Prekaljeni as je napisao:
Hahaha trenera i sikucije.Od 18 igraca,tri golmana i dva napadaca

Opasan babojebac skroz
Najjaci su mi ovakvi padobranci,sto se registruju da samo popljuju,malo podbodu,5 poruka napisao,svih pet neka sprdnja,provociranje...Ako si Borcev navijac,nek ti je na cast.
Elem,sto se ekipe tice,dakle jos se ocekuje dolazak Vasiljevica koji je lijevi bek,i nadamo se dolasku Bilbije,ili nekog drugog napadaca.I to bi onda to bilo.Eventualno znaci,moooozda tamo pred kraj prelaznog roka,da nam upadne neko ono bas dobar,kad mu propadne inostrani angazman...Jebiga,ja licno ne znam sta da mislim,ekipa je promjenjena iz korijena,puno prvotimaca je otislo,vjerujem da svi zajedno zalimo najvise za stoperima,Bokom i Stakicem.Evropu cemo odigrati,nazalost na vrat na nos,kako se cini,pokusacemo proci to prvo pretkolo,u drugom dati maksimum,i mislim da ce se tu zavrsiti nasa avantura,u najboljem slucaju.
Pokusavam pohvatati konce u ekipi,sto se tice defanzive,i tu smo bas tanki,ne znam stvarno sta se planira,uz dolazak tog lijevog beka,imacemo tu njega i Zarica,na desnom beku imamo Stupara,mozda eto Subica kao zamjenu ne znam igra li on to,stoperi Milic i Markovic,i vjerujem da ce rezervni stoper biti Zivkovic,iako je zadnji vezni,ali on je jedina opcija.Sa tri stopera izgurati sezonu,ne znam kako ide.
Sredina,najbolje popunjena,tu ne bi trebalo biti problema,imamo dovoljno igraca...I na kraju napad,Dugic i Kunic,i eto Kantar,i on moze napadaca igrati.
Kad se sve ovo sagleda,jebiga imamo puno novih igraca,imamo puuuuno mladih,bas mladih igraca,da li ce oni moci iznijeti teret Evrope,a pogotovo sezone,stvarno je pitanje,Grahovac,Subic,S.Dujakovic,A.Radulovic,O.Radulovic,Kunic...
Ovo ce biti,pukovnik ili pokojnik.Nema sanse da se izvrsi neka prognoza,jer ja pojma nemam kako ovo izgleda na terenu.Ovako u prvi mah mi se cini da ekipa nije dobro slozena,ali eto,mozda grijesim,pa me demantuju...Vidjecemo.