banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 03 Jul 2026, 08:17 Danas je 03 Jul 2026, 08:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121553 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2239, 2240, 2241, 2242, 2243, 2244, 2245 ... 6078  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 06 Jul 2012, 02:32 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2008, 13:26
ja ne znam šta da kažem... toliko sam pijan da mi u ovom trenutku više nije bitno.... jebem im sve.. ovo je bruka.. BRUKA I SRAMOTA... prizivaćemo mi i cvetkoviće i baje (pogotovo ono 2009/2010 kad smo igrali najjaci fudbal z bosni,,,,) ja ne znam vipše šta da kažem... mislio sam da bi čak mogli i Metalurg iznenaditi,.. ali ovo... :confused3: :confused3: :confused3:

EVE Online 21 day trial
https://secure.eveonline.com/trial/?inv ... tion=buddy

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 02:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... TD8REwy4nA

al ga je Stokić zabio a i ovu drugu akciju fino započeo loptom u prostor

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 05:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2012, 11:37
Nikad cuo za Celik iz Niksica!

Toliko!

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 07:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Da nisam gledao utakmicu,pa usao na ovaj forum,rekao bi da smo izgubili 0:6... :roll: Boze sacuvaj sta se pise.Nevjerovatno.Nista,ajmo im jebati mater,i igracima i treneru,ajmo odmah tjerati Bozicica,mars iz Borca stoko,ajmo vratiti Cveleta( :confused2: )...

A sve zato sto smo odigrali 2:2 sa ekipom koja uopste nije losija od nas,i koju smo svi zajedno,debelo podcjenili i sprdali se s njima.Ako je to razlog za ovakve histericne i ruzne postove,onda jebi ga.

Sto se mene tice,jesam razocaran i jesam tuzan,ali ne mislim da smo lose igrali,naprotiv,igraci su se borili,imali smo dobrih prilika,kontrolisali smo igru,penal nas je nasjekao,ipak smo se uspjeli vratiti finim golovima,pojacanja su pogodila oba puta...Jedino zbog cega sam ja ljut su dva crvena kartona na kraju,i to bi se rigorozno trebalo kazniti.A ostalo...Cekam drugo poluvrijeme u Niksicu,jer nije 2:10 u Banjaluci zavrsilo,vec 2:2 i normalno da cu se nadati prolazu.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 07:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
tatamata je napisao:
A sve zato sto smo odigrali 2:2 sa ekipom koja uopste nije losija od nas,i koju smo svi zajedno,debelo podcjenili i sprdali se s njima.Ako je to razlog za ovakve histericne i ruzne postove,onda jebi ga.

Nece biti da je problem sto smo ih mi potcijenili, vec sto je to isto izgleda uradio i trener zajedno sa igracima. Ako nas tehnicki ponizava, naglasavam tehnicki, ekipa koja igra kamen ligu goru i od nase seoske, onda jebes sve.
Uz to "trener" je, jednostavno receno, lagao da dobro poznaje protivnika. Da ga je dobro analizirao ne bi dopustio da nas unakaze po desnom boku. Ono je strahota bila! Takodje, "trener" je 2 dana prije utakmice ladio jajca u kafani umjesto da se zatvori u sobu, bleji u DVD-ove (vjerujem da je bilo par snimaka iz CG kupa) ili se raspituje na sve strane i studira igru protivnika dok mu oci ne ispadnu. Ja bih tako uradio, ali on je samo jos jedan u nizu amatera koji nam vadi zivce.

Dalje...
Svi jaucemo kako su nam bekovi kriminalni a neznalice u klubu ne poduzimaju nista. Dosao Vasiljevic ali kasno...
Nema ni drugog napadaca...kasno...

Jedino sto je sinoc valjalo je posjeta i dobro zapamtite kad je bilo ovoliko ljudi, jer ako nekim cudom ne dobijemo u Niksicu ostace opet nas 2000 budaletina. Ne znam kako bih nas vise nazvao!

Pohvalio bih Stokica, donekle i Dugica. Ovaj drugi je imao par gresaka ali cini mi se da bi mogao biti dobar u ligi. Kako je igrao vezni red Dugi je i zadovoljio.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 07:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Ono sto najvise brine je fizicka nespremnost. Kada se ocekivala ofanziva u drugom poluvremenu oni vise nisu mogli hodati. Otud i toliko dobrih kontri nimalo naivnog srednjeg reda Niksicana. Njihovi golovi su dosli sa najavom.
Vidjeli smo dvije lose odbrane. I njima se isuvise lako moze napraviti visak, ali nismo bili u stanju da ih bar jedno cijelo poluvrijeme drzimo pod jakim pritiskom. To da im je odbrana nesigurna pod pritiskom je mozda i tracak nade za revans.
Od pojacanja najbolji Stokic, nije ni Dugic bas podbacio. Ovi defanzivni su losi. Falio je Raspudic. Premalo smo im kvarili igru na sredini terena.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 07:48 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 08 Jan 2012, 21:55
Ми са овим бројем играча не можемо саставити двије утакмице а шта ће бити кад крене лига !?

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 08:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2010, 10:26
Najvise brine da nam je ekipa fizicki ne spremna, jedino sto je valjalo je zadnjih 15 min. prvog poluvremena.
Toliko o nasim veznjacima, grahovca nigdje nije bilo, kruna non stop trazi taj zavrsni pas puno drzi loptu razmislja, gusi igru, kantar :confused1: , mislim da nam seizgubio onaj kruna od prosle sezone , nemamo nikog na sredini da malo ubrza tu igru .

Zasto stupara izvede onako rano?

I da mislim da trener uopste nije poznavao ekipu celika, sve je to bilo lako cemo mi snjima, ostaje nada .....
Oooooo jebem teee fudbaleee.....

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 08:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
kitopsina je napisao:
Ono sto najvise brine je fizicka nespremnost.

OVO JE KLJUC SVEGA, dzaba sto se odrade dobre pripreme bez lopte, kada onaj dio sa loptom je vazan kao i ovaj kondicijski dio...da bi se pripreme zavrsile kako treba trebali smo najmanje 6 pripremnih utakmica odigrati...vidjeli ste da se lopta od igraca odbija kao od kamena, a koliko su nam prijateljske falile vidjelo se najbolje u drugom poluvremenu kada nisu mogli vise hodati, a ne trcati...

Napadati trenera je besmisleno, ima liga BiH kao i uvijek i to ce biti mjerilo, a ja mu zelim da ostane citavu sezonu a nama dobre rezultate...Otjeran je Vlado, nije se mrdnulo da se vrati tog covjeka iako je i on pravio greske, o Cvetkovicu necu pricati jer ga se tjeralo zbog "taljenja" a sada smo skoro pa " Modrica"...

Nije mi jasno kako ljudi odmah padaju i krecu sa negativom, zasto mi Celik ne mozemo pobjediti u Niksicu? Igraci su vidjeli da smo bolji, i moraju dati 200% od sebe, a rezultata nece izostati...

JOS JEDNOM, NEMA KUKANJA, U NIKSICU CE KLUB IMATI PODRSKU, NEMA SKIDANJA GACA DA JE I PLUS 60, NEMA PREDAJE DO ZADNJEG ZVIZDUKA, ONI KOJI BUDU U NIKSICU A I MNOGI OVJDE VJERUJU U VAS IGRACE, kao i uvijek od vas se trazi da "izginete" na terenu...

AJ BORAC!!!

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 08:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Prolazimo.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 08:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

asdfg je napisao:

Stupara je njihov igrac par puta "izlomio" najstrasnije, osim toga covjek je brze trcao sa loptom nego Stupar bez lopte...ne znam sta je sa Stuparom, ne mogu vjerovati da je igrac Niksica toliko jaci od Stupara...to je moje zapazanje...

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 08:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
јесте било грешки у игри, али остало ми је позитивно што смо и направили неколико прилика. па једну лопту је њихов играч скинуо са гол линије. углавном ми смо нападали и имали доста више прилика него они. ако тамо буде добра реализација, а да не цркнемо по оној врућини, могло би се проћи. биће тешко, али није још све изгубљено

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 08:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Volim Borac je napisao:
asdfg je napisao:

Stupara je njihov igrac par puta "izlomio" najstrasnije, osim toga covjek je brze trcao sa loptom nego Stupar bez lopte...ne znam sta je sa Stuparom, ne mogu vjerovati da je igrac Niksica toliko jaci od Stupara...to je moje zapazanje...

Jeste, ni Stupar se nije proslavio, ali sa ovako tankom klupom praviti nekakve velike rokade u 30. minuti... To je malo cudno.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 08:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2011, 16:34
U Niksicu necemo imati koga izvesti na teren. Stupar ce tesko da se oporavi jer je valjda povredjen, Zivkovic isto a Dujakovic ima crvrni. I jos jednm samo da istaknem ovo sto je neko u postu iznad rekao za Dujakovica. Nepunih 5 min nakon ulaska ga covjek pretrcava kao brzi voz a on ni da mrdne, kao da je bolestan. Pa Zarino vracanje u liniju kod drugog gola, tacno sramota. Bekovi totalno limitirani. A kazu da i ovaj Vasiljevic nije nista bolji, isti koji su to rekli za Zivkovica i Milica. Previse propusta, pocevsi od pojacanja, priprema... A ovoliko publike opet mozemo sanjati

Poslednji put menjao ivory dana 06 Jul 2012, 08:30, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 08:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

@Volim Borac

Sam pises da je Stupar bio izlomljen najstrasnije. Slicno je i sa Zivkovicem, napravi covjek i onaj blesavi penal. To su sve greske trenera. Ima popravni u cetvrtak i to bi mu trebala biti zadnja sansa, po meni.

Da se razumijemo, ja i dalje vjerujem u prolaz iako smatram da nam treba cudo.
Vjerovatno cu biti u Niksicu, budala sam i nema mi pomoci.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 08:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
И чини ми се да нико није до сада спомињао али они уграчи ФК Падавичар из Никшића су м исе смучили. па људи су се ваљали свако 10 минута по трави. У јдном тренутку судија прилази једном њиховом и креће да му да жути картон, али ипак одустаде, а када се Кантар сударио са оним ликом одмах му даде други жути и посла га у свлачионицу....

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 08:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Шајин je napisao:
И чини ми се да нико није до сада спомињао али они уграчи ФК Падавичар из Никшића су м исе смучили. па људи су се ваљали свако 10 минута по трави. У јдном тренутку судија прилази једном њиховом и креће да му да жути картон, али ипак одустаде, а када се Кантар сударио са оним ликом одмах му даде други жути и посла га у свлачионицу....

Posebno u drugom poluvremenu. Svaki faul ili malo jaci kontakt, zovi doktora, hitnu, popa...

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 08:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

I sudija je bio kriminalan. Degenerik je svaki kontakt svirao.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 08:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Simpatizer je napisao:
@Volim Borac

Sam pises da je Stupar bio izlomljen najstrasnije. Slicno je i sa Zivkovicem, napravi covjek i onaj blesavi penal. To su sve greske trenera. Ima popravni u cetvrtak i to bi mu trebala biti zadnja sansa, po meni.

Da se razumijemo, ja i dalje vjerujem u prolaz iako smatram da nam treba cudo.
Vjerovatno cu biti u Niksicu, budala sam i nema mi pomoci.

Zivkovic je za mene novina, ne znam toga igraca.

Stupar je po meni veoma dobar igrac, ne samo za ligu BiH, i kada je spreman ne bi smijelo biti upitno njegovo mjesto u prvih 11, zato sam prije svega njega spomenuo...
Al tu se opet vracamo na nespremnost igraca...sve u svemu vazno je da Stupar ne izgubi samopouzdanje, vec da zapne jos jace, on je bitan igrac za nas.

Slazem se da je trener napravio greske kao sto kazes.

Nije mi jasno da mi protiv Niksica igramo na ofsajd zamke?! Cemu to...apsolutno nepotrebno, sa tako malo pripremnih utakmica nije moglo to funkcionisati...neko sada spomenu Zaru i kod drugog gola njegovo "plivanje"...

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2012, 08:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Gotovo identican gol kao ovaj drugi sinocnji smo primili proljetos u Prijedoru kada je Kantar izjednacio...

Vrh

[ 121553 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2239, 2240, 2241, 2242, 2243, 2244, 2245 ... 6078  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]