banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Avg 2025, 20:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7344 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165 ... 368  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 31 Maj 2012, 18:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Golić odbio Borac, Budiša i Ljubišić kandidati
Citiraj:
Poslije gubitka oba trofeja na domaćoj sceni, Kupa od Goražda, a titule od dobojske Sloge trener rukometaša Borca Dragan Marković odlučio je, da se zbog porodičnih razloga povuče s klupe velikana iz Gospodske ulice.
- Ostaje moje žaljenje za titulo, ali i prije toga, nekoliko mjeseci ranije sam rekao da ću napustiti Borac i Banjaluku bez obzira na sve. Donio sam odluku da se vratim u Njemačku gdje mi žive supruga i dva sina, dakle moj odlazak u Njemačku je privatne prirode - rekao je Marković.

Odlaskom selektora reprezentacije BiH sa kormila "crveno-plavih" klupa Banjalučana je ostala upražnjena pa uprava želi da pronađe rješenje za narednu sezonu. Međutim, sve je još samo na predlozima...
Iz izvora bliskih klubu saznali smo da je mjesto prvog trenera ponuđeno bivšem reprezentativcu Nebojši Neši Goliću koji se zahvalio na pozivu i odbio klupu Banjalučana. Od ostalih trenera iz "domaće avlije" u konkurenciji su ostali još Davorin Ljubišić i Draško Budiša, mada se "Borikom" pominje i ime starog rukometnog i trenerskog vuka Rade Unčanina.

Голић срачунат ко увијек(ни данас нисам сварио онај његов излет у Техеран), ал реално гадно је бити наш тренер у овом моменту...млад је он још.
Који је епилог оне афере Д. Љубишића са парама од РК Врбас :lol:
Можда је Будиша најбољи избор....нисам паметан. Колико се сјећам он је ископао Халилбеговића.

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2012, 09:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
http://www.borac-sport.com/index.php?op ... Itemid=113

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2012, 10:54 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Опет неки алибији, те ово, те оно... :roll:

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2012, 14:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Slika
Наши играчи који играју за репр БиХ су у граду "кровова на четири воде". Значи у Требиње без њих!

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2012, 17:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Dec 2011, 14:40
Juce su istekli ugovori Panicu, Stojanovicu, Blazevicu, Obradovicu, Karacicu, Sabljicu, Ljuboisicu... pa bi se iovako islo bez njih
A i pitanje je hoce li Borac uopste otici na tu zavrsnicu

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2012, 17:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Dec 2011, 14:40
Andiamo a Combattere je napisao:
Можда је Будиша најбољи избор....нисам паметан. Колико се сјећам он је ископао Халилбеговића.

Trenirao je Budisa Borac i nije se pokazao najbolje... Iskopao je Halilbegovica, ali je zakopao Malinovica.

Ipak, Rade je tu najozbiljniji za poziciju trenera

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2012, 17:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Малиновића је "закопао" неко други...

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2012, 22:49 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Bakero Car!!!
Spoiler:
Bojinović se oprostio od Monpeljea: U penziju s ordenom i hrpom trofeja

Banjalučki rukometaš Mladen Bojinović na veličanstven način oprostio se od Monpeljea, francuskog kluba, čiji član je bio punih 10 godina i u čijem dresu je osvojio čak 27 trofeja.

Harizmatični Bakero povjerio se "Nezavisnim novinama" i priznao da je rastanak bio težak, ali da s juga Francuske odlazi ponosan što je cijelu deceniju igrao za tako veliki klub.

"Ne mogu da vam opišem kako se osjećam. Oproštajnu utakmicu s Kretejom pamtiću dok sam živ. Dvorana je bila dupke puna, a svi navijači su nosili bijele majice s mojim likom, brojem 77 i natpisom 'Dugi, volimo te'. To je trebalo doživjeti, osjetiti... Vođa navijača cijelu utakmicu je preplakao... Ne znam šta da kažem, hvala svima koji su ovih deset godina bili uz mene. Dobio sam i orden, tako da sam sada počasni građanin Monpeljea. Ponosan sam na to i na sve godine provedene u ovom klubu i gradu", rekao je 35-godišnji Bojinović, jedan od najboljih i najtrofejnijih banjalučkih rukometaša svih vremena.

NN: Da li je bilo suza na oproštaju?

BOJINOVIĆ: Uh, bilo mi je zaista teško, ali nisam plakao. Ipak sam ja ljuti Krajišnik, a oni ne plaču... Moja supruga Ivana i bliski prijatelji su napravili poseban štimung u VIP loži, tako da je sve na kraju proteklo u veseloj atmosferi.

NN: U posljednjoj sezoni osvojili ste četiri trofeja - titulu, Kup Francuske, Liga kup i Superkup. Znači, ni sa rezultatske strane niste mogli da zamislite ljepši oproštaj?

BOJINOVIĆ: Tako je, prezadovoljan sam što iz Monpeljea odlazim kao pobjednik. Možda bi sve bilo ljepše da smo uspjeli da izborimo nastup na fajnal foru Lige šampiona, ali ni ovako nije loše.

NN: Kako ste se rastali od saigrača?

BOJINOVIĆ: Svi su bili uz mene to veče, ali čini mi se da je Vilijamu Akambreu rastanak najteže pao... Dobar je to momak, što bismo mi rekli, legenda.

NN: Sljedeće sezone ćete ponovo igrati u Monpeljeu, ali kao rukometaš Pariza?

BOJINOVIĆ: Potpisao sam sa Parižanima ugovor na dvije godine i mogu reći da sam prezadovoljan uslovima, ali i ambicijama kluba. Šeik koji finansira i fudbalski klub PSŽ rekao je da će budžet u prvoj sezoni biti sedam miliona evra, te da će svake godine rasti za milion. Napašćemo titulu već u prvoj sezoni, to je sigurno.

NN: Ima li još neki poznati igrač koji će sa Vama dijeliti svlačionicu u Parizu?

BOJINOVIĆ: Naravno, iz Atletiko Madrida stigao je jedan od najboljih francuskih igrača Lik Abalo, islandski reprezentativci Robert Gunarson iz Manhajma i Asgeir Halgrimson iz Hanovera, te moj saigrač iz Monpeljea Samuel Honrubija. Ma, imaćemo moćan tim, vidjećete...

NN: Spominje li se ko će biti trener?

BOJINOVIĆ: U igri su dva stručnjaka, oba vrhunska, Zvonimir - Noka Serdarušić i sadašnji trener Šamberija Filipe Garden.

NN: Koga biste Vi voljeli da vidite na klupi?

BOJIONOVIĆ: Svejedno mi je. Nikada nisam imao problema sa trenerima pa neću ni sada.

NN: Sezona je završena, kada dolazaite u Banjaluku?

BOJINOVIĆ: Neću prije decembra. Treba prvo da izaberem stan u Parizu, a u avgustu će mi se desiti nešto naljepše u životu - postaću tata. Vidjećemo kako ću se snaći u toj ulozi...

Žao mu Borca

NN: Borac ponovo nije uspio da osvoji titulu. Šta mislite zbog čega?

BOJINOVIĆ: Prvo moram da kažem da mi je zaista žao što Borac konačno nije ispunio taj cilj. Moje mišljenje je da su se u klubu previše zanosili SEHA ligom, umjesto da su sve karte bacili na prvenstvo BiH i plasman u Ligu šampiona. Šteta, ali nije smak svijeta što Borac nije prvi. Ništa u životu nije lako, tako da mojim Banjalučanima poručujem da ne tuguju već da dignu glave, da rade još više i siguran sam da će osvojiti titulu. Borac je brend, za njega su čuli svi u rukometnom svijetu, a to je nešto što mu niko ne može oduzeti.

Postigao 951 gol

Mladen Bojinović u dresu Monpeljea postigao je 951 gol i na vječnoj listi francuske elitne lige nalazi se na drugom mjestu. Ispred njega je samo Anoa Ajed sa 1.099 pogodaka

Trofeji sa Monpeljeom

Šampion Evrope - 2003.

Šampion Francuske - 2003, 2004, 2005, 2006, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012.

Kup Francuske - 2003, 2005, 2006, 2008, 2009, 2010, 2012.

Superkup Francuske - 2010, 2012.

Liga kup Francuske - 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2010, 2011, 2012.

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2012, 01:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Хвала за све легендо !

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2012, 22:27 
Veteran
Veteran

Protiv Leotara za pehar

» Naš tim se plasirao u finale Kupa Republike Srpske, pošto je lako izašao na kraj sa prvoligašem Derventom, slavivši rezultatom 38:24.
Borac m:tel će u završnici igrati protiv domaćeg Leotara, koji je bio bolji od Sloge. Finale je na programu u nedjelju, od 17.15 sati, uz direktan prenos na RTRS-u.

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2012, 22:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
Sta je reci jel to Sloga poslala juniore

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2012, 23:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nisu došli sa juniorima jer nisu registrovani za kup al im realno puca ona stvar za ovim kupom...izgleda mi uzimamo "utjesni" trofej...

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2012, 23:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
hehe pa ne mogu vjerovati da su izgubil od leotara, koje igrao kod njih,mora da je igrala druga postava

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2012, 23:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Ma namjerno izbjegavanje borca da ih ne nabuse uz postenije sudjenje :)

Sent from my LT18i using Tapatalk 2

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2012, 15:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

За 45 мин директан пренос финала купа са Леотаром на режимској...

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2012, 17:39 
Veteran
Veteran

Освојен срцу најдражи трофеј... 8)

Мала утјеха за лошу сезону...

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2012, 18:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Честитке момцима на освојеном купу.
Неквалитетна утакмица за крај лоше сезоне.

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2012, 19:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
ко је играо,а ко није,осим репрезентативаца варте?

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2012, 19:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

vlakanje je napisao:
ко је играо,а ко није,осим репрезентативаца варте?

Igrali su svi i reprezentativci varte, nisam mogao gledati cijelu utakmicu al nije bilo Vranjesa i Karacica koliko sam ja primjetio.

Drago mi je što je Stankan najbolji igrač.

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2012, 20:09 
Veteran
Veteran

Борац пригрлио пехар

Рукометаши бањалучког Борца м:тел побједници су Купа Републике Српске за сезону 2011/2012. пошто су у финалу савладали домаћи Леотар са 25:22.
SlikaПрелазни пехар капитену Борца Марију Блажевићу уручио је предсједник Рукометног савеза Републике Српске Здравко Милићевић.

Требињци су пружили снажан отпор фаворизованим Бањалучанима али је пресудио квалитет гостију.

Од првог судијског звиждука изабраници Драгана Марковића су контролисали игру и резултат. Стекли су четири гола предности а потом су то стално одржавали до коначне побједе 25:22.

Најистакнутијим појединцима на турниру су додијељена посебна признања. Најефикаснији играч је Спасоје Пекић (Леотар), најбољи голман Петар Јокановић (Леотар), а најбољи играч турнира је Станко Сабљић (Борац м:тел).

У првој полуфиналној утакмици састали су се Борац м:тел и Дервента, која је у Требиње допутовала са свега девет играча и без тренера Зорана Петричевића, па је била лак залогај за Бањалучане, који су тријумфовали резултатом 38:24 (18:12). Вицешампион БиХ није наступио комплетан, јер су недостајали: Марко Панић, Бојан Љубишић, Иван Карачић и Владимир Врањеш. Бањалучани су повели на самом старту утакмице и током цијелог сусрета лагано повећавали предност, која је пред крај утакмице износила и 15 голова (38:23). У другом полуфиналу састали су се домаћин турнира Леотар и шампион БиХ Слога из Добоја. Ова утакмица је привукла већу пажњу публике, која је током свих 60 минута бодрила свој тим. Требињци се нису уплашили фаворизоване Слоге која је играла са неколицином млађих и оних играча са мањом минутажом у минулој сезони. Јаком одбраном и сигурним нападом од самог старта утакмице одлијепили су се на три-четири гола разлике. Добојлије су у неколико наврата успјеле да смање разлику, али су рукометаши Леотара одиграли једну од најбољих утакмица у сезони и славили са 27:24 за велику радост изабраника Миланка Савчића.

ЛЕОТАР 22 (10)

БОРАЦ м:тел 25(14)

Дворана: "Милош Мрдић" у Требињу.

Гледалаца: 700

Судије: Горан Илић и Ведран Палексић (Добој).

Седмерци: Леотар 5(3), Борац м:тел 5(1).

Искључења: Леотар 8, Борац м:тел 12 минута.

ЛЕОТАР: Гугољ, Милидраговић, Вицо, Уљаревић, Мисита 4, Бабаљ, Кнежевић, Кораћевић 2, Жарковић, Буха 3, Пекић 8(1), Јокановић (25 одбрана, 3 седмерца), Давидовић 5(2), Комненовић. Тренер: Миланко Савчић.

БОРАЦ м:тел: Блажевић (осам одбрана), Сабљић 4, Панић 1, Тешић, Микић 3, Мандић 1, Хасељић, Шубара 2, Обрадовић 3, Тривунџа 4 (1), Челић, Ђукић 7. Тренер: Драган Марковић.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7344 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165 ... 368  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]