banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 02 Jul 2026, 23:30 Danas je 02 Jul 2026, 23:30

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121552 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2170, 2171, 2172, 2173, 2174, 2175, 2176 ... 6078  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 24 Jun 2012, 21:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
ајде сад поново прочитај шта сам написао и нема потребе за преувеличавањем...
гдје сам рекао да смо апсолутни фаворит и зар стварно мислиш да би оваква звезда нас лагано прошла?
...па да онда причамо о (не)реалности......
али ево,да видиш да вам не мислим и не желим ништа лоше,било би лијепо када би звезда добила сарајево,и то прву текму у техерану...то би била игра мачке и миша!

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2012, 21:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
на прегледу програма за сутра на сајту обн а,има пренос извлачења за лигу шампиона али не пише да ће преносити и за лигу европе!?

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2012, 21:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
U ponedjeljak 25.06.2012. u Nyonu u Švicarskoj sa početkom u 12:05h bit će izvučeni parovi za kvalifikacije za Ligu prvaka u sezoni 2012/2013.
TV OBN je zakupila pravo za prijenos Lige prvaka naredne 3 godine i ovaj direktni prijenos ždrijeba je početak realizacije tog projekta.Tim povodom pripremamo emisiju s direktnim javljanjem našeg sportskog novinara Saše Vugdalića iz Nyona gdje ćemo saznati protivnike našeg BiH prvaka Željezničara, te protivnike Širokog Brijega, Sarajeva i Borca za Europsku ligu.
Osim izvlačenja, u Nyonu ćemo pogledati i komentare na izvučene suparnike od predstavnika naših klubova. Gost u studiju OBN-a će, zajedno sa Adisom Hadžićem, prokomentirati protivnike našeg prvaka, kao i protivnike naših ostalih timova koji su se kvalificirali za Europsku ligu.
Svim našim timovima želimo puno sreće!

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2012, 21:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
nisi ti brate, vec sam ja sarkastično preuveličao...
ovakva zvezda, kakva god da je, i kakva god ce biti na kraju, je za klasu bolje od borca. vjeruj mi. pratim i zvezdu i borac. o zvezdi sam pisao milion puta, i nemam bas dobro misljenje i o terenu i o upravi. sa druge strane, ne bih da popujem vama puno o borcu, vec evo samo kad govorimo o terenu: borac ce imati poprilično lošiji tim nego u prethodne ajmo reci 3 sezone.

a ovo sa pokazivanjem i pustanjem na prvoj robijevoj utakmici, ne treba previse komentarisati. mada i mozemo.
borac bi imao vecu sansu u jednoj utakmici. u dvije skoro nemoguce. evo protiv zvezde, od bivse sfrj, borac bi bio ausajder. mogao bi igrati malo, ali proći teško...
dobro, pricamo hipotetički o necemo čega nema. pozdrav

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2012, 21:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Stubborn je napisao:
borac ce imati poprilično lošiji tim nego u prethodne ajmo reci 3 sezone.

Na osnovu cega si ovo zakljucio? Samo pretpostavka i nista vise.

Isto kao sto je moja pretpostavka da Zvezda ni u narednoj sezoni nema sanse za titulu.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2012, 21:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
jos uvijek vlada visoko misljenje o prekodrinskom fudbalu. tacno mi je sad zao sto je Jagodic izveo drugi tim da bu Zvezda dala dva gola kako se Prosinecki ne bi "brukao" jer igraju protivm (malog) Borca...da je bar Partizan u pitanja pa 'ajde ali ova prica navijaca Zvezde me podsjeca na onu "ove godine uzimamo titulu" i tako zadnjih 4-5 godina...

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2012, 21:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Simpatizer je napisao:
Stubborn je napisao:
borac ce imati poprilično lošiji tim nego u prethodne ajmo reci 3 sezone.

Na osnovu cega si ovo zakljucio? Samo pretpostavka i nista vise.

Isto kao sto je moja pretpostavka da Zvezda ni u narednoj sezoni nema sanse za titulu.

prosto na osnovu rostera koji borac ima za ovu sezonu, bar za sada.
a kakav tim je imao prijašnjih godina... to je toliko očito. mada sviđa mi se božičić.

a što se tiče tvoje pretpostavke za zvezdu i njenu šansu za titulu - saglasan sam sa tobom.
na osnovu sadašnjeg stanja stvari zvezda ima cca 10% da osvoji šansu. prelazni rok tek pocinje, pa cemo vidjeti. u zvezdi ce biti jos tumbanja, a u partizanu odlazaka. u svakom slucaju, na kraju mogu doci do jedno 20% i to je plafon

u toj utakmici, iako je borac bio u boljem momentumu, ritmu, formi, uigraniji... zvezda je opet bila bolja i to je fakat... i prosinečki je mijenjao, isto kao jagodic. cuj sad to, pustio jagodic da ovaj.. bla bla bla... pa vlado to ne bih nikada uradio, ako ga neko poznaje. volio bi se on hvaliti cijeli zivot kako je tukao zvezdu na marakani...

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2012, 21:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
Ко спомену Звезду за противника, дабогда се уср'о у граду, а имао бијели шорц!

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2012, 22:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Stubborn je napisao:
prosto na osnovu rostera koji borac ima za ovu sezonu, bar za sada.
a kakav tim je imao prijašnjih godina... to je toliko očito. mada sviđa mi se božičić.

Da, ali i ovo je opet samo nagadjanje. Dok se ne odigraju utakmice ne moze se nista sa sigurnoscu tvrditi. Po meni, Borcu nedostaje bek bolji od Zare kao i spic. Tu se nadam Bilbiji.
Sa tom dvojicom mislim da ekipa nece biti nista losija od prethodnih godina.
Vratio se i Avduka a to je u startu veliki plus u odnosu na linijasa Antolovica.

Sto se tice Zvezde, nesto pratim po portalima i vidim da se radi slicno kao i prethodnih godina Lukicevog mandata. Zato sam i iznio pretpostavku.

Zvezda bi bila favorit u duelu sa Borcem, ali daleko od toga da bi se prosetala.
Nemam ja neke iluzije, ali pocetak je sezone i tad je najveca mogucnost da se favoriti sokiraju.

Na stranu sve, ne bih volio da dodje do ovog duela. Zelim vam Sarajevo, pa se sa njima natezite. :D

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2012, 22:02 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
Shadow je napisao:
Ко спомену Звезду за противника, дабогда се уср'о у граду, а имао бијели шорц!

:lol: :lol: :lol: :thumbright: :thumbright: :thumbright:

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2012, 22:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mVTTLuL7VOk[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2012, 22:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

da, vidjecemo sve kad počne sezona kako ce to izgledati na terenu... da, u pravu si. ovo je sve na osnovu imena, ali poznavajuci dobar dio tih igrača...

hvala ti na to želji, i ja se nadam. nisam odavno bio u sarajevu :D
a bio bi to fin dvoboj

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2012, 22:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
Stubborn je napisao:
мораћу чешће долазити и на ову тему, рече ми друг да влада једноумље и нереалност. долазићу сад чешће, чисто да вам то мало разбијем.

ma nek si se ti pametan nasao pa da nam razbijas jednoumlje. Bolje ga razbijaj u svom Beogradu, gdje imate samo jednog kandidata na izborima. u ali ti nisi iz beograda. zajeb jebiga.

ova tvoja zvezda nemoze da novi pazar uzme koji jedva ostane u ligi a ti pricas nesto o setanju kroz banjaluku. ma daj tih 90 kad ste bili sila vise nema,a i tada smo vam pokazali kako de igra sa vama.

ja ne bi volio zvezdu iz jednog drugog razloga, a to je koji ce nam kurac beogradski mangupi da nam vrsalju po gradu, oni i onako pokradose sve zivo cim negdje se pojave. Sto nam treba da nam unistavaju grad. eto im sarajevo pa nek se dokazuju.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2012, 22:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Ne znam da l ije moguće zbog ovih regionalnih podjela, ali volio bih da dobijemo Hrvate ili Crnogorce. Tu bi n as dosta mogl ootići, a i imali bismo solidne šanse za prolaz

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2012, 22:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 01 Apr 2012, 12:15
Шиповац добио четвртог сина

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2012, 23:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Citiraj:
- Didije Drogba šutira dva penala, jedan pogodi, drugi promaši. Kod mene nema promašaja, četvero dece četiri sina. Zaslužio sam sertifikat za mušku decu - u šali, pun radosti zbog novog života u porodici istakao je presrećni otac pri izlasku supruge i novorođenčeta iz bolnice na Paprikovcu.

:D

Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2012, 23:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

subzero81 je napisao:
Stubborn je napisao:
мораћу чешће долазити и на ову тему, рече ми друг да влада једноумље и нереалност. долазићу сад чешће, чисто да вам то мало разбијем.

ma nek si se ti pametan nasao pa da nam razbijas jednoumlje. Bolje ga razbijaj u svom Beogradu, gdje imate samo jednog kandidata na izborima. u ali ti nisi iz beograda. zajeb jebiga.

ova tvoja zvezda nemoze da novi pazar uzme koji jedva ostane u ligi a ti pricas nesto o setanju kroz banjaluku. ma daj tih 90 kad ste bili sila vise nema,a i tada smo vam pokazali kako de igra sa vama.

ja ne bi volio zvezdu iz jednog drugog razloga, a to je koji ce nam kurac beogradski mangupi da nam vrsalju po gradu, oni i onako pokradose sve zivo cim negdje se pojave. Sto nam treba da nam unistavaju grad. eto im sarajevo pa nek se dokazuju.

jednoumlja nema u beogradu. u to budi siguran. ne, nisam iz bg. a i ne volim nešto taj grad...
kako je borac mogao dokazivati zvezdi neke stvari, kad skoro nikako nisu igrali u istoj ligi... čestitke na kupu! :wink:
a ako cemo ta poređenja raditi, onda; šta borac očekuje da uradi u evropi kad ne moze pobjediti mrkonjic grad!
nisam ni rekao da je zvezda moćna, nego je bolja od borca. borac ne bi imao 20% šanse u dvoboju

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2012, 23:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
Ali I 20% koliko Im ti dade je opet neka sansa

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2012, 23:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

pa jeste, ali u ovom slučaju nedovoljno za proći...
bolje priželjkujte drugog protivnika, pa i ja ću jer bih volio da borac prođe

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2012, 23:14 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2012, 13:02
Puno je Zvezda bolja, malo, malo pa dodje do drugog pretkola :)...

Vrh

[ 121552 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2170, 2171, 2172, 2173, 2174, 2175, 2176 ... 6078  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]