banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 02 Jul 2026, 14:50 Danas je 02 Jul 2026, 14:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121550 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2203, 2204, 2205, 2206, 2207, 2208, 2209 ... 6078  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 28 Jun 2012, 15:15 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Okt 2010, 18:41
Јел има неко у оном мртвом НАИУ да има стила , ови нови дресови су катастрофа , ништа са ничим , зашто се мора неко копирати , зашто не би били оргинални, ајд некако и горњи дио може проћи али доњи је катастрофа.

У болу и радости Одан до Изнемоглости !!!

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2012, 17:35 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 08 Jan 2012, 21:55
Borac u srcu je napisao:
Kantar ušao umjesto Žižovića u 40. minutu. Izgleda da je opet Žiža "briljirao"

Онда је на борац-спорт грешка, тамо пише да је Жижовић ушао умјесто Кандара '40

Citiraj:
Кантар (40. Жижовић)

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2012, 23:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
Ко о чему, ја о Металургу :D
довели су једно јако квалитетно појачање пред Европу, репрезентативац Кипра Константинос Макридес. Ево и мало више о њему:

http://metallurg.donetsk.ua/en/news/?id=8666

Одиграли су и четврту контролну утакмицу, ривал је био мађарски Халадаш, завршено 1:1...

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2012, 00:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
Gandra nas vec racuna u 2 pretkolu, to je stav :D

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2012, 06:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
АЈ БОРАЦ!!! Slika

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2012, 07:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Шајин je napisao:
АЈ БОРАЦ!!! Slika

Јашииииииииииии нашииииииииииииииииииииии

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2012, 09:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jul 2010, 11:12
GanDra je napisao:
Ко о чему, ја о Металургу :D
довели су једно јако квалитетно појачање пред Европу, репрезентативац Кипра Константинос Макридес. Ево и мало више о њему:

http://metallurg.donetsk.ua/en/news/?id=8666

Одиграли су и четврту контролну утакмицу, ривал је био мађарски Халадаш, завршено 1:1...

On je svojevrsna zamjena za još boljeg Chavdara Yankova bugarskog reprezentativca...Otisao je takodje i portugalski bek Mario Sergio, te još par rezervista. Ekipa koja ima par iskusnih igraca koji su nosioci igre po mojim gledistima ništa jača ekipa od npr Vojvodine ili splistkog Hajduka. Mozemo ih proci samo pametno i polako prvo Čelik.

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2012, 09:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Може ли ми неко написати с којом брзином располаже Дугић? Јел брз бар ко Бики? Мислим да требамо покушати довесати неког нижег, брзог играча за европу, ако такав постоји уопште у бих :roll: Или у СРбији нешто наћи. Не мора то бити неки квалитет Бог зна шта, само да је брз, и да му се каже да вреба прилику између два штопера, и да једном успије побјећи.

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2012, 10:50 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
jbt,citam sad na sportsport,sarajevo sutra navece igra na kosevu generalku sa nk split....

sta je nama falilo tako nesto...!?

pozvat neku ekipu iz srbije ili hrvatske sutra ili prekosutra navece,izvrsiti promociju novog tima,nove tribine,dodatno se uigrati,zaraditi 20 000-30000? 8)

a i sarajevo igra evropu u cetvrtak,kad i mi,znaci svaka prica o umoru i ostalim glupostima je besmislena...

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2012, 11:42 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Ми трибину отварамо са стилом...

Опером на отовреном! :D

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2012, 12:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
Citiraj:
BANJALUKA - Predsjednik Skupštine grada Banjaluka Slobodan Gavranović poručio je da grad mora podržati sportske klubove koji mogu postići vrhunske rezultate i ponovo afirmisati banjalučki sport, ali i masovni sport i stvaranje preduslova za razvoj mladih talenata u školama.
"Grad mora vratiti slavu nosilaca olimpijskih odličja i epitet grada sporta", rekao je Gavranović novinarima u Banjaluci nakon sastanka sa predstavnicima sportskih klubova od posebnog interesa za grad.
On je naveo da zato moraju biti podržani klubovi ih kojih su i ponikli najuspješniji sportisti - Fudbalski klub Borac, Rukometni klub Borac, Ženski rukometni klub Borac, Košarkaški klub Borac, Košarkaški klub Mladi krajišnik i Bokserski klub Slavija.
"Preduzimamo sve mjere u okviru raspoloživih mogućnosti i budžetskog okvira da ne dovodimo u pitanje funkcionisanje tih klubova", precizirao je Gavranović.
Prema njegovim riječima, dogovoreno je da do kraja jula ovi klubovi naprave detaljnu analizu i prijedlog mjera za rješavanje problema u sportu dostave administraciji grada, koja će se kasnije prema tome odrediti.
On smatra da se samo zajedničkim naporom institucija grada, uprave sportskih klubova i drugih institucija u gradu mogu brže i efikasnije riješiti problemi u sportu.
Radmilo Šipovac, direktor Fudbalskog kluba Borac, smatra da treba raditi na izmjeni zakonske regulative koja će omogućiti da sportski klubovi, koji se danas u BiH uglavnom vode kao udruženja građana, postanu akcionarska društva, jer se tek tada može očekivati da sport stane na zdrave noge.
On je dodao da izgradnja tribina na Gradskom stadionu teče po planu, te će prvi posjetioci tome moći posvjedočiti već u petak, 29. juna, kada će biti izvedena opera Emira Kusturice "Dom za vješanje".

samo da nebude jedna prica prije izbora a druga poslije

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2012, 12:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
предизборни шупљак. не зарезујем то нешто посебно,јер ово је само дкларативно. да је рекао, ево,мислимо на вас, од града 100.000 за европске утакмице додатно,за касније ће бити још... овако,наслушали смо се обећања и раније.

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2012, 12:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

upravo to mislim

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2012, 12:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
Schlager je napisao:
jbt,citam sad na sportsport,sarajevo sutra navece igra na kosevu generalku sa nk split....

pozvat neku ekipu iz srbije ili hrvatske sutra ili prekosutra navece,izvrsiti promociju novog tima,nove tribine,dodatno se uigrati,zaraditi 20 000-30000? 8)

a i sarajevo igra evropu u cetvrtak,kad i mi,znaci svaka prica o umoru i ostalim glupostima je besmislena...

Jest pa da rival sazna taktiku.Ovako je bolje,neznaju ni kako izgleda sastav,a kamoli taktika :wink: pa neka se oni malo pomuce skim igraju :D

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2012, 12:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
BOSS66 je napisao:
Schlager je napisao:

Jest pa da rival sazna taktiku.Ovako je bolje,neznaju ni kako izgleda sastav,a kamoli taktika :wink: pa neka se oni malo pomuce skim igraju :D

Ne znamo ni mi :lol: Zajdničko nama simpatizerima i rivalu je to što svi sa nestrpljenjem čekamo istrčavanje na teren tog 5. jula pa da vidimo i igrače i taktiku i dresove i posjetu i tribinu... :D

Ne bi me začudilo ni da ovi crnogorci ne vrijede žutu banku na terenu a da ih ne dođe više od 30-40 jer oni vole puno pričati i hvaliti se, a praksa 0. Prošle god. poispadali u prvim pretkolima od Albanaca, Makedonaca i ko zna koga sve ne. Nismo ni mi velesila ali od njih smo jači 100%. CG je uzgred duplo manja od RS i 5,6 puta od BH tako da je i baza fudbalera ovdje mnogo veća

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2012, 12:55 
Veteran
Veteran

Ко о чему курва о поштењу.

Програм за 05.07. РТРС-а у 21.05 ПЕЧАТ - политички ток шоу

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2012, 13:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Tvoje je da platis pretplatu i nedovodis u pitanje izbor programa. Natalija zna najbolje

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2012, 13:17 
Veteran
Veteran

Никад од нас "државе"

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2012, 13:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2005, 19:20
Ima prenos na BHT1
21:00 Nogomet: 1. pretkolo Evropske lige Borac - Čelik Nikšić, prijenos
Svoj evropski put u novoj sezoni, fudbaleri Borca počinju utakmicom na Gradskom stadionu u Banja Luci protiv osvajača kupa Crne Gore, ekipe Čelika iz Nikšića. Predstavnik BiH u dvomeč ulazi kao favorit, i nadamo se da će igrači Slaviše Božičića to potvrditi već u prvoj utakmici.

Inace za RTRS ja sam poslao ovako nesto:

Title: Borac - Celik (Niksic)
To: desk@rtrs.tv
From: mojemail

Mislim da je stvarno sramota sto ne prenosite utakmicu kvalifikacija za Ligu Evrope izmedju Borca i Celika!
Cemu placam pretplatu, treba da izbacim radio i tv prijemnik iz kuce i odjavim se il sta?

Pozdrav,
Ime i Prezime
Adresa

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2012, 13:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
не знам у чему је проблем ако нема преноса са градског?
из којег разлога утакмица треба да се преноси?
да није можда вруће у 9 навече?
или је термин прерано па људи раде,не стижу са посла?
или је цијена улазница прескупа?
или нам треба 3000 марака које би можда добили од тв?

ја сам против преноса из бл.

Vrh

[ 121550 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2203, 2204, 2205, 2206, 2207, 2208, 2209 ... 6078  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]