]Pa to se znalo, vise ljudi je na zapadu to pricalo, bar gdje sam ja sjedio, a i vidjelo se da ne mogu odati po zemlji nakos 70tog minuta,
ja sam vec izasao nako toga, jer zaista nisam mogao gledati ono mucenje po terenu i pasove u aut, njima u noge itd.[/quote]
усрани Бањалучки менталитет[/quote]
E UPRAVO TAKVI NAM NETREBAJU KOJI ĆE OTIĆI I NAPUSTITI KLUB KADA MU JE NAJTEŽE,TI KOJI SEBE NAZIVAJU BORČEVCIMA A USTVARI SU
REZUČTATSKI VEZANI ZA KLUB,TI KOJI KONSTANTNO PLJUJU PO KLUB,PO LJUDIMA KOJI RADE NEŠTO ZA KLUB,E SVI VI KOJI TAKO RAZMIŠLJATE ODJEBITE OD NAŠEG BORCA!!!!
KAD JE NAJTEŽE KLUB SE VOLI I BODRI NAJVIŠE I NAJJAČE!![/quote]
Nova rijec
Ja volim svoju, zenu i svoje dijete, klub postujem i volim kada pobjedi, tugujem sa njim kada je porazen i kritikujem kada je lose, a lose je.
I ne mogu sebi dovoliti luksuz da gleam patnju i da se nerviram, da mi cir proradi zbog budala, kao sto je proradio.[/quote]
A KAD IZGUBI MRZIŠ GA ŠTA???U ČEMU JE FAZON TVOG JEDNOM GODIŠNJE ODLASKA NA UTAKMICE,DA BI SAMO KUĆI OTIŠAO SRETAN KAD
NAŠ KLUB POBJEDI,A KAD POČNE GUBITI MA KO GA JEBE ODO JA KUĆI DA I DALJE BUDEM SRETAN.MA MRŠ U PIČKU MATERINU GOSPODINE!!!I ČUJ DOZVOLITI LUKSUZ I GLEDATI KLUB KADA GUBI....ZAPITAJ SE MALO KAKO,ZAŠTO,KOME,ZBOG ČEGA TI IDEŠ NA STADION NAŠEG VELIKANA,DOBRO SE ZAPITAJ...
I NA KRAJU KAO ŠTO REČE NEKO SVE ĆE OPET SPASTI NA 2000 BUDALA,ALI BUDALA KOJI GA VOLE I KOJI SU MU VJERNI MA KAKO GOD ON IGRO,GDJE GOD IGRO I SA KIM GOD IGRO!!!