banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Avg 2025, 23:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7344 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178 ... 368  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Sep 2012, 09:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Dec 2011, 14:40
Brigate BL je napisao:
Ovo je prva utakmica i odmah se vidjelo da Borac nema sirinu u rotaciji. Prva postava i nekako cim udje zamjena to je veliki pad. Ova Besa je smijesna ekipa i relano rezultat je morao da bude puno ubjedljiviji. Nazalost nije a za to su krivi igraci svojih tehnickim greskama
Ne treba biti nerealan. Jednostavno ekipa je takva kakva je i imace oscilacija i teskih poraza. To je nazalost realno..

a niko se nije zapitao kakve su treninge imali, shvatate li da su tek u ponedeljak poceli da rade sa loptom

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2012, 09:58 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
Ko je kriv kakve su treninge imali?jel to neko izgubio kalendar takmicenja pa zaboravio da utakmice pocinju pocetkom septembra?????? daj nemoj molim te!!!
ti treninzi sto ih spominjes i ta tezina,to je standardni dril koji svaki student na difu prolazi.e sad,durga stvar je to sto ovakve pripreme vecina nije imala u zivotu.
simptomaticno kod tebe (rasta man) je to da na prvu kontriras cim neko malo prozove igrace a da uopste i ne skontas da li je kritika dobronamjerna ili zlonamjerna.

po meni,ova ekipa moze puno vise a uzrok bezglavosti i manjka konkretnosti bi u prvom redu pripisao treneru.nije da nesto velicam marku,ali da je on vodio ekipu,siptare bi nabili bar 15 razlike

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2012, 10:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Brigate jedino zna doći na temu FK ili RK Borac kad nešto ne valja ili ne štima,kad sam god napisao nešto na temi o Zvezdi a da nije dobro za Delije ili simpatizere bio sam napadnut ili jednostavno "Šta ćeš ti na ovoj temi" pa bi zamolio sve koje navijaju za Beogradske timove a nemaju šta da napišu dobro u vezi Borca neka zaobidju ovu temu..

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2012, 10:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
Bilo bi fino kada bi neko napravio neki klip sa utakmice(sa svim nasim golovima i sa navijanjem), kao ovo npr : http://www.youtube.com/watch?v=NxpSmrBkT-k

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2012, 10:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
rasta_man je napisao:
Brigate BL je napisao:
Ovo je prva utakmica i odmah se vidjelo da Borac nema sirinu u rotaciji. Prva postava i nekako cim udje zamjena to je veliki pad. Ova Besa je smijesna ekipa i relano rezultat je morao da bude puno ubjedljiviji. Nazalost nije a za to su krivi igraci svojih tehnickim greskama
Ne treba biti nerealan. Jednostavno ekipa je takva kakva je i imace oscilacija i teskih poraza. To je nazalost realno..

a niko se nije zapitao kakve su treninge imali, shvatate li da su tek u ponedeljak poceli da rade sa loptom

А Ханс је рекао да никад није имао дуже припреме, више од мјесец дана. Па зар се не темпира вријеме?! Као да се баве карлингом, па лопте нису узели у руке од како су се играли испред зграде!

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2012, 11:46 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Cosa ti imas veliki problem sa shvatanjem nekih stvari ocito... Ne pisem lose vec realno...
Znam pohvaliti kad treba i koga treba a uostalom zbog slicnih tebi i ne pisem na temi FK Borac...

Rasta - pa kako su onda igrali prijateljske utakmice ako su sa loptom krenuli sa radom u ponedeljak. Radili su oni ranije sa loptom gledao sam treninge...
POena mog pisanja je da je prevelika razlika izmedju prve postave i ostatka ekipe, sto je i normalno jer su na klupi ipak djeca koja tek treba da zasluze sansu. Poena je da ne treba nista preveliko ocekivati od ove ekipe i da treba dati sansu ovim mladima i vidjeti koliko mogu. Ne treba napadati ni trenera jer je ovo tek pocetak i to u veoma teskim uslovima. Vidjecemo vec protiv Neksea pravu sliku tima

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2012, 12:32 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2008, 20:06
u pravu si, brigate, što se klupe tiče.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2012, 13:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 21:26
Za Mandica sam izgubio strpljenje,prosle godine je doveden kao ekstra talenat,Marka je najurio Faruka zbog njega da mu se napravi mjesto,imao je i dobru minutazu sa obzirom koliko smo imali jaku ekipu,nista nije pokazao,sad bi trebao biti nosioc igre a ne da Radjenovic,koji se raspada,da mora igrati 50 minuta,mislim da je vrijeme da se on vrati u Prijedor,bolje da razigravamo nekog klinca ili aktivirati Garica koji je izmislio rukomet za njega....

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2012, 13:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
To i mene nervira... Gara sjedi na tribina, a Manda se jos "uhodava"...
Kakav je Garin plan? Hoce li nastavljati sa rukometom?

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2012, 14:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Јел био неко на овом сајму спорта у парку? Овај викенд се одржавао?

Slika

ПС: Незнам јел до мене али оне заставе објешене у Борику ме стварно нервирају. Јуче гледам на снимку камера хвата хрватску заставу која има бар 4квадрата која упада у пола кадра кад год је напад на тој половини терена. Брате купити мале заставице ако већ морају бити објешене ту :roll:

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2012, 15:38 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Ma problem su pare. sa klubom treniraju i Dejo Uncanin i Torbica i Gara je tu. ALi oni su igrali u inostranstvu i papiri ya njih kostaju oko 3800 maraka...

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2012, 16:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Brigate je u pravu sto se tice "druge" postave, ali to nam je svima bilo od pocetk jasno.
Igraca nisu ni 15min utakmice odigrali punom snagom, sa jedne strane to raduje jer se vidi da ima jos puno mjesta napretku, sa druge strane, nadam se da nece zijaniti 10 golova razlike od sipaca dole ako ih ovi docekaju na noz.

Ono fulanje zicera je posebna prica.

Kuci cemo dobro igrati, gostovanja ce biti veliki problem...

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2012, 16:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Andiamo a Combattere je napisao:

ПС: Незнам јел до мене али оне заставе објешене у Борику ме стварно нервирају. Јуче гледам на снимку камера хвата хрватску заставу која има бар 4квадрата која упада у пола кадра кад год је напад на тој половини терена. Брате купити мале заставице ако већ морају бити објешене ту :roll:

Ма битно је да је наша застава најмања :angry4:

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2012, 16:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Od Torbe se necete nagledati puno rukometa. Gara je otjeran iz Svedske pa sad trenira u Borcu, Mladosti i Golic-Saric, gdje ga prime, njemu je dobro.
Manda je pun snage, ali mu je prazna glava, i nakon godinu dana ne zna ni jednu akciju.
Hercegovac je trebao igrati, ali ga sekretarica nije registrovala za prvu tekmu. Mislim da ce on biti bolji od Mande na beku.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2012, 16:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Garic je za nase uslove tata-mata. Malo je fizicki pao zadnjih pola godine u Borcu; povrede ga zezale, ali je i dalje znao preokrenuti utakmicu. Ima muda momak.
Uncanin je bio u Makedoniji? Mahinalno sam procitao Bojan Uncanin, i jeza me prodje :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2012, 16:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2011, 23:57
јел има неко снимљену утакмицу са БЕЛ-а да постави на нет?

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2012, 18:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ташко je napisao:
Garic je za nase uslove tata-mata. Malo je fizicki pao zadnjih pola godine u Borcu; povrede ga zezale, ali je i dalje znao preokrenuti utakmicu. Ima muda momak.
Uncanin je bio u Makedoniji? Mahinalno sam procitao Bojan Uncanin, i jeza me prodje :lol:

Ako ima muda, sto nije ostao u Svedskoj?
Dejan Uncanin je bio u Pelisteru, a Bojan u Prijedoru. Za prvog se ne zna gdje ce, a ovaj drugi ce nazad u Prijedor.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2012, 19:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Je l' znas ti sta znaci konstrukcija "za nase uslove"?
Da li bi ti u ovakvom Borcu volio vidjeti Garu u timu?

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2012, 21:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 21:26
Citiraj:
Od Torbe se necete nagledati puno rukometa. Gara je otjeran iz Svedske pa sad trenira u Borcu, Mladosti i Golic-Saric, gdje ga prime, njemu je dobro.
Manda je pun snage, ali mu je prazna glava, i nakon godinu dana ne zna ni jednu akciju.
Hercegovac je trebao igrati, ali ga sekretarica nije registrovala za prvu tekmu. Mislim da ce on biti bolji od Mande na beku.

Zasto se necemo od Torbe nagledati rukometa,za Garica lupas,nije otjeran bio je bolestan i morao se vratiti,bilo je pitanje hoce li vise i igrati rukomet,drago mi je sto trenira,ovo za Mandu se slazem i mislim da mu je Prijedor vrhunac ili neka zavrsava fakultet,a o kojem Hercegovcu je rijec,nisam upoznat?

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2012, 21:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

pendula je napisao:
Citiraj:

Zasto se necemo od Torbe nagledati rukometa,za Garica lupas,nije otjeran bio je bolestan i morao se vratiti,bilo je pitanje hoce li vise i igrati rukomet,drago mi je sto trenira,ovo za Mandu se slazem i mislim da mu je Prijedor vrhunac ili neka zavrsava fakultet,a o kojem Hercegovcu je rijec,nisam upoznat?

Torba ima samo pricu, a i on ne bi igrao za ispod dvije hiljade (koliko dobija oba krila, cak i manje), i sami igraci u Borcu nisu zadovoljni njegovom igrom, nema covjek snage. Znam da je Garic bio bolestan, ali bolje mu je bilo da se ljecio u inostranstvu nego ovdje, barem je klub mogao da obezbjedi lijecenje, nije igrao u kuruz ligi. Moze Manda da zavrsi fakultet i bez Borca.
Hercegovac Dusko, igrao u Cepelinu pa u Prijedoru. Sad je dosao u Borac, kao prosao je probu. 202cm, 100kg, lijevi bek.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7344 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178 ... 368  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]