vlakanje je napisao:
F-K-B je napisao:
Citiraj:
BH Telecom Premijer liga, svakom klubu po 56.000 KM
ово треба да се одбије! нпр, ми кад играмо са сарајевом,жељом,олимпиком и славијом имамо 4 одласка у сарајево,тј 4 х хотел и 4 х превоз, док су ти клубови ослобођени тих трошкова. из тог разлога,ако је речено 80% трошкова,то би било поштено. ово није у реду јер је требало све узети у обзир па и тај "географски" фактор. и још једна ствар, да нам бх телеком узме већину рекламног простора, а даваће мање новца од м:тел-а?
Ne znam kakve su mogućnosti, može li se odbiti ali kad su već nasamarili m:tel i nije prošao za sponzora onda mi to trebamo iskoristiti i napraviti jedan jak ugovor. Da ih mi promovišemo i dati im sav taj prostor koji bi bht uzeo za 56 000...
U Borcu ne žele da pričaju o rezultatu s kojim bi bili zadovoljni, ima raznih razmišljanja, ali definitivnog izjašnjavanja nema. Ipak, preovladava uverenje da svaka pobeda bez primljenog gola u Banjaluci daje predstavniku Republike Srpske veliku prednost za plasman u drugo kolo kvalifikacija za Evropsku ligu.
-
Nastojaćemo da sačuvamo našu mrežu na domaćem terenu, ali to ne znači da ćemo igrati defanzivno. Od povlačenja nema ništa, moramo da napadnemo rivala i pokušamo što pre da zatresemo mrežu Nikšićana. Bićemo oprezni sa ciljem da dođemo do što povoljnijeg ishoda koji nam garantuje miran put za Crnu Goru. Tim koji će istrčati na teren Gradskog stadiona imam u glavi, možda jednu ili dve dileme. Mini-pripreme u Sloveniji su nam mnogo toga otkrile i pokazale i možemo da budemo zadovoljni, ono što smo tražili ostvarili smo – jasan je strateg Banjalučana.Jedan od igrača koji će dobiti zadatak da zaustavi protivniče napadače i stvori bezbedonosni prsten ispred gola reprezentativnog čuvara mreže Asmira Avdukića biće stameni štoper Bojan Marković.
-
Svi sa nestrpljenjem očekujemo početak utakmice protiv Čelika. Od kada smo 25. juna posle žreba saznali ko nam je protivnik počeli smo pripreme za mečeve protiv Nikšićana od kojih smo bolji, ali ulogu favorita moraćemo da potvrdimo i na samom igralištu. Atmosfera u ekipi je odlična, moral na visokom nivou, kao zapete puške čekamo prvi sudijski zvižduk. Imamo veliku želju da preskočimo Čelik i obezbedimo dve utakmice protiv ukrajinskog predstavnika Metalurga iz Donjecka. Obećavam u svoje, ali i ime saigrača da ćemo na terenu dati sve od sebe da ostvarimo taj cilj – istakao je Marković.Kantar: Jedva čekam
Letos je Vedran Kantar iz Rudar Prijedora prešao u komšijski Borac i pojačaće konkurenciju uz levu aut liniju. On bi u četvrtak trebalo zvanično da debituje u „crveno-plavom“ dresu, ali i na međunarodnoj sceni.
-
Radujem se četvrtu, taj 5. jul će biti istorijski datum u mojoj karijeri. Ukoliko dobijem priliku da zaigram daću sve od sebe da opravdam poverenje i dam maksimum kako bi savladali Nikšićane i prošli u drugo kolo kvalifikacija za Evropsku ligu. Lepši debi nisam mogao da poželim nego što je to evropska utakmica i to pred domaćom publikom. Jedva čekam da istrčimo na travu Gradskog stadiona u četvrtak – rekao je Kantar.
sportlive
Vjerovatno ima dilemu Kantar ili Žižović