увијек нам се исто дешава,очекујемо много,дође 7000 људи на стадион а онда шамар,аутогол буквално.
не треба се предати,надати се,ни мање ни више него чуду у никшићу.јер само тако можемо да прођемо.не зато што смо слабија екипа индивидуално,ећ зато што немамо тим,цјелину.
сви који су играли су подбацили,од првог до задњег!
не знам шта се радило на тим припремама,јер је заједничка оцјена свих људи који су били на стадиону да немамо снаге за 30 минута игре! онда се сјетимо изјава како смо у словенији противнике давили са пресингом,били бољи,стварали шансе,али нисмо побиједили у 2 утакмице тамо

свака част за ове изјаве господо,зна се из чијих (лажљивих) уста су изашле!
нисмо створили велик број прилика,тачније једини зицер,онај прави су имали гости када су промашили скоро празан гол из контре. ми такву нити једну шансу нисмо имали!
када се следећи пут постави питање посјете,посебно од стране првотимаца,нпр,како је мало људи на трибинама,колика ће посјета да буде....момци,ви сте отјерали са овом и сличним утакмицама људе са стадиона.
који је разлог лоше игре синоћ?
дешава нам се да живковић трчи и само гледа како ће некога да удари по ногама,од фудбала нема ни слова!
ступар је више повријеђен него здрав!
штопери неуиграни,жара прави офсајд.....пресмијешно!
у везном реду је све речено,да круна се надобија батина од противника а да наши играчи га уваљују са лоптама и кад треба и кад не треба! крунићу је бачено 20 лопти из аута у ноге,када је био окружен са 2-3 играча и тако остављен без икакве помоћи.....убије то вољу,утопиш се са остатком екипе и то је то. кантар је био под тремом,очиглено,подлегао је притиску....јако лоше издање,као и граховца.
стокић неспреман,непримјетан,гол је дао јер се лопта одбила од блок.....
мали дујаковић ствара једну традицију а то је да већ другу годину у низу,добија црвени картон на првој утакмици сезоне! мада,за дујаковића је крив тренер,убацио је играча којег је послао на позајмицу,није га водио на припреме и сад очекује да момак направи преокрет! Какав дебил!
радуловић је смијешан играч, у рангу џоа дамјановића. након 5 минута нема га нигдје,не знам шта да кажем за њега друго....
на овај начин одиграти утакмицу је срамота,а посљедице ће бити видљиве посебно ако испаднемо.
ако не прођемо друголигаша,божичић одлази а са њим и још пар људи! то мора да се деси,доста је курвања јер синоћ није било свијетле тачке на стадиону. добро, била је једна, навијачи и посјета свакако! то је једина добра ствар,али након синоћне утакмице,ко може да замјери маторцима ако не дођу на следећу утакмицу,наравно ако та утакмица буде против градачца! уколико буде следећи противник на градском металург,то је друга прича! али,сада како ствари стоје,далеко смо ми од украјинаца!
питам се на крају,поново,ко је сад крив за лоше издање????
можда су опет навијачи и публика јер су дошли масовно и навијали константно и гласно??? можда је то највећи проблем!?