banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 02 Jul 2026, 23:30 Danas je 02 Jul 2026, 23:30

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121552 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2222, 2223, 2224, 2225, 2226, 2227, 2228 ... 6078  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 04 Jul 2012, 10:12 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 08 Jan 2012, 21:55
Нема везе, стиже бољи од њега 3x и са Дугићем има да чини најбољи напад на просторима бивше Југе ! ;)

П.С. Без питања који је тај :P ово је само надање 8)

Случај Распудић
Citiraj:
Ravan će 'dobiti po ušima' od FIFA-e

http://www.scsport.ba/v2/tekst.php?ID=39726

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2012, 10:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
F-K-B je napisao:
Нема везе, стиже бољи од њега 3x и са Дугићем има да чини најбољи напад на просторима бивше Југе ! ;)

П.С. Без питања који је тај :P ово је само надање 8)

Случај Распудић
Citiraj:
Ravan će 'dobiti po ušima' od FIFA-e

http://www.scsport.ba/v2/tekst.php?ID=39726

Ako je ovo lozenje kao neki dan, trazicu od schlagera da te momenta tipa dodji juce banuje metodom trajno :)

Borce, srecan rodjendan! I da do 90.rodjendana se docepamo bar jedne grupe faze u Evropi, bilo cega :)

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2012, 10:39 
Veteran
Veteran

Није сад ложење, сад је надање ! :) од ложења преко надања ваљда ће на крају доћи врхунски напдач

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2012, 10:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
pinkara je napisao:
http://www.pobjeda.me/2012/07/03/celik-u-banja-luci-pise-novu-stranicu-istorije/

Iz ovog se vidi da ce doci i parkirati kompletan vozi par koji dodje na utakmicu ispred gola.
Vrijeme je da se prestanemo igrati skrivaca i otvoreno kazemo da smo favoriti i da oni nemaju sta da traze u ove 2 utakmice.
Ako smo na bar 70% od onog sto izjavljuju igraci i trener u zadnjih par dana po pitanju psiho-fizicke spreme onda bi ih trebali rasformirati u BL.

Na kraju,opet se ponavlja stara price da se jedino trebamo bojati nas samih!

Sastav im se procjenjuje na nešto preko milion evra, mislim da bi po toj stavci bili među posljednjima u PLBiH. Jesmo zaista veliki favorit i Kruna je lijepo rekao ni sami oni ne znaju na čemu su pošto su im otišli neki važni igrači a kamoli mi. Nadamo se najboljem sutra. E da, imaju nekog šiptara sa kosova u timu :) Mislim da treba igrati presing i nedati im oka otvoriti uz naravno pritisak sa tribina, jer oni igraju prvi put u Evropi i još ovako neuigrani trebalo bi da se pogube bar prvih 20 min.

Poslednji put menjao Borac u srcu dana 04 Jul 2012, 10:54, izmenjena 3 puta

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2012, 10:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Ajde iskupi se za ono od neki dan, sibaj pm 8)

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2012, 11:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
ШТа се то дешава, може и мени на пм :D

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2012, 11:10 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Ma nista se ne desava. Boka se vratio, radi se na tome da dovedemo jos jednog napadaca. Nista se ne zna. To sto pojedinci imaju zelje, to je nesto drugo.

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2012, 11:14 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
po ovome sto pisu kolege koji posjecuju treninge,i novinari koji izvjestavaju sa utakmica,cini mi se da bi nas idealni sastav u sledecoj sezoni (zasad,dok ne dodje taj napadac),trebao izgledat ovako...

Avdukic
Stupar
Vasiljevic
Markovic
Milic
Raspudic
Stokic
Grahovac
Krunic
Kantar
Dugic

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2012, 11:17 
Veteran
Veteran

Мислим да ће Ступар да извиси, Распудића ће ставити десно а у везу ће гурати Живковића.

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2012, 11:19 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Schlager je napisao:
po ovome sto pisu kolege koji posjecuju treninge,i novinari koji izvjestavaju sa utakmica,cini mi se da bi nas idealni sastav u sledecoj sezoni (zasad,dok ne dodje taj napadac),trebao izgledat ovako...

Avdukic
Stupar
Vasiljevic
Markovic
Milic
Raspudic
Stokic
Grahovac
Krunic
Kantar
Dugic

P'a skoro da se sa sigurnošću može reći i sastav koji će sutra istrčati na teren, možda je i bila jedna dilema ali čini mi se da je i ona otklonjena...

Inače, mislim da će Boka kada stekne pravo nastupa više da se bori za mjesto na štoperu, nego na zadnejg veznog...

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2012, 11:20 
Veteran
Veteran

Vjerovatno ce nam sastav u jednom trenutku izgledati bas ovako kako napisa Schlager, ali za sad u LE igramo bez Boke i Vasiljevica. Dakle Zaric i Zivkovic. Mada ne treba zaboraviti da je Boka zna vrlo dobro igrati i na poziciji stopera, tako da su moguce i rotacije Milic-Raspudic. Mada, ako je trener dovodio pojedince, bojim se da ce oni morati igrati. Pred nama je.

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2012, 11:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Живковић би могао почети. Нека неко напише како се чини на тренингу Жиковић и Стокић.

Нама требају још 2 нападача. Вељовић и још један млађи.

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2012, 11:22 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Nov 2010, 10:17
Јел ми се учинило или С.Врањеш тренира са нашима?

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2012, 11:24 
Bič božji
Bič božji

менек je napisao:

Stojan radi sa ekipom...

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2012, 11:25 
Veteran
Veteran

Simpaticno mi je ovo sporadicno spominjanje Veljovica! Covjeka niko nije zvanicno kontaktirao. Mislim da je Forlan u ovom trenutku blizu potpisa sa nama...jbg, to je neka moja zelja :D Moze li ovo predsjednice? :D

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2012, 11:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Evo dan pred utakmicu,i moja su neka ocekivanja porasla,ne znam,bas sam odjednom optimistican.Milion puta smo napisali,samo se sebe mozemo plasiti u ovom dvomecu,i to je tako,bez dileme.Doslo je i to vrijeme kada smo ogromni favoriti u jednoj evropskoj utakmici,po svim parametrima,pa eto i po kladionicama,i moramo preuzeti tu ulogu.Gledajuci ekipu,mislim da smo jaci nego prosle sezone.U ovom 1.pretkolu nismo u punom sastavu,ali to ne treba biti vazno.

Na golmanskim pozicijama po prvi put,ja mislim imamo 3 odlicna golmana,a najbolji je naravno Avduka.Ogromno pojacanje za Evropu,a i za sezonu koja se blizi.Na beku Stupar,stoperi Markovic i Milic,da igra Boka ne bi nimalo sumnje imao da ce odbrana odigrati pefektno.Ali i ovako je jaka,3 od 4 igraca su starosjedioci,i tu problema ne bi trebalo biti.Kad se Boka vrati,to ce biti kompletno i mislim da nema brige.Sredina terena-Grahovac i Krunic su ostali,to su motori ekipe,od velike vaznosti je sto ih imamo na raspolaganju.Kada pogledamo krila imamo Kantara,Radulovica i Stokica,odlazak Stajica se nece osjetiti ni sekunde.U to sam siguran,jer su ova trojica bolji od njega.Jedina boljka,mozda,je taj napad,Dugic i Kunic.Dugic se dobro pokazao na pripremama,nadam se da ce mu realizacija biti bolja u zvanicnim utakmicama.Sto se Kunica tice,ne znam,dobar je igrac,mlad,samo sto imam neki utisak da sve golove koje je dao prosle sezone,dao je zahvaljujuci Bilbiji.Nekako bojim se da bez njega ne moze nista.

Uglavnom sve je na nama,ovo nam je istorijska sansa da prodjemo jedno pretkolo u Evropi,i da odigramo minimum 4 evropske utakmice.Osim toga,tu su i pare u pitanju,povecavanje koeficijenta,puno je dobrih stvari koje nam moze donijeti prolazak.Sutra 2:0 uz dobru igru,ja zadovoljan.

Sto se posjete tice...Sta ja znam.U jednu ruku,evropska utakmica,odlican nocni termin,nema vrucine,mogu ljudi stici i zbog posla,jeftine ulaznice,i ono najbitnije,ne gledanje Borca na Gradskom stadionu duuuugo,duuugo vremena!Ako bi ijedan faktor mogao presuditi,to ce biti ovo zadnje.Sjecam se onda,kad smo kaznjeni cini mi se zbog Slavije,da je onda prvo kolo sljedece sezone bio Zrinjski,stadion je bio krcat,kop prepun,atmosfera odlicna,navijanje perfektno,ubili smo Zrinjski 3:0.Jos nije bilo stolica,znaci moglo je vise ljudi stati.Potajno se nadam da bi se to moglo ponoviti i sada...Jedino eto taj "mentalitet" ljudi moze sve pokvariti,da dolaze zbog protivnika,a ne zbog Borca.Vidjecemo,moramo biti optimisticni u vezi svega.

Banjaluko probudi se,podrzi Velikana!

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2012, 11:27 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Nov 2010, 10:17
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
менек je napisao:

Stojan radi sa ekipom...

Јел то само да остане у форми док је овде, или има нешто више?

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2012, 11:30 
Bič božji
Bič božji

менек je napisao:
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
менек je napisao:

Stojan radi sa ekipom...

Јел то само да остане у форми док је овде, или има нешто више?

Teško je reći, ali klub je prema njemu bio krajnje korektan... Na treninzima se vidi koliko momak odskače... Trebam li spominjati koliko je porastao u mojim očima nakon one zadnje utakmice u dresu zmajeva... :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2012, 11:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
васиљевић и бока сигурно немају право наступа сутра,тако да живковић и жара су у екипи.
око нападача,данас читам да се на билбију озбиљно рачуна у новом саду,тако да се треба окренути на другу страну. спомињати вељовића у овом контексту је неозбиљно и постаје иритантно....
100% знам да њега нико није звао,а ни спомињао као евентуално појачање унутар самога клуба!!! према томе,ако хоћемо нормалну причу овјде,да баталимо такве ствари....

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2012, 11:33 
Veteran
Veteran

vlakanje je napisao:
васиљевић и бока сигурно немају право наступа сутра,тако да живковић и жара су у екипи.
око нападача,данас читам да се на билбију озбиљно рачуна у новом саду,тако да се треба окренути на другу страну. спомињати вељовића у овом контексту је неозбиљно и постаје иритантно....
100% знам да њега нико није звао,а ни спомињао као евентуално појачање унутар самога клуба!!! према томе,ако хоћемо нормалну причу овјде,да баталимо такве ствари....

Nemoj da si na kraj srca, ako necemo zvati Veljovica, daj onda da zovemo Forlana. Uklapa se, slobodan je igrac, i voli zenski rod :D :D :D

Vrh

[ 121552 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2222, 2223, 2224, 2225, 2226, 2227, 2228 ... 6078  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]