banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 03 Jul 2026, 11:44 Danas je 03 Jul 2026, 11:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121554 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2247, 2248, 2249, 2250, 2251, 2252, 2253 ... 6078  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 06 Jul 2012, 18:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Je l ovdje stvarno vecina misli da mi ne mozemo pobjediti u Niksicu?Da je sve gotovo?

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 18:57 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
tatamata je napisao:
Je l ovdje stvarno vecina misli da mi ne mozemo pobjediti u Niksicu?Da je sve gotovo?

hoces li da odgovor umotam ili da budem okrutan...

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 18:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Umotaj ga. Jesi li PreCjednik ili nisi?! :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 19:01 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
Ja iskreno mislim da cemo tesko do pobjede, duboko u sebi se nadam i zelim to, ali realnost je surova. Eto dao bog da ja grijesim i da uzmemo 0:2 :D
Postoji vise razloga zasto cemo tesko do pobjede a onaj najveci lezi u treneru, jer koga smo mi to pobjedili u gostima od kada je on tu?

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 19:03 
Bič božji
Bič božji

Simpatizer je napisao:
Umotaj ga. Jesi li PreCjednik ili nisi?! :lol:

dakle, mozemo dalje, moramo u manevar ubaciti neke nove igrace, popraviti igru bez lopte, onda i imamo nekakve sanse...

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 19:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Naravno da mozemo dalje. Cak i sa ovakvom igrom smo dali dva gola.
A dole ce se igrati drugacija utakmica...

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 19:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Naprotiv, dole ce se igrati slicna utakmica. Oni ce nas cekati i, da oprostite, j*bati po bokovima. Da smo bar sacuvali 2-1, pa da ih mozemo lupati kontrama, suplja je i njihova odbrana.

Ne znam, optimista nisam, ali mislim da cemo odigrati ravnopravno. Trebace nam dosta srece.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 19:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Ekipe su jos u fazi priprema. Jos su moguce neke promjene u spremnosti ekipe. Ne bih skroz iskljucio mogucnost da za sedam dana vidimo nasu ekipu u nesto boljem fizickom stanju.
Ma da, oni ce se postaviti kao na sinocnoj utakmici, ali rezultat je zavodljiv i opasan kako za njih tako i za nas. Nema popravnog. Iz toga moze da se izrodi drugacija utakmica. Na to sam mislio...

Vrh

Bič božji
Bič božji

ako ces okrutan odgov on ce ici ovako... do tridestog minuta cemo popiti dva komada, oba stopera ima da Avduki udju u krilo, teren je dosta manji, svaki prekid ce da leti u nas peterac, samo nas Avduka moze spasiti, ali ni on nije svemoguc...

Vrh

Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2008, 13:26
Simpatizer je napisao:
Naprotiv, dole ce se igrati slicna utakmica. Oni ce nas cekati i, da oprostite, j*bati po bokovima. Da smo bar sacuvali 2-1, pa da ih mozemo lupati kontrama, suplja je i njihova odbrana.

Ne znam, optimista nisam, ali mislim da cemo odigrati ravnopravno. Trebace nam dosta srece.

Pa ista situacija će biti ako povedemo, pa ih možemo lupati kontrama... a bilo kako bilo, trebalo bi da možemo povesti protiv ekipe poput njihove...

EVE Online 21 day trial
https://secure.eveonline.com/trial/?inv ... tion=buddy

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 19:16 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Nisam htio nista pisati nakon sinocne utakmice. Nema se tu sta napisati. Ja vjerujem u pobjedu u Niksicu i naravno prolaz dalje! Izaci sa tribine nakon 70' minuta utakmice sa pricom 'ja sam tih 2:2 vido'?! Ja navijam za Borac, jel' dovoljno ovo reci? Mogu biti razocaran do krajnjih granica, opsovati, galamiti, ali nikad u zivotu nisam bio picka pa da se povucem. Oprostite mi na izrazu, ali meni je recimo zao sto je uhapsen ovaj decak koji je zapalio baklju, a nismo snimili ove koji napustaju tribine 20 minuta prije kraja. Svima koji su stadion napustili prije isteka 90. minuta, iduci put duplo naplacivati ulaznicu. I da, necu odgovarati na gluposti koje opravdavaju napustanje tribina 20 minuta prije kraja utakmice.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 19:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
Ja takodje vjerujem u pobjedu i prolaz dalje ! A ovo napustanje stadiona 20 min ranije necu ni da komentarisem. Na kosarci bude 30 razlike i meni je zao izaci 10 sekundi prije kraja,jer treba te momke neko nagraditi nakon utakmice...sta bi bilo kad bi svi izlazili toliko ranije i ako si izdrzao 70 min,zar nisi mogao jos tih 20 ? Ne znam,to je tvoja stvar,ali mislim da to stvarno nije vrijedno nikakvih komentara vise.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 19:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2011, 23:08
kaze jedan krelac na istoku " jebem ti Borac i fudbal, najbolje da Mile poravna stadion i napravi zgradu " i odose njih dvojica 10-ak minuta prije kraja, takvi vala i ne trebaju dolaziti ..kao da je ovo jedina utakmica i da nema vadjena u revansu ...

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 19:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
Mislim,odnosno ubijeđen sam da možemo dobiti dole.Ne mogu da vjerujem da neko ima ko vjeruje da ne mozemo dobiti majmunski Čelik iz Nikšića 0-1???Mi smo juče bili katastrofalni,oni jos gori.Ne mogu da vjerujem da se mogu dvije tekme onako lose odigrati.Trebali bi ih proći samo da se ne sramotimo,de se ne prepričava kako su nas izbacili neki gorštaci,koji su se skotrljali s Durmitora i napravili fudbalski tim.Igrači,ne trazimo mnogo,skoncentrisite se,pobjedite,a dalje vam se ne moze zamjeriti,jer znamo vase domete,a oni su svakako malo iznad crnogorskog drugoligasa...

Poslednji put menjao blus dana 06 Jul 2012, 19:51, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 19:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Pustite Srdjana, samo sere. Na to ste valjda navikli.
Odvaliti glupost kao sto je ona da je on vidio 2:2 i izasao u 70oj minuti, kad "njegov" tim vodi 2:1, moze samo pripadnik specijalnog odjeljenja.

Borac naravno prolazi dalje :D

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 19:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Meni ovo sve pomalo nerealno izgleda,bas me ono rastuzuje i baca u depresiju.Ovakav pesimizam ja mislim nije nikad bio.Cak i kad je Maric vodio Borac,i kad smo isto odigrali 1:1 na Gradskom,i na Grbavicu isli da pobjedimo,bez straha,i na kraju osvojili kup.

Ali eto,zivi bili pa vidjeli,kad prodjemo Celik,onda ce protiv Metalurga euforija jos veca biti,pa opet bolan pad.A ovo za izlaske u 70 minuti,nemam komentara.Ponekad imam osjecaj da neki ljudi dodju na utakmicu,samo da bi mogli reci "jesam ti reko da ce izgubiti,jebo te Borac,jesam ti reko da ce utakmica biti glupa,jesam ti reko da ce biti 0:0 itd..."

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 20:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Неки од нас су и након пораза од 5-1 долазили на стадион и бодрили свој клуб, а неки у 70ој мин код вођства од 2-1 губе наду.
Нисам у животу видио да неки навијачи отписују свој тим након ремија у првој утакмици ма колико лоше одиграли.
Квалитетнији смо од њих и са правим приступом пролазимо даље, само да Божичић више не експериментише са офсајд замкама на средини терена и високо постављеним штоперима. То је ишло кад смо имали Стаку који је брзином покривао рупу који спорији Марка остави. Сад са Милићем морамо то мијењати.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 20:07 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Dao bih krvi da prodjemo dole, zelim to vise od svega zbog mnogo stvari, ali mi razum govori drugacije, dugo sam oko fudbala i znam da se stvari ne desavaju preko noci, a nama treba cudo a cuda se desavaju rijetko, istina desavaju se ali.....
Daj Boze da prodjemo niko sretniji od mene.
Sinoc nisam vidio kod nas nista dobro, neda mi se se sad detaljisati znate svi manje vise na sta mislim.
Izuzetak je posjeta i navijaci, za njih duboki naklon.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 20:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 21:26
Meni je najveci razlog za pesimizam to sto vidim da je ova ekipa Celika u rangu sa nasim osrednjim prvoligasima,a gledajuci zadnjih nasih desetak utakmica u prvenstvu, i jos sad sam misljenja da smo losiji nego lani,ako nista bar manje uigrani,fizicka sprema nula,mislim da se necemo dobro provesti.Nadam se da grijesim i da ce me razuvjeriti,al isto sam misljenja da cemo do 30. min gubiti dva razlike.... :(
I da garantujem da Celik nece igrati kao ovde,oni su se poslije ovog remija osokolili,cak su i sami mislili da smo mi jaca ekipa,vjerujem da ce nas napasti od prve minute,ako bi izdrzali taj prvi udar sanse bi nam puno porasle,ali vidjecemo sve korz sedam dana,ovo je sad jedan ispit zrelosti za ovu ekipu,hocemo li se dici iz provincije i postati respektibilan klub ili ostati u mrtvom prosjeku.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 20:50 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
veteran 1987 je napisao:
Dao bih krvi da prodjemo dole, zelim to vise od svega zbog mnogo stvari

Је л` вам ово коначно довољно, нарочито омладинцима који говоре за све нас који смо разочарани резултатом да смо пљувачи, не волимо клуб и слично...

Ја клуб пратим од 1995., кад већина омладинаца није била рођена или су били у пеленама...
Исто тако ови старији (ветеран, преЦједник и остала компанија) прате Борац и из времена кад сам ја био у пеленама....

Дајте престаните писати глупости и схватите да смо разочарани и понижени, али да волимо овај клуб и онај комад бетона зван Градски стадион више од ичега.

Желимо побједу, желимо пролаз, али то ће тешко бити са оваквом игром. Проблеми су дубоки и морају се рјешавати.

Хоћемо побједу, побједу у Никшићу!!!

Vrh

[ 121554 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2247, 2248, 2249, 2250, 2251, 2252, 2253 ... 6078  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]