Ташко je napisao:
Ne vidim razlog da ne usvoje ostavku Djoge.
Smatram da se previse isprozivalo Marku i Djogu. Njih dvojica su napravili prije izvjesnog vremena pravo malo cudo i napravili konkuretnu ekipu Bosni koja je bila najjaca tada. Uspjeli su sklopiti ne dobru vec odlicnu ekipu i vratiti gledaoce u dvoranu.
Bilo je sigurno i propusta, najvise ih se proziva zbog "talenata" koji su pusteni, a danas postali dobri igraci, a kiksali neki nasi od kojih se ocekivalo da postanu bolji.
Nadju se uvijek pametnjakovici i jos kada citam koja se imena spominju kao "veliki" strucnjaci, a ti strucnjaci srozali klub svojevremeno ne do dna vec do podzemlja dodje mi muka.
Svi spominju da igraci nisu dobilu plate, ali niko ne spominje da i strucni stab nije vidio plate i duze cak.
Marka je po mome misljenju sigurno pravio greske pri vodjenju ekipe, ali nije to razlog da ga se isproziva kao ne znam ni ja koga, covjeku se treba zahvaliti na svemu jer je Borcevac pravi, a i pokazace se jos je li trener za visoke domete ili ne...
Sto se tice Djoge opet kruze nemoguce glupe price od kojih covjek moze da povrati, i ogromna vecina stvari je laz, pogotovo oko finansija. Da skratimo, kao sportski direktor je po mome misljenju sastavio najjacu ekipu u ovoj ligi u veoma teskim uslovima. Ekipa je trebala setajuci da osvoji naslov, ali desilo se sta se desilo, igraci su isto tako zakazali i pokazalo se da im fali taj pobjednicki mentalitet.
Sto se tice igraca kojima je istekao ugovor, Vranjesa, Stojanovica, Mikaru i Stanka obavezno zadrzati, Mirza treba biti prvi golman, i jos jednog zadrzati ili Hansa ili Marija.