banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 02 Jul 2026, 14:49 Danas je 02 Jul 2026, 14:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121550 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2192, 2193, 2194, 2195, 2196, 2197, 2198 ... 6078  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 26 Jun 2012, 18:11 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
Не знам што се жалите на цијену запада..
10 км није уопште нека велика цифра..
Нико вас неће тјерати да дајете за ВИП 25.

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2012, 18:13 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 08 Jan 2012, 21:55
Овај из Славена био код нас ! :) Ето лијевог бека

BORISLAV PILIPOVIĆ

Prijašnji klubovi
1994-1999. FC Ljubić Prnjavor
1999-2004. - FC Župa Milosavci
2004-2006. - FC Borac Banja Luka
2006-2007. - NK Žminj Žminj
2007-2009. - NK Istra 1961 Pula
proljeće 2009-2011. - NK Karlovac Karlovac

Najveći uspjesi
Ulazak u prvu Premijer ligu BiH sa FC Borac (Banja Luka) u sezoni 2004/2005.
Prvak u drugoj ligi 2008/2009. sa NK Istra 1961 (Pula)

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2012, 18:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
FAPNK je napisao:
Ljudi pozdrav iz Niksica.
Ja sam navijac Celika(fap masina) ,i posto niste upoznati sa nasom grupom(a i logicno je sto niste jer smo do sada igrali drugu cg ligu a to ne prate ni familije fudbalera) da vas malo upoznam:
Nismo nikakvi placenici gazde kluba.on je ove godine dosao tu dje je ,a mi smo tu od 2001. i cak smo sami jedno vrijeme finansirali klub.iako sa vlasnikom imamo korektan odnos ne zavisimo od njega.tu ste pricu mogli cuti samo od ljudi iz cg al ok.
na standardnim drugoligaskim utakmnicama nema nas veliki broj(tu do 200 ljudi) ali imamo nekoliko sjajnih izdanja.Ne bavimo se politikom ni ostalim stvarima,al se bavimo raznim drugim aktivnostima(organizovanje koncerata,dobrovoljno davanje krvi,humanitarnim akcijama,snimili smo album posvecen celiku i niksicu koji mozete cuti na youtub-u)
Doci cemo u banja luku u nadam se velikom broju jer nam nije daleko,u prijateljskom duhu da se popije koje pivo i da svi ispratimo svoj klub :) dobro i vi nama dosli kod nas u nk nadam se iso u sto vecem broju.
ps -preko trebinja idite to je bolji put do crne gore a na granici su bas seronje tako da krenite ranije jer ce vas dosta zadrzavati
pozdrav

Поздрав поносна Црна Горо :D У БЛ очекујте пријатељску атмосферу , најљепши стадион у квазидржави БиХ, Нектар и Бањалучанке :D
Колико вас долази зна ли се?

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2012, 18:26 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Jun 2012, 18:01
ne znam tacno jos,treba da vidimo u ova dva dana.na stadionu nisam bio al sam zato gradom odusevljen!!! ludilo! a i nektar je sjajan mada mogu da ga popijem mnogo vise nego niksickog :)

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2012, 18:28 
Početnik
Početnik

u da vas uputim i u ekipu :) : ekipa nam je ove sezone bila ludilo,ubjedljivo najbolja u cg.vukelja je kod nas na klupi stalno a medjedovic je pozdravljen na polusezoni.mada je sad malo losija situacija jer su neki napustili klub

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2012, 18:38 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Nov 2010, 10:17
Шта се прича по Никшићу, јесу људи увјерени да нас пролазе? :)

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2012, 18:45 
Početnik
Početnik

pa da si me pitao prije 20 dana rekao bih ti da ja jesam,ali sad bogomi... imate vece sanse iako nam ekipa nije naivna.igra kod nas dosta i mladih reprezentativaca i iskusnih igraca koji su igrali svuda.ne znam ,mislim da imate vece sanse jer imate iskustva sa evropom :)
a u niksicu je opste euforija

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2012, 18:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Dec 2011, 21:42
prvo neko je napisao zasto je dozvoljeno Sirokom da prijavi nas sttadion,pa sjeti se kad smo mi prosle i pretprosle godine kao rezervnu varijantu prijavljivali njihov stadion pogotovo kad smo igrali sa lozanom nije se znalo da li ce stadion nas biti primljen i odobren od strane uefe tako da su nam izasli u susret i red je vratiti im sto da ne,na sportskom pitanju.Adrugo za ove ulaznice čekaj previše vam je dati 10 km za istok ili tih jebenih 15 za zapad??Pa zamislite kako je momcima koji svaku drugu tekmu moraju naci po 20-30 km da bi gledali velikana negdje u pici materini u nekom travniku,gradačcu,banovicima,zvorniku??'Ato rade samo da bi otisli uz voljeni klub,a vama je tesko i zalite se na 10 km,15 km???Pa razmislite i nekim od momaka sa istoka prigovorite da su huligani,stoka i neznam ti ni ja sta sve ne,a ionako bi tih 10-15 km potrosili na pivu,cigare i ostalo??Zapitajte se malo vi koji se zalite koliko ste odani velikanu,i na kraju takvi Borcu ni netrebaju pun ih je grad samo nesto serete,bolje 500 pravih nego 8000 fensera! :angry4:
A za to setanje grada nznm,svako moze pokusati.

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2012, 18:51 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Zoric, jel' on jos uvijek kod vas?

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2012, 18:54 
Početnik
Početnik

jeste jeste.dobar je mali al treba da se poradi na njemu

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2012, 18:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
@kod kuce

Jel' to skauting vec poceo? :D
Koliko god Niksicani bili samouvjereni Celik se mora proci. Jednostavno, opravdanja za neuspjeh nema.

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2012, 18:57 
Veteran
Veteran

mblm je napisao:
prvo neko je napisao zasto je dozvoljeno Sirokom da prijavi nas sttadion,pa sjeti se kad smo mi prosle i pretprosle godine kao rezervnu varijantu prijavljivali njihov stadion pogotovo kad smo igrali sa lozanom nije se znalo da li ce stadion nas biti primljen i odobren od strane uefe tako da su nam izasli u susret i red je vratiti im sto da ne,na sportskom pitanju.Adrugo za ove ulaznice čekaj previše vam je dati 10 km za istok ili tih jebenih 15 za zapad??Pa zamislite kako je momcima koji svaku drugu tekmu moraju naci po 20-30 km da bi gledali velikana negdje u pici materini u nekom travniku,gradačcu,banovicima,zvorniku??'Ato rade samo da bi otisli uz voljeni klub,a vama je tesko i zalite se na 10 km,15 km???Pa razmislite i nekim od momaka sa istoka prigovorite da su huligani,stoka i neznam ti ni ja sta sve ne,a ionako bi tih 10-15 km potrosili na pivu,cigare i ostalo??Zapitajte se malo vi koji se zalite koliko ste odani velikanu,i na kraju takvi Borcu ni netrebaju pun ih je grad samo nesto serete,bolje 500 pravih nego 8000 fensera! :angry4:
A za to setanje grada nznm,svako moze pokusati.

Ja sam se zalio na visoku cijenu VIP loze. 25 KM je definitivno previse. Ponavljam se, mi koji stalno placamo najskuplje ulaznice i na taj nacin bar malo pomazemo klubu, nismo zasluzili da na ovaj nacin budemo 'nagradjeni'. Nemam namjeru bilo kome dokazivati svoju odanost klubu. I nemas pravo na taj nacin pljuvati po drugima. Niko nije pisao nesto lose o momcima koji daju svoj novac da bi bili uz klub, pisao sam da je jednostavno 25 KM previse i da je steta da cijena bude razlog manje posjete.

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2012, 18:58 
Veteran
Veteran

Simpatizer je napisao:
@kod kuce

Jel' to skauting vec poceo? :D
Koliko god Niksicani bili samouvjereni Celik se mora proci. Jednostavno, opravdanja za neuspjeh nema.

:D O tom po tom. Zna se ko je zaduzen za skauting. Kako sad stvari stoje mi smo definitivno favoriti.

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2012, 19:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Dec 2011, 21:42
ja nznm da li si ti odan ili ne i nezanima me,ali ako ti je toliko stalo da gledas iz vip loze a ne sa strane jbg onda plati 25,ide u tvoj klub,a ne nekim dbl.

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2012, 19:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 10 Maj 2011, 23:20
Nisam upratio da je neko spomenuo, pa me zanima hoce li Lesinari preci na novu tribinu? Ono je sjever??

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2012, 19:21 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 25 Mar 2011, 14:09
Али ћете зато ви из ВИП ложе (уз улазницу) добити бесплатан примјерак новог броја часописа Великан из Платонове!

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2012, 19:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2010, 23:04
Ако не прођемо Челик, уз дужно поштовање, не требамо никад више играти у Европи. Челик не може бити јачи од просјечне екипе из средине табеле Премијер лиге БиХ, што значи да смо апсолутни фаворити и као што неко рече нема изговора за непролазак. Наравно, треба бити опрезан и одиграти максимално како би све ријешили у првој утакмици. Било би добро када би био неки стрим сутра, мада сумњам.

Ја сам позитивно изненађен цијенама карата. Против Лозане и Макабија се плаћало исток 10, запад 20 и ВИП 30, тако да сам те цијене очекивао и сада. Цијена ВИП је превисока, али већина карата тог сектора се подијели спонзорима, пријатељима...

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2012, 19:44 
Veteran
Veteran

максел je napisao:
Ја сам позитивно изненађен цијенама карата. Против Лозане и Макабија се плаћало исток 10, запад 20 и ВИП 30, тако да сам те цијене очекивао и сада. Цијена ВИП је превисока, али већина карата тог сектора се подијели спонзорима, пријатељима...

Podijele se prijateljima kluba, sponzorima? Mi kao da imamo 200 sponzora! Od kad smo mi to klub sa prijateljima, ili sam ja nesto propustio :D Ulaznice dobijaju polupismeni i od fudbala operisani politicari. Da ne duzimo dalje, evo, cijene su odlicne :D

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2012, 19:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Модератори не бришите пост папка да се смије народ :iconbiggrin:

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2012, 19:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Нова Варош je napisao:
Модератори не бришите пост папка да се смије народ :iconbiggrin:

Znaci ni pod razno brisati ovaj post iznad,od papcine!Ovo je patologija...Ostavite.

Vrh

[ 121550 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2192, 2193, 2194, 2195, 2196, 2197, 2198 ... 6078  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]