banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 03 Jul 2026, 10:37 Danas je 03 Jul 2026, 10:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121553 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2244, 2245, 2246, 2247, 2248, 2249, 2250 ... 6078  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 06 Jul 2012, 16:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 21:26
Citiraj:
Penal je cist kao suza. :angry4:

Nemoj zebavati :D

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 16:31 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 25 Mar 2011, 14:09
Ви теоретичари завјера престаните више срати јер смо једини кривци за синоћ МИ САМИ!

А ти срђане напуши се курца више!!! Од 473 поста у 470 пљујеш по свима а у остала 3 само по некима а у животу ниси курцем мрднуо за овај клуб.
Волим различита размишљања и различита виђења ствари али бураз ОДЈЕБИИИ ВИШЕ!!!

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 16:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
pendula je napisao:
Zasto sam ja uvijek pod nekim utiscima zavjere ili slicnog,mozda sam takav sam po prirodi,a mozda me i iskustva tjeraju,ali ljudi da li je vama malo cudan penal koji je napravio doskorasnji igrac Decica?

Мени је чудно и пар додавања Милића директно њима у ноге.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 16:36 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
Борац 1926 je napisao:
Ви теоретичари завјера престаните више срати јер смо једини кривци за синоћ МИ САМИ!

А ти срђане напуши се курца више!!! Од 473 поста у 470 пљујеш по свима а у остала 3 само по некима а у животу ниси курцем мрднуо за овај клуб.
Волим различита размишљања и различита виђења ствари али бураз ОДЈЕБИИИ ВИШЕ!!!

Molim moderatora da sankcionise doticnu personu.

Otkud ti znas da ja nisam mrdnuo za ovaj klub, jeli meni to u prfilu pise, bacas gra pa gledas u njega ili kasike???

Da pljuvacu, dok kod je Sipovac alkos u klubu, imas nesto protiv?
Kada sam hvalio onda je i to smetalo, sada smeta i kada pljujem, ma ima da pljujem dok god ja hocu....

A da, neka si ti mrdnuo, to je bitno. 8)

A sada malo i o dovodjenju igraca, zar mi nismo mogli dovesti Lazetica na mjestu beka, eno covjek ode u SMEDEREVO propalo, sad neka neko kaze da oni imaju vise para da mu daju, pa mi smo ga mogli dovesti bez vecih problema, bio bi od vece koristi nego sva pojacanja zajedno.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 16:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
borcev_navijac je napisao:
Istina je, kao i obicno, negdje u sredini. Reci da je celik sinoc nadigrao broac, jednostavno ne odgovara realnosti desdavanja na terenu.
Ja bih rekoa da je Borac i pored toga sto je, po mom misljenju odigrao izuzetno lose, izdominirao onu ekipu celika, pa prema tome ne radi se o nekoj kvaliteti ceklika nego nedostatku uigranosti Borca. Bezbroj netacnih pasova, bezidejnost u igri, a posebno izuzetno slaba i spra odbrana uzrokovala je da na njihovi bocni igraci prave ogroman problem kad god su za to imali priliku.
Mislim da je i ovakav ( jako los Borac) kud i kamo kvalitetnija ekipa od Celika iz Niksica , koji po meni ima snagu otprilike kao zvijezda iz gradacca.
Iako sam ubijedjen da cemo u niksicu pobijediti i proci dalje, jer smo jednostavno puno kvalitetniji od niksickog celika , ostaje nekoliko stvari.

Prije svega ,mislim da je ovo rezultat u banjaluci zbog kojeg se svi osjecamo posramljeno

Ocita je neorganizacija igre, i cinjenica da nam cjelokupna igra pociva na raspolozenju krunica sto jedna ozbiljna ekipa sebi ne smije dozvoliti.

Fizicki slabo stojimo , mada i tako slabo fizicki pripremljeni smo daleko spremniji od celika. ( treba imati na umu da su se oni kud i kamo manje trosili u dobrambenoj formaciji ali su opet djelovali iscrpljeniji generalno od broca.

Problem relizacije je evidentan , iako postoji taj zadnji pas koji je nekoliko puta izbacio igra e u sansu, ali su onbi zbog nedostatka snage odreagovali brzopleto i pucali iz dokraja ne zavrsenih pozicija u situacijama koje su trebale da se pretvore u zicere sa nekim povratnim loptama.

U svakom slucaju, ovo je lose , jako lose, ali i tako losi , ubijedjen sam prolazimo, mada ostace osjecaj srama zbog ovog rezultata, a to je ono sto sve vjerovatno i najvise boli
слабо пишеш у задње вријеме, али мање више слажем се са већином ствари што си написао.
још ништа није изгубљено, али доле ће бити јако тешко.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 16:40 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Smirite strasti malo, i ja mislim da srdjan cesto pretjera ali nije razlog sto drugacije misli za ovo gore napisano

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 16:52 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Nov 2010, 10:17
Пролазим синоћ кроз ходник гдје су свлачионице. У нашој се ни мува не чује, а даље у овој гдје су црногорци били момци се деру не вјерују ни сами да су извукли овај рез. И чујем играча како се дере и говори "Алооо па ми нисмо ни једну припрему одиграли!"

Ту сам се заледии кад сам чуо.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 16:53 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
Pa to se znalo, vise ljudi je na zapadu to pricalo, bar gdje sam ja sjedio, a i vidjelo se da ne mogu odati po zemlji nakos 70tog minuta, ja sam vec izasao nako toga, jer zaista nisam mogao gledati ono mucenje po terenu i pasove u aut, njima u noge itd.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 16:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
менек je napisao:
Пролазим синоћ кроз ходник гдје су свлачионице. У нашој се ни мува не чује, а даље у овој гдје су црногорци били момци се деру не вјерују ни сами да су извукли овај рез. И чујем играча како се дере и говори "Алооо па ми нисмо ни једну припрему одиграли!"

Ту сам се заледии кад сам чуо.

i to ti brate moj sve govori kako stvari stoje.

sramota nevidjena

edit: a mi smo puno bolji sa dvije odigrane

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 17:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2011, 23:08
malo mi glupo da to ovdje pisem, al po gradu se protura vijest oko namjestanja sinocnje utakmice ... ovi kladionicari pricaju o visokoj kvoti, kao oba tima su svjesni da nece proci drugo kolo ... jedinstvena prilika da nesto zarade :-?

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 17:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
:) po toj kladionicarskoj onda borac uzima dole

to su samo gluposti

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 17:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
sta je pisalo na onoj setalici ili kako se to vec u navijackom svijetu zove sto su lesinari okacili pred kraj mece?

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 17:06 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Nov 2010, 10:17
Правда за навијачки покрет
слобода кретања за све

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 17:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2011, 23:08
subzero81 je napisao:

to su samo gluposti

hahahah briga nas, pa nek uzmu dole ako je istina sto kladinicari pricaju :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 17:09 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
404_forbidden je napisao:
subzero81 je napisao:

to su samo gluposti

hahahah briga nas, pa nek uzmu dole ako je istina sto kladinicari pricaju :lol:

toliko smo jadni i nejaki da sumnjam da bi uspjeli pobjediti i namjestenu utakmicu :(

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 17:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
meni je malo cudno da ekipa kao borac nije odigrala ni jednu znacajniju pripremnu utakmicu,pa yebem mu oni iz trece kiparske lige igraju sa austrijancima,svicarcima.....

nasao bi se i nekakav protivnik za borac da neko ima sluha

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 17:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
ja bih samo zamlio da ne provlacite ovdje te price o namijestanju utekmice. jako je ruzno i to ne trebe da se siri nikako. ljudi jedva cekaju da se nesto takvo pokrene da pljuju, da se pise o tome, da se prepricava. ne treba nam to. rekla kazala....

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 17:23 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
srdjanBL je napisao:
Pa to se znalo, vise ljudi je na zapadu to pricalo, bar gdje sam ja sjedio, a i vidjelo se da ne mogu odati po zemlji nakos 70tog minuta, ja sam vec izasao nako toga, jer zaista nisam mogao gledati ono mucenje po terenu i pasove u aut, njima u noge itd.

усрани Бањалучки менталитет

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 17:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Šta je tu je ... Ima li ko kakvih analiza iz stranih medija mislim ukrajinskih ili crnogorskih ili neku izjavu naših igrača od danas...

Pixel nisi odavno napravio intervju ni sa kim, mogao bi sad da vidimo kako razmišljaju oni nakon svega i kako su vidjeli meč, kako gledaju na revanš.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 17:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Dec 2011, 21:42
Rangarok je napisao:
srdjanBL je napisao:

усрани Бањалучки менталитет

E UPRAVO TAKVI NAM NETREBAJU KOJI ĆE OTIĆI I NAPUSTITI KLUB KADA MU JE NAJTEŽE,TI KOJI SEBE NAZIVAJU BORČEVCIMA A USTVARI SU REZUČTATSKI VEZANI ZA KLUB,TI KOJI KONSTANTNO PLJUJU PO KLUB,PO LJUDIMA KOJI RADE NEŠTO ZA KLUB,E SVI VI KOJI TAKO RAZMIŠLJATE ODJEBITE OD NAŠEG BORCA!!!!
KAD JE NAJTEŽE KLUB SE VOLI I BODRI NAJVIŠE I NAJJAČE!!

Vrh

[ 121553 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2244, 2245, 2246, 2247, 2248, 2249, 2250 ... 6078  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]