banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 03 Jul 2026, 10:17 Danas je 03 Jul 2026, 10:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121553 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2150, 2151, 2152, 2153, 2154, 2155, 2156 ... 6078  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 18 Jun 2012, 18:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Ma to se odradi brzinski, samo treba pokupiti tih slika. Ima toga po ovoj temi milion, ali 2100 i kusur stranica pretraziti, tj. ovaj dio zadnjih par mjeseci, uh... jedino ako neko ima sve to po folderima.

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2012, 18:24 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Nov 2010, 10:17
Има на порталу, има китопсина, имам ја нешто, ирежираће се то лако :)

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2012, 18:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
tatamata je napisao:
Jebiga ljudi,ja ponavljam,uslovi su takvi kakvi su,nemamo mi skauting sluzbu,pa da pronalazimo mlade talente,ili uopsteno neke igrace ekstra klase,nase opcije su da vracamo nase fudbalere iz inostranstva,znaci one koji su vec igrali za Borac,da ubacujemo igrace iz naseg omladinskog pogona,i treca opcija,da trener koji je dosao kod nas,dovede igrace sa kojima je radio,koje je trenirao,ili jednostavno ih poznaje iz lige u kojoj je igrao njegov klub.Sad je samo pitanje kako ce se igraci,iz ove trece opcije pokazati.

Fedor Predragovic ce biti siguran sam bolji od Bilbije,samo ako se pametno bude uvodio u igru,i izbrusio...Ovaj potez njegovog ukljucivanja u seniorski tim,i nudjenja ugovora je pun pogodak.Ovaj dio je kljucan:
Citiraj:
- Надам се да ћу добити шансу у матичном клубу да покажем колико знам и умијем. Од седме године сам у Борцу. Одрастао сам у на источној трибини Градског садиона уз "Вултуресе". Емотивно сам проживљавао успјехе и неуспјехе вољеног клуба и зато су сви моји планови везани за Борац - прича Предраговић, који игра на позицији офанзивног везног играча.

Od malih nogu zagrizeni navijac Borca.Nema bolje.

I za kraj,jedva cekam slike tribine. 8)

Dobar je Fedo, ide u razered do mog. :wink:

Kad će radovi na stadionu biti gotovi?

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2012, 19:14 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
kitopsina je napisao:
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Na to bi bilo idealno ispisati najveće klupske uspjehe...

Uklesati reljef sa istorijskim scenama.

Ili podici jarbole sa zastavama...

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2012, 19:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Bio sam danas na stadionu. Fino, fino... Dobro izgleda sjever.

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2012, 19:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
kitopsina je napisao:

dosta jedna da se vijori 8)

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2012, 20:41 
Bič božji
Bič božji

Ima jedna zastava koja se na jednom stadionu nalazi na krovu, izgleda opasno dobro i nadam se da se nekad i kod nas uraditi nesto slicno, ja bi bio presretan...

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2012, 21:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
http://www.nezavisne.com/sport/fudbal/Stize-Puzigaca-u-FK-Borac-145967.html

http://www.glassrpske.com/sport/republika_srpska/Stigao-Milic-Lakicevic-na-meti/82679.html

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2012, 22:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Simpatizer je napisao:

Od Puze nema ništa 100%

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2012, 22:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
А какав је Лакичевић?

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2012, 22:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jedan od boljih u Velezu. Ne bi bilo lose da dodje ako Puzi vec ne moze.

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2012, 05:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Lakićević pojačao Borac
Crnogorski internacionalac i povremeni reprezentativac „đetića“ Slobodan Lakićević najnovije je pojačanje banjalučkog Borca.

POKRIVA VIŠE POZICIJA

Reč je fudbaleru rođenom 1988. godine, koji može da igra na pozicijama levog beka i štopera. Lakićević je nastupao za mladi tim Bajer Leverkuzena, nemačkog niželigaša Vehena, podgoričku Budućnost, a na Gradski stadion stiže iz mostarskog Veleža. Slobodan je javnosti poznat i po incidentu u kojem su on i saigrač Milan Knežević brutalno pretučeni dok su proslavljali Vaskrs u mostarskom kafiću „Piramida".
Prethodno su čelnici Banjalučana dogovorili saradnju i sa igračem OFK Beograda Markom Milićem, koji je sa trenerom Slavišom Božičićem već sarađivao u Bežaniji, tako da su crveno-plavi praktično kompletirali defanzivnu liniju.
Direktor Banjalučana Radmilo Šipovac naglašava da je novim angažmanima ekipa za novu sezonu gotovo kompletirana. On dodaje da će tim do početka šampionata pojačati još jedan ofanzivni fudbaler.
- Želimo da dovedemo još jednog špica. Međutim, o njemu ćemo razmišljati pred sam start prvenstva. Tim će činiti 23 igrača, a biće mu priključena još četiri mlada fudbalera. Verujem da smo uradili dobar posao i da spremni dočekujemo nove izazove - poručio je Šipovac.
Prema njegovim rečima, mlade snage poput Nebojše Runića, Siniše Dujakovića i Srđana Stojnića ići će na pozajmicu. To je, tvrdi Šipovac, u interesu i njih i kluba, a već postoje primeri koji su tim putem došli do prvog tima.
- To su Aleksandar Radulović i Stefan Dujaković. Reč je o fudbalerima koji su kao pozajmljeni igrači nastupali za klubove iz nižih liga i u njima se kalili. Stasali su, zadovoljili ukuse šefa struke i ravnopravno će konkurisati za ekipu - dodao je Šipovac.
S druge strane, Perica Ivetić je na izlaznim vratima Banjalučana pošto se nije dogovorio oko uslova za nastavak saradnje, a isti problem ima i iskusni defanzivac Leonid Ćorić.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7H2AvcsJA1c[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QII372nT0Mo[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2012, 08:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
kitopsina je napisao:

Pitam se gdje ce semafor da postave. Gradice se jug (valjda odmah nakon zavrsetka ovih radova), a nisam siguran da je semaforu mjesto neposredno pored gradilista. S druge strane, ako ga podignu, recimo, na ovaj 'krov' sjeverne tribine stadion ce vec sada izgledati jos mocnije, ali nisam siguran da je to dobro mjesto za semafor jer ce za vrijeme nekih utakmica koje se igraju u kasno poslijepodne sunce tuci direktno u semafor. Moguce je da se tu onda pojave kojekakve refleksije koje onemogucavaju razaznavanje sadrzaja na semaforu. Pretpostavljam... A nakon izgradnje juga mjesto mu je tamo na 'krovu' ili nekoj slicnoj specijalnoj konstrukciji.

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2012, 08:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Ако ништа овај Лакичевић познаје прилике у овој лиги, овако на прву, мислим да би могао помоћи. За европу тешко да је калибар, али за домаћи циркус би требао добро доћи.

што се тиче Милића, нешто ми мушка интуиција :iconbiggrin: говори да ће бити можда највеће појачање ове сезоне. То ћемо рећи кад будемо резимирали идуће године ову сезону :wink:

Добро дошли обојица. Вријеме је да се напад крене појачавати.

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2012, 08:43 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
Ako lakicevic dodje nadam se da ce ispasti bolji covjek nego ovo djubre koje je doslo prije njega iz veleza,jer kada su u pitanju igracki kvaliteti vjerujem da je bolji od ivetica,gdje god sam citao da se pise o njemu svi ga hvale.

kada je napadac u pitanju,donekle razumijem stav uprave da se saceka malo,jer pripreme u drugim klubovima su tek pocele ili tek treba da pocnu,tako da treba sacekati da se vidi sta ce iskociti-ovde prvenstveno mislim na bilbiju.
i kada smo vec kod bilbije,mislim da bi mu se igra jos vise poboljsala u borcu kada bi bio pod manjim uticajem starijeg bilbije.

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2012, 08:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Znaci izgleda da ce nam zadnja linija biti u sastavu,Stupar-Milic-Markovic-Lakicevic,a ako je istina ovo sto pise,da planiramo jos samo jednog napadaca dovesti,onda mi nemamo pravog stopera na klupi.Pretpostavljam da ce se onda racunati na Zivkovica da bude tu zamjena,i ako bas zagusti,Lakicevic isto na stopera,a Zaric na beka.

Ali eto,ja jos nekako kontam da ce nas iznenaditi neko ime...Mozda Bilbija,Puric...

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2012, 09:23 
Bič božji
Bič božji

Sada opet otvaramo jednu novu dilemu... Obzirom da dovodimo lijevog beka, za kojeg smatramo da će da igra, recimo, Puzi, Lakičević ili jedan treći nebitno je koje je ime, važno je da su sva trojica kvalitete koji treba da ima mjesto u prvih 11, onda se otvara dilema oko kapitena, Žare se seli na klupu, Boka je otišao, Điđi je neozbiljan... Znači otvara se mjesto za novog kapitena... Po stažu to je Milan Stupar i odmah iza njega Srđan Grahovac, naravno ako će i njih dvojica biti u startnih 11... Šta mislite od postojećih igrača, za koje smatarmo da će biti na terenu u svakoj utakmici kada su zdravi, ko po vama zaslužuje da ponese kapitensku traku Velikana...

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2012, 09:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Stupar. Ako bi nekim cudo Djidji bio kapiten, to bi bio udar na fudbal kao instituciju.

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2012, 09:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Sada opet otvaramo jednu novu dilemu... Obzirom da dovodimo lijevog beka, za kojeg smatramo da će da igra, recimo, Puzi, Lakičević ili jedan treći nebitno je koje je ime, važno je da su sva trojica kvalitete koji treba da ima mjesto u prvih 11, onda se otvara dilema oko kapitena, Žare se seli na klupu, Boka je otišao, Điđi je neozbiljan... Znači otvara se mjesto za novog kapitena... Po stažu to je Milan Stupar i odmah iza njega Srđan Grahovac, naravno ako će i njih dvojica biti u startnih 11... Šta mislite od postojećih igrača, za koje smatarmo da će biti na terenu u svakoj utakmici kada su zdravi, ko po vama zaslužuje da ponese kapitensku traku Velikana...

Avdukic, Stupar, Krunic...
Ovim redoslijedom. Avdukic i tako komanduje i upravlja sa ekipom.

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2012, 09:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52

Ma ja sam za Milanceta,bez ikakve dileme.Jos se sjecam one price za njega i Vukelju,kako ga je spustio. :lol: Salu na stranu,Stupar je primjer igraca Borca,srcan,daje uvijek maksimum,ne buni se nikada,pa cak i kada sjedi na klupi nezasluzeno,uostalom iskusan je,i vec dugo je u klubu.

Vrh

[ 121553 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2150, 2151, 2152, 2153, 2154, 2155, 2156 ... 6078  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]