banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 02 Jul 2026, 22:17 Danas je 02 Jul 2026, 22:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121551 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2219, 2220, 2221, 2222, 2223, 2224, 2225 ... 6078  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 03 Jul 2012, 13:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
јан_де je napisao:
Slika

Баш су лијепе карте.

Што се тиче маркетинга. Данас сједим у кафани, и прича се о утакмици .. И већина ликова, као доћи ћемо ако не буде спарина, ако ово, ако оно...
Људи моји , не помаже никакав маркетинг кад је менталитет наших суграђана шугав..

Зато, опуштено. Колико буде - биће... :)

Pa ni ove za istok nisu numerisane. Ima serijski broj, ali ne i broj sjedista. Na to sam mislio.
Ja sam danas mobilisao za utakmicu bar tri covjeka. Oko 13 casova sam kupio sest karata po 10 km brojevi 53-58.

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2012, 13:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Majku mu što niko nije objavio da se Boka vratio... Jel on uopšte zvanično i bio otišao?

Raspored realno izmješan a sad je sarajevo dobilo ono što smo mi prošlih godina, apsolutno sve derbi utakmice igraju na domaćem na jesen

Brine me još jedna stvar BHT samo piše da će prenositi domaću a nigdje ne piše da li će neko i gostujuću prenositi. Ako taj teret padne na RTRS piši propalo, oni ni ne znaju da Borac igra Evropu ove godine. Važno da su se nekako ponovo dokopali licence za LŠ i LE i još poneki prenos vječitih i od njih i previše sporta :angry4:

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2012, 14:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
kristijan borik je napisao:
1 - Sponzor Premijer lige BiH bit će BH Telecom s kojim je Nogometni savez BiH potpisao ugovor na dvije sezone vrijedan 1,8 miliona KM plus 80 posto troškova klubova.
2 - U novoj sezoni, koristiti će se lopte kompanije "Nike", a svaki klub će dobiti po 50 lopti. jel ovo dobro ili nije ???

ово треба узети са резервом,јер немају сви клубови исте трошкове. шта се мислило под 80%,којих трошкова???судије,котизације,или су ту укључени и превоз и смјештај на гостовањима. ако је ова друга варијанта,онда ок,све остало је смијешно и не треба прихватити.
када су лопте у питању,исто треба бити опрезан да се опет клубовима не увале шкарт лопте као сад са селектом.
треба сачекати и видјети детаљније шта се нуди па прихватити или одбити.

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2012, 14:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

јан_де je napisao:
Slika

Баш су лијепе карте.

Што се тиче маркетинга. Данас сједим у кафани, и прича се о утакмици .. И већина ликова, као доћи ћемо ако не буде спарина, ако ово, ако оно...
Људи моји , не помаже никакав маркетинг кад је менталитет наших суграђана шугав..

Зато, опуштено. Колико буде - биће... :)

ово је одлично речено и о томе ја упроно причам. јебеш маркетинг од реала ако се ради за људе као што су ови! боље немати ништа,него трошити вријеме и паре на нешто-некога ко те паре неће оправдати-вратити.

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2012, 14:07 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 08 Jan 2012, 21:55
Citiraj:
BH Telecom Premijer liga, svakom klubu po 56.000 KM

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2012, 14:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

F-K-B je napisao:
Citiraj:

ово треба да се одбије! нпр, ми кад играмо са сарајевом,жељом,олимпиком и славијом имамо 4 одласка у сарајево,тј 4 х хотел и 4 х превоз, док су ти клубови ослобођени тих трошкова. из тог разлога,ако је речено 80% трошкова,то би било поштено. ово није у реду јер је требало све узети у обзир па и тај "географски" фактор. и још једна ствар, да нам бх телеком узме већину рекламног простора, а даваће мање новца од м:тел-а?

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2012, 14:30 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2011, 21:27
F-K-B je napisao:
kristijan borik je napisao:
kako nigdje ne igramo dvije u gostima ili kuci ??

Мора татино прасе играти двије кући !
У прва три кола максималан број бодова и онда у Мостару бод или пораз :D

Ili si ćorav ili se praviš blesav,gostuje dvije,3 i 4 kolo.
jel ti srce na mjestu sad :wink:

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2012, 14:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

vlakanje je napisao:
F-K-B je napisao:
Citiraj:

ово треба да се одбије! нпр, ми кад играмо са сарајевом,жељом,олимпиком и славијом имамо 4 одласка у сарајево,тј 4 х хотел и 4 х превоз, док су ти клубови ослобођени тих трошкова. из тог разлога,ако је речено 80% трошкова,то би било поштено. ово није у реду јер је требало све узети у обзир па и тај "географски" фактор. и још једна ствар, да нам бх телеком узме већину рекламног простора, а даваће мање новца од м:тел-а?

Ne znam kakve su mogućnosti, može li se odbiti ali kad su već nasamarili m:tel i nije prošao za sponzora onda mi to trebamo iskoristiti i napraviti jedan jak ugovor. Da ih mi promovišemo i dati im sav taj prostor koji bi bht uzeo za 56 000...

U Borcu ne žele da pričaju o rezultatu s kojim bi bili zadovoljni, ima raznih razmišljanja, ali definitivnog izjašnjavanja nema. Ipak, preovladava uverenje da svaka pobeda bez primljenog gola u Banjaluci daje predstavniku Republike Srpske veliku prednost za plasman u drugo kolo kvalifikacija za Evropsku ligu.
-Nastojaćemo da sačuvamo našu mrežu na domaćem terenu, ali to ne znači da ćemo igrati defanzivno. Od povlačenja nema ništa, moramo da napadnemo rivala i pokušamo što pre da zatresemo mrežu Nikšićana. Bićemo oprezni sa ciljem da dođemo do što povoljnijeg ishoda koji nam garantuje miran put za Crnu Goru. Tim koji će istrčati na teren Gradskog stadiona imam u glavi, možda jednu ili dve dileme. Mini-pripreme u Sloveniji su nam mnogo toga otkrile i pokazale i možemo da budemo zadovoljni, ono što smo tražili ostvarili smo – jasan je strateg Banjalučana.

Jedan od igrača koji će dobiti zadatak da zaustavi protivniče napadače i stvori bezbedonosni prsten ispred gola reprezentativnog čuvara mreže Asmira Avdukića biće stameni štoper Bojan Marković.
-Svi sa nestrpljenjem očekujemo početak utakmice protiv Čelika. Od kada smo 25. juna posle žreba saznali ko nam je protivnik počeli smo pripreme za mečeve protiv Nikšićana od kojih smo bolji, ali ulogu favorita moraćemo da potvrdimo i na samom igralištu. Atmosfera u ekipi je odlična, moral na visokom nivou, kao zapete puške čekamo prvi sudijski zvižduk. Imamo veliku želju da preskočimo Čelik i obezbedimo dve utakmice protiv ukrajinskog predstavnika Metalurga iz Donjecka. Obećavam u svoje, ali i ime saigrača da ćemo na terenu dati sve od sebe da ostvarimo taj cilj – istakao je Marković.

Kantar: Jedva čekam

Letos je Vedran Kantar iz Rudar Prijedora prešao u komšijski Borac i pojačaće konkurenciju uz levu aut liniju. On bi u četvrtak trebalo zvanično da debituje u „crveno-plavom“ dresu, ali i na međunarodnoj sceni.
-Radujem se četvrtu, taj 5. jul će biti istorijski datum u mojoj karijeri. Ukoliko dobijem priliku da zaigram daću sve od sebe da opravdam poverenje i dam maksimum kako bi savladali Nikšićane i prošli u drugo kolo kvalifikacija za Evropsku ligu. Lepši debi nisam mogao da poželim nego što je to evropska utakmica i to pred domaćom publikom. Jedva čekam da istrčimo na travu Gradskog stadiona u četvrtak – rekao je Kantar.

sportlive

Vjerovatno ima dilemu Kantar ili Žižović

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2012, 15:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

I sad se ježim gledajući ovih prvih 15 min. - stativa, penal nedosuđen, gol ...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QTel0tWo9vE[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2012, 15:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2008, 13:26
544., 545. i 546. karta za istok prije 10 minuta. i mozda +1 ako nagovorim djevojku da ide na tekmu :lol:

EVE Online 21 day trial
https://secure.eveonline.com/trial/?inv ... tion=buddy

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2012, 15:57 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Dec 2011, 21:42
Laughing Man je napisao:
544., 545. i 546. karta za istok prije 10 minuta. i mozda +1 ako nagovorim djevojku da ide na tekmu :lol:

Није ако него МОРА!!!! :D

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2012, 16:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
Laughing Man je napisao:

da nismi mozda vidio ili pitako do kad se prodaju karte i gdje si tacno uzeo?

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2012, 16:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2008, 13:26
batica je napisao:
Laughing Man je napisao:

do kada nemam pojma, prodaju se na ulazu na zapad, tj. ona manja vrata pored desno, sto idu u vip i novinarsku

EVE Online 21 day trial
https://secure.eveonline.com/trial/?inv ... tion=buddy

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2012, 16:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Laughing Man je napisao:
batica je napisao:
Laughing Man je napisao:

do kada nemam pojma, prodaju se na ulazu na zapad, tj. ona manja vrata pored desno, sto idu u vip i novinarsku

ok, hvala.

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2012, 16:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Јој ако будемо играли као против Макабија оних 70 минута у Израелу, и цјелу утакмицу у БЛ најебаће ђетићи незнаних јунака, а боме и Украјинци :wink:

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2012, 16:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

hocemo igrati sa 2 napadaca i ko bi igrao drugog? Stajic, Kantar?

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2012, 16:29 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
Borac u srcu je napisao:
I sad se ježim gledajući ovih prvih 15 min. - stativa, penal nedosuđen, gol ...

Kako smo samo vezli kod ovog Cvetkovica, tacno mi zao sto tako ne igramo stalno. :(

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2012, 16:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2010, 23:04
Продају се до 17ч, ја дошао у задњи тренутак, дјевојка што продаје већ се била спаковала.

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2012, 16:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Значи задње коло Габела :confused1: треба титулу обезбједити прије тог кола :P

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2012, 16:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

batica je napisao:
hocemo igrati sa 2 napadaca i ko bi igrao drugog? Stajic, Kantar?

Стајић неће сигурно тебра :wink:

Vrh

[ 121551 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2219, 2220, 2221, 2222, 2223, 2224, 2225 ... 6078  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]