baki je napisao:
Tacno se ulogova samo da te pitam a naravno da se ne uvrijedis i nesto slicno... konkretno, da sutra igraju Borac-CZ za koga bi navijao?! Duze vrijeme pratim sta piskaras pa sam u dilemi, avatar i nick kazu jedno...ponekad pises drugo... Ja inace ne volim takve likove,al opet ko sam ja tu da nekog volim ili ne' al jednostavno smatram da srce moze da voli jedan klub i to je to.. E sad moze se od sprdnje navijati za Zaragosu, Ren, Lazio itd.
Znam da je off ali volio bih jednom za svagda da se ovo pitanje razjasni jer i sebe pronalazim u ovome.
Ja licno volim i Zvezdu i Borac.Navijam za oba kluba.Pratim ih od kraja sedamdesetih.Borac je klub iz mog grada,u Borcu sam nekada davno trenirao,Borac je u meni mojim rodjenjem.Idem na svaku domacu utakmicu,tugujem kad su crni oblaci radujem se kad se postigne uspjeh.
Zvezda mi je porodicno nasledje.Idem na svaku vazniju utakmicu.Tugujem i radujem se isto kao i za Borac.
Kada su igrali jedni protiv drugih (a to nije bilo nesto cesto) navijao sam za onog kome je u tom trenutku trebalo.Ako nije trebalo nisam ni gledao ili sam gledao ravnodusno,gledao fudbal.Jedinu ozbiljnu bitnu utakmicu,ono finale Kupa,navijao sam za Borac.Zvezda je imala pregrst Borac ni jedan.
Mozda ti ne mozes da shvatis ali i takvi ljudi postoje....pola srca mi je crveno-belo pola srca crveno-plavo.
Dabogda se oni sem prijateljskih i finala Lige sampiona nikada ne sreli ili neka igraju u nekoj Ligi Srbije koje bi i mi bili dio

Izvinjavam se na off-u jos jednom