatvoru jer nam je preko glave bilo vase policije vasih uvreda... :angry4: :angry4: PA SAD MOZETE DA PLJUJETE KOLIKO HOCETE KO JE IOLE NORMALAN SHVATICE O CEMU SAM PRICAO A KO NIJE BAS ME BRIGA!

Citiraj:
Да напишем и ја понешто.Данас сам био са доста људи који су били тамо и сви су ми рекли исту ствар.Из Никшића је је пут БЛ јуче ујутро кренуло 2 аутобуса и један комби.Дан прије тога отишло је и неколико аута,великим дијелом старија екипа.Нашу границу су лагано прошли,док је на босанској настао проблем.Један од момака није имао један документ,који је требао да има због неких других ствари.Граничари прво пуштају комби,кажу им да пиче јер ће ови одма за њима.Након тога пуштају и један бус и онда настаје проблем,јер не желе да пуште други аутобус у коме је био тај момак без тога једног документа.Граничари се превдају како морају да зову сарајево и још хиљаду ствари измишљају.Ишли су дотле да су говорили како немају на рачун да зовну,па су им наши људи давали и телефоне да зову,али џаба.Ту држе људе скоро два сата и на крају пуштају.Е сад,нека што су их држали толико,него што их пратња води неким споредним путем,возач каже да су кружили преко 100 км.Било је неђе око 4 сата поподне кад је први аутобус стигао на улаз у БЛ.Врше велики претрес,баш малтретирају људе.Ја сам управо тада звао друга и чујем на слушалицу како му овај говори јесам ли те ја пуштио да причаш на телефон .Све пића што су имали су им поотварали и источили,чак су и сендвиче прегледали.Недуго после тога долази и комби и пролази кроз исту комбинацију.Пошто је у овај задњи аутобус била доста јака екипа(у сваком погледу),ови из првог их зову и говоре им да не насједају на њихове провокације.И након што су кружили 100 км и овај задњи аутобус долази до тога мјеста ђе се вршио претрес.Људи лагано излазе,почиње претрес.Док је вршен претрес милицајац једном од њих говори да се окрене,момак се окреће,овај му говори може ли то брже,на шта му момак одговара да се окрено.Овај га је одмах спуца шаком у лице и крено да бије.Лик који је био до њега прилази и говори му у фазону,у реду је избио си га.Е ту настаје линч.Крећу да ломе људи,бије се пендрецима,шакама,намјерно су ишли пендрецима по глави.То траје неколико минута,људи нагрђени.Ту мало стају,сврставају их у линију и говоре да се полако крећу пут лика који сликава.Неколико њих стоји са стране и бије људе по ногама,говорећи им како линија мора да се држи у сантиметар.Један од људи који је ударан по нога се од ударца затетура и један од људи креће да му помогне да се устане и ту настаје опет ломе.Бију људе са свих страна,а 2 момка пребијене,који су лежали на земљу одводе до јарка који је био дубине око један метар,бацају их једног на другог и почињу да их газе буквално.Наш човјек који има 48 година им прилази и говоре им да немају потребе да их бију више,јер су момци били скроз изатварани.Човјек одма бива ударен шаком у браду и пада.Пошто се није одмах устао,један од керова му прилази и пенали га неколико пута у главу.Човјек скоро да је оста без свијести.Након неколико минута,кад је дошао себи,човјек се устаје и пита их знају ли они да је он као добровољац три године провео на ратишту по РС.Опет му један од њих прилази,и у фацу му говори да га боли к...ц и поново га удара у фацу.Ту их опет држе у врсту,претресају читав бус,све из њега бацају.Моме брату су из торбе извадили сендвич,питали га је ли ти ово за јело,он одговорио да јесте,а овај му га ладно пред њим бацио на земљу.Након тога људе стрпавају у аутобус и држе их тако сат времена.Један од њих улази и говори једно момку да му јебе српско поријекло,да јебе ЦГ и хиљаду још ствари.Момку који је за вријеме рата избјегао из Босне,говори како му сву породицу треба побит,псује све мртво и живо...Тек након тога крећу за БЛ.Паркирају их на неколико метара од улаза и праве кордон између којег су морали да прођу.Пошто су људи опет очекивали батине,сви су се рукама покрили преко глава.Један од људи који није то урадио добија од једног кера класични нокаут.Момак пада на земљу,а његова два брата покушавају да га дигну.Ту опет настаје ломљава,људи покушавају да им се сакрију испод аутобуса,јер нијесу могли да трпе батине.После неколико минута их уводе на трибуну,2,3 момка су били једва при свијести.Људи их наговарају да оду у хитну и након неколико минута су кренули.Доводе их до дефендера и прије него што су их полусвјесне убацили,командир им говори како их сигурно неће возит,ако немају добре паре да плате.Момци су изведили све паре и тек тада су рекли,ај може.Док су их шили и превијали опет су им вадили пендреке и пријетили да ће им писати пријаве за напад на службено лице,и да ће након болнице да их воде у притвор ђе ће да их три дана ломе.Након свега тога једном момку су написали некакву пријаву,лик их пред свим људима говори за шта ми је пишеш,а овај лагано говори ма наћићемо нешто.На крају свега,тај старије човјек прилази томе командиру и пита што нас одрасте овако,а овај ладно одговара па признали сте Косово.Људи буквално нијесу могли да вјерују шта је човјек рекао,а да је још ствар гора један од момака који је највише батина добио и чија су два брата сломили има сигурно више рата на Косову него сви они заједно.Било је још ту масу ствари,него се сад не могу свих сјетит.
Још да напоменем да је са трибине ђе су лешинари пјевано шиптари и разне ствари су им добациване.Дио људи им је диза три прста,али ови су им одговарали причом,шта дижете ви три прста,ви сте шиптари итд.
До јуче сам имао баш највише могуће поштовање према народу тамо,и сматра их правим Србима,али након овога неке стваре су се промијениле.Нека се сви ти малоумници запитају кога су били и кога прозивали.Правите неприатеље у људима који ту нијесу.

Kada je tuklo na Kosevu svi su pizdili i jebali mater federalcima, kada nasa stoka (ako je uopste bila nasa specijala) tuce, to nije udaranja vec mucenje ljudi koji su dosli pogledati svoj klub u nas grad, ljudi pisu ovdje kao da preuvelicavaju...nevazno je je li preuvelicalo ili nije, navijac koji je dosao bodriti svoj klub ne zasluzuje da ga policija maltretira samo zato sto je navijac ili jos gore Crnogorac.

Ti isti majmunu tuku i banjalucku dijecu, da ne mislite da su nesto bolji, razlog su najcesce "sitnice". Umjesto prozivanja ljudi koji su napravili ne znam koliko kilometara i dozivili najcrnju represiju nasih majmuna koje stiti zakon, najmanje sto svako moze je solidarisati se sa momcima!

Sto se tice prozivanja, prozivanja uvijek ima, iz kopa koliko ja znam nije ni jedna pjesma bila na racun prozivanja.

pozdrav i brz oporavak

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2012, 09:59 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Nov 2010, 10:17
Чим сазнате кад су тренинзи, одмах јављајте!

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2012, 10:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Neka se obrate Igoru Radojčiću, on se izjašnjava kao Crnogorac :)

Ovu priču treba shvatiti ozbiljno. Da ne bude... kukaju oni bezze, pa onda crnogorski mup vrati istom mjerom. Pa se sve prelomi preko leđa onih koji odu u Nikšić.

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2012, 10:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
Mislis da nece?!
Zao mi je sto su ovi momci imali takav docek i sto sada imaju ruznu sliku i uspomenu na BL.
Na zalost, nista bolje nasa policija ne tretira nase momke...sjetite se samo navijaca rk kako su prije par dana docekani iz Doboja.

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2012, 10:29 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 25 Jun 2012, 14:37
ma docekali ste nas samo tako,bas onako od srca nam jebavali majku crnogorsku...da ne duzim sad i ne pricam sta je bilo i kako je bilo,bice vam vraceno istom mjerom obavijestene su ove vase glavesine iz borca o tome pa neka vam je sa srecom.jos nesto,vidim da podcjenjujete celik uzasno i nk fudbal i pokazujete veliku neupucenost.

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2012, 10:34 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
beca44 je napisao:
ma docekali ste nas samo tako,bas onako od srca nam jebavali majku crnogorsku...da ne duzim sad i ne pricam sta je bilo i kako je bilo,bice vam vraceno istom mjerom obavijestene su ove vase glavesine iz borca o tome pa neka vam je sa srecom.jos nesto,vidim da podcjenjujete celik uzasno i nk fudbal i pokazujete veliku neupucenost.

Ko te docekao,navjaci lesinari????
Ajde nemoj pricati gluposti molim te,zar mislis da bi tako nesto izrezirali oni koji se svake sedmice srecu sa takvom i jos gorom represijom???
Ali nema veze,mislite sta hocete,da imalo citate ovaj forum vidjeli biste da niko nije opravdao postupke policije,a to kako cete docekati nase navijace to je do vas,oni vec imaju stotine takvih cak gorih gostovanja tako da............

mislim da nema potrebe da se vise pise o ovome.

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2012, 10:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Dec 2011, 21:42
pinkara je napisao:
Ako je policija bila takva, a ne bi me cudilo da jeste iskreno mi je zao..........imali ste priliku da se na najgorem licnom primjeru uvjerite u kakvoj policijskoj drzavi zivimo i sa kakvim problemima se navijaci srecu svaki dan.
samo vam je glupa prica sto izmedju redova pokusavate provuci nekakvu umijesanost navijaca u to.

sto se prozivke tice na te stvari ako niste navikli onda jbg.........samo bih vas podsjetio na vase "fer navijanje" kada su igrale zene kvalifikacije za EP.............
i ne znam sta da ocekujete za prozivke vezane za siptare kada ste priznali jebeno kosovo!

Čekaj jesi ti retardiran ili šta kad ovako pišeš????I za te debili koji su ih prozivali ,ako je uopšte istina,vjerovatno ne znaju šta je srpski i crnogorski narod radio na protestima širom CG poslije proglašenja Kosmeta,tako da ti maloumnici nisu prava slika BL.

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2012, 10:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
beca44 je napisao:
bice vam vraceno istom mjerom obavijestene su ove vase glavesine iz borca o tome pa neka vam je sa srecom.

Чујеш ли ти себе шта причаш, црногорчићу усрани?!

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2012, 10:44 
Veteran
Veteran

pod JEBENO kosovo smatram taj siptarski pokusaj da naprave nesto vjestacko sto nikad nije bilo niti ce biti,tako da u moja nacionalna uvjerenja ne brines.

i nemoj mi pricati o CG kao srpskoj zemlji jer to nije,tacno se zna koji dijelovi CG su pro-srpski orijentisani a koji ne.opet se vracam na kosarkasku utakmicu CG i SRB od prije 20ak dana sto se igrala u CG.

za mene je ova prica zavrsena.

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2012, 11:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
beca44 je napisao:

Овај пост је дно и звучи као да га је смислио мозак пубертетлије. Сличан пост има и на једном другом форуму:

Citiraj:
Savjetujem banjalucane da se spreme za jednu masazu mozga posto su vasi policajci tukli necije sinovce, bratanice, i mezimce iz njihove policije! A znamo kako se niskicani medjusobno znaju, paze, brinu, i maze ...

Јадно...

За ове нормалне црногорце који су дошли на овај форум...то што вам је радила полиција ни у којој мјери не мора одсликавати наш став, став народа. Нису вас тукли навијачи, нису вас тукли пролазници у Господској улици већ људи у плавом који туку и наше навијаче.
А то што сте чули са трибина...па људи моји јел ви пратите ЈСЛ Србије или овај циркус од БиХ лиге?? Овде се на трибини препуцавају Приједорчани и Бањалучани најстрашније, погледајте утакмице Партизана и Воше гдје им гробари говоре пола мађар-пола усташа! И шта сад, ја морам да мрзим све Крајишнике који нису из БЛ или Београђане јер пјевају то и то на трибини?! Морам да идентификујем један народ са трибином???
Жао ми је због тога што се десило, АКО се десило, али прича како сте се разочарали у нас као народ вам је у најмању руку незрела.

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2012, 11:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jul 2010, 11:12
beca44 je napisao:

Ti si blento pogrijesio ne temu nego forum. Znaci bolje mi je da ti nista ne pisem na teme Kosova i ratista jer bi zvucalo djetinjasto al ne da si mi izvuko zivac i ti i ova dvojica ako su uopste dvojica. Ovdje si dosao pisati bice vam vraceno ovo ono, na sta tebi ovo lici lakrdiju neku? ja bi ga ukinuo odma i nick mu je totalno provokatorski.

Hoce li se praviti neka akcija e mailova rtrs-u?

i niko ili nije upratio ili ne zna kako je Simic igrao za Celik kad ne bi trebao da moze biti registrovan?

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2012, 11:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
Lažu paščad crnogorska...

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2012, 11:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2005, 15:04
Andiamo a Combattere je napisao:
За ове нормалне црногорце који су дошли на овај форум...то што вам је радила полиција ни у којој мјери не мора одсликавати наш став, став народа. Нису вас тукли навијачи, нису вас тукли пролазници у Господској улици већ људи у плавом који туку и наше навијаче.

Ма, питање је и која полиција их је тукла и малтретирала. Српски полицајац неће псовати српско поријекло. А и на граници са ЦГ су муслимани и покоји Хрват, тако да...

Andiamo a Combattere je napisao:
А то што сте чули са трибина...[...] Жао ми је због тога што се десило, АКО се десило, али прича како сте се разочарали у нас као народ вам је у најмању руку незрела.

То "Шиптари" се чуло, у покушају, послије њиховог другог гола. Тако да ја то неуспјело вријеђање приписујем фрустрацији због неочекивано лошег резултата. Што се Никшићана тиче, знају и они како се европске утакмице прате и какве су санкције за било шта ружно, тако да је ово све шупља прича.

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2012, 11:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jul 2010, 11:12
jebali vas oni sve imaju dva siptara u ekipi.

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2012, 11:26 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Полицијску бруталност не оправдавам. Јер туку и наше навијаче...

Али не знам што ви пријетите Борчевцима који ће у Никшић? Због бруталности полиције ви би сте се искалили на навијачима? :confused2:
Нису Лешинари криви што је вас полиција истукла. Та полиција туче све живо што јој се нађе путу...

А шта причате о прозивкама. Нико из копа вас није прозивао, него 10-ак ликова на сјеверној трибини...

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2012, 11:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Jbli vas Crnogorci nije ovo navijački forum stvarno ne znam što ste se zalijepili za tu priču.

Za problem oko prenosa znao sam, otkupio je BHT za pišljivih 5 000 ovu utakmicu, onu dole ako zacijene Crnogorci možemo samo sanjati da će RTRS otkupiti.

Što je najgore ne znam više ni kome slati mail-ove niko živ od njih ne odgovara? pitanje da li to i čitaju?

Ono što sam čuo od jednog normalnijeg Nikšićanina je to da je teren dole uvijek bio dobar, da će stadion sigurno biti pun, da je velika para ušla u klub, ono oko navijača da im se plaća prevoz na svako gostovanje a nekad i hrana ste već čuli, mafijaši drže klub moderno biznismeni, i po njemu klub je već sada snagom među prva 3 u CG... Jedino grad je na aparatima što se tiče nekog kvaliteta života i ima još jednu tezu da kako je prvenstvo odmicalo kružile su priče da je Kup namješten i da se Čeliku otvari Evropa, što ne isključuje da se desilo barem u pojednim fazama istog

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2012, 12:01 
Veteran
Veteran

зна се ко је пребио никшићане,са том полицијом ми имамо проблем од кад је свијета и вијека,крај приче!
нема ту шта да се дода,разумљиво је што су људи фрустрирани.

пустите се тога,било прошло,мене више интересује како ће ова наша"екипа" да се покаже за реванш.
тренер опет преузима одговорност а ми опет зијанимо...није добро,као ни шминкање и уљепшавање ситуације....тренер преузео одговорност,али за који дио? тактику,физичку неспремност или само резултат???????

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2012, 12:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
хоће ли макар бити пренос из Никшића? ипак европска утакмица је у питању

Vrh

[ 121557 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2249, 2250, 2251, 2252, 2253, 2254, 2255 ... 6078  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]