banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 03 Jul 2026, 09:26 Danas je 03 Jul 2026, 09:26

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121553 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2242, 2243, 2244, 2245, 2246, 2247, 2248 ... 6078  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 06 Jul 2012, 11:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Slika

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 11:32 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Sad sam na RTRS vidio ovaj penal sto je Zivkovic napravio, njega i Kantara koji je nepravio drugi zuti ispred njihovog sesnaesterca poslati na test inteligencije. Strasno

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 11:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Читам постове и размишљам зашто многи траже алиби за Круну. Човјек је у првом полувремену нешто и одиграо, у другом КАТАСТРОФА....игра за неког трећелигаша, мрљави са лоптом страшно. Сјећам се ситуације код наше полуконтре, иде сам у четворицу ниикшићана а лијево Кантар сам и губи лопту наравно. То можда не би примјетио да није то исто урадио много пута у прошлој сезони.

Мислим да ту већ сад треба тражити праву алтернативу. Жара можда нема квалитет али он игра срцем и јако га цијеним због тога. И одиграо је пуно боље од сва 3 десна бека.

Стокић, Дугић и Граха солидни. Граха једини играч у екипи који је пружио дугу лопту у ноге саиграчу и једино сам од њега видио енглески "pass and move".

Задња линија неуиграна, Милић добар у скок игри ал на земљи труба.
Десни бекови су испали смјешни синоћ. Ступар много спорији од њиховог крила.
Жижовић класика...
Кантара дрмала трема то се видјело са трибина. Ал сам примјетио да бар има брзину и осјећај за простор.

Све ове новајлије које нису ништа показале не треба осуђивати након једне утакмице....недопустиво је да исти НИЈЕДНУ утакмицу нису одиграли на Градском до ове....нису ни осјетили терен :confused1:

Физичка неспремност, потцјењивање, неуиграност и тактички промашаји...

Жали Боже одличне посјете која је видјела лош фудбал
Мислим да смо квалитетнији од њих ал то морамо да покажемо, имамо шансу доле и не треба посустајати...па нисмо 6-2 изгубили, треба нам било каква побједа.
И иду ми на ону ствар изговори типа врућина, +40 ово-оно, кога брига, узимаш плату - дај резултате. Сумњам да ће бити драстична разлика од температуре овдје тако да...све осим пролаза је двоструки дебакл, први дебакл је био синоћ, други ваљда нећемо диживјети!

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 11:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
ЈА ВЈЕРУЈЕМ У РЕВАНШУ !

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 11:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EMqJ7XO2uBg[/youtube]

Још ћу да додам, синоћ нисам најбоље видио, али након одгледаних дијелова, црвени картони су оправдани: Кантар је фаулирао једног њиховог играча у првом полувремену, судија пушта предност и кад се десио први прекид (фаул Живковића), Холанђанин се враћа и показује први жути картон Кантару, а други је прича за себе, тако да она Спахина прича о ''приговору'' код првог картона не иде... Дујаковић посљедњи играч одбране, ту такође нема дилеме...

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Poslednji put menjao GanDra dana 06 Jul 2012, 11:48, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 11:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
odakle crpite snagu za pljuvanje...
imam neki osjecaj da se pojedini pojave na temi samo kad treba reci uprava, trener, igraci napolje...
to sto smo prije 5 godina igrali srpsku elitnu ligu, to nista, to je daleka proslost...
sad smo u evropi 3 godine za redom, vrh lige... ja zadovoljan i zelim da se ova uprava zadrzi dok ne pomru...

dugic me malo razocarao, u mojoj glavi on je bio nesto poput dwight yorke-a, ostalo tu i tamo...
i dalje stojim pri svojoj izjavi da daje 3 gola u 4 utakmice...

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 11:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
sjetite se kupa sa trenerskim magom... :D

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 11:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Braneee je napisao:
dugic me malo razocarao, u mojoj glavi on je bio nesto poput dwight yorke-a, ostalo tu i tamo...

:lol:
Ova ti je dobra. Malo sale u ovo tmurno doba.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 11:58 
Stara kuka
Stara kuka

Braneee je napisao:
odakle crpite snagu za pljuvanje...
imam neki osjecaj da se pojedini pojave na temi samo kad treba reci uprava, trener, igraci napolje...
to sto smo prije 5 godina igrali srpsku elitnu ligu, to nista, to je daleka proslost...
sad smo u evropi 3 godine za redom, vrh lige... ja zadovoljan i zelim da se ova uprava zadrzi dok ne pomru...

i dalje stojim pri svojoj izjavi da daje 3 gola u 4 utakmice...

Razlika izmedju pljuvanja i kritike postoji
Pljuvanje je kritika bez argumenata i osnova. Ovde ima osnova da se kritikuje mnogo toga sto nevalja tako da ja to nevidim kao pljuvanje.To sto smo bili prije 5 godina, tacno je i zato nas treba sve biti strah da to nebudemo ponovo, a na dobrom smo putu,zato treba kritikovati sa argumentima da budemo bolji.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 12:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Spoiler:
Slika

Spoiler:
Slika

Spoiler:
Slika

Spoiler:
Slika

Spoiler:
Slika

Spoiler:
Slika

Spoiler:
Slika

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 12:01 
Stara kuka
Stara kuka

GanDra je napisao:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EMqJ7XO2uBg[/youtube]

Још ћу да додам, синоћ нисам најбоље видио, али након одгледаних дијелова, црвени картони су оправдани: Кантар је фаулирао једног њиховог играча у првом полувремену, судија пушта предност и кад се десио први прекид (фаул Живковића), Холанђанин се враћа и показује први жути картон Кантару, а други је прича за себе, тако да она Спахина прича о ''приговору'' код првог картона не иде... Дујаковић посљедњи играч одбране, ту такође нема дилеме...

Vracam ovaj penal i zaustavljam u trenutku prekrsaja i nemogu vjerovati. :(

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 12:09 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Не знам, морамо се сви покушати неккао смирити, и покушати се скрпити за тај реванш...

Јер ово је некако прекретница, ако испаднемо контам да ћемо почети пуцати по шавовима...

А ако прођемо, ето опет пун Градски, ето још пара и добар противник за гледати...

П.С. Да ли је неко од форумаша био на сјеверу и да нам исприча како је гледати текму са те нове трибине?

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 12:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Jebiga,ocigledno da sam u manjini...A nista,mjenjati trenera,doce sljedeci,mozda bolji,mozda gori,kakav god bio i njega cemo otjerati,i tako u krug,u krug,sve do nekih boljih vremena,kad se MOZDA desi da jedan trener poveze dve sezone na klupi Borca.

Ako kojim slucajem pobjedimo u Niksicu i prodjemo dalje,opet ce se dici euforija,opet cemo letjeti visoko,pricati o prolasku Metalurga,pa se onda opet razocaramo.Siguran sam da ce tako biti.Pisaj ga.Aj Borac!

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 12:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2010, 23:04
Једно је испасти од Металурга, а друго од Челика од Никшића! Изгубили од Макабија 5:1, па како смо дочекали играчи. Али тада је Борац био неки други тим, који је имао срце и играо фудбал, и на који смо били поносни и поред непроласка.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 12:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Dec 2011, 21:42
Sve ste napisali tako da sto god bi napisao bilo bi suvisno,nema se vise sta reci.Nego kakvo je ono konstantno komesanje bilo na zapadu,i da vidio sam da neko napisa da je bila kao neka dojava,i ja sam imao tu informaciju da ce biti 2.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 12:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2011, 23:57
максел je napisao:
Једно је испасти од Металурга, а друго од Челика од Никшића! Изгубили од Макабија 5:1, па како смо дочекали играчи. Али тада је Борац био неки други тим, који је имао срце и играо фудбал, и на који смо били поносни и поред непроласка.

послије тог пораза једва сам чекао реванш и некако је та утакмица и поред толиког пораза била баш набијена емоцијама и пјевало се са свих страна из срца и вјеровало се у пролаз и све...а сад не знам...није то то ко прошле године

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 12:21 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
@tatamata
Видиш да су многи на форуму рекли да постоји разлика змеђу пљувања и добронамјерне критике...
додуше, мало су људи били врући, па су и претјерали, али полако се све смирује...

Као што написах у свом првом посту, мене од Борца не може ништа изненадити јер сам се од `95. нагледао свега и свачега ...
Можемо добити у Никшићу, па загорчати Металургу живот, а можемо и изгубити од Црногораца и то глатко...

Ја и даље вјерујем у пролаз, али проблеми у нашем клубу су дубоки, и нису везани само за ову текму...

Сви ћемо ми бити у четвртак или у НК или пред ТВ-ом, бодрити момке до задњег, али као што рекох, проблема у клубу има пуно и било би добро да се почну рјешавати што раније...

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 12:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Da sad kratko ponovim. Spadam u grupu forumaša koji pričaju da ono sinoć i nije bilo loše, da su Stokić i Dugić dobri igrači i samo samo samo da nam je tamo proći a vjerujem da hoćemo imaćemo mi dobru sezonu i ne bih sad da pričam kako će se sjeći glave po dolasku. Njima svima treba podrška i da prođemo tamo, te priče o prmjenama ću ostaviti dok vidimo i drugo poluvrijeme. Jer igramo mi ofanzivno, stvarammo šanse, nije se pogodilo sa nekim novim igračima, a nije se ni moglo sa svima al očigledno je da sa nekima i jeste. Ako odigramo dobro pa ispadnemo, Bože moj, šta bi sad...

Mislim da Živković nije za nas al nebitno došao je Boka, a on mi je više kao onaj Kovačević što je poslije Makabija otišao. Apsolutno ništa nije izgubljeno i mogu do sutra da nabrajam mečeve u kojima su gosti izvlačilli remi da bi kući zijanili. Meni je ona klasična priča samo da ne primimo go i da pobjedimo 2:0 prevaziđena za evropu, to može za kup BH al ovdje je nebitno. Nama čak i remi odgovara 2:2,3:3 ...

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 12:33 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Borac u srcu je napisao:
Da sad kratko ponovim. Spadam u grupu forumaša koji pričaju da ono sinoć i nije bilo loše, da su Stokić i Dugić dobri igrači i samo samo samo da nam je tamo proći a vjerujem da hoćemo imaćemo mi dobru sezonu i ne bih sad da pričam kako će se sjeći glave po dolasku. Njima svima treba podrška i da prođemo tamo, te priče o prmjenama ću ostaviti dok vidimo i drugo poluvrijeme. Jer igramo mi ofanzivno, stvarammo šanse, nije se pogodilo sa nekim novim igračima, a nije se ni moglo sa svima al očigledno je da sa nekima i jeste. Ako odigramo dobro pa ispadnemo, Bože moj, šta bi sad...

Mislim da Živković nije za nas al nebitno došao je Boka, a on mi je više kao onaj Kovačević što je poslije Makabija otišao. Apsolutno ništa nije izgubljeno i mogu do sutra da nabrajam mečeve u kojima su gosti izvlačilli remi da bi kući zijanili. Meni je ona klasična priča samo da ne primimo go i da pobjedimo 2:0 prevaziđena za evropu, to može za kup BH al ovdje je nebitno. Nama čak i remi odgovara 2:2,3:3 ...

Možda nisam razumio, znači, misliš da se ispadanje može opravdati ako odigramo dobru utakmicu...

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 12:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Kao sto vec rekoh, treneru je Niksic biti ili ne biti.

Vrh

[ 121553 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2242, 2243, 2244, 2245, 2246, 2247, 2248 ... 6078  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]