Читам постове и размишљам зашто многи траже алиби за Круну. Човјек је у првом полувремену нешто и одиграо, у другом КАТАСТРОФА....игра за неког трећелигаша, мрљави са лоптом страшно. Сјећам се ситуације код наше полуконтре, иде сам у четворицу ниикшићана а лијево Кантар сам и губи лопту наравно. То можда не би примјетио да није то исто урадио много пута у прошлој сезони.
Мислим да ту већ сад треба тражити праву алтернативу. Жара можда нема квалитет али он игра срцем и јако га цијеним због тога. И одиграо је пуно боље од сва 3 десна бека.
Стокић, Дугић и Граха солидни. Граха једини играч у екипи који је пружио дугу лопту у ноге саиграчу и једино сам од њега видио енглески "pass and move".
Задња линија неуиграна, Милић добар у скок игри ал на земљи труба.
Десни бекови су испали смјешни синоћ. Ступар много спорији од њиховог крила.
Жижовић класика...
Кантара дрмала трема то се видјело са трибина. Ал сам примјетио да бар има брзину и осјећај за простор.
Све ове новајлије које нису ништа показале не треба осуђивати након једне утакмице....недопустиво је да исти НИЈЕДНУ утакмицу нису одиграли на Градском до ове....нису ни осјетили терен
Физичка неспремност, потцјењивање, неуиграност и тактички промашаји...
Жали Боже одличне посјете која је видјела лош фудбал
Мислим да смо квалитетнији од њих ал то морамо да покажемо, имамо шансу доле и не треба посустајати...па нисмо 6-2 изгубили, треба нам било каква побједа.
И иду ми на ону ствар изговори типа врућина, +40 ово-оно, кога брига, узимаш плату - дај резултате. Сумњам да ће бити драстична разлика од температуре овдје тако да...све осим пролаза је двоструки дебакл, први дебакл је био синоћ, други ваљда нећемо диживјети!