borcev_navijac je napisao:
Istina je, kao i obicno, negdje u sredini. Reci da je celik sinoc nadigrao broac, jednostavno ne odgovara realnosti desdavanja na terenu.
Ja bih rekoa da je Borac i pored toga sto je, po mom misljenju odigrao izuzetno lose, izdominirao onu ekipu celika, pa prema tome ne radi se o nekoj kvaliteti ceklika nego nedostatku uigranosti Borca. Bezbroj netacnih pasova, bezidejnost u igri, a posebno izuzetno slaba i spra odbrana uzrokovala je da na njihovi bocni igraci prave ogroman problem kad god su za to imali priliku.
Mislim da je i ovakav ( jako los Borac) kud i kamo kvalitetnija ekipa od Celika iz Niksica , koji po meni ima snagu otprilike kao zvijezda iz gradacca.
Iako sam ubijedjen da cemo u niksicu pobijediti i proci dalje, jer smo jednostavno puno kvalitetniji od niksickog celika , ostaje nekoliko stvari.
Prije svega ,mislim da je ovo rezultat u banjaluci zbog kojeg se svi osjecamo posramljeno
Ocita je neorganizacija igre, i cinjenica da nam cjelokupna igra pociva na raspolozenju krunica sto jedna ozbiljna ekipa sebi ne smije dozvoliti.
Fizicki slabo stojimo , mada i tako slabo fizicki pripremljeni smo daleko spremniji od celika. ( treba imati na umu da su se oni kud i kamo manje trosili u dobrambenoj formaciji ali su opet djelovali iscrpljeniji generalno od broca.
Problem relizacije je evidentan , iako postoji taj zadnji pas koji je nekoliko puta izbacio igra e u sansu, ali su onbi zbog nedostatka snage odreagovali brzopleto i pucali iz dokraja ne zavrsenih pozicija u situacijama koje su trebale da se pretvore u zicere sa nekim povratnim loptama.
U svakom slucaju, ovo je lose , jako lose, ali i tako losi , ubijedjen sam prolazimo, mada ostace osjecaj srama zbog ovog rezultata, a to je ono sto sve vjerovatno i najvise boli
слабо пишеш у задње вријеме, али мање више слажем се са већином ствари што си написао.
још ништа није изгубљено, али доле ће бити јако тешко.