banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 02 Jul 2026, 20:00 Danas je 02 Jul 2026, 20:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121551 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2214, 2215, 2216, 2217, 2218, 2219, 2220 ... 6078  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 02 Jul 2012, 11:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Srbine organizuj to vidiš da nema ko ... djelite ulaznice makar za sjever na RTRS i ATV uz prigodnu emisiju a može i na sajtu

Povratak Boke zamjenjuje bar 4 dolaska, znao sam ja da on ne može bez Borca ni 15 dana

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2012, 12:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Bas slaba uvertira za utakmicu,ali dobro ako je njima u cilju da stadion bude polu-prazan,i da manje zarade,neka im...Ionako smo postali socijalna sluzba,dijelimo igrace besplatno,necemo pun stadion,necemo pare od transfera itd...Ne znam ima li uopste plakata po gradu. :-?

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2012, 12:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
http://kosarka.rs/main.asp?dir=news&newsid=8828 Хвала Миле за ово. ОВа јуначина ће имати мјесечну плату ко цјели фудбалски клуб Борац у току једног мјесеца (малтене дословно), а завршиће те на 12 мјесту и ајмо јово на ново. :angry4: :angry4:

Хвала Миле.

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2012, 12:36 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
:D :D :D

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tRl9Nu_YFu8[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2012, 12:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Prije sat vremena karata nije bilo u prodaji, i nije se znalo ni kad ce biti :/

Lave, dobrodosao!

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2012, 12:47 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Brigate BL je napisao:
Ja ne znam sta u klubu cekaju da krenu sa promocijom utakmice...
Ljudi mec je za CETIRI dana ...
Doveli su bruku novih igraca koji nisu imali zvanicnu promociju, trebala se dizati malo tenzija
imaju novi dres koji takodje nisu promovisali...
Mogla se organizovati nagradna igra za navijace .. Nagrada - ulaznica za utakmicu...Ne prevelik gubitak finansijski a dobit moze biti velika...
To su samo neke od ideja koje su mogle da se urade a nisu...

Ide najava na radio stanicama sa Slobinim glasom. Iako Slobu cijenim, ne znam gdje je i kako snimana ova najava ali zvuci k'o da su je snimali fiksnim telefonom.

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2012, 12:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
kod kuće i na strani je napisao:
Brigate BL je napisao:
Ja ne znam sta u klubu cekaju da krenu sa promocijom utakmice...
Ljudi mec je za CETIRI dana ...
Doveli su bruku novih igraca koji nisu imali zvanicnu promociju, trebala se dizati malo tenzija
imaju novi dres koji takodje nisu promovisali...
Mogla se organizovati nagradna igra za navijace .. Nagrada - ulaznica za utakmicu...Ne prevelik gubitak finansijski a dobit moze biti velika...
To su samo neke od ideja koje su mogle da se urade a nisu...

Ide najava na radio stanicama sa Slobinim glasom. Iako Slobu cijenim, ne znam gdje je i kako snimana ova najava ali zvuci k'o da su je snimali fiksnim telefonom.

најаве иду на нес,биг и уно радију. на бхт иде најава исто тако за пренос од јуче.
карте се данас штампају а продају се од вечерас,или сутра јутро...а и не знам ко очекује толику навалу на челик па да се боји да ће се разграбити!?....па не долази куста са сиганима на градски 8)

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2012, 12:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
подбацили су са најавом и свим око утакмице. али има још времена да се исправи. у ова два-три дана очекујем да се појача темпо, да се испира мозак свуда са причом о утакмици.
исто тако нека свако од нас свуда прича, јер нема јаче рекламе од старе добре "од уста до уста" 8)

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2012, 14:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Spoiler:
Slika

Spoiler:
Slika

Spoiler:
Slika

Spoiler:
Slika

Spoiler:
Slika

Spoiler:
Slika

Ovdje se vidi da je pogled sa samog ruba tribine (prema istoku) otezan. Ovo je slikano iz cetvrtog reda sa trece stolice od zida. Sa dvije do zida (151, 152) se ne vidi cijeli teren. Zid zaklanja trougao aut linija od centra do kornera i skoro do sesnaesterca na juznoj strani. Ko hoce da vidi taj dio mora da ustane.

Spoiler:
Slika

Spoiler:
Slika

Ima jos nekoliko slika i videosnimak...

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2012, 14:21 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 08 Jan 2012, 21:55
Citiraj:
Ovdje se vidi da je pogled sa samog ruba tribine (prema istoku) otezan. Ovo je slikano iz cetvrtog reda sa trece stolice od zida. Sa dvije do zida (151, 152) se ne vidi cijeli teren. Zid zaklanja trougao aut linija od centra do kornera i skoro do sesnaesterca na juznoj strani. Ko hoce da vidi taj dio mora da ustane.

Нису то правили кинези да па видиш пола Бања Луке . :D

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2012, 14:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ne vidi se pola terena jer je zid visok i ugao nije dovoljno otvoren prema terenu. Ne znam... Kinezi ili ne...

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2012, 14:24 
Veteran
Veteran

kitopsina je napisao:
Ne vidi se pola terena jer je zid visok i ugao nije dovoljno otvoren prema terenu. Ne znam... Kinezi ili ne...

Ма шаааааалим се, бре

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2012, 14:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

F-K-B je napisao:
kitopsina je napisao:

Ма шаааааалим се, бре

Znam, nije to nego me malo nasjeklo kada sam danas vidio to na stadionu...

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2012, 14:28 
Veteran
Veteran

Изгледа да је неко од "водећих" крао приликом изградње :D , ако могу закључити по слици да је трибина дужа све би се могло фино видјети

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2012, 14:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Lijepe su ti slike!

Šile kaže da će gosti biti smješteni na istoku kao i do sad i da neće plaćati ulaz kao ni Lešinari u Nikšiću. Mislim da je to dobro rješenje da gosti budu na istoku u Evropskim mečevima. Jer kad bi se kavez pomjerao na sjever otišlo bi pola tribine za njih, odnosno 600 mjesta + tampon zona, ovako je bolje

http://sportlive.ba/index.php?option=co ... Itemid=128

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2012, 14:35 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 25 Mar 2011, 14:09
Slika

Борчевци,
пред вам је други број часописа ВЕЛИКАН ИЗ ПЛАТОНОВЕ, овај пут као специјално издање посвећено европским наступима нашег клуба!

Часопис овај пут обухвата раније наступе нашег клуба под рефлекторима европске позорнице, разговарали смо са учесницима који су носили свети црвено-плави дрес у тим двобојима, а погледе смо усмјерили и на европске изазове у новој сезони.

Часопис од сада излази у новом формату са још већим бројем страница на којима је испреплетена као историја, тако садашњост и будућност нашег Великана.

Редакција часописа ће и даље настојати да часопис излазити што чешће, а најмање пред старт сваке полусезоне, са специјалним издањима пред финале купа, пред европске утакмице, односно онда када осијетимо потребу.

Часопис ћете моћи купити од четвртка 5.7.2012. на благајнама Градског стадиона (на дан утакмице са Челиком из Никшића), а од понедељка 9.7.2012. и у просторијама нашег удружења.
Цијена 2КМ.

Напријед Борац!

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2012, 14:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Bez obzira na ovu packu ja sam vrlo blizu odluke da ovu utakmicu pogledam sa ove tribine. Pogled iz srednjih blokova je dobar (otprilike sjedista 80-120), a i prva je utakmica koja se moze pogledati odavde.
Kao sto se vidi sa slika pocelo je nasipanje i pripremanje asvaltiranja prilaza.
Inace, cuo sam na gradilistu jos jednu stvar, a to je da su radnici dobili direktivu da urade fasadu na prostorijama prije nego su odradjeni jos neki grubi radovi unutra. To se ne radi, ali kad je Kusta (#bem ga u ust#) u pitanju...

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2012, 14:39 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 23 Sep 2008, 14:17
Све похвале за редакцију на још једном броју. С обзиром да је први број био погодак, вјерујем да је и овај одличан. Неко је споменуо да је најбоља реклама од човјека до човјека, тако да прави борчевци узмите пар примјерака и поклоните пријатељима, јер ће морати прочитати и прелистати. Још морам истаћи да је цијена више него прихватљива

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2012, 14:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Spoiler:
Slika

Spoiler:
Slika

Spoiler:
Slika

Spoiler:
Slika

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2012, 15:15 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Svaka čast za časopis...Pored ovoga 'Ubiti Lundgrena' se moglo staviti i 'Jebati šveđanke' jer je taj čuveni grafit na prilazu stadionu proizveden revoltom nastalim nakon skandaloznog suđenja pomenutog arbitra

Vrh

[ 121551 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2214, 2215, 2216, 2217, 2218, 2219, 2220 ... 6078  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]