tatamata je napisao:
A sve zato sto smo odigrali 2:2 sa ekipom koja uopste nije losija od nas,i koju smo svi zajedno,debelo podcjenili i sprdali se s njima.Ako je to razlog za ovakve histericne i ruzne postove,onda jebi ga.
Nece biti da je problem sto smo ih mi potcijenili, vec sto je to isto izgleda uradio i trener zajedno sa igracima. Ako nas tehnicki ponizava, naglasavam tehnicki, ekipa koja igra kamen ligu goru i od nase seoske, onda jebes sve.
Uz to "trener" je, jednostavno receno, lagao da dobro poznaje protivnika. Da ga je dobro analizirao ne bi dopustio da nas unakaze po desnom boku. Ono je strahota bila! Takodje, "trener" je 2 dana prije utakmice ladio jajca u kafani umjesto da se zatvori u sobu, bleji u DVD-ove (vjerujem da je bilo par snimaka iz CG kupa) ili se raspituje na sve strane i studira igru protivnika dok mu oci ne ispadnu. Ja bih tako uradio, ali on je samo jos jedan u nizu amatera koji nam vadi zivce.
Dalje...
Svi jaucemo kako su nam bekovi kriminalni a neznalice u klubu ne poduzimaju nista. Dosao Vasiljevic ali kasno...
Nema ni drugog napadaca...kasno...
Jedino sto je sinoc valjalo je posjeta i dobro zapamtite kad je bilo ovoliko ljudi, jer ako nekim cudom ne dobijemo u Niksicu ostace opet nas 2000 budaletina. Ne znam kako bih nas vise nazvao!
Pohvalio bih Stokica, donekle i Dugica. Ovaj drugi je imao par gresaka ali cini mi se da bi mogao biti dobar u ligi. Kako je igrao vezni red Dugi je i zadovoljio.