Citiraj:
Npr bio je prvak Jugoslavije sa ZKK Becej a znamo kakva je konkurencija u to vreme bila,uveo je Igokeu u NLB-ligu posle visegodisnje dominacije Bosne i Sirokog,sasvim dovoljno
SIJUKS, stvarno vidim da ga cijeniš i nemoj pogrešno da me razumiješ. Nemam ja lično ništa protiv njega, ali on jednostavno nije kalibar trenera za velike stvari. Imao je uspjeha u ženskoj košarci, što je ipak sasvim drugi sport, od muške, a to što je prošle godine, onakav tim Igokee, doveo do finala, stvarno nije nikakav uspjeh. U polufinalu se mučio sa Bosnom, koja je objektivno već tada bila u raspadu i igrači su samo odrađivali, preko one stvari, posljednje utakmice. U finalu, Širokom nije uspio da prismrdi ni blizu, da bar zabilježi neki pristojan poraz. Tim mu je popucao po šavovima,
Znači on je izgradio ime u lokalnim okvirima, ali za bilo šta ozbiljnije, na šta bi Borac morao da računa, prva stavka morao je da bude trener, koji će imati koncept, na duže staze. Borac je ove godine dobio zavidan budžet i za dobrog trenera se moglo naći sredstava. Jer ako su mogli da dovedu Jovanovića, Tošića, Vranješa i ostale, koji ne igraju za kikiriki i kokice, mogli su da ulože i u pravog trenera. No i ovo je previše od sadašnje uprave... Problem je što će na kraju, da postignu neki rezultat, podićiće se priča o uspjehu, a oni jednostavno, svi zajedno, uključujući i trenera i upravu, nemaju kapacitet za veća dostignuća...
Citiraj:
Raspitaj se koliko je Borac kostao Milos Pejic i sta je ostalo iza njega.
To je rasipnička politika prethodne Simovićeve uprave. Ne znam koliko su novca sada imali na raspolaganju u upravi, ali ponavljam, trener je morao da bude ključna stavka. A ne da se angažuju igrači, pa potom pozove neko da ih trenira.