banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 03 Jul 2026, 09:26 Danas je 03 Jul 2026, 09:26

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121553 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2241, 2242, 2243, 2244, 2245, 2246, 2247 ... 6078  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 06 Jul 2012, 10:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
ja tačno ne znam šta više šta da mislim :D
prvo sam bio sjeban zbog rezultata, pa onda aj kontam jesmo bezveze primili golove, ali opet napadali smo imali neke prilike, ali (opet ali :D) kada se malo bolje obrati pažnja neke stvari nisu u redu nikako. u svemu tome ne ljute me igrači, koliko osobe i dešavanja koja su dovela do ovakve situacije.

Poslednji put menjao Шајин dana 06 Jul 2012, 10:08, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 10:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Naravno da nada postoji. To sto sam ja danas nikakav ne znaci da u cetvrtak necu vjerovati u pobjedu.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 10:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nego, ko je kandidat za novog trenera? :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 10:10 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Nov 2010, 10:17
Ни дан одмора! Има да се ради пуном паром!!

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 10:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Aj sad malo ozbiljno. Zna li iko kakve su povrede u pitanju kod Stupara i Živkovića? Hoće li moći nastupati u revanšu?

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 10:14 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jun 2010, 22:47
Gledam vase komentare i mislim da nismo gledali istu utakmicu.. Ili ja ne mogu stvari gledati kao vi.. :D Sto se tice igraca po onoj sparini ne znam ko bi mogao vise trcati.. Pa igraci celika su padali svake 4 minute.. Zivkovic je na pocetku utakmice(dok je bio na svojoj prirodnoj poziciji) kvario protivnicku igru i odradio je korektno svoj dio posla.. Onaj penal sto je napravio.. Jbg desi se.. Stokic i Dugic dobri.. Zizovic na pocetku dobar, posle poceo po starom.. Ali kad se sve sagleda solidno je sve osim rezultata.. Imali smo 15 prilika.. Ljudi su imali 3-4... Ali jbg.. To je fudbal.. Ja sam jos optimista da mozemo dalje.. Aj Borac

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 10:17 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Okt 2010, 18:41
менек je napisao:
Ни дан одмора! Има да се ради пуном паром!!

синоћ је требало играче посље утакмице псоалти на кондициони , да виде мало како је то , када не оставиш срце на терену за Великана Бањалучког , али не , треба се изаћи посље утакмице , опустити се мало, попити , карати пичку неку јбм их у по уста ја !!!

У болу и радости Одан до Изнемоглости !!!

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 10:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Koje sinoć igrao desno krilo ?

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 10:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Mene brine sto su oni nama slozili nekoliko skolskih akcija, maltene u 3-4 dodavanja.
Problem je sto ce nas i u revansu cekati i udarati kontre.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 10:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2010, 10:26
Cosa Nostra je napisao:
Koje sinoć igrao desno krilo ?

Kantar.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 10:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Vidi se da je brz al čovjek ne zna uputiti centar šut i šutati desnom nogom :violent1:

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 10:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
Dobro smo mi sinoc I prosli. Niko nespominje da je lik promasio gol sa 2m.

Tatamata Brate revans ne uzvratna nemoj tog iskrivljenog jezika

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 10:30 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 08 Jan 2012, 21:55
kitopsina je napisao:
Torpedo Kutaisi - Aktobe 1:1
http://de.uefa.com/uefaeuropaleague/sea ... index.html

Maletica nema uopste u ekipi Aktobea. Ni na klupi. Je li povrijedjen ili na transfer listi?

http://postimage.org/image/9nmkm5ep1/

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 10:30 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
tatamata je napisao:
Ljudi je l vi mislite da je Celik sa neba pao u Evropa ligu?!Oni su dobra ekipa,solidna,nisu jaci od nas,ali su pokazali da znaju i mogu.Da li je do trenera ili nije,ne znam,ali ne mogu vjerovati sta se pise na forumu.Pa dajte,ovo vise nije normalno,idemo iz krajnosti u krajnost,od euforije do razocarenja,ma do dna se spustimo.A zbog cega?Zbog pisljivih 2:2.I jos imamo uzvratnu utakmicu.Pa ja ne znam...

Ako smo mi ovako pesimisticni,i vec pricamo o nekim smjenama,nekim tjeranjima,psujemo,jebemo,grebemo,pa sta onda da ocekujemo od igraca.Nista.Onda se ajmo pomiriti,necemo ni ici u Niksic,nek bude 3:0 registrovano za njih,i svi srecni i zadovoljni.

Ako je greska trenera,sad je vidio da je usro,valjda ce biti bolje u Niksicu.Ako je do igraca,napraviti par izmjena,pa pokusati drugacije u Niksicu.Sve moze,ali nemojte da se predajemo,i da bespotrebno dizemo neke tenzije,i stvaramo negativnu atmosferu.

Igra uopste nije losa bilo,toliko,koliko neki pisu.Ja ne znam jesmo li gledali istu utakmicu,ili sta,ali...Okej malo smo podbacili primili gol iz kontre i iz penala,i sta sad?Dacemo jedan u Niksicu,i procemo dalje.

Čelik nije pao, naravno da su nekim rezultatom došli tu gdje jesu...
Ja se takođe slažem da u Nikšić treba poslati juniore, a ekipu poslati na pripreme, sa novim trenerom, naravno... Trener je vidio da je usro, ali nije mu prvu pu, usro je u protiv Zvijezde, pa usro je u Mostaru, pa usro je sinoć, majstore pa koliko ćeš ti da sereš... Ruku na srce, kako smo loše igrali na proljeće, sada se samo nastavilo, naravno još nešto da dodam, da se pitalo njega, nebi mi ni vidjeli evrope, na sreću protiv slavije na poluvremenu u igru uđe omaleni i brzonogi Šipovoc te nam svojom lucidnošću donese bodove koji nas odvedoše u evropu... na našu žalost on nema pravo nastupa u evro kupovima, jer UEFA ne priznaje njegovu licencu...

Niko ne stvara negativnu atmosferu nego tražimo da se spašava šta je ostalo, a to je sezona i kup, evropa je po mom skromnom mišljenju završena... Već sam sinoć proživio revanš u kojem ćemo do tridesete minute popiti najmanje dva komada...
Naravno sve može i da izdobri, ali za to prije svega treba fizički pripremljena ekipa...

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 10:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
F-K-B je napisao:
kitopsina je napisao:
Torpedo Kutaisi - Aktobe 1:1
http://de.uefa.com/uefaeuropaleague/sea ... index.html

Maletica nema uopste u ekipi Aktobea. Ni na klupi. Je li povrijedjen ili na transfer listi?

http://postimage.org/image/9nmkm5ep1/

Znaci, transfer...

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 10:36 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
tatamata je napisao:
veteran 1987 je napisao:
Kakvog protivnika smo imali sinoc uz to sto je bivsi drugoligas u zemlji u kojoj je i prva liga ispod nase dovoljno je bilo pogledati cim su doputovali i u cemu su se zagrijavali sinoc.
I jos nesto, nemojte mijesti ljubav prema klubu sa opravdanim kritikama, jer neide to.
Za ono sinoc nepostoji opravdanje

Pa dobro brate i veci klubovi kiksaju,pa sto ne bi i mi...Bitno je da postoji popravni,za 7 dana.Ako se tad opet sjebemo,onda opletite.

Ja nisam od onih koji vjeruju da mozemo proci dalje jer nisam sinoc vidio nista sto bi me navelo na takvo nesto.
Imamo 2-2 rezultat znaci nas ni 1-1 nevodi dalje nego samo pobjeda. A traziti pobjedu od onako spremnih igraca za mene je ipak nesto nerealno, niko nebi bio sretniji od mene ali brate.....
Ako zavrsimo evropu u Niksicu onda ove momke treba ponovo provesti kroz ciklus priprema ima dovoljno vremena za to po cijenu i da se zrtvuju prva 2 kola na startu prvenstva.
Ovo mi sve lici na onaj cuveni sablon pravdanja trenera sa ex-yu prostora poslije debakla u evropi
Poslije prve utakmice kaze ma dobro potcjenili smo ovo-ono sparina povrede itd ali ima revans idemo da pobijedimo tamo itd.
Poslije poraza u drugoj i ispadanja kaze mi smo svoju sansu propustili u prvoj utakmici danas nismo imali srece itd.............
toliko puta sam se toga naslusao....

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 10:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
Ako trener odleti treba i darko sa njim. Ja koliko znam dosao je na njegovo insistiranje

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 10:47 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
....., na sreću protiv slavije na poluvremenu u igru uđe omaleni i brzonogi Šipovoc te nam svojom lucidnošću donese bodove koji nas odvedoše u evropu... na našu žalost on nema pravo nastupa u evro kupovima, jer UEFA ne priznaje njegovu licencu....

:lol: :lol: :lol:
a ja glupan prekontavam koji brzonogi Sipovac.....
:thumbright: :thumbright: :thumbright:

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 10:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
увијек нам се исто дешава,очекујемо много,дође 7000 људи на стадион а онда шамар,аутогол буквално.
не треба се предати,надати се,ни мање ни више него чуду у никшићу.јер само тако можемо да прођемо.не зато што смо слабија екипа индивидуално,ећ зато што немамо тим,цјелину.

сви који су играли су подбацили,од првог до задњег!
не знам шта се радило на тим припремама,јер је заједничка оцјена свих људи који су били на стадиону да немамо снаге за 30 минута игре! онда се сјетимо изјава како смо у словенији противнике давили са пресингом,били бољи,стварали шансе,али нисмо побиједили у 2 утакмице тамо :roll: свака част за ове изјаве господо,зна се из чијих (лажљивих) уста су изашле!

нисмо створили велик број прилика,тачније једини зицер,онај прави су имали гости када су промашили скоро празан гол из контре. ми такву нити једну шансу нисмо имали!

када се следећи пут постави питање посјете,посебно од стране првотимаца,нпр,како је мало људи на трибинама,колика ће посјета да буде....момци,ви сте отјерали са овом и сличним утакмицама људе са стадиона.

који је разлог лоше игре синоћ?

дешава нам се да живковић трчи и само гледа како ће некога да удари по ногама,од фудбала нема ни слова!
ступар је више повријеђен него здрав!
штопери неуиграни,жара прави офсајд.....пресмијешно!
у везном реду је све речено,да круна се надобија батина од противника а да наши играчи га уваљују са лоптама и кад треба и кад не треба! крунићу је бачено 20 лопти из аута у ноге,када је био окружен са 2-3 играча и тако остављен без икакве помоћи.....убије то вољу,утопиш се са остатком екипе и то је то. кантар је био под тремом,очиглено,подлегао је притиску....јако лоше издање,као и граховца.

стокић неспреман,непримјетан,гол је дао јер се лопта одбила од блок.....
мали дујаковић ствара једну традицију а то је да већ другу годину у низу,добија црвени картон на првој утакмици сезоне! мада,за дујаковића је крив тренер,убацио је играча којег је послао на позајмицу,није га водио на припреме и сад очекује да момак направи преокрет! Какав дебил!

радуловић је смијешан играч, у рангу џоа дамјановића. након 5 минута нема га нигдје,не знам шта да кажем за њега друго....

на овај начин одиграти утакмицу је срамота,а посљедице ће бити видљиве посебно ако испаднемо.

ако не прођемо друголигаша,божичић одлази а са њим и још пар људи! то мора да се деси,доста је курвања јер синоћ није било свијетле тачке на стадиону. добро, била је једна, навијачи и посјета свакако! то је једина добра ствар,али након синоћне утакмице,ко може да замјери маторцима ако не дођу на следећу утакмицу,наравно ако та утакмица буде против градачца! уколико буде следећи противник на градском металург,то је друга прича! али,сада како ствари стоје,далеко смо ми од украјинаца!
питам се на крају,поново,ко је сад крив за лоше издање????
можда су опет навијачи и публика јер су дошли масовно и навијали константно и гласно??? можда је то највећи проблем!?

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 10:55 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Neznam ali meni se cini da kriza traje odavno, sjetite se Mostara pa Zvijezde, a svi smo zaboravili MRKONJIC.
Trener mora ostati i popraviti ovo sto je uradio jer doveo je 5-6 svojih igraca za koje je tvrdio da su pojacanja,pa izvoli gospodine SSS radi sa povratnicima fudbalu.
Kad bi mijenjali sad trenera kasno je za novu selekciju i ko god da dodje imace sjajan izgovor u onoj cuvenoj.,''nisam ja selektovao ekipu, sad moram da se snalazim sa ovim sto imam ali sledece godine kad prodju moje pripreme i dodju moja pojacanja ima da lete....

Vrh

[ 121553 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2241, 2242, 2243, 2244, 2245, 2246, 2247 ... 6078  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]