banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 03 Jul 2026, 00:28 Danas je 03 Jul 2026, 00:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121552 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2226, 2227, 2228, 2229, 2230, 2231, 2232 ... 6078  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 04 Jul 2012, 17:45 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 08 Jan 2012, 21:55
Само полако, биће ово српски театар снова :)

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2012, 17:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Ne znam da li treba ponavljati, ali opet veliko hvala kitopsini za slike. :wink:

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2012, 17:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Feb 2011, 08:16
Pixel Dizajn Studio je napisao:
Што? Неколико пута, иако понављам по ко зна који пут није нико од нас за то задужен, али ето често и ја сам напишем чланак.

није нико задужен ни са осталих портала, нити је неко задужен са форума да иде на тренинге, није ни овај момак задужен да слика стадион сваких пар дана... а сви набројани су ажурнији и редовнији од вас, с тим што они немају потраживања од клуба

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2012, 17:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
F-K-B je napisao:

@Simpatizer
Ma nema na cemu. Sad pred utakmicu me ubi iscekivanje. Moram do stadiona. A slikali su i drugi Andiamo, menek i ostali)... Nadam se da cemo na kraju napraviti jednu (animiranu) retrospektivu. Sutra ce biti jos slika sa utakmice, a veceras cu staviti jos jedan kraci video.

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2012, 17:54 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Nov 2010, 10:17
kitopsina je napisao:
F-K-B je napisao:

@Simpatizer
Ma nema na cemu. Sad pred utakmicu me ubi iscekivanje. Moram do stadiona. A slikali su i drugi Andiamo, menek i ostali)... Nadam se da cemo na kraju napraviti jednu (animiranu) retrospektivu. Sutra ce biti jos slika sa utakmice, a veceras cu staviti jos jedan kraci video.

Сматрајте ријешеним :D До краја седмице ће бити готово. Китопсина, ако не будем ја у могућности обрати мало пажњу на сјевер апаратом :D

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2012, 17:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

менек je napisao:
kitopsina je napisao:
F-K-B je napisao:

@Simpatizer

Сматрајте ријешеним :D До краја седмице ће бити готово. Китопсина, ако не будем ја у могућности обрати мало пажњу на сјевер апаратом :D

Bicu na zapadu. Ne brini uslikacu sve (i panoramski).
Bilo bi dobro kad bi sa istoka u toku utakmice bar jednom uslikali sjever (koji ce valjda biti solidno popunjen).

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2012, 17:58 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2012, 11:33
korpus je napisao:
Што? Неколико пута, иако понављам по ко зна који пут није нико од нас за то задужен, али ето често и ја сам напишем чланак.

није нико задужен ни са осталих портала, нити је неко задужен са форума да иде на тренинге, није ни овај момак задужен да слика стадион сваких пар дана... а сви набројани су ажурнији и редовнији од вас, с тим што они немају потраживања од клуба

Шта ти мени сад кажеш, да затворим свој студио и да стижем то све радити? Одрађујем свој дио посла (направљен сајт,хостинг, одржава се табела, мејлови, промоција на социјалним мрежама, уносе се вијести чим се добију...итд), ПЛУС што често и свако од нас одради више - колико год се стигне јер и ми волимо Борац... Ја се надам да ће се унаприједити ситуација па да има неко да пише чланке, интервјуише и ради репортаже.

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2012, 18:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Наравно да не требаш затворити студио. Али са друге стране сајт фк борац није сајт неке продавнице или бутика да га можеш водити из куће. Уопште не правите никакве разлике од осталих нити сте унаприједили нешто, једино могу да ти честитам што сте на причу превеслали шипија

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2012, 18:06 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 25 Dec 2011, 17:39
korpus je napisao:

Шта ти мени сад кажеш, да затворим свој студио и да стижем то све радити? Одрађујем свој дио посла (направљен сајт,хостинг, одржава се табела, мејлови, промоција на социјалним мрежама, уносе се вијести чим се добију...итд), ПЛУС што често и свако од нас одради више - колико год се стигне јер и ми волимо Борац... Ја се надам да ће се унаприједити ситуација па да има неко да пише чланке, интервјуише и ради репортаже.

Синко ситуација се унаприједила до те мјере да колико ја знам ви сте обавјештени да сајт више није ваша брига.И да,нема потребе да затвараш свој студио.

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2012, 18:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
kitopsina je napisao:
Bilo bi dobro kad bi sa istoka u toku utakmice bar jednom uslikali sjever (koji ce valjda biti solidno popunjen).

Ja sam na istoku sutra, a kamera nije losa, bice slika.

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2012, 18:09 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Jun 2010, 18:18
korpus je napisao:

suma sumarum to sajt, hosting, ... je 2-3 sata posla i poslije ovo sto kopirate je po minut-dva, mislim ako vec dobijate neki novac da ga trebate i zaraditi.

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2012, 18:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
http://sportlive.ba/index.php?option=co ... Itemid=128

Citiraj:
„Umivanje“ terena

Radnici „Eko euro tima“, firme zadužene za čistoću u Gradu Banjaluka danas će „umivati“ teren Gradskog stadiona koji je u prilično lošem stanju posle održanog mjuzikla „Dom za vešanje“. Od ranih jutarnjih časova „ekolozi“ će čistiti travu, okolinu terena i tribine, skidaće prašinu sa stolica kako bi Gradski stadion izgledao kao pravi fudbalski teatar u četvrtak veče.
Teren u potpunosti treba da bude spreman do večeras do termina početka sutrašnje utakmice (21.05 časova) kada će predstavnik Crne Gore po pravilniku UEFA imati trening na travi Gradskog stadiona.

Kusturice, j*bem te u "operu"!

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2012, 18:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Tommy Vercetti je napisao:
kitopsina je napisao:

Ja sam na istoku sutra, a kamera nije losa, bice slika.

Napravi koji panoramski, ako moze... Obuhvati zapad, sjever i dio istoka.

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2012, 18:14 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2012, 11:33
korpus je napisao:
Наравно да не требаш затворити студио. Али са друге стране сајт фк борац није сајт неке продавнице или бутика да га можеш водити из куће. Уопште не правите никакве разлике од осталих нити сте унаприједили нешто, једино могу да ти честитам што сте на причу превеслали шипија

Није професионално да овдје пишем о томе али скроз сте погрешно информисани. Ако ваш шта занима имате ПМ и других начина.

Нови профили су готови, има чак 10 нових играча за сајт...

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2012, 18:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Evo jedna iz hladovine :)

Slika

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2012, 18:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

korpus je napisao:

Није професионално да овдје пишем о томе али скроз сте погрешно информисани. Ако ваш шта занима имате ПМ и других начина.

Нови профили су готови, има чак 10 нових играча за сајт...

Није професионално, а? човјече, мани се ћорава посла

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2012, 18:22 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 08 Jan 2012, 21:55
Pixel Dizajn Studio пусти "стручњаке" ! Јави ти нама кад буду нови профили убачени, чемамо их ;)

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2012, 18:24 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
A o tome da je uzeti wordpress tempalejt koji je malo usminkan necu ni da pricam, da je bar dizajn uradjen kako treba a ima hrpa dobrih mocnih sajtova fudbalskih klubova koji su se mogli ako nista "ukrasti" i malo doraditi. Ovako kao sto sam i rekao kada je sajt zavrsen razocaran sam. A ovaj "posao" koji se odradjuje je cirka 1 do 2 sata mjesecno, da se ne lazemo, zivim i ja od slicnog/istog posla, meni je ovo bilo dovoljno da znam o kakvim se profesionalcima radi "направљен сајт,хостинг, одржава се табела, мејлови, промоција на социјалним мрежама, уносе се вијести чим се добију...итд" Necu da pljujem, ali ovo je smijesno.

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2012, 18:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
мислим да ће и асфалтирање бити готово на вријеме. вечерас долазе делегат и судије и одрадиће тај први преглед стадиона,а тренинг је затворен,колико сам чуо. по мени,очекивано.......

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2012, 18:30 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
Ma ima zidic :)

Vrh

[ 121552 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2226, 2227, 2228, 2229, 2230, 2231, 2232 ... 6078  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]