stize BORAC je napisao:
http://www.fkborac.net/sajt/novosti/puzigaca-blizu-povratka/19/06/2012/
smatram da se tekstovi ovog tipa ne bi smjeli kaciti na zvanicni (ako je zvanicni) sajt kluba.za ovakve poluprovjerene informacije(sistem copy-paste) iz novina prikladnije mjesto za objavljivanje su portali ali ne i zvanicni sajtovi.
sta ce se desiti ako puzi ne dodje???sajt polako pocinje da se ravna sa raznim portalima koji prikupljaju vijesti po principu rekla-kazala.ako ste vec zvanicni sajt,onda lijepo zapucajte u klub i pitajte,a ne ovako da usljed nedostatka pravih,VASIH informacija kopirate clanke iz novina,koji su uzgredbudireceno stari vec par dana.
Kapiten...........ako dodje lijevi bek,i ako se izbori za mjesto pored zareta i zare ode na klupu,desice se situacija da mi nemamo kapitena u pravom smislu rijeci.svakom igracu od gore navedenih nesto fali.
stupar,malo malo pa povrijedjen,plus sto mi djeluje kao da ne zna da se izbori za sebe i za svoja prava a kamo li za citavu ekipu.....djeluje mi nekako mutavo.
krunic ako ce ga traka trgnuti da svaku utakmicu igra kako zna i moze a ne da se kurva kada mu je velika vrucina i sta ti ja znam istog trenutka bi mu je dao,ali bojim se da ga opet na sred prvenstva ne stignu neke fantomske povrede tipa dejo savicevic

avdukic super lik,pravi vodja idealan za kapitena,ali tek se vratio iz irana,a ako cemo po stazu,ima igraca koji su duze tu od njega,plus sto se ni on jos nije zborio za mjesto u ekipi

grahovac,po meni isto kao kod krunica,ako ce ga traka uciniti boljim igracem(rijeci cvetkovic zvezdana) odmah je dodijeliti,plus sto je dijete borca................