banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 03 Jul 2026, 14:07 Danas je 03 Jul 2026, 14:07

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121559 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2140, 2141, 2142, 2143, 2144, 2145, 2146 ... 6078  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 14 Jun 2012, 10:49 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ajd dobro,bar nesto...ako je rodjeni banjalucanin,valjda ce imati bar malo vise sluha sta je prava vrijednost ovog grada,a sta je kita..

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2012, 10:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
Jednostavno ne vjerujem da taj Gavranovic moze biti gori od Davidovica,jer od ovog gore ne moze(sto te tice sporta)...

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2012, 10:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Schlager je napisao:
pa dovoljno dugo pratim sport,i druzim se sa sportistima da davidovicu stvarno na faci mogu vidjeti da ne zna koliko igraca igra na terenu,i da ga se vrlo lako moze ubjediti da uistinu (bez lose namjere) povjeruje da je za banjaluku mnogo vazniji rafting nego fk borac...

nadam se da taj novi bar nije za sport glup ko noc,a naravno da ce raditi sta mu se naredi iz laktasa,u to ne treba sumnjati uopste.

Mrcajevac boj je operisan od sporta, covjek = priroda, voli meditirati i praviti zgrade sa pitanjem IMT...

Pazi nije da se nista nije pomjerilo na tome planu, grad ipak ulaze u Borac, procjene sta gradu donese da nam RK i FK svake godine igraju Evropu ili da se organizuje svijetsko prvenstvo u pluvanju u dalj...
tu nije pitanje ugradjivanja, kradje itd vec STRUCNOSTI,VIZIJE, PROCJENE itd. do sada nije bilo sluha vidjece se kako dalje...

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2012, 11:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Juce na treningu se radi fino. Malo prijateljskog pickaranja u zaru borbe, ali to moze samo da nas raduje.

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2012, 11:15 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

jesi vidio tog zivkovica,je li dosao i je li icemu?

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2012, 11:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nije jos, ali koliko sam razumio Ljubojevica trebao bi uskoro.
Cini se da Dugic nije los. I Avduka... Ove nove jos ne razaznajem... Bio je jos jedan forumas, on zna bolje pa neka se oglasi sa svojom procjenom. Mislim da je onaj Bogdanovic bio na treningu i da ce ostati.

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2012, 11:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2010, 00:48
D li Kozic trenira ovih dana, ko je pratio treninge... hoce biti dostojna zamjena?

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2012, 12:01 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 25 Mar 2011, 14:09
Кратко поводом ове манифестације у градској управи.
Није проблем улагати паре у рафтинге, ноћи шампиона и остале глупости, проблем је што се те паре распоређују на следећи начин.
За неко првенство у рафтингу Град даје 200.000
Директно на организацију иде ок 40.000
Директно у џепове иде 160.000

Рачуница је јасна, ја теби дајем толико а мој дио износи оволико па ћемо ми који смо то прогурали да се расталимо. Мало мени, мало теби, мало странци да има за изборе и идемо даље дај падобранство, формулу 1 или ноћ лажних шампиона.
Имао сам задњих неколико година контакте са људима који се баве организацијом разноразних забавних манифестација у граду (концерти итд), људи кажу отворено када одеш да причаш са њима "може подржаћемо вас као град али мој је дио оволики, хоћеш или нећеш?". Случајно сам једном присуствовао ношењу коверти, човјек је буквално отишао да подигне паре које му је град уплатио, дио ставио у коверат и одмах отишао да преда одређеном господину, још каже да сам му однио сутра а не данас следеће године бих извисио и за ово сиће. Катастрофа!!! Па то је потпуно легално рекетирање грађана!
Људи спорт и култура су минорне ставке у градском буџету, замислите шта се дешава на пројектима од 10,20 или више милиона. Ја само не разумијем људе који живе у убјеђењу да живе у јебеном дизниленду!

Главно правдање им је нема пара за спорт!?
Како нема мајсторе!? Саберите те рафтинге, падобране, формуле, ноћи лажних шампиона, клубове паразите, годишње донације и помоћи "великим" клубовима..., подвуците и саберите колико је то годишње. Има пара и те како има!!!
Како је било пара за ФК Борац када је град директно преко својих људи управљао клубом? 850.000км годишње. Клуб је тада 2 пута! испао из лиге и направио дуговања према свима од неколико милиона!!!
Годинама након тог мрачног периода клуб са 300.000 годишње више није машина за прање новца већ 3 године за редом игра европу и не прави дуговања. КАКО!?
ЛАКО!!! А са 850.000 годишње са садашњим начином рада и располагањем средстава гдје би нам био крај!?
Али рафтинг је свјетски и европски, падобрани и нови авиони су свијетски, формуле су у дубаију и у крајини, лажни шампиони у борбама са шабачким циганима су свијетски и европски...е моја Бањалуко...

Шамар на то све је ова свечаност на којој се Град поново на себи својствен начин захвалио ФК Борац!
Хвала Бањалуко!
Какви смо ми мајмуни па то је страшно. Сами смо себи криви и сами смо себи највећи непријатељи.

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2012, 12:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

baki je napisao:
D li Kozic trenira ovih dana, ko je pratio treninge... hoce biti dostojna zamjena?

Kozic trenira. Ja sam gledao samo jucerasnji trening i ne mogu davati nekakve ocjene. I Lucic je jos tu. Naravno, Palermo...

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2012, 12:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Баш сам хтио да напишем нешто попут Борац 1926. Таман си уштедио вријеме да ја не морам куцати :) Углавном слажем се у потпуности. Има пара само их треба правилно расподјелити и спријечити лоповлук. али у нашој земљи да не буде мита и корупције... па то је већ утопистичко размишљање.

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2012, 13:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Citam jutros u Blicu,kaze Bozicic,trebaju nam jedan stoper i jedan lijevi bek... :roll: Pise i da je valjda s Markovicem rijeseno,da ostaje.A gdje su tu napadaci.Ja ne znam sta nasa uprava radi,jebiga,mozda rade najbolje sto mogu,s obzirom na finansije i na okolnosti,pri tome mislim da sve jedan bolji igrac trazi da ga se ceka,da vidi da nadje negdje inostrani angazman,a onda kada to propade,odluce se za nas.Kad pogledam listu ko nam je sve otisao,tacno se sokiram,skoro sve igraci iz prvih 11,a sto neko napisa nismo marku dobili za njih.Stvarno zalost.

Jedino sto mi je neka nada,je da se,za razliku od ostalih prelaznih rokova,u ovom bas sve drzi u tajnosti,ne prica se toliko,ne spekulise,mi ovdje nabacujemo imena,ali zvanicno nista,pa se eto nadam,mozda ce nas sve iznenaditi par igraca...Sta ja znam.

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2012, 13:46 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 23 Sep 2008, 14:17
Ђиђи на тренинги играо, није бранио. Одиграо је боље од неких "појачања" :D

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2012, 13:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Djidji je bio lopta,haha.

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2012, 13:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Могуће је Асамоу и још оног једног из звезде на позајмицу довести из простог разлога што се у Звезди не дају велике плате, имају рате уговора код њих.
Дакле, даднеш Асамои 2000 еура и нек дође, а нек му звезде даје рате уговора како треба и сви мирни и задовољни.

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2012, 14:30 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 08 Jan 2012, 21:55
hocu napadaca koji je sa reprezentacijom na evropskom !!!! sile pravac ukrajina, poljska

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2012, 16:07 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 25 Mar 2011, 14:09
http://www2.banjaluka.rs.ba/static/uplo ... -Aleja.jpg

Копајући по неким регулационим плановима за своје потребе рекох баш кад сам ту да погледам шта су "архитекти" и градски оци испланирали да граде у предстојећој реконструкцији (читај бетонирању) парка Младен Стојановић. Поред будалештина у парку и сужавања његове зелене површине баш на том истом регулационом плану угледах баш у средини неку велику површину уоквирену испрекиданом жутом линијом.
Пише Зона грађења концертне дворане, пише Зона грађења парламента, нацртана улица и нацртан мали шумарак...све то на мјесту ГРАДСКОГ СТАДИОНА!!!
Изгледа да они још нису одустали од тог Милентијног пројекта стадион рушимо градимо парламент и курчеву концертну дворану!? Е па нећеш колега!!!

Иначе ко има живаца да погледа и прегледа све те планове (или макар занимљивије) брзо ће схватити да град какв знамо више нећемо имати. Зграде гради - паре кради! А народ...па народ ће да гласа опет за вас, ипак ми живимо у Дизниленду!

Остатак планова
http://www.banjaluka.rs.ba/front/category/136/

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2012, 16:08 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

F-K-B je napisao:
hocu napadaca koji je sa reprezentacijom na evropskom !!!! sile pravac ukrajina, poljska

umjesto takvog,danas se pominje napadac nemanja paripovic.

utjesno je sto ne dolazi iz 4.lige (BSK),vec iz 3. (Laktasi). 8)

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2012, 16:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
Борац 1926 je napisao:
http://www2.banjaluka.rs.ba/static/uploads/regulacioni_planovi_novi/44_rosulje/45-RP_Centar-Aleja.jpg

Копајући по неким регулационим плановима за своје потребе рекох баш кад сам ту да погледам шта су "архитекти" и градски оци испланирали да граде у предстојећој реконструкцији (читај бетонирању) парка Младен Стојановић. Поред будалештина у парку и сужавања његове зелене површине баш на том истом регулационом плану угледах баш у средини неку велику површину уоквирену испрекиданом жутом линијом.
Пише Зона грађења концертне дворане, пише Зона грађења парламента, нацртана улица и нацртан мали шумарак...све то на мјесту ГРАДСКОГ СТАДИОНА!!!
Изгледа да они још нису одустали од тог Милентијног пројекта стадион рушимо градимо парламент и курчеву концертну дворану!? Е па нећеш колега!!!

Иначе ко има живаца да погледа и прегледа све те планове (или макар занимљивије) брзо ће схватити да град какв знамо више нећемо имати. Зграде гради - паре кради! А народ...па народ ће да гласа опет за вас, ипак ми живимо у Дизниленду!

Остатак планова
http://www.banjaluka.rs.ba/front/category/136/

Овај регулациони план је за не повјеровати :-? У парку Младен Стојановић променада (шта год то значило), водена површина, дрвена шеталишта... а стадион чије се контуре само назиру нећу да коментарише, још им је сан да га сравне са земљом!

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2012, 16:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2005, 15:04
Борац 1926 je napisao:

Има ту још много идеја, попут видиковца у парку Младен Стојановић или грађења 5 (и словима: ПЕТ) спортских дворана у истом (на простору од тениског зида и старог терена за тенис до будуће цесте поред парка, тамо гдје је била пруга. Ја, кол'ко знам тај терен, да их ставе једну на другу тамо нема простора ни за једну, а не за пет дворана). Што се тиче стадиона, он је предвиђен за рушење, али тек након изградње стадиона на Бањалучком пољу. Тај план је и даље важећи. И нереалан још двадесетак година...

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2012, 16:44 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 19 Apr 2012, 22:08
Schlager je napisao:
F-K-B je napisao:

umjesto takvog,danas se pominje napadac nemanja paripovic.

utjesno je sto ne dolazi iz 4.lige (BSK),vec iz 3. (Laktasi). 8)

http://www.youtube.com/watch?v=VGhPdrHQNRI

Talentovan momak, mlad, nisam ga gledao, ali kazu da je dobar, da bi moglo biti nesto od njega... 1. ligu RS je igrao, sto i niej tako lose za njegove godine

Vrh

[ 121559 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2140, 2141, 2142, 2143, 2144, 2145, 2146 ... 6078  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]