banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Avg 2025, 23:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7344 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179 ... 368  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Sep 2012, 22:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 21:26
Citiraj:
Torba ima samo pricu, a i on ne bi igrao za ispod dvije hiljade (koliko dobija oba krila, cak i manje), i sami igraci u Borcu nisu zadovoljni njegovom igrom, nema covjek snage. Znam da je Garic bio bolestan, ali bolje mu je bilo da se ljecio u inostranstvu nego ovdje, barem je klub mogao da obezbjedi lijecenje, nije igrao u kuruz ligi. Moze Manda da zavrsi fakultet i bez Borca.
Hercegovac Dusko, igrao u Cepelinu pa u Prijedoru. Sad je dosao u Borac, kao prosao je probu. 202cm, 100kg, lijevi bek.

Ne znam na kakvu pricu mislis al je Torbica izmislio rukomet za oba nasa krila,sad to za pare ne znam niti sam se nesto posebno i interesovao,kad sam vidio da ce Trna biti trener rekao sam da vise necu pogledati utakmicu,al je opet jace od mene pa sam gledo protiv siptara,samo sam jednog igraca upitao onako usput kakva je situacija,kratko mi je rekao gola voda pa ga dalje nisam ni zelio nista pitati,a za Garica,njegova bolest nema veze sa sportskom povredom i zasto bi se lijecio po inostranstvu kad moze biti i kod kuce,zdravlje je najprece,a za Mandica sam mislio da zavrsi fakultet zaposli se u nekoj banci mozda ce mu bolje ici od rukometa,ne znam zasto si povezao fakultet i Borac.
Bas cu se raspitati za tog Hercegovca,onako iz prve ruke,zanimljive mi te dimenzije. :).....

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2012, 00:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
ColTrane je napisao:
јел има неко снимљену утакмицу са БЕЛ-а да постави на нет?

http://www.borac-sport.com/index.php?op ... Itemid=113

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2012, 11:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
http://banjaluka.rs.ba/asbl/tenders/details/272/

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2012, 11:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
Da li mozemo da igramo 3.kolo u BL ? Da li se ova sanacija odnosi na to ili je to za Svjetsko prvenstvo za juniore sledece godine?
Citam danas da Sloga trazi od EHF da provjere dvorane u Teslicu i Derventi,jer bi oni igrali tamo, a ako to ne ispunjava uslove igrace u Zenici ili Sarajevu(kako pise...."jedine dve dvorane u BiH koje sigurno ispunjavaju uslove").

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2012, 14:43 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Apr 2012, 12:40
Snimak Borac - BESA, mogao bi se postaviti sutra, ali ima danas od 18 časova direktan prenos na BEL-u, Borac - NEXE

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2012, 15:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Dec 2011, 14:40
Bobao je napisao:
Snimak Borac - BESA, mogao bi se postaviti sutra, ali ima danas od 18 časova direktan prenos na BEL-u, Borac - NEXE

eto ti link iznad, ima snimak protiv Bese

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2012, 15:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

korisnik 1111 je napisao:
Da li mozemo da igramo 3.kolo u BL ? Da li se ova sanacija odnosi na to ili je to za Svjetsko prvenstvo za juniore sledece godine?
Citam danas da Sloga trazi od EHF da provjere dvorane u Teslicu i Derventi,jer bi oni igrali tamo, a ako to ne ispunjava uslove igrace u Zenici ili Sarajevu(kako pise...."jedine dve dvorane u BiH koje sigurno ispunjavaju uslove").

Sanacija vjerovatno nece poceti prije novembra, decembra... Tender se zatvara tek 2. oktobra. Pa dok se obradi papirologija i ostale gluposti, mozda sanacija ne pocne ni u januaru. A Borac moze igrati i u Laktasima, a sto se tice SEHA lige, moze i u Budzaku.

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2012, 18:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
Обрадовић наставља да ми вади живце и ове сезоне :angry4:

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2012, 18:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Glupo je ovo odradio na kraju. Ali je bio najefikasniji (vjerovatno). Gradjan promasi cist zicer za izjednacenje. Subara nije bio los.
Ubio nas je golman. Drugo poluvrijeme smo odigrali puno bolje, pogotovo odbranu. Ali dzaba kad smo dali samo 9 golova.

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2012, 18:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Očekivao sam prije početka utakmice da će biti i veća razlika ali na kraju samo +1 za Nexe.
Svaka čast momcima i treba uzeti u obzir da je ovo veoma mlada ekipa i da ovo nije loš rezultat.
Bravo za Bel bravo za komentatora :D

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2012, 18:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
Ташко je napisao:
Glupo je ovo odradio na kraju. Ali je bio najefikasniji (vjerovatno). Gradjan promasi cist zicer za izjednacenje.

Не знам да ли сам само ја стекао такав утисак, али Трива и Обрадовић све играју на хо-рук, на силу, како хоћете. Трива је вечерас промашио 4-5 шутева у његовом стилу, Обрадовић промашује кад смо требали да поведемо након што смо стигли 5 разлике и не погађа шут за изједначење на крају. Двојица наијскуснијих, а ни секунде повјерења немам у њих.

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2012, 18:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Obradovic je uvijek igrao ho-ruk. Triva kako kad.

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2012, 18:41 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
rasta_man je napisao:

Sanacija vjerovatno nece poceti prije novembra, decembra... Tender se zatvara tek 2. oktobra. Pa dok se obradi papirologija i ostale gluposti, mozda sanacija ne pocne ni u januaru. A Borac moze igrati i u Laktasima, a sto se tice SEHA lige, moze i u Budzaku.

vidi se koliko si (ne)upucen u stanje rukometne infrastrukture u BL i oko nje!
sala u budzaku je van upotrebe jer je prije nekih godinu dana propao krov dvorane i nije jos sanirano,dok dvorana u laktasima ne ispunjava uslove za rukomet jer dimenzije terena nisu odgovarajuce.
inace,rukometasi su pripreme radili uglavnom u salama dif-a i njihovoj teretani,kao i u dvorani i hangaru u kampusu.

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2012, 18:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Šta će biti obuhvaćeno sve ovom rekonstrukcijom ?

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2012, 19:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
Ja sam zadovoljan,bar drugim poluvremenom koje sam pogledao. Ocekivao sam +5 najmanje za NEXE,ali da smo mogli dobiti mogli smo. Opet isto kao i prosle sezone,kad je najvaznije mi zeznemo. Mislim da nije odlucio zadnji napad vec zadnjih 5 kad nismo uspjeli dati gol,pocevsi od Gradjanovog zicera,Trivine izgubljene lopte,itd. Sve u svemu,ocigledan je pomak u odnosu na utakmicu u subotu.
Kad momci putuju u Pec i zna li se hoce li biti kakav tekstualni prenos,bar na fb ?

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2012, 19:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Кад би неко погледао резултат рекао би да смо можда добро одиграли, али ово је стварно било лоше и у одбрани (осим 15ак мин другог полувремена) и у нападу. Овај Нексе пуно лошији него прошле год.

Ајд што се Микић испромашива против оних аматера из Бесе ал што и вечерас запуца 5-6 зицера у голмана :roll: Грађан са првом јачом одбраном немоћан и промашио за изједначење зицер. Хансу и Обрадовићу капа доле, овај други промашио за реми ал јбг

Одласком Ђукића ми више не играмо по крилима уопште, Делић данас опет само 2 лопте добио на крило и дјелује ми несигурно баш. Све се своди на бекове а то противници лако виде и зато вам се чини да Обрадовић и Тривунџа исфорсирано пуцају, једноставно НЕМА КО ДРУГИ. Мандићев IQ ко пречник лопте, момак стварно не користи мозак у игри. Шубара мало бољи него у суботу али опет увијек изабере "погрешну страну".

И да.... растаман....јел и сад стојиш при ставу да нам неко као Врањеш не треба у одбрани?

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2012, 19:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

pinkara je napisao:
rasta_man je napisao:

vidi se koliko si (ne)upucen u stanje rukometne infrastrukture u BL i oko nje!
sala u budzaku je van upotrebe jer je prije nekih godinu dana propao krov dvorane i nije jos sanirano,dok dvorana u laktasima ne ispunjava uslove za rukomet jer dimenzije terena nisu odgovarajuce.
inace,rukometasi su pripreme radili uglavnom u salama dif-a i njihovoj teretani,kao i u dvorani i hangaru u kampusu.

Obezbijedjen je novac za rekunstrukciju dvorane u Budzaku koja bi trajala 2 mjeseca. A trebala bi da pocne ovih dana.
Dvorana u Laktasima ne ispunjava uslove za igranje Lige Sampiona, a bogme ni dvorana Borik. Ali za EHF kup ne bi bilo problema.
I znam da su radili pripreme u hangaru i kampusu, sali i teretani DIF-a. I znam da im je kondicioni trener bio profesor sa DIF-a.

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2012, 19:36 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Andiamo a Combattere je napisao:
Кад би неко погледао резултат рекао би да смо можда добро одиграли, али ово је стварно било лоше и у одбрани (осим 15ак мин другог полувремена) и у нападу. Овај Нексе пуно лошији него прошле год.

Ајд што се Микић испромашива против оних аматера из Бесе ал што и вечерас запуца 5-6 зицера у голмана :roll: Грађан са првом јачом одбраном немоћан и промашио за изједначење зицер. Хансу и Обрадовићу капа доле, овај други промашио за реми ал јбг

Одласком Ђукића ми више не играмо по крилима уопште, Делић данас опет само 2 лопте добио на крило и дјелује ми несигурно баш. Све се своди на бекове а то противници лако виде и зато вам се чини да Обрадовић и Тривунџа исфорсирано пуцају, једноставно НЕМА КО ДРУГИ. Мандићев IQ ко пречник лопте, момак стварно не користи мозак у игри. Шубара мало бољи него у суботу али опет увијек изабере "погрешну страну".

И да.... растаман....јел и сад стојиш при ставу да нам неко као Врањеш не треба у одбрани?

Sve je cista istina, slabi su im treninzi. Zoka je teska ladovina. Ne rade ljudi nikakve akcije.
Manda je kao riba u lavoru, metar ljevo, metar desno. Kako bi rekao Braco Pevlesin: "Alo TUKAC!!!"
Bilo bi dobro da imamo kvalitetno ljevo krilo, da moze Mika malo da odmori. Tesic i Radjenovic su povrijedjeni, to je isto bio minus.
Hercegovac nije puno pokazao, trema ubi covjeka.

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2012, 23:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
napad nikakv, ja zaista ne znam kako smo mi dali te golove pored toga sto im je golam bio lud. posjeta slaba, moda da je bilo vise ljudi i bolja atmosfera mozda bi i nesto napravili, ovako i ovo je dobro...

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2012, 21:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
Снимак утакмице Борац - Нексе

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BGzrpchjWGw[/youtube]

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7344 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179 ... 368  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]