RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Ova ekipa, je u ovom trenutku fizički limitirana na 55 minuta malo ozbiljnijeg fudbala, znači o bilo kakvoj nadogradnji je iluzorno pričati jer je to osnovni segment, znači ne ulazim u pitanje dali su umorni, možda su im bili loši uslovi u karantinu, dali su im kreveti neudobni, jesu li možda karali prethodnih dana, to me uopšte ne zanmima, ja vidim da oni nemju snage da diktiraju ritam igre, a ako nemaš posjed lopte nemožeš očekivati ni rezultat... Jedno je imati demagoške nastupe i priču koju narod voli da čuje, tipa igraćemo napadački, igraćemo za gol više, nećemo stati ni ako vodimo 5-0, a sasvim drugo je stanje kada ti ekipa bez vizije izađe na teren... Ja iskreno dugo gledam fudbal i nikada ni jednog trenera nisam čuo da je rekao da je njegov stil da se brani, uvijek kažeš onop što ljudi vole da čuju... dakle ekipa nam je limitirana, čak im ne mogu osporiti ni voljni momenat, ali za to treba imati i malo pluća...
Čemu se možemo nadati dole u NK, evo dva igrača nam ne mogu igrati jer su dobili crvene kartone, dvojica su povrijeđena, od toga mislim da Stupar neće sigurno biti spreman, jer je on u zadnjih godinu ipo dana više povrijeđen nego li je zdrav... Radulović, momak kojem poslije svakog treninga zglob natekne kao fudbalska lopta i nije ni odradio pola priprema sinoć dobija trideset minuta da podigne ritam igre, nažalost sve ste vidjeli... Puno je lutanja i nepoznatih stvari i samo čudo nas može spasiti u Nikšiću, kao onda u finalu kupa na Grbavicvi, ali tada nam je na klupi sjedio mag koji je spoznao trenutak i taktiku postavio tako što je rekao čuvenu rečenicu kao Napoleon onomad: "izađite na teren i jebite im majku"...
Svaka cast!
A ljudi, gdje je Slager?