banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 03 Jul 2026, 11:23 Danas je 03 Jul 2026, 11:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121553 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2147, 2148, 2149, 2150, 2151, 2152, 2153 ... 6078  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 17 Jun 2012, 10:58 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Jun 2010, 22:10
taj je bio br 10 juce valjda na probi

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2012, 11:06 
Majstor
Majstor

ljudi gdje nam je slager

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2012, 11:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Zapio se slaveci pobjedu Grcke.

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2012, 12:31 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zpOAnWEyzt8[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2012, 12:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ooLwXWdYqgo[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2012, 13:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
мислим да су овом изјавом откоњене све недоумице око тих проба и играча који су тренирали пар дана са екипом.... толико о томе,да више нема нервирања....сад сам миран,идемо даље.

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2012, 13:52 
Majstor
Majstor

ma jos nisam siguran da mali NOVIN nece ostati

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2012, 13:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

не знам како се може десити да остане?!нема шансе.

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2012, 14:10 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 08 Jan 2012, 21:55
pa jednostavno, trener kaze da ga je "zadovoljio" i da mu treba za evropu

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2012, 14:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

након што сам преслушао ову изјаву горе,не вјерујем да ће се то десити.

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2012, 14:13 
Majstor
Majstor

vlakanje je napisao:
не знам како се може десити да остане?!нема шансе.

da si vidio kako novo ubjeduje sipovca sinoc hm neznam
a cudi me za onog malog br 7 mogao bi kod nas igrati ali eto i to je sve mutno

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2012, 14:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Ко је та седмица, толико нахваљена ?

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2012, 19:44 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
JOCO STOKIĆ, NOVI IGRAČ BORCA OPTIMISTA PRED NOVU SEZONU
Priznajem samo trofeje!
Slika
Citiraj:
Pojačanje banjalučkog Borca Joco Stokić tvrdi da crveno-plavi imaju kvalitet da se bore za najviši plasman u novom bh. šampionatu, ali i da je siguran da će u kvalifikacijama za Ligu Evrope odigrati najmanje četiri utakmice.

Ofanzivni vezista, koji je na Gradski stadion stigao iz ekipe BSK Borča, veruje da uz malo sreće on i saigrači čak mogu da doguraju i do trećeg kola kvalifikacija.
Stokić je prošao omladinsku školu Modriča Maksime, a potom sa „uljarima" priredio svojevrsnu senzaciju osvajanjem titule šampiona BiH u sezoni 2007/08. Kvalitet je dokazao noseći dres mađarskih prvoligaša Honveda i Kečekemeta, Zvijezde iz Gradačca i BSK-a iz Borče, a bio je standardan član mladih reprezentacija BiH do 19 i 21 godine.

Prema sopstvenom priznanju, još pre godinu dana bio je na pragu dolaska na Gradski stadion, ali je taj transfer realizovan tek pre nešto više od desetak dana.
- Tada sam bio u kontaktu sa direktorom Radmilom Šipovcem, ali sam ipak otišao u Mađarsku. Međutim, dolaskom na klupu Borca, mog nekadašnjeg trenera iz Modriče Slaviše Božičića, ta priča se ponovo aktuelizovala. Usledio je poziv, nisam se mnogo dvoumio i evo me na Gradskom stadionu!

U Banjaluci si već desetak dana. Koliko si uspeo da upoznaš nove saigrače?

- Većinu sadašnjih saigrača sam znao i pre, sa nekima sam igrao, a neki od njih su mi bili rivali! Mislim da je ovo iskusna i dobra ekipa, u pitanju su dobri momci koji su me odlično prihvatili. Takođe, kada sam, igrajući za Modriča Maksimu, dolazio u Banjaluku, samo je zapadna tribina imala stolice, dok se na istoku stajalo. Tribina iza gola nije ni bilo. Sada to izgleda mnogo lepše, nekako evropski. I još kada se završi severna tribina, biće to pravi stadion.

Kako se osećaš u Banjaluci?

- Što se tiče same Banjaluke, to je najlepši grad u Srpskoj. Dok sam igrao u Srbiji, dosta ljudi me je pitalo da li je Banjaluka stvarno tako lep grad. Meni se mnogo sviđa i o njoj mogu da kažem samo najlepše!

Koliko su se poklopile tvoje i ambicije kluba?

- Pa, ambicija svakog sportiste je da se bori za što bolji rezultat i da uvek osvoji neki trofej. A Borac je takav klub. Njegova filozofija je da uvek ima izuzetno visoke ambicije. U to sam se uverio kroz razgovore sa trenerom, direktorom i sportskim direktorom. Video sam da su se moje lične ambicije poklopile sa klupskim, a to je juriš na sam vrh premijerligaške tabele.

Koji broj bi voleo da nosiš u Borcu?

- Nisam još zadužio ni dres, a ni broj. Tražiću da dobijem dres sa brojem 14 ako to bude moguće. Taj broj mi je do sada bio taličan. Kad god sam ga nosio na leđima, sve je bilo u najboljem redu. Nosio sam taj broj u Modriča Maksimi i tada sam uzeo titulu šampiona BiH. Nisam imao nikakvih pehova i jednostavno mi je prirastao za srce. U Mađarskoj sam kasnije nosio 13, pa potom osam i nije mi bilo baš sjajno. Sada se odlaskom Borisa Raspudića otvorila šansa da dobijem omiljeni broj i osećaću se jako dobro ako ga zadužim.

Kako ocenjuješ konkurenciju u timu?

- Evidentno je da ću imati izuzetno jaku konkurenciju i, iskreno, ne znam da li sam ikada imao jaču konkurenciju za mesto prvotimca. Sve su to odlični fudbaleri sa reputacijom, kvalitetni i već dokazani. Biće veoma teško, a na meni je da dobrim radom pokušam da se izborim za status prvotimca. Videćemo da li ću uspeti, a ja se nadam da hoću.

Ti si već osvojio titulu u Premijer ligi. Da li Borac na kraju ove sezone može da se domogne pehara?

- Kao prvo, mislim da će Borac sa ovom ekipom jurišati na sam vrh. Osim toga, i Živković i Dugić su fudbaleri koji osim titule sa Modričom imaju ogromno iskustvo igranja u inostranstvu! Znači, oni ovoj ekipi mogu samo da pomognu. Obojicu ih odlično poznajem. Mnogo su dobri igrači, kvalitetni i kao fudbaleri i kao ličnosti. Borac je prošle sezone osvojio treće mesto i pored svih pehova koji su ga pratili. Sa ovakvim pojačanjima biće još bolji.

Da li je Premijer liga kvalitetnija sada ili kada si ti igrao u Modriči?
- Svi nešto pričaju kako je liga pre bila mnogo jača, a da je sada kao slabija. Nisam baš siguran da je tako, mislim da je sada nivo malo podignut, pogotovo što se tiče suđenja. Pre se u bar šest ili sedam kola dešavalo da u svim utakmicama pobede domaćini. Sada toga više nema, jer gosti mogu da igraju, što je dobro. A sa tim raste kvalitet. Osim toga, tereni su mnogo bolji, grade se stadioni, poboljšavaju uslovi, a sve to utiče da poraste i kvalitet igre.

Šta misliš o „lešinarima"? Plašiš li se da te navijači Borca neće prihvatiti?
- Fudbal nije isti sa njima i bez njih. Nije isto istrčati na teren i znati da nemaš podršku, ili izaći pred pune tribine! Odmah je to druga motivacija koja te tera da se mnogo više boriš i daš sve od sebe. Nadam se da će me navijači prihvatiti, a ja ću se potruditi da ih pridobijem svojim igrama i ponašanjem!

Borac već 5. jula igra prvu utakmicu prvog pretkola Lige Evrope. Može li da prođe bar jedno kolo?
- Danas svako igra fudbal i svaki protivnik mora da se poštuje. U svaku utakmicu se mora ući ozbiljno, ali mislim da Borac u prvom kolu ne bi trebalo da ima problema i realno je da preskočimo prvu prepreku. U drugoj rundi će već i sreća da igra veliku ulogu. Od žreba će dosta toga da zavisi. Ako tu budemo imali sreće, možda bismo mogli i dalje.

http://pressrs.ba/sr/sport/sportske_ves ... feje!.html

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2012, 22:39 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Božičić ostavio samo Dujakovića
Spoiler:
Nekoliko fudbalera koji su se proteklih dana nalazili na probi u redovima Borca nisu zadovoljili šefa stručnog štaba Slavišu Božičića i oni su slobodni da potraže novu sredinu.
"Od svih onih koji su stigli u Borac na probu jedino se pokazao mladi napadač Stefan Dujaković, koji će ostati u klubu. Riječ je o fudbaleru Borca koji je nastupao za Slobodu iz Mrkonjić Grada i on je pokazao da posjeduje kvalitet za Borac. Ostali fudbaleri koji su stigli na probu nemaju kvalitet da igraju u redovima Borca", rekao je Božičić.

Fudbaleri Borca će nastaviti da treniraju u Banjoj Luci, a 22. i 23. juna ekipa će učestvovati na turniru u Murskoj Soboti. Pored domaćina Mure i Borca učešće će uzeti i momčadi Maribora i Osijeka.

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2012, 23:06 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
FK „BORAC“ - POJAČANJE IZ VELEŽA NA PRISTAJE NA PROMENU UGOVORA
Ivetić odlazi iz Banjaluke
Slika
Citiraj:
Ekipa banjalučkog Borca u nastavak priprema za predstojeću sezonu ući će bez Perice Ivetića, koji više nije igrač crveno-plavih.Naime, fudbaler koji je zimus stigao iz Veleža nije želeo da pristane na promenu ugovora i smanjenje plate uz povećanje premija, pa je sve izvesnije da će i on napustiti Gradski stadion.
- Predsednik Ćubić je jasno rekao da Borac nema para da daje velike plate, ali da će fudbalerima omogućiti da preko dobrih rezultata ipak lepo zarade. Većina igrača je pristala na to, ali Ivetić nije i mogu vam reći da nas je jako razočarao - istakao je sportski direktor Banjalučana Darko Ljubojević.
Ostatak tima vredno radi, pa je u subotu u Laktašima odigrana utakmica u kojoj su se na suprotnim stranama našla dva tima Borca - crveni i plavi. Nakon 90 minuta nije bilo pobednika, jer je meč završen 1:1, a strelci su bili Kantar i Cvetković.
Priliku da zaigra dobila je i nekolicina fudbalera koji su ovih dana na probi u Borcu.
Međutim, kako saznajemo, oni nisu zadovoljili ukus stručnog štaba. U narednih nekoliko dana videće se da li će neki od njih dobiti još jednu priliku da se nametne.
- Ova utakmica je jednostavno redovna aktivnost u trenažnom procesu i ne treba je posmatrati kao nešto posebno. Bila je to odlična prilika da se fudbaleri dobro istrče i osete loptu. Nastavljamo sa radom dva puta dnevno, a za petak je planiran odlazak u Mursku Sobotu, gde ćemo učestvovati na jakom turniru. Ukoliko bi nam se do tada ukazala prilika, odigrali bismo još jednu kontrolnu utakmicu - kaže trener Borca Slaviša Božičić.
Podsetimo, Banjalučani će u Sloveniji u subotu i nedelju nastupiti na međunarodnom turniru, na kojem će učestvovati i hrvatski prvoligaš Osijek, Maribor i domaćin Mura.

http://pressrs.ba/sr/sport/sportske_ves ... aluke.html

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2012, 23:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Nije mi jasno kako ce Maribor ucestvovati na ovom turniru, jer 24. juna igraju protiv Arsenala iz Kijeva. Vjerovatno sa drugom postavom. :D

Citiraj:
16.6. (ob 17.30) Jesenice (Jesenice)
- 17.6. (ob 19.30) Rudar Trbovlje (Trbovlje)
- 19.6. Sarajevo
- 21.6. Inter Baku
- 23.6. Mura (Odranci)
- 24.6. Arsenal Kijev (Odranci)
- 27.6. Legia/Tavria (Bad Radkersburg)
- 29.6. Metalist Harkiv (Ilz/Avstrija)
- 2.7. Zavrč (Zavrč)
- 4.7. Lokomotiva Moskva (Ljudski vrt)

Kad pogledamo njihov plan prijateljskih i protivnike vidimo koliko su daleko od nas. :cry:

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2012, 06:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Zar nije bilo govora o tome da ce turnir u Sloveniji biti 23. i 24. juna? Sada se pojavljuje vijest da ce biti 22. i 23. juna. Je li to tacan podatak?
Mozda zato Maribor i moze zakazati utakmicu za 24. juni sa Arsenalom iz Kijeva.

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2012, 07:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Bozicic prekomandovao Fedora u seniorski tim.Svaka cast. 8)

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2012, 08:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
koliko on ima godina, i na koliko ima ugovor?

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2012, 08:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2010, 10:26
tatamata je napisao:
Bozicic prekomandovao Fedora u seniorski tim.Svaka cast. 8)

http://www.glassrpske.com/sport/republi ... 82541.html
:salute: :salute: :salute:

Vrh

[ 121553 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2147, 2148, 2149, 2150, 2151, 2152, 2153 ... 6078  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]