banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 02 Jul 2026, 14:50 Danas je 02 Jul 2026, 14:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121550 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2202, 2203, 2204, 2205, 2206, 2207, 2208 ... 6078  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 28 Jun 2012, 01:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
samo da se ponovim od prije 2 mjeseca, dugic najbolji strijelac lige... ocekujem u evropi da ce dati 3 gola u 4 tekme...

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2012, 05:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Najvaznije je da je ekipa pokazala cvrstinu, tako bar djeluje nakon jucerasnjeg "prenosa" i 3 zuta na prijateljskoj. :D
A pod tom cvrstinom pogotovo mislim na defanzivni dio. Previse je tumbanja i najvise sam se pribojavao da tu ne zaplatimo.

I ja imam isti osjecaj kao i Brane. Dugi ce trpati samo tako...sto ne znaci da je Bilbija suvisan. :)

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2012, 06:14 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2010, 10:26
Neko napisa da u ponedeljak pocinje prodaja karata, moze li mi to neko potvrditi i jos hoce li citav stadion biti numerisan ili ko gdje sjede?

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2012, 06:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2010, 10:26
I ako moze neko od upucenijih forumasa da nam napise u kom bi sastavu mogli igrati, i kako bi to izgledalo je li to vec poznato poslije ove dvije utakmice ili ima nedoumica....

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2012, 06:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
Citiraj:
Бaњaлукa - Представници Aдминистративне службе града на челу са предсједником скупштине Слободаном Гаврановићем обећали су да ће крајем јула одредити колико ће се новца издвојити за спортске клубове из прве категорије.

Представници ФК Борац, РК Борац, КК Борац, ЖРК Борац, КК Млади Крајишник и БК Славија, изнијели су своје планове и прорачуне колико новца им је потребно за нормално функционисање у сљедећој такмичарској години и излазак у европска такмичења, на састанку у Aдминистративној управи Бањалуке.

- Ових шест клубова су перјанице бањалучког спорта и заслужују да добију највише средстава и у овако тешким економским условима. Доставили су нам оквирне планове које ћемо размотрити, а постигли смо договор да крајем јула доставе сву планску документацију на основу које ћемо одредити подјелу колача - рекао је Гаврановић.

Из градског буџета је планирано да се два одсто издвоји за спортске колективе, што није довољно да би сви били задовољни и добили онолико колико им је потребно.

- Ови клубови су резултатима и богатом традицијом испали у први план, а задатак свих осталих је да буду одлична база, да буду у функцији најбољих клубова и на тај начин помогну враћању спорта Бањалуке на мјесто гдје је некада био. Морамо спорт да вратимо у школе и на школска игралишта која зјапе празна и то је основни предуслов за повратак на стазе успјеха - закључио је Гаврановић.

priblizavaju se izbori.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2012, 08:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Citiraj:
'' I met an awkward opponent, who played tough. It was a balanced match and I think it was a good workout. It feels and fatigue, as do two day intensive training, plus matches, but it makes sense that we are still in the accumulation period. We hope to go beyond that and we can and win a few games in this camp.

:D 8)

Rijeci njihovog trenera.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2012, 08:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
Citiraj:
два одсто издвоји за спортске колективе

a koliko para izdvajate za cece, brene, cole, lazne sampione, brckanja u Vrbasu....

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2012, 08:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
F-K-B je napisao:
U prodaji će biti 10,000 ulaznica !

@ Kakav je Damir Tosunović, uzeo je papire iz Prijedora

Ништа посебно, ево и он и Џафић папире узели. Само ми ја неког Србенду, да диже три пста послије сваког гола :D

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2012, 11:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
Jel zna ko hocel biti tv prenosa sljedeci cetvrtak?

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2012, 11:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
- Mini pripreme u Slovenj Gradecu su odlično odrađene, izuzetno smo zadovoljni uslovima u kojima smo trenirali, a isto tako i sa nastupima naše ekipe u dva prijateljska meča. Novajlije su se odlično uklopile i pokazale da će predstvaljati pojačanja u predstojećoj sezoni. Prelazni rok za nas još nije završen, u naredna dva - tri dana bi mogli riješiti pitanje igrača na poziciji lijevog bočnog, a isto tako svjesni smo činjenice da nam je potreban napadač, međutim čekamo da vidimo kako će se riješiti status Nemanje Bilbije u FK Vojvodina i tek onda ćemo donijeti konačnu odluku - istakao je Darko Ljubojević, sportski direktor Borca.

Basara nam donosi izvještaj:

Odlično izdanje Borca u drugoj prijateljskoj utakmici. Protiv vrlo jakog protivnika izabranici Slaviše Božičića su odigrali vrlo dobro i malo je nedostajalo da zabilježe pobjedu.

Već u prvom napadu poslije kombinacije Krunić - Stokić ovaj potonji šutira iskosa sa desne strane, ali je bio zamalo neprecizan. Gosti prvi put prijete u 5. minuti, kada je njihov napadač Damian sa vrha šesnaesterca šutirao preko gola. Nakon toga pokušaj Krunića zaustavlja golman Brašova Mutu, a isti igrač je bio u prilici u 23. minuti, kada njegov udarac odlazi tik iznad prečke. Borac je nastavio sa napadima, odličan solo prodor Dugića, međutim Mutu odlično interveniše i izbacuje loptu u korner, iz kojeg je Milić umalo postigao prvenac u dresu Borcu, ali sa gol linije Rumuni izbacuju loptu u polje. Gosti dolaze do daha u 32. minuti i iz slobodnog udarca opasno prijete preko Buge, međutim Avdukić pokazuje da je u pravoj formi.

Početkom nastavka stopostotna prilika za Brašov odlazi u nepovrat. U 55. minutu poslije centaršuta Žižovića Krunić glavom šalje loptu preko gola. Pet minuta kasnije pokušaj Dugića zaustavlja rumunski golman. Poslije toga došlo je do pada u tempu igre, jer su oba trenera izvršila veliki broj izmjena, a kada se sve sabere Borac može da žali što nije upisao trijumf protiv Brašova.

po ovim izvještajima iz slovenije najspominjaniji su Stokić, Dugić, Krunić

Kantar ušao umjesto Žižovića u 40. minutu. Izgleda da je opet Žiža "briljirao"

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2012, 11:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
На којој позицији игра А. Радуловић ?

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2012, 11:52 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Ја се надам да ће Кантар бити стартер, какав црни Жижовић... По мени, није показао ништа у прошлој сезони... Не знам ни што је продужен уговор са њим...

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2012, 12:05 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 08 Jan 2012, 21:55
Нова Варош je napisao:
На којој позицији игра А. Радуловић ?

Не зна ни он сам, једни су писали везни, једни одбрана

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2012, 12:07 
Veteran
Veteran

јан_де je napisao:
Ја се надам да ће Кантар бити стартер, какав црни Жижовић... По мени, није показао ништа у прошлој сезони... Не знам ни што је продужен уговор са њим...

Није за прве а није ни да уђе са клупе као да промјени нешто .... по мени некористан играч за наш тим.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2012, 12:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
не вјерујем да може бити лошији од Жижовића... тј од онога шта је Жижовић показао у Борцу, тј. шта није показао

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2012, 12:14 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
i ja sam dosta sketican bio po pitanju zizovica,i dalje sam ali mozda,mozda i on ostavi nekakav trag u borcu!?
ne znam,dosao je kod nas u ofucanom stanju,jos se u toku priprema razboli tako da je jedna stvar vodila drugoj,sto je dovelo do toga da bude proglasen jednim od najlosijih igraca prosle polusezone.
ne znam,mislim da ce biti daleko realnije suditi sada,kada je zdrav i vec neko vrijeme u ekipi,aklimatizovao se na borac pa da vidimo....................i da se razumijemo,i ja sam uvijek za kantara u prvih 11 ispred njega,bar za sad,ali ako se pokaze da ziza treba da igra molim lijepo,u svakom slucaju najbolji treba da igraju bez obzira kako se zovu.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2012, 12:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
ја сам већ рекао па да поновим, дајем Жижи форе док не прође ове буквално прве праве припреме са Борцем. он квалитет има, али зашто га не показује то је већ питање

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2012, 12:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Da ne tražim sad ovu temu, imate li kakvu potpunu kompletnu sliku stadiona sa neke više zgrade ili iz vazduha?

I može li link do one panorame, one duguljaste slike stadiona.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2012, 13:50 
Veteran
Veteran

------------------Дугић-------------------

--Кантар---Крунић---Граховац---Стокић--

---------------Живковић------------------

--Жарић---Марковић--Милић---Ступар----

-----------------Авдукић------------------

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2012, 14:10 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2011, 16:24
http://www.youtube.com/watch?v=WV33pDad ... re=related

- орлови не живе и не лете у јату са вранама -

Vrh

[ 121550 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2202, 2203, 2204, 2205, 2206, 2207, 2208 ... 6078  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]