banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 03 Jul 2026, 10:17 Danas je 03 Jul 2026, 10:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121553 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2151, 2152, 2153, 2154, 2155, 2156, 2157 ... 6078  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 19 Jun 2012, 09:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jul 2010, 11:12
Slazem se sa tvojim prijedlogom Stupar ili Grahovac prvi kandidati...Avdukic i Krunic. Po iskustvu i stazu (80 utakmica u PL i euro takmicenjima za Borac), Grahovac (62 nastupa vec u Pl i evropskim takmicenjima) sad je pitanje treba li ga opteretiti ovako mladog sa kapitenskom trakom...a mozda bi i ta uloga pozitivno utjecala na njega i njegovu igru. Avdukic dosta dobro komanduje odbranom, komunikativan i dosta dobar pregled igre...i on je ekstra kandidat...a Krunic mi se nekako namece kao vodja ekipe na terenu ali nije konstantan toliko u zadnje vrijeme mozda je samo pad forme a mozda su ga i godine stigle iako smatram da ima kvalitet...

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2012, 09:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

http://www.fkborac.net/sajt/novosti/puz ... 9/06/2012/

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2012, 09:43 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
trebam li se ja uopste izjasnjavat koga za kapitena? 8)

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2012, 09:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

na uefa sajtu na ovom linku imaju precizirani svi datumi izvlacenja i igranja ne znam da li je neko vec kacio...

25.06 je izvlacenje parova i za prvo i za drugo kolo...Tako da ce mo odmah i saznati potencijalnog protivnika u drugom kolu koliko sam ja razumio...

http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/se ... index.html

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2012, 10:12 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
stize BORAC je napisao:
http://www.fkborac.net/sajt/novosti/puzigaca-blizu-povratka/19/06/2012/

smatram da se tekstovi ovog tipa ne bi smjeli kaciti na zvanicni (ako je zvanicni) sajt kluba.za ovakve poluprovjerene informacije(sistem copy-paste) iz novina prikladnije mjesto za objavljivanje su portali ali ne i zvanicni sajtovi.
sta ce se desiti ako puzi ne dodje???sajt polako pocinje da se ravna sa raznim portalima koji prikupljaju vijesti po principu rekla-kazala.ako ste vec zvanicni sajt,onda lijepo zapucajte u klub i pitajte,a ne ovako da usljed nedostatka pravih,VASIH informacija kopirate clanke iz novina,koji su uzgredbudireceno stari vec par dana.

Kapiten...........ako dodje lijevi bek,i ako se izbori za mjesto pored zareta i zare ode na klupu,desice se situacija da mi nemamo kapitena u pravom smislu rijeci.svakom igracu od gore navedenih nesto fali.
stupar,malo malo pa povrijedjen,plus sto mi djeluje kao da ne zna da se izbori za sebe i za svoja prava a kamo li za citavu ekipu.....djeluje mi nekako mutavo.
krunic ako ce ga traka trgnuti da svaku utakmicu igra kako zna i moze a ne da se kurva kada mu je velika vrucina i sta ti ja znam istog trenutka bi mu je dao,ali bojim se da ga opet na sred prvenstva ne stignu neke fantomske povrede tipa dejo savicevic ;)
avdukic super lik,pravi vodja idealan za kapitena,ali tek se vratio iz irana,a ako cemo po stazu,ima igraca koji su duze tu od njega,plus sto se ni on jos nije zborio za mjesto u ekipi :D
grahovac,po meni isto kao kod krunica,ako ce ga traka uciniti boljim igracem(rijeci cvetkovic zvezdana) odmah je dodijeliti,plus sto je dijete borca................

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2012, 10:15 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2012, 11:33
pinkara je napisao:
stize BORAC je napisao:
http://www.fkborac.net/sajt/novosti/puzigaca-blizu-povratka/19/06/2012/

smatram da se tekstovi ovog tipa ne bi smjeli kaciti na zvanicni (ako je zvanicni) sajt kluba.za ovakve poluprovjerene informacije(sistem copy-paste) iz novina prikladnije mjesto za objavljivanje su portali ali ne i zvanicni sajtovi.
sta ce se desiti ako puzi ne dodje???sajt polako pocinje da se ravna sa raznim portalima koji prikupljaju vijesti po principu rekla-kazala.ako ste vec zvanicni sajt,onda lijepo zapucajte u klub i pitajte,a ne ovako da usljed nedostatka pravih,VASIH informacija kopirate clanke iz novina,koji su uzgredbudireceno stari vec par dana.

Po ko zna koji put ne pisemo mi tekstove, ovo je poslao portparol. Nisu svi u toku kao forumasi ovdje, ne skodi to nista... A ta prica da ima neka redakcija koja ce ici oko kluba i traziti sve te informacije, nazalost daleko smo mi od toga i dalje.

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2012, 10:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Ipak, mislim da bi kapitensku traku trebao nositi neko od iskusnijih igraca koji ima odredjeni autoritet kako na terenu, a tako i van njega. Gledajuci to ostaju samo Avduka i Kruna kao kandidati pri cemu bih blagu prednost ipak dao Avduki jer ucestvuje u igri vise 'kapitenski'. A mislim da nije izostao niti jednu utakmicu otkad je u Borcu. Pauza od pet mjeseci tu ne igra veliku ulogu. Kao da nije ni odlazio. Stupar je srcan i lojalan, ima staz u Borcu, ali isto kao i Zaric nije pravi vodja. Za Grahovca licno bi kapitenska traka znacila puno, ali pitanje je kako bi to bilo primljeno u ostatku ekipe, a i to se broji.

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2012, 10:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Ja bih Avduku za kapitena bez dileme.

Portparol bi trebao malo da povede racuna sta se pusta kao informacija iz kluba.

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2012, 10:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ja zaboravio da se Avduka vratio. Definitivno bih njega onda.

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2012, 10:37 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
ne trebate trckarati oko stadiona i hvatati najnovije vijesti,nisam na to mislio.a taj portparol ako nema sta pametnije i novije da salje neka vam ni to ne salje,samo vam spusta kredibilitet.
kada smo vec kod toga,izem ti ja takvu press sluzbu kada portparol kluba salje novinske clanke redakciji sajta da se objave(ovo nema nikakve veze sa vama naravno).
po meni,zadatak portparola bi bio da vijesti iz kluba pogotovo vezano za pojacanja treba prvo vama da javi da ih vi objavite pa tek onda ostalim novinarima,dovoljno je pogledati zvanicne sajtove velikih klubova gdje cim neko potpise oni objave pa onda ostali mediji prenose info sa zvanicnog sajta.

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2012, 10:45 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2012, 11:33
Upravo tako, ali ponovo kazem daleko smo mi od toga kao i skoro svi klubovi u okruzenju... a portparol ima dosta drugih poslova u klubu.

Svi veci klubovi imaju redakciju koja se bavi sajtom, a zna se kakva je situacija kod nas. Ali polako, evo ove godine dobijen je fin sajt na kojem nije propusten ni jedan izvjestaj, redovno se azurirao a nas par je radilo i neke poslove koji nisu bili nasi, moramo sa tim biti zadovoljni za sada. Ko zna, mozda uskoro dignemo sve na veci nivo, ideje su tu samo nedostaje finansija.

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2012, 11:21 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 08 Jan 2012, 21:55
Ма какав Жарић, Граховац, Ступар .... Авдукића за капитена !!!

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2012, 11:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
Avduka za kapitena. ne treba objasnjavati koliko je je ispao covjeka prema nama kada je mogao gotvo slobodno da ode iz Borca, mislim da mu treba pokazati da mi to cijenimo...

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2012, 11:53 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Čekajte ljudi, treba prvo da vidimo hoće li se novajlija izboriti pored besmrtnog Žareta...

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2012, 12:01 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 25 Dec 2011, 17:39
Капитен би требао да буде Авдука због свега приказаног у дресу Великана или можда Граховац само из разлога што је поникао у Борцу.Крунић и остала легија плаћеника који су скупо плаћени а мало тога су показали не долазе у обзир,изузетак од овога је Ступар али он има превише изостанака током сезоне да би добио тако важну улогу.

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2012, 12:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Kruna jeste, kako ti kazes, placenik ali je imao daleko vise dobrih utakmica nego losih.
Nas glavni igrac.

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2012, 12:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2010, 10:26
Simpatizer je napisao:
Kruna jeste, kako ti kazes, placenik ali je imao daleko vise dobrih utakmica nego losih.
Nas glavni igrac.

Svi su oni placenici nebitno ko je odakle, svi igraju za platu, niko nije tu sto voli Borac pa ce igrati volonterski, to je nornalno jer ti ljudi zive od toga, samo nasa djeca uvjek zavuku Borcu :-? :-? :-?
Po prikazanom po meni Avduku za kapitena, ako Zara nije u ekipi.

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2012, 14:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
капитен,ако жара оде на клупу по мени је граховац. искуство мање више,у првој екипи је 3 године, а у Борцу од млађих категорија а уз то стандардан репрезентативац у својој категорији(ма шта ми мислили о тој репрезентацији)...послије граховца остају једино ступар и авдукић и ту бих се опредјелио за овог другог јер ступар није такав човјек да галами и командује,док авдука јесте. ако неко има да спомене једну једину утакмицу у којој је авдука подбацио,нека каже јер ја се такве не сјећам.
значи, жарић,граховац,авдукић.
од осталих играча,нико више не долази у обзир,то је моје мишљење.

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2012, 14:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Moj glas ide Avduki.

Pored njega jos Srdjo, ali cini mi se da je on jos uvijek premekan za kapitena.

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2012, 15:01 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Jun 2010, 22:10
imal danas slika je li zavrseno farbanje
a kapiten avduka ili kruna zbog iskustva i uticaja na sudije i saigrace
http://sportlive.ba/index.php?option=com_k2&view=item&id=6126:mtel-izigrani-smo-od-komiteta-i-fs-bih&Itemid=128
komitet izigrao mtel

Poslednji put menjao zelim zelim dana 19 Jun 2012, 15:09, izmenjena samo jedanput

Vrh

[ 121553 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2151, 2152, 2153, 2154, 2155, 2156, 2157 ... 6078  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]