banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 03 Jul 2026, 10:34 Danas je 03 Jul 2026, 10:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121553 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2245, 2246, 2247, 2248, 2249, 2250, 2251 ... 6078  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 06 Jul 2012, 17:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Vasiljević za revanš

Nikola Vasiljević, pojačanje Borca na poziciji lijevog beka, po svemu sudeći nastupiće u crveno-plavom dresu u revanš meču 1. kola kvalifikacija za Evropsku ligu protiv Čelika u Nikšiću.

Organizacija na visokom nivou

Radmilo Šipovac, direktor Borca, je nakon meča kazao da je klub dobio pohvale za organizaciju meča sa Čelikom i da uprkos baklji zapaljenoj u prvom poluvremenu neće biti kazni za ekipu sa Gradskog stadiona.

"Dobili smo pohvale da je meč organizovan na visokom nivou i ne vjerujem da će biti kazni. Identifikovali smo počinioca i on je priveden", jasan je Šipovac, koji je dodao da će ekipa u utorak trenirati u Trebinju, a u srijedu će trenirati na stadionu Sutjeske u Nikšiću.

Potres mozga

Prema nezvaničnom informacijama iz tabora gostiju Jovović je doživio teži potres mozga.

Žao mi ovog momka, želim mu brz oporavak. Znači Vasiljević, a zašto ne Boka za revanš ako već možemo nekog prijaviti, Vasiljević kako kažu ima problema sa kondicijom i juče je tek stigao

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 17:38 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
mblm je napisao:
Rangarok je napisao:
srdjanBL je napisao:
Pa to se znalo, vise ljudi je na zapadu to pricalo, bar gdje sam ja sjedio, a i vidjelo se da ne mogu odati po zemlji nakos 70tog minuta, ja sam vec izasao nako toga, jer zaista nisam mogao gledati ono mucenje po terenu i pasove u aut, njima u noge itd.

усрани Бањалучки менталитет

E UPRAVO TAKVI NAM NETREBAJU KOJI ĆE OTIĆI I NAPUSTITI KLUB KADA MU JE NAJTEŽE,TI KOJI SEBE NAZIVAJU BORČEVCIMA A USTVARI SU REZUČTATSKI VEZANI ZA KLUB,TI KOJI KONSTANTNO PLJUJU PO KLUB,PO LJUDIMA KOJI RADE NEŠTO ZA KLUB,E SVI VI KOJI TAKO RAZMIŠLJATE ODJEBITE OD NAŠEG BORCA!!!!
KAD JE NAJTEŽE KLUB SE VOLI I BODRI NAJVIŠE I NAJJAČE!!

Nova rijec :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja volim svoju, zenu i svoje dijete, klub postujem i volim kada pobjedi, tugujem sa njim kada je porazen i kritikujem kada je lose, a lose je. :angry4:
I ne mogu sebi dovoliti luksuz da gleam patnju i da se nerviram, da mi cir proradi zbog budala, kao sto je proradio.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 17:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Ovi naši rekli da može liga 12 uz 4 naša kluba a turci se protive, pa zašto svi smo ravnopravan narod zar ne !?

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 17:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Sada tek pogledao penal, mislim ne mogu razumijeti onakav start a nas srednjak ga vec stigao uduplat...to mi je licilo na ono, jesi me prosao, al cu ti ja .ebati mater pa ga slomio, to sto je bio u kaznenom prostoru jebe se Zivkovicu...mislim nema opravdanja za onakav start...

ljudi mracite previse, u Niksicu ce se pokazati koliko je ova ekipa spremna dati sebe...test veliki i za trenera...

Citiraj:
"Dobili smo pohvale da je meč organizovan na visokom nivou i ne vjerujem da će biti kazni. Identifikovali smo počinioca i on je priveden", jasan je Šipovac

zbog baklje koja nije bacena na teren... :-?

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 17:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Ја сам само нашао исповјест једног никшићанина:

Citiraj:
evo da napisem u vezi gostovanja u banja luku.Na granici nas milicija drzi dugo vremena samo nas autobus zbog kao nekih papira.oni se pravdaju kao da moraju da zovu sarajevo i ostale fore i na kraju nas pustaju.dalje sve normalno ide do dolaska na ulaz u banja luku.tu nas postrojavaju unose nam jebene kamere u face prave pretres.tu iz cista mira napadaju jednog momka.njih nekoliko skace na njega nabadaju ga,bacaju na zemlju.mi pokusavamo da ih smirimo i onda svi krecu na nas.namjerno su pendrecima udarili po glavi!!jednog starijeg fapovca koji ima 3 godine ratiste u republici srpkoj nabadaju sakom i kad je covjek panuo jedan govnar mu prilazi i zabada ga nogom u vilicu.i dallje nas biju i na kraju jedan vadi pistolj i repetira ga i uperuje u nas!!!potrpavaju nas u autobus i nakon minut jedan ulaz i momku koji je najvise batina popio govori mu srbine iz crne gore ubicu te.bukvalno ovako i tu ga nabada jos jedan put.kad smo dosli u bl ulazimo na stadion u tu vidimo da se jedan momak jedva drzi na noge kolike je batine popio.jedva su ga ljudi nagovorili da ode do bolnici.otisa je tamo sa bratom i opet s u i hitnoj bili maltretirani od strane milicije!posle utakmice opet pokusavaju da nas isprovociraju,ali ozbiljnije frke nije bilo.stadion nijesmo napustali dok se momci nijesu vratili iz hitne.SVAKOM GOVNARU KOJI NAS JE BATINA ZELIM DA MU SE DJECA OD RAKA PORASPADAJU MAJKU LI IM j***** USTASKU!!

:roll:

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 17:43 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
srdjanBL je napisao:

Ja volim svoju, zenu i svoje dijete, klub postujem i volim kada pobjedi, tugujem sa njim kada je porazen i kritikujem kada je lose, a lose je. :angry4:
I ne mogu sebi dovoliti luksuz da gleam patnju i da se nerviram, da mi cir proradi zbog budala, kao sto je proradio.

види се како тугујеш хахаххаахаааааа

е мој душебрижниче,овом изјавом си показао да си само један од оних серо#а који паметују и #урцу свирају,и да чим не иде како треба стегнеш пертле и идеш гледати реал и манчестер.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 17:44 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 25 Dec 2011, 17:39
Rangarok je napisao:
srdjanBL je napisao:
Pa to se znalo, vise ljudi je na zapadu to pricalo, bar gdje sam ja sjedio, a i vidjelo se da ne mogu odati po zemlji nakos 70tog minuta, ja sam vec izasao nako toga, jer zaista nisam mogao gledati ono mucenje po terenu i pasove u aut, njima u noge itd.

Потпуно си у праву,изашао раније а пљује највише,ужас.Што је најгоре вјероватно се ради о младој особи и стварно ми није јасно откуд толика количина бијеса у њему,па има људи овде који прате Борац много дуже од њега и који су доживјели пуно више оваквих хладних тушева него он па не пљују толико као он.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 17:45 
Veteran
Veteran

заталаса je napisao:
Rangarok je napisao:
srdjanBL je napisao:

Потпуно си у праву,изашао раније а пљује највише,ужас.Што је најгоре вјероватно се ради о младој особи и стварно ми није јасно откуд толика количина бијеса у њему,па има људи овде који прате Борац много дуже од њега и који су доживјели пуно више оваквих хладних тушева него он па не пљују толико као он.

Jeli i ti gledas u kasike i gra, pa znas koliko imam godina? :-?

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 17:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Andiamo a Combattere je napisao:
Ја сам само нашао исповјест једног никшићанина:

Citiraj:
evo da napisem u vezi gostovanja u banja luku.Na granici nas milicija drzi dugo vremena samo nas autobus zbog kao nekih papira.oni se pravdaju kao da moraju da zovu sarajevo i ostale fore i na kraju nas pustaju.dalje sve normalno ide do dolaska na ulaz u banja luku.tu nas postrojavaju unose nam jebene kamere u face prave pretres.tu iz cista mira napadaju jednog momka.njih nekoliko skace na njega nabadaju ga,bacaju na zemlju.mi pokusavamo da ih smirimo i onda svi krecu na nas.namjerno su pendrecima udarili po glavi!!jednog starijeg fapovca koji ima 3 godine ratiste u republici srpkoj nabadaju sakom i kad je covjek panuo jedan govnar mu prilazi i zabada ga nogom u vilicu.i dallje nas biju i na kraju jedan vadi pistolj i repetira ga i uperuje u nas!!!potrpavaju nas u autobus i nakon minut jedan ulaz i momku koji je najvise batina popio govori mu srbine iz crne gore ubicu te.bukvalno ovako i tu ga nabada jos jedan put.kad smo dosli u bl ulazimo na stadion u tu vidimo da se jedan momak jedva drzi na noge kolike je batine popio.jedva su ga ljudi nagovorili da ode do bolnici.otisa je tamo sa bratom i opet s u i hitnoj bili maltretirani od strane milicije!posle utakmice opet pokusavaju da nas isprovociraju,ali ozbiljnije frke nije bilo.stadion nijesmo napustali dok se momci nijesu vratili iz hitne.SVAKOM GOVNARU KOJI NAS JE BATINA ZELIM DA MU SE DJECA OD RAKA PORASPADAJU MAJKU LI IM j***** USTASKU!!

:roll:

kada sam ulazio na istok, dva drota se nesto dogovraju i ovaj govori drugome, pusti prvo da udju ovi idioti (misle na navijace) pa kao onda cemo mi ...

moze im se sta drugo reci !

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 17:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Dec 2011, 21:42
]Pa to se znalo, vise ljudi je na zapadu to pricalo, bar gdje sam ja sjedio, a i vidjelo se da ne mogu odati po zemlji nakos 70tog minuta, ja sam vec izasao nako toga, jer zaista nisam mogao gledati ono mucenje po terenu i pasove u aut, njima u noge itd.[/quote]
усрани Бањалучки менталитет[/quote]
E UPRAVO TAKVI NAM NETREBAJU KOJI ĆE OTIĆI I NAPUSTITI KLUB KADA MU JE NAJTEŽE,TI KOJI SEBE NAZIVAJU BORČEVCIMA A USTVARI SU REZUČTATSKI VEZANI ZA KLUB,TI KOJI KONSTANTNO PLJUJU PO KLUB,PO LJUDIMA KOJI RADE NEŠTO ZA KLUB,E SVI VI KOJI TAKO RAZMIŠLJATE ODJEBITE OD NAŠEG BORCA!!!!
KAD JE NAJTEŽE KLUB SE VOLI I BODRI NAJVIŠE I NAJJAČE!![/quote]

I ne mogu sebi dovoliti luksuz da gleam patnju i da se nerviram, da mi cir proradi zbog budala, kao sto je proradio.[/quote]
A KAD IZGUBI MRZIŠ GA ŠTA???U ČEMU JE FAZON TVOG JEDNOM GODIŠNJE ODLASKA NA UTAKMICE,DA BI SAMO KUĆI OTIŠAO SRETAN KAD
NAŠ KLUB POBJEDI,A KAD POČNE GUBITI MA KO GA JEBE ODO JA KUĆI DA I DALJE BUDEM SRETAN.MA MRŠ U PIČKU MATERINU GOSPODINE!!!I ČUJ DOZVOLITI LUKSUZ I GLEDATI KLUB KADA GUBI....ZAPITAJ SE MALO KAKO,ZAŠTO,KOME,ZBOG ČEGA TI IDEŠ NA STADION NAŠEG VELIKANA,DOBRO SE ZAPITAJ...
I NA KRAJU KAO ŠTO REČE NEKO SVE ĆE OPET SPASTI NA 2000 BUDALA,ALI BUDALA KOJI GA VOLE I KOJI SU MU VJERNI MA KAKO GOD ON IGRO,GDJE GOD IGRO I SA KIM GOD IGRO!!!

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 17:47 
Pripravnik
Pripravnik

Borac u srcu je napisao:
Šta je tu je ... Ima li ko kakvih analiza iz stranih medija mislim ukrajinskih ili crnogorskih ili neku izjavu naših igrača od danas...

Pixel nisi odavno napravio intervju ni sa kim, mogao bi sad da vidimo kako razmišljaju oni nakon svega i kako su vidjeli meč, kako gledaju na revanš.

Пиксел више није задужен за сајт,све што ради од сад ради на своју руку.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 17:48 
Veteran
Veteran

pinkara je napisao:
srdjanBL je napisao:

види се како тугујеш хахаххаахаааааа

е мој душебрижниче,овом изјавом си показао да си само један од оних серо#а који паметују и #урцу свирају,и да чим не иде како треба стегнеш пертле и идеш гледати реал и манчестер.

Za mene je ono sinoc poraz, i za svakog normalno je poraz od amaterske ekipe koja uzgled nije prosla pripreme primiti dva komada.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 17:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Meni više ta ispovjest crnogorca liči na priču za neke žute novine ... ko će ih tući toliko, još kako kažu mrava nisu zgazili... Ni jedne riječi o navijanju i ostalo vezano za ono zbog čega su došli...

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 17:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Borac u srcu je napisao:
Meni više ta ispovjest crnogorca liči na priču za neke žute novine ... ko će ih tući toliko, još kako kažu mrava nisu zgazili... Ni jedne riječi o navijanju i ostalo vezano za ono zbog čega su došli...

Па хоће и они да сложе неку навијачку причу за мемоаре :wink:

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 17:53 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
za sve je ono sinoc bio poraz,ali na sta bi licilo da su svi pratili tvoj svijetli primjer i otisli u 70oj minuti!!!

kada malo skontam to je ipak stvar karaktera i morala,ali jbg,nismo svi blagoslovljeni istim!

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 17:57 
Veteran
Veteran

Da pazljivo citas sta pisem vidio bi zasto sam izasao. Ali bitno je da citas sta nije napisano to je vec paranoja ;)

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 17:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
morate da napravite razliku izmedju fensera koji izadje u 70minuti kad Borac gubi i podsmijava mu se i onog navijaca kojeg stomak boli od muke i izadje u 70 minuti jer nemoze vise da izdrzi ponizavanje

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 18:01 
Pripravnik
Pripravnik

Не гледам у грах,твој правопис и конструкција реченица су ме навеле на закључак да си млад.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 18:03 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 04 Avg 2010, 17:29
subzero81 je napisao:
morate da napravite razliku izmedju fensera koji izadje u 70minuti kad Borac gubi i podsmijava mu se i onog navijaca kojeg stomak boli od muke i izadje u 70 minuti jer nemoze vise da izdrzi ponizavanje

ponizavanje dok vodis 2:1...aj dobro :-?

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 18:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Drugari, i mene je bolio stomak od onoga sto sam gledao ali sam ostao do kraja kao i svaki put.
Opravdanja za raniji izlazak jednostavno nema!

Vrh

[ 121553 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2245, 2246, 2247, 2248, 2249, 2250, 2251 ... 6078  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]