Ташко je napisao:
Ладно је Шубара био наш најбољи играч. Толико о томе. Колико смо само лоши и незаинтересовани.
Ханс се љути на све и свја, сем на себе. А примао је голове и на прву стативу са крила, глат.
Раста, јеси ли промјенио мишљење сад? Тј, јесмо ли слабији него прошле године и јесу ли ова појачања ишта лошија или мање перспективна од претходних играча?
Грађан, Делић, Врањеш, Херцеговац итд.
Pa ovako. Ostajem pri svom mišljenju da nismo puno slabiji nego ranije. Skoro ista ekipa za manje para. Jedino sam mislio da će Delić igrati malo slabije jer je bio povrijeđen prošle sezone. Problem je neuigranost ekipe, a zna se ko je kriv.
Što se tiče ostalih stvari.
Hans ne može svaku tekmu da brani kao manijak. Bude utakmica kad nemaju ljudi nijednu odbranu. Eno Vam Hamburg, 3 vrhunska golmana, ukupno 3 odbrane za 60 minuta. I kad već spominjem taj Hamburg, da spomenem i Terzića. Nije pokazao puno, koliko su ga ljudi hvalili. Igra za juniore, a u prvom timu grije klupu i igra kad vode 15 razlike.
Janković je privatizovao loptu. Svaku utakmicu ima 15 šuteva, i onda ga svi hvale. Učinak 30%, to je jedino u košarci dobro.
Da nastavim u vezi golmana. Prošle godine smo imali 2 odlična golmana, a Haseljić se učio da brani. I ove godine se mogao dovesti neki lokalni golman, a ima ih. Ja podržavam Hansa što galami na mlade igrače. Treba ih učiti ponašanju. Osim toga čovjek je prvi golman i jedan od najstarijih u ekipi, i da ih šamara na terenu ja bih ga podržao.
Što se tiče ostalih starijih igrača, reći ću samo jednu stvar. Oni ne igraju rukomet zbog zadovoljstva. Ako ćeš igrati iz zadovoljstva, iznajmiš salu i zajebavaš se. Ljudi igraju zbog para. Običan profesionalizam. Dođe plata, igraš. Ne dođe plata, baciš dvije preko gola, ili imaš povredu lakta, prepone, koljena, mišića, trepavice.
Malik ćuti jer mu je sve to dopizdilo, a trener ćuti jer nema blage veze.
Možda bi urodilo plodom da navijači izvižde trenera ili neki transparent gurnu, da vidi da mu nije mjesto ovdje.