banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 02 Jul 2026, 17:26 Danas je 02 Jul 2026, 17:26

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121550 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2209, 2210, 2211, 2212, 2213, 2214, 2215 ... 6078  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 30 Jun 2012, 19:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Citiraj:
Dorde Lazic: A great deal will become clear after the first match between FC Borac and FC Čelik

It is clear that Dorde Lazic, Serbian midfielder of FC Metallurg Donetsk, knows well the Yugoslavian football and that is why the journalist of our club asked Dorde to comment on the results of the Europa League draw. We remind you that FC Metallurg will play against the winner of the match between FC Borac Banja Luka (Bosnia) and FC Čelik Nikšić (Montenegro).

- I know more information about FC Borac that played before in the Yugoslavian League, - Dorde says. The word “borac” means “fighter”. This club has its basketball and handball teams. The club is more that 80 years, it has too many fans. FC Borac has own traditions.

- Dorde, what could you say about FC Čelik?

- I know practically nothing about it. I know that this team won the final of the Cup of Montenegro getting victory over FC Rudar.

- To you mind who is a favourite of this pair?

- I think that it is FC Borac. The players of this team have strong qualities. I think that a great deal will become clear after the first match that will take place on 5 July in Banja Luka.

- Dorde, will your relatives and friends attend the match with participation of FC Metallurg Donetsk on 26 July that will take place in Bosnia or in Montenegro?

- For sure. We have already discussed this point. So FC Metallurg will be supported from the stands in the away match

Sa Metalurgovog sajta.

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2012, 19:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
ja ovaj forum pratim doslovno od prvog dana i od mog prvog posta na ovoj temi nisam nikad pisao postove da bih nekog vrijedjao ali sam jedno iskljucivo radio, stajao na stranu bilo koga ko je bio napadan. da li je to bio Banjalucki behar ili Brigade ili u ovom slucaju Avdukic, meni zaista nije bitno. vidim dosta se ljudi javlja na moj post i zelim da skrenem paznju da nisam nikom lose mislio samo sa htio da se prestane vise stim pljuvanjem po Borcevim igracima. s tim sam se obracao iskljucivo pinkari.

@vlakanje tebe cijednim kao starijeg forumasa pa cu ti odg. da ne mislim da su danasnji igraci ludi za Borcem ali satram isto tako da nije uredu ko stigne da ih napusava i iz tog razloga je nastala ova zucna rasprava. usput ja njemu nisam odredjivao gdje da pise nego sam ga savjetovao, nemam te mogucnosti da odredjujem...

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2012, 20:26 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 08 Jan 2012, 21:55
Јел' улазио ко код Славише у главу, може ли се наслутити састав ?

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2012, 21:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
avduka na golu, ovi ostali se dodaju i daju loptu dugicu koji postize golove...

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2012, 21:37 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
sreca pa ovaj vecerasnji cirkus nije na stadionu...

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2012, 21:49 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
citam ovu polemiku izmedju pinkare i batice,i tacno razumijem i jednog i drugog....isti sam kao batica,do danas sam mislio da sam jedini koji nikad ni u snu nece napisati nesto uvredljivo za nekog igraca borca...ni na sportsport,ni na forumu lesinara,ni ovdje,nigdje gdje sam bio nisam nikad ni slova mogao napisati protiv nekog naseg igraca...ako iko laje ovdje,lajem ja,po svima,predsjednicima,premijerima,gradonacelnicima,pa i nasim trenerima,clanovima uprave,ali jednostavno mi je to nepojmljivo navijati za jedan klub a o njegovim igracima pisati da su balerine,curice,placenici,djevojcice,nek se napuse q.....odrastao sam u vrijeme kad je igrac borca bio pojam,SVETINJA!!!
nije bilo kao danas play stationa,facebooka,pes-a,foruma,balona,termina,svaka banjalucka livada,svako igraliste je bilo od jutra do mraka ispunjena banjaluckim mladicima...svi smo igrali,desetine hiljada,a samo onih 11 probranih je moglo obuci najdrazi dres,i svi smo u njih gledali kao u bozanstva!..oni su za nas bili nesto nadrealno,nadljudi,maltene bozanstva....nije bilo kao danas,tata bogat,ima sincica,plati treneru,manageru i mali antitalent igra...borac je bio prepoznatljiv po tome sto su u svim njegovim generacijama glavni igraci,i 90% tima cinili banjalucani....a podatak da su centarfori u tri razlicite generacije bili iz skoro iste ulice na mejdanu je za guinesa...prvo emir jusic,pa paso becirbasic,pa fiser ibrahimbegovic...ne vjerujem da u svijetu ima slican primjer...

sa druge strane,potpuno razumijem i kolegu @pinkara......danas jedan perica ivetic ucjenjuje borac ide u rudar iz borca zbog neke mizerije...a dok je borac bio borac,isli smo u ljubiju igrat samo kad prebace normu u rudniku,pa da malo uvelicamo narodno veselje....danas je borac postao socijalna ustanova za neke poluigrace,prihvatiliste dok ne dodje adekvatna ponuda iz irana,turkmenistana,kazahstana ili uzbekistana....danasnji borcevac (puzigaca) ce otici iz borca u celik za 200 evra vecu platu (koju naravno nije ni dobio),ili marko maksimovic i vule u sarajevo.....danasnji borcevac smatra da ima pravo bojkovat trenera i sprdat se sa dresom koje su nosile generacije i generacije velikih igraca,setkajuci se po terenu u gradaccu ili trebinju da bi smijenio trenera...

a kakva "klasa" su ovi danasnji u odnosu na nekadasnje,najbolje neka ilustruje primjer da su ti banjalucani igrali ravnopravno sa anderlehtom koji je osvojio evropski kup te godine!
pa vi sad zamislite tu analogiju,da ovi pomenuti igraju protiv chelsea ili atletico madrida...

zato kazem,potpuno vas razumijem obojicu,baticu zato sto je isti kao ja,a pinkaru sto ne moze vise gledati poluigrace kako se preseravaju...

ja ne mogu protiv sebe,i dalje necu pisat protiv igraca (iako godinama sanjam da vidim bar cetiri uspjesna dodavanja na protivnickoj polovini,a rijetkost je i da neko tacno doda loptu na 5 metara najblizem igracu do sebe!),ali necu ni brisat ko ima drugacije misljenje..

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2012, 22:03 
Bič božji
Bič božji

nema se tu sta puno polemisati, sve po zaslugama... kada zasluze treba ih okovati u zvijezde, a bogami treba im i podviknuti kada zasluze... niti su oni bozanstva, niti su bezgresni kao ni mi uostalom... dakle, da ne pisemo o tome sta ko i kako treba, navescu vam samo dva primjera... izgubili smo u Haifi 5-1 a docekali smo ih kao istinske i najvece heroje, samo nakon pet mjeseci smo u trebinju porazeni sa 3-0, ali tamo smo doslovno porazeni, nego su se igraci popisali po dresu, klubu, grbu i nama navijacima, pa logicno je da ih se prozove nakon toga... nadam se da vise nikada necu doci u situaciju da gledam takvo ponizenje...

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2012, 22:23 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
nema se tu sta puno polemisati, sve po zaslugama... kada zasluze treba ih okovati u zvijezde, a bogami treba im i podviknuti kada zasluze... niti su oni bozanstva, niti su bezgresni

Види се зашто је човјек преЦједник. Кратко и јасно!

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2012, 22:28 
Bič božji
Bič božji

јан_де je napisao:
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
nema se tu sta puno polemisati, sve po zaslugama... kada zasluze treba ih okovati u zvijezde, a bogami treba im i podviknuti kada zasluze... niti su oni bozanstva, niti su bezgresni

Види се зашто је човјек преЦједник. Кратко и јасно!

nego, imam tu cast i srecu da sa prozora gledam novi napad na mozdane vijuge... kad je osudjeni kriminalac pozdeavio publiku sa dobro vece Banjaluko zacuo se vrisak, ali puno jaci vrisak je bio na ponovljeni pozdrav u kom rece, dobro vece i vama koji ste dosli iz drugih mjesta... sta reci nego da se samo bogu i kusturici mozemo zahvaliti da nam je teren ostao sacuvan...

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2012, 23:42 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Zatvaraj prozor, sunce ti kalaisano! Ne izlazi na balkon da ne dodjes u iskusenje da sa istog skocis... :D

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2012, 09:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Schlager je napisao:
....nije bilo kao danas,tata bogat,ima sincica,plati treneru,manageru i mali antitalent igra...borac je bio prepoznatljiv po tome sto su u svim njegovim generacijama glavni igraci,i 90% tima cinili banjalucani....a podatak da su centarfori u tri razlicite generacije bili iz skoro iste ulice na mejdanu je za guinesa...prvo emir jusic,pa paso becirbasic,pa fiser ibrahimbegovic...ne vjerujem da u svijetu ima slican primjer...

sa druge strane,potpuno razumijem i kolegu @pinkara......danas jedan perica ivetic ucjenjuje borac ide u rudar iz borca zbog neke mizerije...a dok je borac bio borac,isli smo u ljubiju igrat samo kad prebace normu u rudniku,pa da malo uvelicamo narodno veselje....danas je borac postao socijalna ustanova za neke poluigrace,prihvatiliste dok ne dodje adekvatna ponuda iz irana,turkmenistana,kazahstana ili uzbekistana....danasnji borcevac (puzigaca) ce otici iz borca u celik za 200 evra vecu platu (koju naravno nije ni dobio),ili marko maksimovic i vule u sarajevo.....danasnji borcevac smatra da ima pravo bojkovat trenera i sprdat se sa dresom koje su nosile generacije i generacije velikih igraca,setkajuci se po terenu u gradaccu ili trebinju da bi smijenio trenera...
..

svaka cast, klanjanje za gore napisano!!!

Citiraj:
a kakva "klasa" su ovi danasnji u odnosu na nekadasnje,najbolje neka ilustruje primjer da su ti banjalucani igrali ravnopravno sa anderlehtom koji je osvojio evropski kup te godine!
pa vi sad zamislite tu analogiju,da ovi pomenuti igraju protiv chelsea ili atletico madrida...

za ovaj dio se jedino ne bih slozio, jer znas i sam sta se nama ovjde izdesavalo, i nikome nije bio na kraj pameti fudbal, dok su drugi ulagali milione i milone la dobro druga tema...

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2012, 10:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Slika

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2012, 10:27 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Nov 2010, 10:17
Стварно су мало засрали са овим фарбањем, као да су се дјеца играла. :confused3:

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2012, 10:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Sto?
Odlicno tribina izgleda. I sa Istoka i sa Zapada, a Boga mi i iznutra :)

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2012, 10:42 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Nov 2010, 10:17
Види оних стубова, па на сваких пар метара промјенили боју, питам се како ће степенице одоздо офарбати. Иза је требало све у плавој и не играти се са стубовима и било би дивота.

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2012, 10:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
meni je isto kao i Tasku odlicno ovo odradjeno. Crveno-plavo kako i treba da bude :D

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2012, 12:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Kad već pričamo o Evropskom Borcu red je da imamo i evropsku stranicu na Wikipediji na engleskom jeziku, ne bi li gore pomenuti Metalurg i ostali evropljani doznali nešto o našem Velikanu.

http://en.wikipedia.org/wiki/FK_Borac_Banja_Luka

Nadam se da vam se sviđa, ako imate nešto da se doda javite ili dodajte sami, al nemojte praviti bućkuriš.
I bilo bi lijepo da se neko aktivira i uradi stranicu za stadion kako dolikuje.

PS Kitopsina ajd neku panoramu stadiona odradi pa stavi na stranicu kad mogneš :wink:

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2012, 12:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Dolazim veceras u BL. Jos danas pa sam pregrmio i ovo sranje od mora i zajebancija.
Uslikacu sutra stadion.

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2012, 12:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2005, 15:04
skypostman je napisao:
Slika

Ако је неко био на сјеверу, колика је опасност да се неко изврне преко бетонске ограде са ове задње стране? Можда би ту требала нека заштитна ограда? Не могу да оцијеним са слика...

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2012, 12:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Не може се тебра преврунути, једино ако баш имаш жељу :D

Vrh

[ 121550 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2209, 2210, 2211, 2212, 2213, 2214, 2215 ... 6078  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]